KOHDATKAA PELKONNE

KARSJEDIMESTARI

TIEN KULKIJAT kohdatkaa pelkonne ja löytäkää pelottomuus tietoisessa eli meditaattisessa unessa.

niin kauan kun ,ette ole kohdannut pelkojanne pimeys koittaa vietellä teitä .


eli siis kun aloitatte meditoinnin ja mietiskelyn silloin, pimeys tulee tietoiseksi teistä ja koittaa sorruttaa teitä pimeälle puolellle voimaa.

Eli koittaa vietellä teitä pimeälle puolelle voimaa.

monin eri tavoin . Kohtaatte pimeyden meditaattisessa unessa pimeyden luolassa , ette taistele Valosapelein,ettekä millään muulla tavalla , kohtaatte pelkonne eli pimeyden eri ilmentymät ilman taistelua

kun graniitti eli pelottomuus ja maalattia eli mielenrauha on valmis .

Pimeys jättää teidät rauhaan koska tietää että, ei voi
enään vietellä teitä enään pimeälle puolelle voimaa kun, olette saavuttanut pelottomuuden ja mielenrauhan , sillä pelko ja agressiot on lyhin tie
pimeälle puolelle voimaa.

on todella tärkeää että , saavutatte graniitin ja maalattian eli pelottomuuden ja mielenrauhan.


ja ennen kun ,menette tietoiseen uneen tehkää suojaus eli valitkaa jokin tyyny sanokaa energiakilpi täys
teho ilman ääntä ja nähkää mielessänne hosts systeemin energiakilpi , suojauas tehdään ala ja yläpuolelta ja viimeistellään käsiliikkein .

KUN kerran on kohdannut pelkonsa ja löytänyt pelottomuuden ei enään koskaan tunne pelkoa jos et
ole löytänyt pelottomuutta et vielä ole kohdannut kaikkia pelkojasi sinä et itse tiedä mitä sinä puhut jos sanot ettei tämö toimi tai ei ole mitään vaikutusta ollenkaan että on muka täyttä hölönpölöä ja vaölhetta pelkkää satua et tiedä ollenkaan mistä puhut ewt lainkaan

kun , graniitti on valmis se kestää aina , eikä koskaan tunne pelkoa missään tilanteessa ei myöskään live elämässä koskaan tunne pelkoa missään tilanteessa.

ja Meillä Jedeillä on ikuinen mielenrauha me emme koskaan tunne agressiota vihan tasolla vaan tuo maalattia vaimentaa tehokkaasti fiilikset nolliin.

Ja tuo suojajuksen tekeminen todella toimiii.

Uskotte siihen taikka et.

Eli tossa alussa vähön taustaytieota, nyt selitän kokonaisuudesaanmiten toimai.

1. Ensiksi meneitte metsään yöllä meditoimaan kolme tuntia. Ei päivällä vaan yöllä.

kesällä ei oo töysin piemää tuskin edes hämärääkään. No, tötö suosittetlen talvella
mentäväksi, sillä mikä luo pelottomuutta on metsä, metsä energiakenttä ja syvä pimeys, pimeyden energiakenttä, ei pahuuden vaan maan pimeyden nin kuin yö, nyt ei ole kyseessä mikään paha juttu vaan pimeys sinänsä. Juttu ei ole siinä että menettää yö unensa kun menee yöllä ja meditoi kolme tuntia, vaan energiakentät kun alkaa aistimaan ne ja ne ottaa sut huomaansa kuin vauvan, kun sä annat niille luvan, luotat niihin. Et pidä pimeyttä tai yötä vihollisinasi vaan hyväksyt ne täysin. MEditoit kolme tuntia. VÄhempi määrä meditaatio ei ole missään tapauksessa hyväksyttyä vaan sä pysyt metsässä yöllö oimeydessä koolme tuntia. Jos oot talvella suotitat pelkojen voittamista oot ottanu mukaan taskulampun mutta kun menet metsään nini pidät taskulapmun kiinni ja vasta kun oot meditoinut kome tuntia sytytät taskulampun ja tulet pois metsästä Homma on hoidettu sillä kertaa.

kesällä vain yön energiakenttä on läsnä, ei pimeyden no hämäryydessäkin on oma energiakenttä mutta kesällä myöhemmin wei ole tietoakaan hämäryydestä, monet muslimitkin ovat tämän huomanneet koska he viettävät ramadania ei tule pimeää koksaaan kesällä, hämäräkin on myöhemmni kesällä tosi valjua eli tuskin laisinkaanm, eli pimeyden/hämäryyden enrgiakenttä on pieni ja heikko kesällä. Yö n energiakenttä on sama vahvuinen kuin talvellakin.

suosittelen talvea, itse kohtasin pelkoni talvella, mutts kesäkin käy myös, mutta silloin kestää kauemmin ja on itikat ja muut oienet ötökät, silloj on tisoiaaniin ekstämistä vaikka on hyttys myrkkyä laittanut tai hyttyslakin en suosittele kesää. Talvella ei ole muuta hankaluuuta kuin kylmyys no, pitää vain laittaa paljon päälle, pukeutumisella ei tietenkään ole yhtään mitään merkitystä meditaatioon nähden. Laita paljon päälle, huoella pukeudu, ettei tule kylmä sillon meditaatio häiriinrtyy kutne kesällä itikoista sun muusta ötökästä.. Jos joku haluaa nopeasti hoidettua homman suosittelen talvea silloj on täysi pimeys ja pimeyden energiakenttä on vahva

yleensä peljkojen voittaminen ja mielenrauhan luonti kestää kuukauden keskimäärin kuukauden se voi kestää vähemmänkin tai kauemmin, mutta jos menee joka päivä ja hoitaa hommansa hyvin ei voi mennä kokem kuukautta pitempään on epätodennäköistä että vie nin kauan jos joka päivä mene JATKUU
Toistat tätä joak päivä, aina yöllä kolme tuntia metsässä.

t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

JEDIAKATEMIAN PÄÄ OPETTAJA

VOIMA OLKOON KANSSANNE HENGENSISARET JA VELJET JA KOHDATKAA PELKONNE JA LÖYTÄKÄÄ
PELÖTTOMUUS JA MIELENRAUHA.

PS KUN OLETTE JO VAHVOJA HENGENSOTUREITA

SILLOIN JOSSAIN VAIHEESSA KOHTAATTE PIMEYDEN OLION TIETOISESSA JA MEDITAATTISESSA UNESSA

JA LISTITTE SEN TYYNESTI silloin olette päässeet
pimeyden yläpuolelle ja olette väkevä Valonkantaja/Valonvoimanvaltias

4

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KARSJEDIMESTARI

      JATKOA

      kesällä suosiytteln että kohtaatte pelkonne toisella vaihtoehdolla

      2. laitatte huoneessa kaihtiet kiini ja pimenysverhot että tulee tysi pimeys ja sitten mefdioitte samalla tavoin mutta kuvitelettem ielssänne metsän. HUolella kuvittelette metsän, se on edellytys. Pimeyden enrgiakenttä on nyt lsönä ja yönkin mutta ON MYÖS METSÄN ENERGIAKENTTÄ EN SANONUT SITÄ AÄSKEN SE ON TÄRKEÄ OSATEKIJÄ PIMEYDEN JA YÖN ENERGIAKENTÄT KANSSA ilman yhtä ei ole yhtä sun on kuviteltavm metsä mielssä.


      joku voi kuvitella että on kamalan vaikeaaj am onitmutkaista ja moni syitä en osaa tehä, ei se oo vaikeaa lainkaan. ota rennosti relaa hoida homma rennosti, ei tää ole vaikeaa eikä tähän liity mitään mnoimutkaista. Talvi, yö, metsä, siinä kaikki. Kesälläkni voim ennä kuten sanoin mutta sillon on pötökät riesana eli suosittelen ettöä sillojn otatte kakkos vaihtoehdon.

      JA JOAS JOKU EI HALUA MEDITOIDA NIIN KOMONSVAIHTOEHTO JA VBIIMEINEN VAIHTOEHTO ON HELPOIN

      kohtaatte pelot ja luotte täydelisen mielnrauhan 3 että pelaate tietokoneella, pelikkarilla tai muulla konsolilla kuahupelej samna verran kplme tuntia. SIllonkin täysin pimennetty huone joosaa ainoa valo saa tulla peli laitteeesta, eli huoneen täytyy olla täysin pimeöä ja yöllä pitää pelata päivä ei riitä missään nimessä. SUosittelen useamman tunnin pelisessiota esim. 9 mutta se on jo tosi paljon muuta voi nukkua päivällä jos on mahdollisuus jos on 3 tuntia niin kestää kolme kuukautta k eskimäärin. tuskin kukaan on pelaamalla kohdannut pelot kun ei olal kysytty paitsi muutama tyyppi mutta se siitä.


      ME JEDIT EMME PELKÄÄ KOSKAAN Mitään olen estänyt satoja tappeluita Jedimestarina.

      mutta, ´valppautta emme koskaan memetä missään tilanteessa.

      pelottomuus täytdellineb ja mielenrauha on eka juttu joka joka jedipadawan kokelaan tulee oppia ennemin ei tule toista tehtävää .

      P.S.

      • KARSJEDIMESTARI

        ei ps se oli turha


        t. Kars Skywalker Jedimestari


      • KARSJEDIMESTARI

        LISÄISIN VIELÄ ETTÄ KAIKKIIN KOLMEEN VAIHTOEHTOON KUULUU MUKAAN MEDITOINNIN LISÄKSI ETTÖ KOHTAA PELKOJA MIELESSÄ AJATUSTASOLLA JA KÄY LÄPI JEDILAKIA JONKA LÖYTÄÄ MEIDÄN KOTISIVULTA.

        eli jedilakia ei saa lukea kuin hauki on kala vaan jokainen kohta on käytävä läpi rauhallisesti ja huolella miettien syvällisesti ja pohdiskeltaen. ajatustasolla täydellisen mielerauhan kohtaamienn tsrkoittaa että ystävuystyy kaikien negativiiseten tunteiden kanssa ja lhettää ne pois korvaten en positiivisela tunteellal.


      • Herran rauhaa!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      38
      771
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe