Martinasta

Havainnoitsijaaa

Ihmettelen tätä loanheittoa Martina Aitolehdestä. Mitä pahaa se on näille loanheittäjille tehnyt vai purkaako nämä loanheittäjät vain omaa pahaa oloaan?

Martina Aitolehti on ajautunut julkisuuteen nuorena ja osittain varmaan nuoruuden tyhmyyttäänkin. Kukapa meistä ei nuorena olisi tyhmiäkin juttuja tehnyt?

Martina Aitolehti tekee sen minkä osaa, olla julkkis ja hyödyntää sitä. Hän kuitenkin yrittää jotain, elättää itsensä ja perheensä.

Heittäkää lokaa vasta sitten, jos hän olisi yhteiskunnan elätti, lapset huostaanotettu ja alko-ongelmainen.

Mitä te arvostelette hänen elämää ja haukutte? Jos oma elämänne on pientä ja kituuttamista, älkää haukkuko siihen täysin syyttömiä ihmisiä. Ala-arvoista haukkua ihmistä, jota ei tunne. Ulkonäköä haukutaan jne...jne.... Moukkamaista ja alatyylistä käytöstä teiltä loanheittäjät.
Tuskinpa suostuisitte itsekään sietämään samaa. Loanheitto kertoo sen, että olette itse huonon itsetunnon omaavia, pientä elämää eläviä umpikateellisia kituuttajia.

Minusta Martina tekee sen minkä osaa ja on tottunut siihen eli julkisuudessa elämisen ja sen hyödyntämisen.

71

1650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täyspaskaa

      Olet oikeassa. Martina on ihanan kiva rattijuoppo.

    • Whitetrash

      Juuri näin. Mara tekee tasan tarkkaan sitä mitä parhaiten osaa: Abortteja, ajaa kännissä, pettää miehiään, elää yli varojensa ja käyttäytyy väkivaltaisesti. Lisäksi hän ei osaa kunnolla lukea eikä kirjoittaa vielä kolmevitosenakaan. Vichy voi oikolukea äitinsä blogia.

    • Havainnoitsijaaaa

      Onko Martina sitten Suomen ainoa kännissä ajanut ja Suomen ainoa nainen, joka on tehnyt abortin? Ei tuollaiset jutut oikeuta loanheittoon. Abortti on ihmisen oma valinta ja rattijuoppous on ajattelemattomuutta ja tyhmyyttä. Jos Aitolehti on rangaistuksensa kärsinyt ja rikoksensa sovittanut mitä vielä niitä kaivelette?

      • jjtfcbj

        Martina valehtelee, kaunistelee totuutta ja liioittelee koko ajan. Ja jää tästä jatkuvasti kiinni. Tätä on tavallaan hauska seurata. Ei siinä sen kummempaa.


      • SatutätiMara
        jjtfcbj kirjoitti:

        Martina valehtelee, kaunistelee totuutta ja liioittelee koko ajan. Ja jää tästä jatkuvasti kiinni. Tätä on tavallaan hauska seurata. Ei siinä sen kummempaa.

        Tämä on se olennainen asia Marassa. Totuuden muuntelu, satuilu, liioittelu, kaunistelu, jopa suoranainen valehtelu!


    • Kookosjauho

      Mä voin sanoa ettei kannata, et sä täältä mitään järkevää vastausta tuu saamaan.
      Voin vastata omasta puolestani etten tykkää tälläsestä salarakkaana julkisuuteen tulleesta lahjattomasta ja aggressiivisen oloisesta tyrkystä, mutta se on vaan mun mielipide. En kuitenkaan toivo Martinalle mitään pahaa ja on kamala lukea noita Martinan selkään liittyviä kommentteja

      Toinen mitä en ymmärrä on toi Jasminin haukkuminen. Okei, se on vähän hukassa ja miesjutuissa on ongelmia mutta kenellä nyt ei olis joskus ollu? Oon käsittänyt että Jasminia kiusaa täällä pari tyyppiä ihan henk koht syistä ja on tosi ikävää että tällaista tapahtuu.

      • Aikanaan Martina juonsi NELOSEN yöchattia ja vaikutti tolkun naiselta.

        Se on aika outoa, että syrjähypystä syytetään aina naista, vaikka pettämiseen tarvitaan kaksi. Joskus pettäjämiehen vaimo/naisystävä liittyy haukkujiin ja jatkaa suhdetta. Vaikka tietää miehen taas pettävän.


    • rauhoittukaaaa

      Ehkä nämä haukkujat pitävät itseään Stefanin "oikeana morsiona" , mutta tätä miestäpä ei tavis matamit Kelan luukuilta kiinnosta.
      Aika monet menestyneetkin julkkisnaiset ovat saaneet rattijuopumustuomion; esim. politiikan huipulla toiminut ex missi joka myös seurusteli nykyisen presidentin kanssa. Samoin ex kansanedustaja, nykyinen europarlamentaarikko. Sekoilut ovat usein nuoruuden virheitä, mitä kaikilla on erilaisia. Ei ne koko elämää useimmilla jatku. Virheitä tekee jokainen joskus, mutta tavisten virheitä ei revitellä lehtien otsikoissa.
      Martina pärjää hienosti koulutustaustaan verrattuna ja sekös Kelamatameita raivostuttaa. Kouluutetummat eivät moiseen loanheittoon lähde.
      Aviokriisi on kamalaa aikaa ilman julkisuuttakin. En pitäisi ihmeenä vaikka pölyn laskeuduttua pari palaisi takaisin yhteen.

      • rauhoittukaaa

        Korjaus: Parisuhdekriisi on kamalaa, ei aviokriisi, obviously.


      • AlinKasti

        Mieluummin "kelamatami" kuin turha roskajulkkis, huomiohuora, silaribimbo tai elaripullanvääntäjä. Joku itsekunnioitus ihmisellä sentään pitää olla.


      • sivistystä
        AlinKasti kirjoitti:

        Mieluummin "kelamatami" kuin turha roskajulkkis, huomiohuora, silaribimbo tai elaripullanvääntäjä. Joku itsekunnioitus ihmisellä sentään pitää olla.

        Jos on oma elämä ja itsekunnioitus kunnossa ei ole tarvetta lähteä loan heittoon ja toisen ihmisen alatyyliseen solvaamiseen mukaan.


    • näädät

      Ap on oikeassa, turhaa energian tuhlausta. Parasta olisi puhua vain Mäntylän akasta.

    • Tutkijaaa

      Televisiossa sanoi, että suomalaisten paha olo näkyy keskustelupalstoilla. Anonyymina kun on niin helppo haukkua julkkiksia. Todella raukkamaista ja säälittävää toimintaa. Loan heittäjien pitäisi ymmärtää, että ei se heidän paha olonsa johdu martinoista ja jasmineista.

      Ei ole oikein, että mollataan sairaudet ja haukutaan äiditkin. Nämä loan heittäjät pitäisi laittaa vastuuseen. Yksi loan heittäjä sai jo tuomion herjauksesta ja kunnianloukkauksesta muutama vuosi sitten.

      Arvostella voi, mutta sen voi tehdä asiallisesti.

    • Harpie

      Kyllä Martina on leuhkimisillaan itse antanut aihetta kirjoitteluun.
      Leuhkinut omaisuudella mikä ei hänelle kuulunutkaan.
      Kuka muu julkkis tekee noin? On paljon julkkiksia joilla on upeita asuntoja , vaatteita, laukkuja, ym mutta eivät ne niitä tuo noin esille kun Martina.
      Vähän ylimielinenkin ollut tavallisia ihmisiä kohtaan. Jatkuvasti korosti sitä kuinka hyvin menee ja kuitenkin kertoi että erosi riitaisesta suhteesta.
      Ja nuo valmennukset---- kauheat alet, puoleen hintaan koko ajan.
      Kova on mainostaa nyt kun kun ero tulee ja on tultava toimeen yksin eikä voi leuhkia että mieheni lahjoo minua kalliilla lahjoilla.

      • oletkoonneton

        Oletko edes seurannut kenenkään muun kuin Martinan ja Jassun postauksia? Sulla ei mene elämässäsi hyvin, kun näköjään et siedä, että jollain toisella menee hyvin.


    • Juurinäinn

      Jos jotakuta vituttaa Martinan postaukset, ÄLÄ LUE niitä! Keskity omaan elämääsi ja sen parantamiseen! Anna Martinoiden ja Jasminien elää omaansa. Ei ne ole sinulle henkilökohtaisesti mitään pahaa tehnyt!

      • juuriteenäin

        Juuri noin! Älä lue tätä palstaa, vaan keskity omaan elämääsi.


    • Kaikennn

      Takana on KATEUS. Jos laukuista ym.on kateellinen, on ihmisellä itsellä todella pieni elämä! Ei laukut ym.tee ihmistä ONNELLISEKSI, jo vähäjärkisemmänkin pitäisi se ymmärtää. Mutta ei. Kateus on kaiken takana.

      Martina ja Jasmin ovat kauniita naisia, se lisää kateutta laukkujen ym.lisäksi. säälittäviä ovat nämä palstalla haukkuvat ja mollaavat.

      • heu-re-ka

        Melkoinen oivallus. Joo, ihan varmasti tosi moni on kateellinen laukuista ;) Tai ylipäätään mistään näille ns. juorujulkkiksille. Jatka vain aivojumppaa.


    • hohhoijakkaa

      Tämä aloittaja :) Mitenkäs sen nyt muotoilisi...luepas oma tekstisi uudelleen. Ihan ajatuksella, Ja sitten mieti itseäsi.

      Eipä se ajatustyö tule auttamaan, uskoisin. Entistä raivokkaampana hillut täällä haukkumassa muita ihmisiä. Kuten joku jo taisi mainita, ei se sinun paha olosi voi johtua meistä. Toisaalta, jos mielesi saa terapiaa tällä tavoin, haukku vain taviksia jos niin sitä tarvitset.

      • oletainoauskalias

        Sinuun näköjään aloitus osui? Hyvä, kun joku edes huomaa olevansa kyseinen henkilö.


      • aivotnarikassa
        oletainoauskalias kirjoitti:

        Sinuun näköjään aloitus osui? Hyvä, kun joku edes huomaa olevansa kyseinen henkilö.

        Luetun ymmärtäminen hukassa?


      • mötorhead-fife
        aivotnarikassa kirjoitti:

        Luetun ymmärtäminen hukassa?

        Ei ole, koska osaan enkkua natiivisti.


    • Turhaakitinää

      Kyllä kyseenalaisella tavalla julkisuuteen tunkeva tyrkky ottaa itse tietoisen riskin ,että joku palauttaa maan pinnalle tavalla tai toisella.Nuoruuden hairahduksia on takana kaikilla,mutta ero on siinä toistaako tiettyjä käyttäytymis kaavoja jatkuvasti vai oppiiko virheistään ja pyrkii parempaan näitä merkkejä ei tässä tapauksessa ole havaittavissa tämän ihmisrievun kohdalla

    • pelkkääpaskaa

      Aina vedetään esiin tuo naurettava kateuskortti. Martina-faneille ei mene jakeluun, ettei heidän idolissaan ole mitään ksdehdittavaa. Valheelle ja veloille rakennettu kulissi, ämmä ei omista muuta kuin tuulenhuuhtoman perseensä. Ja mitä helkkarin väliä sillä on, kuka muu on kärynnyt ratista? Teosta ei tee yhtään sen oikeutetumpaa, että joku muu on syyllistynyt samaan. Rattijuopot ovat alinta kastia, olivat he ketä hyvänsä.

    • Mannaryynit

      Suomessa tuskin on yhtään äitiä, joka haluaisi että omalla tyttärellään olisi Martinan kaltainen menneisyys?
      Ihmisiä ärsyttää varmaan useimpien bimbojen käytös, sillä he suoltavat blogeihinsa ja haastatteluihin runsaasti skeidaa. Ei heitä kadehdita vaan ihmiset kokevat myötähäpeää kun lukevat haastatteluja Tuksusta tai vaikkapa Martinasta.

    • GREGREWGREWG

      Martina kuten muutkin tykyt tässä maassa ovat pääsääntöisesti erittäin vastemieleisiä luonteiltaan. Ylimieleisiä, itserakkaita narsisesteja. Tällaiset saa aina lokaa niskaansa. Ihan sama missä maassa ovat. Suomessa kuitenkin varsin vähän verrattuna suureen maailmaan. Martina on tyhmä ja ylimielinen tapaus.

      Ei kukaan mukavia ihmisiä lokaanna. Näin se on. Kadotkoot julkisuudesta niin homma hoituu sillä.Ketään ei enää sitten kiinnosta koko tampio.

    • valettakaikki

      muija tuli julkisuuteen salarakkaana ja seitun maksamilla tekotisseillä, joita on esitelty lehdissä. sekä ns. viihdealalla, kuvia löytyy netistä, ilman rihman kiertämää. jopa kuvia alapäästä ja touhuista miehien kanssa suoraan aktista. muija leikkii urheilijaa. nyt leikki loppui harrastelijan kroppa ei kestänyt matsia ammattilaisten kisoissa.höyhensarjalainen teloi kroppansa. onko muija ollut koskaan oikeassa työssä. urheilijana ja kuntovalmentajana esiintyminen pelkkää humpuukia. mitään koulutusta ei ole millekään alalle. samoin valehteli, ettei mitään eroa ole.

      • taivaanrannanmaalariko

        Mikähän se sinun koulutuksesi on?


      • natiivienkku
        taivaanrannanmaalariko kirjoitti:

        Mikähän se sinun koulutuksesi on?

        Olen melkein pt ja melkein kävin Riihimäellä peruskoulun.


      • jalkafetissi
        natiivienkku kirjoitti:

        Olen melkein pt ja melkein kävin Riihimäellä peruskoulun.

        OHO sillä sitä pääsetkin sitten yhtä pitkälle kuin Martinakin.


      • Eidraamaa
        taivaanrannanmaalariko kirjoitti:

        Mikähän se sinun koulutuksesi on?

        Miten se on oleellista ,kun keskustellaan maan ylivoimaisesti ällöttävimmän lorton ansioista ja niitähän riittää ja hän on ne ihan itse tuonnut tarjolle kaikkien räävittäväksi ,jos perse ei kestä merivettä pysyköön poissa merestä---totuushan on että tämä ja muut tyrkyt elävät julkisuudesta onpa se millaista hyvänsä ,turhaa kitinää ,jos kaikki valehtelu ja liiottelu ei uppoa totuutena työtä tekevään kansaan ,tosiasiahan on ,että näiden bimbojen toilaukset ja niistä raportointi ovat vain kevyttä välipalaa meille taviksille joilla oma elämä on pääosin kunnossa --tää on pelin henki usko tai älä!


      • vastine
        Eidraamaa kirjoitti:

        Miten se on oleellista ,kun keskustellaan maan ylivoimaisesti ällöttävimmän lorton ansioista ja niitähän riittää ja hän on ne ihan itse tuonnut tarjolle kaikkien räävittäväksi ,jos perse ei kestä merivettä pysyköön poissa merestä---totuushan on että tämä ja muut tyrkyt elävät julkisuudesta onpa se millaista hyvänsä ,turhaa kitinää ,jos kaikki valehtelu ja liiottelu ei uppoa totuutena työtä tekevään kansaan ,tosiasiahan on ,että näiden bimbojen toilaukset ja niistä raportointi ovat vain kevyttä välipalaa meille taviksille joilla oma elämä on pääosin kunnossa --tää on pelin henki usko tai älä!

        On se oleellista, kun arvostellaan heidän koulutustaan. Heti tulee mieleen, että mikähän se tämän arvostelijan oma koulutustaso on. Kommenttien kirjoitustaso sen kyllä kertoo kysymättäkin, ettei se ole kovin korkea.


      • gfbgftetetee
        taivaanrannanmaalariko kirjoitti:

        Mikähän se sinun koulutuksesi on?

        Eiks siideri-Annet ja muut tajua ettei tääll' kysellä palstalla olevien koulutuksia tmv-..tämä on kotimaiset julkkisjuourut palsta. Vitu kun se on tyhmä kalkkuna DD


      • suuresti.naurattaa
        gfbgftetetee kirjoitti:

        Eiks siideri-Annet ja muut tajua ettei tääll' kysellä palstalla olevien koulutuksia tmv-..tämä on kotimaiset julkkisjuourut palsta. Vitu kun se on tyhmä kalkkuna DD

        Onhan se saatava selville kuinka tasokas tämä louskuttaja itse on. Onko vara aukasta turpaansa julkkiksen koulutuksesta.


      • suuresti.reputettu
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        Onhan se saatava selville kuinka tasokas tämä louskuttaja itse on. Onko vara aukasta turpaansa julkkiksen koulutuksesta.

        "Onko vara aukasta "

        Laadukas lause koulutetulta ihmiseltä.

        1/3 lauseesta oikein


      • seonkutensanotaan
        suuresti.reputettu kirjoitti:

        "Onko vara aukasta "

        Laadukas lause koulutetulta ihmiseltä.

        1/3 lauseesta oikein

        Täällä ei vaadita kirjakieltä.


      • seonreputus
        seonkutensanotaan kirjoitti:

        Täällä ei vaadita kirjakieltä.

        Haha. Koulussa vaadittiin ja huonostihan se sinulla menikin.


      • seonkutensanotaan
        seonreputus kirjoitti:

        Haha. Koulussa vaadittiin ja huonostihan se sinulla menikin.

        Nyt ei ollakaan koulussa.


    • Nojaaaaaaa

      Olen ap:n kanssa eri mieltä, en valitettavasti ihmettele ollenkaan loanheittoa Martinasta. Martina on omilla valinnoillaan toiminut monesti yleisen moraalikäsityksen vastaisesti, ja tavallaan aiheuttanut oman imagonsa, jota sitten halveksutaan. Itse en inhoa Martinaa, joskaan en hänestä mitenkään erityisemmin pidäkään. Hänessä toki on sitä valheellista ja ylimielistä olemusta, mikä on se pohjimmainen syy, mitä täällä inohtaan ja vatvotaan.

      Mitä tulee Martinan raha-asioiden tai kuluttamisen puimiseen, loma-matkojen tai elämäntyylin arvosteluun, se on kyllä niin puhdasta kateutta kun olla ja voi. Ne joilla sitä rahaa on, niitä ei oikeasti kiinnosta Martinan uusi laukku tai BMW. Täällä nillittää juuri ne, joilla sitä EI ole. Mitä sitten, jos elää miehensä rahoilla, onko lahjojen antaminen ja saaminen parisuhteessa jotenkin kielletty? On niitä julkisuudessa monia muitakin vaimoja ja tyttöystäviä, jotka elävät täysin miehensä rahoilla (lätkävaimot, tai esim. Metti Forsell) - mitä ajattelette heistä?

    • Täys_mulkku

      Minä ihmettelen Martinan suosiota täällä Suoli24 sivustolla. Martina taitaa olla täällä eniten keskusteltu julkku.

    • Nojaaalle

      Olet täysin oikeassa, että ne jotka mollaa Martinan laukkuostoksia, autoja ja ulkomaan matkoja ym.ovat vain helvetin kateellisia. Kun ei itsellä ole varaa, haukutaan ja mollataan. Julkkis on julkista riistaa, mutta oikeuttaako sekään valheellisiin ja keksittyihin paskajuttuihin mitä täällä Aitolehdestä ja Mäntylästä kirjoitetaan.

      Toisaalta Martina elää julkisuudesta ja nämä jutut lisäävät klikkauksia hänen sivustoilleen ja joka klikkaus kilahtaa Aitolehden kassaan. Vanha sananlasku pätee tässäkin.

    • Puhutaan

      mitä puhutaan, pääasia että puhutaan!

    • satutäti-martina

      Minusta Martina on hauska. On kiva lukea hänen satujaan. Ne saavat nauramaan, koska ne ovat niin lapsellisia.

    • Läskitsiiderivalaat

      Martina kyllä kiinnostaa koska saa aina suuren kommentointiryöpyn joka asiasta.Eli ei mikään nobody ja seinäruusu todellakaan.
      Ja tosiaan,rikkaiden vaimot kaikki elävät miestensä rahoilla,ei Martina sen kummempi tapaus ole.Ja tuo silari yms irvailu on so last season,silareita on nykyisin tosi monilla taviksillakin,niinkun uo velkoja yms joten turha tehdä Martinasta jotain poikkeuksellinen huonoa ihmistä näihin vedoten!

    • sekopääaitolehmä

      Martina on taparikollinen valehtelija ja narsisti, joka kusettaa kaikkia ja leuhkii kusetuksillaan. On täyttä paskaa, että herättäisi närää pelkästään ns. siiderivalaissa. Kyllä häntä inhotaan ihan luokkarajoihin katsomatta. Ymmärtääkseni on halveksittu persona non grata juuri niissä niskatukan piireissä, joita yläluokkaisina pidetään.

    • Niiinvarmaanjuu

      Ai että ihmetyttää! Kyllä ihmisillä on oikeus ihmetellä sitä miten vähillä meriiteillä nää tyrkyt julkisuudessa paistattelee ,ei mitään koulutusta ,taitoa ,talenttia mihinkään,ei mitään mainittavia saavutuksia tai tavoitteita .joidenkin kämästen missikisojen vetämistä ei parhaalla tahdollakaan voi kutsua työksi ,yksityiselämä on mokailuja mokailujen perään ,talous jatkuvasti kuralla ,syytteitä milloin mistäkin rattijuoppoudesta pahoinpitelyyn ,ulkonäkö on ajat sitten pilattu , mitään älyllistä kehitystä ei ole tapahtunut vaikka vuodet vierii--ja näitäkö me sitten kadehditaan ? MIKSI MUKA??

      • antaakoäititissiä

        Olisi kiva nähdä sinun kuva ja CV. Olet varmasti peräkammarisi älykkäin ja komein heppu.


      • Niinvarmaanjuu
        antaakoäititissiä kirjoitti:

        Olisi kiva nähdä sinun kuva ja CV. Olet varmasti peräkammarisi älykkäin ja komein heppu.

        Ai minun kuva ja cv,mitä sä niillä teet,?kadehdit vai? Miten ne liittyy itse asiaan?tätä mä olen pelännyt,tän lorton fanit on imbesillejä jotka ei osaa muuta kuin länkyttää vastaan vailla todisteita idolinsa pyhyydestä ,kiistatonta on ettei tää salapano tästä miksikään muutu --idiootti ja narsisti se on lopun elämäänsä


      • Mitennn
        Niinvarmaanjuu kirjoitti:

        Ai minun kuva ja cv,mitä sä niillä teet,?kadehdit vai? Miten ne liittyy itse asiaan?tätä mä olen pelännyt,tän lorton fanit on imbesillejä jotka ei osaa muuta kuin länkyttää vastaan vailla todisteita idolinsa pyhyydestä ,kiistatonta on ettei tää salapano tästä miksikään muutu --idiootti ja narsisti se on lopun elämäänsä

        Martinan idiotismi ja narsismi SINUN elämäääsi häiritsee??? Mitä ne sinulle kuuluu? Elä omaa elämääsi , pöljäke.
        Some kiinni, ettei sinua vituta ja keskity omaan elämääsi. Kykenetkö?


      • Mikääää

        SUN pointti on sitt hillua täällä joka päivä, jos se ei ole kateus? Mikä saa haukkumaan itselleen tuntematonta ihmistä päivästä toiseen? Oma vittumainen elämäkö??


    • säälittävätapaus

      Martina on niin reppana, ettei osaa edes kirjoittaa. Hänen lapsellinen bloginsa on erittäin viihteellinen, siitä saa ihan parhaat naurut. Toivon Martinan viihdyttävän meitä kaikkia vielä kauan. Martinan juttuja seuratessaan tajuaa olla todella tyytyväinen elämäänsä.

    • Etvaikuta

      Tyytyväiseltä omaan elämääsi. Päivästä toiseen jauhat juttujasi. Onko sinulla oikeasti noin tylsä elämä? Että pitää jitain martinoita seurata ja kommentoida niiden tekemisiä. Olet onneton ihminen, joka kadehtii ja luulee kaikkia muita superhyperonnelliseksi. Olet tyhmä.

    • MeNaisetIhanaa

      Martinalle ei muuta kuin hyvää matkaa Hanneksen (vai mikä se nyt olikaan) itähelsinkiläiseen vuokrayksiöön. Miehellä neljä lasta kolmen naisen kanssa, Namskiksella kaksi kahden eri miehen kanssa. Ihanaa uusperheen arkea kansainvälisessä Itä-Helsingissä! #lovemylife #familytime

    • LAPSETT

      Ovat ihania!! Elämän suola!

    • voimiatsemppiäonnea

      Aloittajan kanssa samaa mieltä. Jättäkää Martina rauhaan!Luoja suokoon sille naiselle onnea elämäänsä, kestä jaksa, Martina, älä vältä näistä omaan elämäänsä tyytymättömistä tyypeistä, sitä he ovat vaikkeivät itse sitä ole tajunneet.

    • Onnikaikille

      Nämä ilkeät kommentit kertovat vaan sen,että nykyisin ei ole mitään käytöstapoja eikä toisen kunnioittamista olemassakaan.Irvaillaan ulkonäöstä,lapsista ja äideistä yms ihan surutta.Sairas maailma,kertoo kuinka paha olo monella on.Ja paha olo tulee mm siitä,että ei itse saada mitään aikaiseksi,edes töitä ei saada etsittyä ja kaikki paha olo kaadetaan esim martinan niskaan.En ole mikään fani,mutta kyllä martina yrittää monellakin saralla,vaikkei kaikki mene kun oppikirjoissa.Parempi se kun maata sohvalla,lihoa ja lihoa ja elää muiden rahoilla (sossu/kela).Ihmisten ilkeydellä ei näytä olevan mitään rajaa!

    • valehtelua-sata-lasissa

      ihmettelen marsun jatkuvaa valehtelua, olemattomilla omaisuuksilla. nousukaalla nousi kusi päähän, nyt leikki loppui. varakas elättäjä lähti lätkimään. joko loppuu kehumiset, mun hangon lande mun hepat, mun espanjan huvila ym, ym. maksaako seittu uudet muovitissit, onko enää markkina arvoa. pelkillä muovitieesillä julkiksi päässyt tyhjäntoimittaja, houno esimerkki nuorile tytöille. miss hesa kisat pohjanoteeraus. palkintona muovitissit. marsu on itse julkistanut koko elämänsä lapset ja kaiken. elämä joka perustuu valheisiin ja muiden hyväksi käyttöön. muija leikkii urheilijaa, pelkkä kuntoilija, joka näyttelee kulahtaneita muovitissejään.

    • joutavaakehumista

      kiitti vaan en ole lihava, sossu ei ole mua koskaan elättänyt. taitaa ottaa kupoliin marsun mahalasku, kun täytyy mollata muita kommentoijia. jokainen saa ottaa kantaa julkiseen blogiin. saa nähdä mitä muija taas keksii.

      • surkealapsuus

        Oletko sitten niitä, joita ei ole lapsena pidetty sylissä?


    • Entisett

      Koulukiusaajat ne täällä riehuu ja koulukiusatut purkaa pahaa oloaan julkkiksiin. Osa on itse lässähtäneitä ei kauniita ja köyhiä.

    • Mitenvoidaan

      puhua mahalaskusta, jos Martinan vuosittaiset tulot ovat 52 000 €. Monellako palstalla riehuvilla on sellaiset tulot? Olen 100 % varma, että EI YHDELLÄKÄÄN.. Sehän se palstapöljäkkeitä vituttaa.

      • kirikirijuoksua

        Ne vuositulot oli 56000€. Sehän se näitä pöljiä vituttaa, kun itse yrittävät rämpiä tulevaisuuteensa.


      • Onnikaikille

        Noilla tuloilla ei voi laiskaksi haukkua!hyvä Martina,näytä arvostelijoille ettet ole pelkkä elätti vaan tulet erittäin hyvin toimeen itsekin,ilman miestä,sossua tai kelaa.Ottakaas laiskat mallia!


      • kv-bisnesnainen
        Onnikaikille kirjoitti:

        Noilla tuloilla ei voi laiskaksi haukkua!hyvä Martina,näytä arvostelijoille ettet ole pelkkä elätti vaan tulet erittäin hyvin toimeen itsekin,ilman miestä,sossua tai kelaa.Ottakaas laiskat mallia!

        Kyllä sinä Martti pärjäät. Jos rahat loppuu "lainaa" mutsiltasi lisää.


      • 56Keioleniinpaljon

        En riehu palstalla, mutta säännölliset vuosituloni ovat yli 80K€.

        Martina sen sijaan on varsin epävarmojen projektitöiden varassa ja hän omalla käytöksellään (kuten tuo viikonlopun hyökkäys Sofia Belorfin kimppuun) osaa myös pilata työmahdollisuudet. Martinalla ei taida olla minkään alan koulutustakaan, joten hän ei ole muuta kuin julkkis. Aika hankalaa vanhemmiten...


    • loppulässyttämisellejo

      Joillain ei nyt mene jakeluun se, että sananvapauden nimissä julkisuuteen itsensä työntäneiden tyrkkyjen tulee sietää itsestään huomattavasti rankempaa kritiikkiä kuin ei-julkisuuden henkilöiden. Näin se menee lainsäädännöllisesti, eli julkkistyrkyistä saa käytännössä olla mitä mieltä tahansa, ja heistä saa kirjoittaa mielipiteenään ihan mitä vaan. Kunnianloukkaussyytettä on käytännössä mahdoton saada. Eli lässyttäkää puolustelijat ihan mitä tahansa ja painukaa muille palstoille jeesustelemaan. Idolinne ovat täällä vapaata riistaa, ja usein totuus satuttaa. Jos on niin tyhmä, että tuo kaikki aborttinsa ja pettämisensä itse suurina saavutuksinaan julkisuuteen ja esiintyy lehdissä tissit ja perse paljaana - kehujako odotetaan? Olkaa siis sosiaalitantat hiljaa. Menkää vaikka suviseuroille.

    • Martti_Mainio

      Mä niin pirän tai ihan raaakastan tota Martina Mursukehtoa vai mikä se nyt olikaan. Siitä tulee ihan mieleen toi meidän presitentti toi ´Tarja TurusHarusTolonen sekin ku oli niin transu ettei tiennut kuka se oikein oikeesti niinkku olikaan.

    • Horrormamma

      Se joka itsensä ylentää, alennetaan.

      Martina on suorastaan surkuhupaisa tapaus, hänen itsetuntonsa on nolla. Hän kehuu itseään ja omia treenejään "superkova treeni, vauhtimimmi" ja tosiasiassa tavalliset kuntoilijatäditkin ohittaa hänet puolimaratonilla, maratonia hän ei ole koskaan juossut. Pyöräkisaan hän lähti voittajana ja yli 10vuotta vanhempi Katarina Laakkonen sai vetää häntä perässään.

      Lisäksi hän rehvasteli ex-miesystävän veneellä, suvun huviloilla yms sanoen niiden olevan "meidän". Kaikki tiesi, ettei Martina omista mitään. Paitsi velkaa ja heikkoa käytöstä.

      Hänen tyylinsä ärsyttää ihmisiä, siksi häntä "lytätään".

      • perimkmäinensyy

        Olisit ton voinut lyhyemminkin ilmaista, ei KATEUDESTA.


      • Nolonolompimartina
        perimkmäinensyy kirjoitti:

        Olisit ton voinut lyhyemminkin ilmaista, ei KATEUDESTA.

        Kyse ei todellakaan ole kateudesta.

        Martina on nolla, mutta rehvastelee kuin olisikin jotain! 😂


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe