Liittyykö Muutos puhdistautuneeseen PS:ään?

PS:ssä on tehty tarvittavat puhdistukset ja siellä on erittäin puhdasta
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Miksi pitäisi liittyä EU-myönteiseen, rajat kiinni haluavaan väkeen? Mielestäni Muutoksen ei tule tällaista liikettä tehdä.
Ilmoita
Ei liity. Muutoksessa on myönteisiä ihmisiä. Persujen puheet negatiiviset ja ruokottomat.
Ilmoita
Pj Saarinen lisännyt suoralla demokratialla nepotismia kun oma aviomies ja poika yhdistyksen hallituksen jäseniä. Homma nousussa ja Satakunnan/Porin Muutoksen sivut poissa. On tainnut porukkaa erota ja mennyt muihin hommiin. Jään kaipaamaan vanhaa hyvää puoluetta jota äänestin 2015. Tuskin tästä enää tulemme näkemään ja kuulemaan. Vihreä tyyli pilasi tämänkin.
1 VASTAUS:
Ehkäpä siellä ei tekijöitä, siis sellaisia jotka todella jotain TEKISIVÄT, muutoin ole kuin nimeämällä tuttuja. Onhan Muutoksessa ollut vaikka minkälaista kokoonpanoa hallituksissa, ja jopa pj & sihteeri pariskuntana, mutta silti ei oikein mitään ole tapahtunut.
Satakunnan/Porin tilanteesta tiedän sen verran mitä kaikille avoimesti on tiedotettu: Porin Muutoksen silloinen pj (Olli Hakala) teki vallankaappauksen ja muutti Porin Muutoksen kokonaan eri nimellekin. Ei ole enää Muutoksen kanssa tekemisissä lainkaan, mutta ihmekö tuo, tuommoisen tempun jälkeen. Satakunnan Muutostahan ei ole käytännössä ollutkaan sen jälkeen kun Kimmo Toroska potkaistiin aiemman pj:n toimesta puoleesta pois.
Poriin on kuulemma tulossa uusi Muutoksen porukka, nämäkin tietäisi jokainen joka viitsii asioita seurata tarkemmin ja saa puolueen tiedotteetkin.

Mielestäni Muutos on mennyt hyvään suuntaan. Annetaan nyt kuitenkin pj:lle hetki aikaa toipua vakavasta sairastumisestaan josta mainitsi viimeksi Hommaforumilla. Kunhan saa itsensä kuntoon niin eiköhän Muutos nouse entisen "haamunsa" ylikin, sen verran paljon tiedän poliittista osaamista ja kokemusta vuosikymmenien ajalta nykypj:llä olevan.
+Lisää kommentti
en usko

Uutta ansaa viritellään
Varokaa ansaa, josta voidaan lapata sisään matua mahan täydeltä:

Halla-aho 10.12. "Toisin kuin RKP-nuoret luulevat, työttömät maahanmuuttajat eivät paranna huoltosuhdetta, vaikka olisivat kuinka työikäisiä. Lisää työttömiä mamuja = enemmän veroja = rapistuvia palveluja"

Haho viittaa tähän uutiseen
https://www.verkkouutiset.fi/rkp-nuoret-pakolaiskiintioksi-5000-vuodessa/
Ilmoita
Kaikki tapaukset, joissa voi esiintyä intressiristiriitoja, on tutkittava huolellisesti. Ei voida hyväksyä sitä, että saman perheen jäsenten virat tai toimialat liittyvät niin läheisesti toisiinsa, että heille syntyy mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin itselleen edullisella tavalla.

Vaalit tulee ja menee. Kannattaa myöntää nuo omat heikkoudet ja vajaavaisuudet. Ei tule enää puoluetta eikä kortteja.
4 VASTAUSTA:
Ööh, mistäköhän tässä nyt valitetaan? Kenen virka tai toimiala on liian lähellä toista? Aiemmin toki on ollut niin että sihteeri ja puheenjohataja ovat olleet samasta taloudesta. Nythän sihteeri ja esim. rahastonhoitajakin ovat jopa eri paikkakunnalta kuin pj.
Ilmeisesti joku ei nyt sulata sitä, että Muutoksella on osaava, politiikassa pitkään mukana ollut pj joka ei hörhöile eikä pidä Muutosta pelkästään yhden asian liikkeenä. Ja joka osaa tehdä yhteistyötä ihan muiden kuin niiden toisten hörhöporukoiden kanssa. No, eipä tuolla väliä. Sellaiset kun ei kuitenkaan olisi edes niitä Muutoksen todellisia kannattajia ja äänestäjiä.
Miksi sitten vastaat ja kirjoitat jos asialla ei todellakaan ole mitään väliä? :D

Miten edes määrittelet hörhöporukan? Kuka muka tekee yhteistyötä Muutoksen kanssa kun sitä ei ole kartalla? Ei ole mitenkään varteenotettava yhdistys saati kunnossa asiat kun kerran joku Hakala meni tunteisiin. Pitäkää vaan hiljaiset hautajaiset siellä Padasjoella :D
Aa, Hakalako täällä kirjoitteleekin, tai hänen loosikaverinsa. :D

Yhteistyöstä ei tarvitse huudella sellaisille jotka eivät sitä ole itse huomanneet, eli eivät edes seuraa Muutoksen menoa, huutelevat vain puskista. Nimimerkkisi ei siis pidä paikkaansa. :D

No, hörhöt on hörhöjä. Niitähän tämäkin keskustelupalsta on pullollaan.

Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin huutelee. :D
AsiastaTietävä kirjoitti:
Miksi sitten vastaat ja kirjoitat jos asialla ei todellakaan ole mitään väliä? :D

Miten edes määrittelet hörhöporukan? Kuka muka tekee yhteistyötä Muutoksen kanssa kun sitä ei ole kartalla? Ei ole mitenkään varteenotettava yhdistys saati kunnossa asiat kun kerran joku Hakala meni tunteisiin. Pitäkää vaan hiljaiset hautajaiset siellä Padasjoella :D
Täällä voisi lopettaa paskanpuhumisen ja antaa sen meidän pj:n toipua vakavasta sairaudestaan rauhassa. Eiköhän sen jälkeen taas aleta tehdä puoluehommia kun pj ensin saa aivoinfarktistaan toipua.
+Lisää kommentti
Muutos ei siis puolusta sananvapautta jos kerran täällä palstalla ei saa mitään sanoa, arvostella eikä kysellä? Mielensäpahoittaja ry kyttäilee kun aina itketään...
3 VASTAUSTA:
Kuvitteleeko joku tosiaan että kovin moni Muutoksessa päättävässä asemassa oleva käy näitä juorupalstoja lukemassa? En kyllä usko että heillä siihen riittää tarmoa tai aikaa. Jos joku Muutoksen linjausta kannattava täällä haluaa puolustavia kantoja ottaa, niin siitä heti joku itkee? Outoa sakkia. Ei ole pakko käydä lukemassa, kun ei puolue itsessään kiinnosta.
Puolue :D Buhahaa! Hauskaa sakkia. Nyt psykoosit tulille siellä sitten vaan ja päästäkää kaikki tunteisiin. Höpöhöpö juttuja ja harhaisia kuvitelmia täällä enää kirjoitetaan... Eiköhän se teidän juna menny jo ohi :D Pitäkää tunkkinne!
Nimimerkistäsi päätellen elät harhoissa ihan itse. Mihin luulet Muutoksen kuolleen? Eikä se puolue -nimitys ole mihinkään kadonnut. Muutos vain ei ole REKISTERÖITY puolue - koska isot puolueet ovat tämän klikin halunneet kaikille pienemmille aiheuttaa: kerää se tarvittava korttimäärä parien vaalien välein. Onkohan yksikään pienpuolueista jättänyt sitä puolue -nimitystä pois sinä aikana kun ovat toimineet rekisteröimättöminä puolueina. PRH:ssa kun kuitenkin jokainen on ollut (ja on) sillä puolue -nimellään.

No, luulkaa mitä luulette. Minä ainakin Muutoksen kannattajana tuen puoluetta ja osoitan sen myös antamalla meidän pj:n toipua. Sitä eivät nälvijät näemmä osaa tehdä.
+Lisää kommentti
https://youtu.be/f77PLFRP3Ok

Tää kuvastaa tän yhdistyksen arvopohjan :D
Ilmoita
Voimisteluliikkeitä vaaleja varten
100 päivää vaaleihin

Liike 1. Pääministeri saa turpiinsa moralisoinnistaan vihapuheesta
https://www.youtube.com/watch?v=gKqcE1-jXm8

Liike 2. Yle-Mykkäsen eliittipoika saa armotta turpiinsa
https://www.youtube.com/watch?v=ecvMhgszW4M

https://www.suomenuutiset.fi/ps-kansanedustajat-immonen-ronkainen-sisaministeri-mykkaselle-mita-hyotya-lakiuudistuksesta-lahtomaat-eivat-ota-vastaan-suomesta-karkotettavia-kansalaisiaan/
Ilmoita
Vieläkö tämä suvakki haista paska elävien ja kuolleiden Padasjoen loosi hengittää häkää?

Onko Hakala jäänyt märkiin uniin piereskelemään hattaroita ja reseptejä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Liittyykö Muutos puhdistautuneeseen PS:ään?

PS:ssä on tehty tarvittavat puhdistukset ja siellä on erittäin puhdasta

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta