Sattumaa vai ei?

tinkaus

Onko olemassa sattumia? Onko niin, että tietyt ihmiset ilmestyvät elämään hyvästä syystä ja tiettyyn aikaan? Liittyykö karma jotenkin asiaan?

4

113

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Guidance

   Voi olla myös johdatustakin.

  • Brina

   Ei ole olemassa mitään koskaan sattumalta! Kaikella on syynsä, mutta jokainen voi vaikuttaa seurauksiin oman tietoisuutensa tason sallimissa rajoissa. Vedämme puoleemme juuri sellaisia ihmissuhteita, tapahtumia ja kokemuksia joita juuri tässä hetkessä tarvitsemme, eli jotka ovat tärkeitä tietoisuutemme kasvun suhteen (karmamme aina oikeudellisessa ohjauksessa).

   • Karmanpyörre

    Mikä on syynä jos pieni lapsi kuolee syöpään tai onnettomuudessa? Mikä karma tapauksessa?


  • alfa123om

   Miten oikein on tuon karman lain kanssa asia? Itse olen käsittänyt, että se olisi vasta tulevaisuudessa käyttöön otettava lainalaisuus. Lueskelin Sri Isopanisadin toisen luvun loppupuolta ja siinä mainitaan: Karma, Akarma, Visakarma. Ja kun niitä kuvaillaan tuli mieleeni aivan kristinuskon kolme sitovaa tai päästävää voimaa: Evankeliumi itsessään, Johanneksen Jumalan poika eli lähes ahimsa oppi, Pietarin lankeemukseen taipuvainen persoona.

   Voin olla täysin väärässä, mutta sain sellaisen mielikuvan , että tulevaisuudessa evankeliumi muodostaa karman lain perustan.

   Itse olen vastaan tuota seikkaa sillä pidän enemmän juutalaisten toorasta ja jopa Simeonin heimon usein tuomista Sananlaskuista, joista jotkut ovat lain kaltaisia. En lainkaan pidä Johanneksen Ilmestyskirjan loppuun merkitystä kirouksesta: Joka muuttaa tämän ennustusten kirjan sanoja........ jne. On hyvin vastenmielistä jos evankeliumi on Karman lain perusta.

   Itse sain syövän nenään kun yritin matkia tooran lakia: sitokaa käteenne ja pankaa otsallenne merkki. Laitoin langan silmälaseihin, joka hankas nenään syövän. Galatalaiskirje kiroaa Mooseksen lain noudattajat.

   Onnettomuksiini syynä on ollut vauhdin hurma ja kilpailu muiden lasten kanssa sekä piittaamattomuus liikennesäännöistä. Ihan luonnollinen asia.

   Evankeliumi on jumalan hulluttelua ja kuitenkin se on jonkinlainen luonnon perusvoimia kuvaavaa. Koskaan en pääse eroon surusta, jos tuollainen hulluttelu valitaan joskus Karman lain perustaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5603
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   28
   2402
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1205
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1113
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1042
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   69
   1039
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   381
   973
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   886
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   833
  Aihe