astral-tv Inkeri

mammutti-Inkku

Astral- tvn Inkeri on mammuttimaisen lihava,varmaankin 200kg. Tekee niin pahaa katsoa häntä että on pakko sulkea telkkari.
Jos hän olevinaan pystyy auttamaan muita,niin miksi ei auta itseään ja laihduta!

30

1819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hirveetäkatsottavaa

      Aivan. En ole ennen nähnyt että kun ihminen istuu, näkyvät selän selkäläskit käsivarsien takaa. Siis edestä päin katsottuna o.O

      Auttaisi nyt itseään ja söisi sitä mainostamaansa lehtivihreää, liikkuisi luonnossa, jota niin kovasti mainostaa myös. Ei näytä omia oppejaan noudattavan. Kukaan ei liikkumalla ja vihreällä ruokavaliolla tuommoiseksi paisu.

      Ei pieni yli- tai alipaino mitään, mutta tuo on jo aivan sairasta päästää itsensä tuohon kokoon.

      Kuuluuko muille? Tasan varmasti kuuluu. Ylipaino ja elintasosairaudet nielevät miljoonia ja taas miljoonia veronmaksajien euroja joka vuosi.

      • ei_hillitse_itseään

        Ei hillitse itseään mikä esikuva se sellainen muka on olevinaan


    • KengätönSuutari

      Voi kamala! Pyytäis nyt apua niiltä enkuleiltaan tuohon mittavaan paino-ongelmaan. Ja lopettais ton tekopirteän huitomisen ja viuhtomisen. Ei paljon seesteisyyttä Inkeristä välity. Ihmis-parka.

    • Vartti53e40cMinPlusPvm

      Vetovoiman laki-konsultti? No, sen ymmärtää.. Tuolla massalla tiukasti kiinni maan pinnalla, fyysisesti. Henkisesti? ... Mistä näitä huijareita ja höpönlöpöön uskovia sikiää?!?

    • Tintti__

      Kaikki nuo noidat ovat hulluja hihhuleita. Tuo täti on niin iso että eipäs se muuta työtä pysty tekemäänkään kuin istumista ja poskea jauhamaan. Jokin sairaus tai lääkitys saattavat paisuttaa ihmistä, mutta eiköhän tämäkin pullukka ole kuitenkin ensin itsensä syönyt porsaaksi ja sitten odottelee niitä 2 tyypin diabeteksia, nivelrikkoja, sydän- ja verisuonisairauksia ym.

    • Astralin naisista kyllä Stiina Sahari on varsin kuumottava ja naisellinen nainen, rehevyyttä ja muotoja sopivan uhkeasti, Laura Roine on myös ihana.

      • Anonyymi

        Ihana ..kuuma milf


    • Tintti___

      Kammotuksia ne on kaikki. SS:kin vääntelee naamaansa kuin heikkopäinen. Ja mummot menevät halpaan kun lirkutetaan että "oi niin ihanaa ja kaunista näkyy ja olet niin vahva ja hieno ihminen"
      Hierveää huijaamista.

    • NP__

      Mammutti huutaa jatkuvasti. Luuleeko se että olis muka uskottavampi kun huutaa kurkku suorana tuolla tv:ssä.

      • Shebamed

        Inkeri on sympaattinen,iloinen ihminen.Minusta on törkeää arvostella ketään vain ulkonäön perusteella.
        Kenenkään ei ole pakko noille soitella.


    • pahatihmiset

      Julmat ja ilkeät ihmiset, joilla on ankea elämä, ovat puhuneet.

      • MelkoistaOn_

        Elämäni ei ole ankeaa, eikä sisällötöntä. Teen työtä heikoimpien parissa, koska välitän. Vastaan tullut mm. tapauksia, joissa alkavaa alzhaimeria sairastavat ikääntyneet minimituloiset rouvat kaataneet taloutensa soiteltuaan ennustajalinjoille. Siinä on sitten ollut setvimistä. Kannattaisi kasvattaa ymmärrystä sen suhteen, ketä ja kenen toimintaa kritisoi. Nämä huijauskanavat tulisi kieltää lailla.


    • Pip564

      Voi teitä luusereita oma elämä taittaa olla niin perseestä että pitää toisia haukkua,ette. Te itsekkään mitään täydellisä ole.täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan.saatteko te jonkun kieroituneen hyvän olon kun haukutte toisia.haukkukaa luuserit päin naamaan mutta eihän teistä siihen ole.täällä on helppo haukkua muita.ootte kyllä niin alhaisia kuspäitä.suokoon se teille kun saatte siitä jonkun tyydytyksen.

    • Karmeaatoimintaa

      Se vain on vastenmielistä ja yhteiskunnalle kalliiksi käyvää, jos ihminen päästää itsensä noin hirveän lihavaksi kuin mainittu TV-ennustelija. Tiedänpä monia ikäihmisiä, jotka ovat olleet yhtä itkua ja epätoivoa, kun luukusta on kolahdellut satojen eurojen puhelinlaskuja näille ennustelijoille soittelemisen jälkeen. Ei olla ymmärretty, että ihana, ystävällinen, soitteluihin kannustava ystävä siellä langan toisessa päässä veloittaa ystävyydestään 71.20 euroa/20 minuuttia. Plus normaali paikallisverkkomaksu päälle.

      Kuinka nämä TV-huijarit oikein nukkuvat yönsä?

      Henkisyydellä rahastajat ala-arvoista sakkia kaikki. Imevät hölmöiltä, herkkäuskoisilta, lapsenmielisiltä, ressukoilta, sairailta vaikka viimeisetkin killingit.

      Jeesus pirstoi rahastajien kauppa- ja myyntipöydät pirstaleiksi seiniin, suuren raivon ja halveksunnan vallassa. Jeesus näytti, ettei moinen hengellisillä alueilla rahastus sopinut eikä sovi: ihmisen piti tehdä päivätyötä tuloja hankkiakseen, elääkseen, kuten Jeesus puuseppänä ja opetuslapset kalastajina tai verkontekijöinä. Hengellisestä avituksesta, henkisestä opetuksesta, mistään auttamisesta tai tuesta EI IKINÄ rahastettu avuntarvitsijaa. Miettikööt sitä.

    • tryy6r75

      On vastenmielistä katsoa naista joka on saanut itsensä tuollaiseen syöttöporsaan kuntoon ja vielä vastenmielisempää on kuunnella tämän (ja muidenkin huijareiden) ns. asiantuntijan neuvoja ja ohjeita. Toiseksi toivottavasti tällä ihmisellä on teologin tai vastaava koulutus, kun niin ahkeraan siunailee ja huutelee aamenia. Voi sitä nuolemisen määrää ja tekopirteyttä kun joku soittaa lähetykseen. Sopisi hyvin vaikka pikku kakkoseen juontamaan toiveiden kulhoineen ja muineen.

    • MittaTäynnä_

      Joukkokanne, omaa etuaan tajuamattomien soittelijoiden omaisina, vakavassa harkinnassa. Eikä vain kanavien vastuuhenkilöitä vastaan; jokainen "asiantuntija" saatettava teoistaan henkilökohtaiseen vastuuseen. Rajansa kaikella.

    • JoRiittääKyllä
    • yghuy56768

      Mielenkiintoista ainakin tämän Stiina Saharin tulkinnat kun samaa tulkintaa tarjoaa jokaiselle: elämänkumppani löytyy aina, työpaikalla on aina jotain muutoksia tai sitten se vaihtuu ja asunnon myynnissä aina löytyy asunnolle ostaja. Kun tarkastelee omaa työpaikkaa, ei muutoksia tai mitään mullistavaa siellä ole tapahtunut viiteen vuoteen, eikä ole tarvinnut edes harkita työpaikan vaihtoa. Kuitenkaan työpaikan saanti tänä paipänä ei ole itsestäänselyys tai että se kävisi tuosta noin vain kun itse haluaa. Sama pätee parisuhteissa. Jokainen ennustelija lupailee työpaikkaa ja parisuhdetta. Ihmeellistä.

      Hyvin kuitenkin ennustelijat ja etenkin Stiina Sahari osaa puhua itsensä ulos väärästä tulkinnasta. Arvauksethan tällä menee aina pieleen, milloin yrittää kipeää jalkaa tai kurkkua ja selityksenä jos näin ei soittajan kohdalla ole, "no mutku se voi tulla", tai "mutku sulla on varmasti ollu ongelmia joskus tän kanssa." Kyllä on naurettavaa ja samalla säälittävää touhua koko Astral tv ja ihmetteln miksi tällaista rahastusta ja paskaa ylipäätään saa televisiossa näyttää. Jos ei tässä tullut vielä selväksi, kaikki tulkinnat ovat mielivaltaisia ja keksittyjä ja arvailua jossa joskus osuu kohdalle. Suomalaiset ovat tarpeeksi auktoriorjentoituneita että uskovat mitä heille henkilö jolla on tarpeeksi osuva ja napakka nimike, esim. hoitaja, terapeutti, parantaja, niin heitä herkemmin uskotaan. Jos televisiossa olisi vain joku henkilö vailla ammattinimikettä joka ennustaa ja kertoo tulevan ja kaiken muun soittajalle, kukaan ei soittaisi eikä uskoisi. Ehkei tällaiset ennustelijat muuta töitä koskaan tule saamaankaan, ei ainakaan rehellistä työtä.

      Ihmettelen miten vielä löytyy ihmisiä jotka vielä uskovat ennustelijoihin? Soittajat 99% ovat vanhempia naisia.

      • inhottavaMatkustaja

        Inkeri asuu Espanjassa ja tulee joka kuukausi Suomeen ennustamaan. Säälin matkustajia jotka joutuvat hänen vieressä istumaan,koska läskit pursuu vieressä olijan syliin.


      • Inkeritjamuutoikeuteen
        inhottavaMatkustaja kirjoitti:

        Inkeri asuu Espanjassa ja tulee joka kuukausi Suomeen ennustamaan. Säälin matkustajia jotka joutuvat hänen vieressä istumaan,koska läskit pursuu vieressä olijan syliin.

        Ilmakehä kiittää. Nää "luontoa rakastavat", valtavan henkilökohtasen hiilijalanjäljen kylväjät, elämästä nautiskelevat "enkelien kaverit" ovat ihmisen irvikuvia.

        Ja Astral-TV... Ihminen on sitten tyhmä elukka. Planeetan syöpä, todellakin.


      • Fenfen
        Inkeritjamuutoikeuteen kirjoitti:

        Ilmakehä kiittää. Nää "luontoa rakastavat", valtavan henkilökohtasen hiilijalanjäljen kylväjät, elämästä nautiskelevat "enkelien kaverit" ovat ihmisen irvikuvia.

        Ja Astral-TV... Ihminen on sitten tyhmä elukka. Planeetan syöpä, todellakin.

        Inkerin on valmentanut telkkuun Stina ?, samanlaista teennäistä lässytystä ja puhetta ilman sisältöä.
        Älkää ihmisrukat uskoko tuollaisen höpötykseen.


      • halleluujah
        inhottavaMatkustaja kirjoitti:

        Inkeri asuu Espanjassa ja tulee joka kuukausi Suomeen ennustamaan. Säälin matkustajia jotka joutuvat hänen vieressä istumaan,koska läskit pursuu vieressä olijan syliin.

        No hyvinhän naiset viihdekanavalla tienaavat . Itsekin ajattelin aloittaa. Huijattavia kyllä riittää. Namaste.


    • Pahaatekee

      Kuinka noin huonosti voiva ihminen, jolla huonot elintavat ja luontoa kunnioittamattomat, materialistiset arvot, voi olla kykeneväinen ohjeistamaan muita?! Kalliiseen hintaan vielä?!

      Itse arvostan oikeasti arvostettavia ihmisiä, joiden valinnoissa ja ruoissa näkyy aito välittäminen ihmustä, eläintä, luontoa kohtaan, ja jotka viisveisaavat pinnallisista asioista ja jättävät lentämiset ja yksityisautoilut väliin muuten kuin pakon edessä. Joiden mielihyvä, sisäinen rauha ei riipu ulkoisista mielipiteistä, sisustuksista, vaatteista.

      Nämä viihde-ennustelijat ovat hölmöiltä rahastajia, syvästi halveksuttavia. Karmaa heille.

      • luontoäitikkä

        kaiken huippu, että satu inkeri julkaisee omassa instassaan "ihmisen teoilla on merkitystä, ei puheilla"-päivityksiä. uskomatonta. eikö näe teoissaan todellakaan vakituisempaa vikaa?


      • Satumenisaunaan
        luontoäitikkä kirjoitti:

        kaiken huippu, että satu inkeri julkaisee omassa instassaan "ihmisen teoilla on merkitystä, ei puheilla"-päivityksiä. uskomatonta. eikö näe teoissaan todellakaan vakituisempaa vikaa?

        Jospa hän onkin SATU Inkeri.


    • np___

      Inkeri on yks iso Rinkeli.

    • gg-m

      Koko astraali on samaa ku pistäis rahaa astraali-anaaliin

    • rajatkiinnivaan
    • Tämä Inkeri muuten kysyy JOKAISELTA! soittajalta, että mikä hän on horoskooppimerkiltään. Ja jos soittajalla on elämänkumppani, taas sama kysymys. En keksi tälle mitään muuta järkevää selitystä, kun sen, että perusluonnehoroskoopeissa VOI mahdollisesti olla jotain perää, mutta Inkeriä se helpottaa paljon, että saa KAIKIN TAVOIN vain puheluun lisäkestoa. Mutta viis Inkeristä, jos häntä vertaa tähän SAATANAN KAIKENPARANTAVAAN ja kaikkitietävään Seija Laukkaseen! Jumalauta, hän saa päästellä suustaan AIVAN KAIKKEA PASKAA. Puuttukaa päättäjät nyt todella tähän lähinnä vanhempien naisten höynäyttämiseen, etteivät he törsäisi itseään vararikkoon näiden SAATANAN "asiantuntijoiden" takia. AJATELKAA NYT HYVÄ IHME: 71,2e/20min!!!!!!!! paikallisverkkomaksu mahdollisia muita kuluja kenties! LOPETTAKAA TAI PIKEMMIN SÄÄTÄKÄÄ LAKI, JOKA KIELTÄÄ KO. TV-OHJELMAT. P.S. Toki täytyy todeta, että vaikka ko. ohjelma TV:stä loppuisikin, nää rahastajat osaa kyllä olla puhelimiensa äärellä. Varsinkin, kun niillä on tämä alanro. Kai monet mummelit on pistänyt tai pistättänyt sen puhelimiensa pikavalikkoon!

    • tgfyhrty5756

      Tämä Seija Laukkanen on oikea satutäti, laukoo suustaan mitä tahansa niin soittaja kyllä uskoo. Eräskin soittaja (vanhempi nainen) kertoi näkevänsä aaveita ja pyysi Seija Laukkasta poistamaan ne. Tämähän oli heti mukana sitä vastoin kun hänen olisi pitänyt lopettaa puhelu ja ilmoittaa naisen ottavan yhteyttä lääkäriin mahdollisen sktsofrenian ja harhaisuuden takia. Mutta Seija Laukkanen kun hääti nyt aaveet VALOON. On se ihmeellistä että pelkän puhelimen välityksellä voidaan lähettää erergioita, puhdistaa paikkoja ja asioita pahoista energioista ja kaiken tämän lisäksi Seija Laukkanen HOITAA näitä soittajiaan kaksi viikkoa puhelusta. Mahtaa olla työsarkaa hoitaa näitä "asiakkaitaan" kaksi viikkoa. Heiluri onkin sitten aivan oma vitsinsä. Eräs soittaja kertoi laittaneensa 200 € näihin puheluihin johon Seija Laukkanen tokaisi vain että "hyvä". Näkee kaikesta olemuksesta että nämä eivät ole kukaan Astral tv:ssä pyyteettömästi auttamassa muita vaikka niin kaikki väittävät, vaan ovat huijaamassa vanhoja ihmisiä täysin sumeilematta ja törkeästi. On mielenkintoista seurata tätä ohjelmaa ja ihmetellä miten nämä röyhkeästi käyttävät katselijoita ja vanhempia ihmisiä hyväksi. Toinen toistaan mitä merkillisempiä juttuja ja satuja. Kaikki näistä jotka ovat esiintyneet tv:ssä, ovat aika häikäilemättömiä satuineen ja puhuvat mitä sylki suuhun tuo. Kyselevät paljon ja sitä kautta voivat korostaa satujaan. Ja soittajat uskovat mitä tahansa.

      Kukaan näistä "asiantuntijoista" ei ottaisi yhtäkään ilmaista puhelua vastaan. Tähän huijaamiseen täytyisi valtiovalta ja päättäjät puuttua, mutta kun tätä tehdään "viihdetarkoituksessa" niin kaikki on silloin hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe