Vakaus, viisaus, jatkuvuus - Niinistö jatkoon!

NiinistöäTarvitaan

Yhtä hullunmyllyä maailmanpolitiikassa ja kotirintamalla. Pidetään Niinistöstä kiinni. Omakätisesti allekirjoittamaan kannattajakortteja! Valitsijayhdistyksen perustaminen on seuraava vaihe.

51

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NiinistöäTarvitaan

      Kolmessa viikossa on jo kerätty monta tuhatta korttia ympäri maata vapaaehtoisvoimin. Presidentin valitsijayhdistykseen tarvitaan 20.000. Oikeusministeriö käy kaikki kortit läpi.

      • niinnixi

        ihan oikeasti ,,niinistö on paras ilmiselvästi,,,ei sais antaa häpeäksi menoa suomelle jos ,,,jos,,jos.,Joku MINIsteri nokkelasti huomauttaa,,et niinistö on oikeiston variossa,,,,,niinhän
        pitäis ollaa,,,,,kaikissa sivistyneissa ja hyvin,voinnin maissa on suryrityksien ansioista pidetty yhteiskunnan ihmis,näköisena ja arvoisena,,niin myös suomen ikuiset,sankarit antoivat henkejian talvi,sodassa ,,et jalkeläset on ikuisesti kiitollisija kun suomi ei hyväksynyt naapurin tarionnan siirtymään vasemm,,,varjoon,,,,,,liian pitkä vario,,,,melkern auringoton aika,,,,,, eli VENÄJASTA---POHJOIS KOREAN ASTI.
        HYVÄ SAULI,,,,HYVÄLLE SUOMELLE,,


      • SyksyynKäydään

        Eilisen gallupin mukaan Niinistö valittaisiin ensimmäisellä kierroksella n. 60%:n äänimäärällä.
        Ei siltikään kannata tuudittautua siihen, että asiat tapahtuvat itsestään. On myös käytävä äänestämässä.
        Niinistö ei halunnut minkään poliittisen puolueen presidenttiehdokkaaksi. Kannatuksen ilmaisuja on tullut poliittisen kentän eri laidoilta ja keskivaiheilta. On kerättävä 20.000 kannattajakorttia niissä tilaisuuksissa, joita alettiin hiljakseen järjestää kesäkuun alusta. Kenelläkään ei ole täysin varmaa tietoa korttien määrästä, koska keräyksiä järjestetään ympäri maata.


      • UseimmillePäivänselvää

        Tervejärkistä ja kansainvälisessä politiikassa tunnustettua Niinistöä tarvitaan.


      • VaalitRatkaisevat

        Monet eivät kannata omien puolueidensa presidenttiehdokkaita, kun meillä on Sauli Niinistö.


      • SittenEiNukuta

        Pitää muistaa äänestää. Ei ketään äänestämättä valita.


      • NiinistöäTarvitaan

        Viimeisin Gallup: 76% suomalaisista kannattaa Sauli Niinistön valintaa jatkokaudelle. MUTTA valinta varmistuu vain, kun muistaa myös äänestää. Lahjoitin tänään 50 euroa Niinistön vaalirahastoon. Jo kympilläkin saa paljon painotuotteita. Pienistä puroista.......


    • Lennuonkoira

      Ei ole vakautta eikä viisauttakaan Niinistön puheissa ja teoissa näkynyt. On vain vanheva mies nuoren vaimon ja veikeän koiran seurassa.

    • HarvinainenLuonnonvara

      Niinistö on ensimmäinen tervejärkinen presidentti Kekkosen jälkeen.

      • NiinistöParas

        Ahtisaarellakin on tietysti ansionsa. Presidenttikausi osui vaikeaan saumaan Stasi-SAK -porukoiden keskuuteen.


    • täältäeisuositusta

      Niinhän tuo hullunmylly jatkuu kotimaassa ja joka paikassa, eipä ole nykyinen presidentti saanut hullunmyllyä pysähtymään, siksi ei toiselle kaudelle.

      • HiukanFaktaa

        SAK-SDP oli hallitusvastuussa yhtäjaksoisesti liki 50 vuotta kahta neljän vuoden oppositiokautta lukuun ottamatta - pääministeri ja/tai valtiovarainministeri. SAK puljasi DDR-noidan presidentiksi äärivasemmiston miehittämän valtamedian sensuurin tuella.
        Suomi-laiva on ohjattu karikolle ja se on siellä tiukasti. Laivan korjaaminen ja vetäminen selville vesille on työlästä. Ei onnistu yhdellä eduskuntakaudella eikä yhdellä presidenttikaudella.


      • Täytyyollakin

      • Raatoreetu

        Hyvässä lihassa ja elukkaenergiaa?


    • omaajärkeäsaakäyttää

      Kokkari mikä kokkari, ei jatkoon.

      • NiinistöNuorempi

        Kieltämättä "yleisillä syillä" hallittiin pitkään. "Yleisistä syistä" myös SDP oli paitsiossa pitkään, mutta pääministeripuolue jo 1960-luvun puolivälistä. Lopulta pääsi pääministeriksi ja Koiviston epärealistisen vahvan markan takuumieheksi myös kokkareiden pitkäaikainen puheenjohtaja Harri Holkeri vuonna 1987. Pieleen meni, mutta käsikirjoitus oli muiden. Myös Suomen Pankin pääjohtaja Kullberg oli varhaisen vahvan markan kannattaja.
        Niinistöstä tuli kokkareiden puheenjohtaja vasta lamakuprun jälkeen.


      • Okljjöojojöoj

        Niinistö ei ollut koskaan pääministeri, mutta otti vastaan epäkiitollisen valtiovarainministerin salkun Lipposen kahdessa SDP:n enemmistöhallituksessa.
        Koivisto oli nostanut Suomen Pankin johtajistoon kuuluneen Holkerin pääministeriksi vuonna 1987 vahvan markan vartijaksi. Seuraavan kerran kokkareista nousi pääministeriksi Katainen kaudelle 2011-2015. Katainen pakeni Brysseliin 2014 ja Stubb jatkoi pääministerinä vuoden.
        Oliko säästäväisyyttä korostavalla Niinistöllä ja valtiontalouden velkaannuttaneella Kataisella talouspoliittisia näkemyseroja? -Ainakin julkisuudesta saattoi saada sellaisen käsityksen.


      • totuuseimuutu
        NiinistöNuorempi kirjoitti:

        Kieltämättä "yleisillä syillä" hallittiin pitkään. "Yleisistä syistä" myös SDP oli paitsiossa pitkään, mutta pääministeripuolue jo 1960-luvun puolivälistä. Lopulta pääsi pääministeriksi ja Koiviston epärealistisen vahvan markan takuumieheksi myös kokkareiden pitkäaikainen puheenjohtaja Harri Holkeri vuonna 1987. Pieleen meni, mutta käsikirjoitus oli muiden. Myös Suomen Pankin pääjohtaja Kullberg oli varhaisen vahvan markan kannattaja.
        Niinistöstä tuli kokkareiden puheenjohtaja vasta lamakuprun jälkeen.

        Sauli Niinistö oli ensin oikeusministerinä Paavo Lipposen hallituksessa, ja kun hänet valittiin kokoomuksen puheenjohtajaksi, niin hän siirtyi valtiovarainministeriksi Iiro Viinasen tilalle. Niinistö oli Lipposen kummassakin hallituksessa ministerinä, ja siinä jälkimmäisessä varapääministerinä.
        Paavo Lipposen hallituksilla oli eduskunnan enemmistön kannatus takanaan, sen takia puhutaan enemmistöhallituksesta. Väitteet siitä, että sdp:llä olisi ollut enemmistö hallituksessa, kertoo sellaisen väitteen esittäjästä ainakin sen tosiasian, että hän ei ymmärrä mistään mitään.
        Molemmissa hallituksissa oli oikeistopuolueilla ja vasemmistopuolueilla yhtä monta ministerin paikkaa, ja lisäksi hallituksessa toimi sitoutumaton ammattiministeri.


      • ElonLaskuoppi

        Lipposen 1. SDP:n enemmistöhallitus, ministerit puolueittain:
        - SDP 7
        - KOK 6
        - VAS 2
        - RKP 2
        - Vihr 1
        - Ammattiministeri 1
        YHTEENSÄ 19
        SDP VAS yht. 9
        KOK RKP yht. 8
        VIHR tukivat SDP:n politiikkaa ja leikkauslistoja jo hallitusneuvotteluissa. Leikkaukset jakoivat SDP:tä ja Vasemmistoliittoa, mutta kurkunleikkaajat nousivat hallitukseen. RKP:lle sopi mikä vaan.
        - Kurkunleikkaajat:
        SDP 7 VAS 2 Vihr 1 = 10
        Muut KOK 6 RKP 2 = 8
        Ammattiministeri 1
        Näin Elon laskuopin mukaan. Voihan Lipposen 1. SDP:n enemmistöhallitusta kutsua myös kurkunleikkaajien hallitukseksi. Ihan sama.


      • pöytäkirjoihinsaatu

        Se oli vaan niin, että niissä hallituksissa ei juurikaan äänestetty, ja jos äänestettiin, niin vihreät äänesti aina kokoomuksen ja rkp:n kanssa samalla tavalla. Ammattiministerikin oli samassa porukassa.


      • KadeKaunainenÄmmä

        Hallitusohjelmaan kirjattiin rutkasti leikkauksia. Halonen jyräsi leikkaukset koskemaan niitäkin, joilta ei olisi ollut varaa leikata ja jotka eivät itse enää voineet vaikuttaa elämäntilanteessa, kuten sairaseläkeläiset, työttömyyseläkeläiset ja äidit, jotka lapset hoidettuaan palasivat työelämään.
        Vihreiden Soininvaara kannatti Halosen härkäpäisesti ajamaa kieromielistä ns. ansioäitimallia, joka jätti äidit tyhjän päälle lastenhoitoon menneiden vuosien osalta. Työeläkettä ei karttunut.
        Entisenä sosiaali- ja terveysministerinä ja SAK:n lakimiehenä Halosen sana lopulta painoi - tunsihan kade ämmä sosiaaliturvan ja työeläkelakien sudenkuopat paremmin kuin hallituksessa kukaan muu.


      • Kjkhkhukgj

        Lopulta vuonna 2013 Halosen kausien päätyttyä Suomi sai Euroopan Sosiaalisten oikeuksien komitealta huomautuksen köyhyydestä ja vanhusten kaltoinkohtelusta. Suomi jäi tarkkailulistalle.
        Ei ole Halonen, arvojohtaja, mainostanut asiaa.
        .
        Ns. ansioäitimalliin tehtiin 2000-luvulla pieni kosmeettinen korjaus Vanhasen pääministerikaudella. Vuodesta 2005 alkaen eläköityvät äidit saavat pienen, pikkuruisen lisän työeläkkeeseen lastenhoitovuosilta. Työeläkettä heille kertyy myös jo 18-vuoden iästä, myös osa-aikatyöstä. Tämä ei koske iäkkäimpiä äitejä olleenkaan eikä niitä sodan aikana ja sodan jälkeen syntyneitä suuriin ikäluokkiin kuuluneita äitejä, jotka jäivät työttömyys- tai sairaseläkkeelle ennen vuotta 2005. Heille myös työeläkettä on kertynyt vasta 23-vuoden iästä alkaen.
        - Euroopan neuvoston huomautus tuli siis 2013.


    • kaikilleparhaaksi

      Niinistö pikku-Jennin tai pikku-Salen tekoon ja Lennu-koiran hoitajaksi. Se on parasta kaikille.

      • ÄläSuottaHuolehdi

        Kyllä nuo asiat voi hoitaa istuvana presidenttinäkin....tahto on vapaa.


      • rtyhrths
        ÄläSuottaHuolehdi kirjoitti:

        Kyllä nuo asiat voi hoitaa istuvana presidenttinäkin....tahto on vapaa.

        Niin.Ikääntyminen vaikuttaa jokaisen ihmisen muistiin huonontavasti,myös Saulin muistiin.Sauli ei ole enää entisessä henkisessä kunnossaan.


    • Funlandiankansalainen

      Niinistön saavutukset joutuvat yhä oudompaan valoon. Pakkovalitsi Pöystin oikeuskansleriksi pätevämmän, mutta ei niin nuolevaisen sijasta. Pöysti hääräsi sote-sopan pääkokkina, eikä tunne edes perustuslakia ja tyyppi nimitetään "oikeuskansleriksi". Toinen tuore asia on sisäpolitikkaan sotkeutuminen. Tuolaisilla huru-ukon ansiolla pääsee pöpilän kuvernöörikksi, mutta ei toista kautta Suomen presidentiksi.

      • Mätämyyrä

        DDR-noita ei näytä ymmärtävän, että hänen mielipiteitään ei nimitysasioissa kaivata.


    • selvääkinselvempää
    • Funlandiankansalainen

      Halla-ahosta tulee ensin pääministeri, joka pistää maan asiat kuntoon ilman omaa ahneutta ja kaunaisuutta. Sern jälkeen 12 vuoden päästä itseoikeitetusti itsenäisen suomenkansan presidentti. Missä on Niinistön turvatakuut ja nato optiot. Voisiko hän esittää ne kansan nähtäväksi. Huru-ukko puhuu niitä näitä jajjoihinkin uppoaa ruusustarinat täydestä. Nyt presidenttimme on huolissaan Itämeren tilanteesta. Kaikki tämä sen jälkeen kun on itse ollut 5,5 v kärjistämässä seläntakaa puheillaan tilannetta nato optioista, lisääntyvistä nato harjoituksista ja yhteistyö sopimuksista. Näiden tpoimien pitäisi ilmeisesti presidentin mielestä lisätä luottamusta Venäjällä Suomeen. Huru-ukokko joutaa ansaitulle eläkkeelle.

      • TukipummistaPressa

        Mestari pistää maan asiat järjestykseen "Ilman omaa ahneuttaan"!!!! Hahhahhaaaaaaa
        Mitä Mestari on saanut aikaan Brysselissä näin kolmena vuotena? Nostanut vain valtavat kulukorvaukset, mutta vastustaa rahan käytön seurantaa ja tutkintaa. -Oisko rahat uponneet salaiseen lemmenpesään ja ruokkolapsen ylläpitoon?
        Mestari myös anoi ja sai kahdelta säätiöiltä apurahoja yhteensä 34.000 euroa kymmenen vuotta sitten. Ne piti käyttää suomalais-ukrainalaisen sanakirjan tekoon. Koska tulee valmista?


      • EntäVäitöskirja

        Mestarin teesit kopsattu naapurin oikeistolaiselta Duginilta. Samoin Britain First.
        Mestarin suomi-ukraina sanakirjaa on odoteltu kohta kymmenen vuotta. Sitä edelleen odotellessa saattaa vastaava teos ilmestyä muualla? Sitten kopsaamaan?


    • 11113

      Ei valita ei

      • JaSittenÄänestämään

        Niinistö paras.


    • Funlandiankansalainen

      Huru-ukko sekoili taas tänään, nyt nimien kanssa. Miten mahtaa muut asiat hoitua.

    • Niinistö.paras

      Turhaa räksytystä.

    • NinistöParas

      Niinistö toiselle kaudelle.

    • Funlandiankansalainen

      Kyllä sitä pitäisi olla edes järjen jäämät jäljellä jos toiselle kaudelle aikoo. Eikö kansalla ole jo kestämistä kun pääministeri ryssii asiat kuin asiat, hakkaa päätä seinään varoituksista huolimatta naama virneessä. Eikö ole jo kohtuutonta vaatia, että presidenttinä hääräisi huru-ukko muumeja etsien. Onhan maassa selväjärkisiäkin molempiin virkoihin, käytetään ja valitaan niitä.

    • kansavaatiinäin

      koko kansan presidentti - koko kansan ehdokas.,
      punikkiämmien pulinat pois.

      • NiinistöParas

        Oikeaa puhetta.


      • Niinistöä.tarvitaan

        Samaa mieltä edelleen.


      • lkdicn

        Niinkö,että vanhuksesta presidentti.Muistikin taitaa jo pätkiä.


    • Viisautt

      Niinistö ainoa vaihtoehto. Muut ehdokkaat huonoja.

      • NiinistöJatkoon

        Niinistö numero YKSI!
        Vanhanen hyvä kakkonen.


    • uudettuuletpuhaltamaan

      Hullunmylly kotirintamalla ja maailmanpolitiikassa hiljenee kun saadaan asiansa hoitava presidentti. Päästetään irti !

      • kunvalitsemme

        Sehän tarkoittaa sitä, että Sauli Niinistöä ei enää kannata valita hullunmyllyn pyörittäjäksi kotirintamalla ja maailmanpolitiikassa. Tätähän se on ollut koko Niinistön virkakauden ajan.

        Onneksi syksyllä saadaan parempia ehdokkaita tasavallan presidentiksi.


      • Tgdjhuhhklhkhk

        No voi-voi kun halosia kyrsii. Täytyy vaan yrittää pidellä suupieliä pihdeillä yläasennossa.


    • parasvalitaan

      Sauli Niinistö täytti 69 vuotta, ja on liian vanha tasavallan presidentiksi vielä kuudeksi vuodeksi.

    • Joutaaeläkkeelle

      Vanha höperö ukko haukkuu tyhjää enemmän kuin Lenni.
      Haukkuu oman maan kansalaisia ja valehtelee kaiken johtuvan kansainvälisistä sopimuksista, mutta unohtaa kertoa että suomen hallitus ja virkamiehet ei niitä noudata ja ongelmat johtuu siitä.
      Ei halua kuullakaan köyhistä. Pälyilevä killisilmä ei luottamusta herätä.
      EI JATKOON!!!!!!

    • Tosiasioita

      Missä kohtaa sitä viisautta sitten on? Minusta tyhmänpuoleinen.

    • tarkkanäköinen

      Niinistö ykkönen Vanhanen varapresidentiksi, Matin vuoro on seuraavaksi. Tämä on varma tieto.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe