Minkälaiset on lempi rintsikkasi? ( kuva omista )

kunnonrintsikat

Oon 16v tyttö, joka käyttää paksusti topattuja rintaliivejä. Tykkään, että liivit tuntuvat napakoilta päällä. Rintsikoissani on yleensä vain kaksi hakasta takana, joka ei mielestäni anna tarvittavaa tukea liiveille.
Ostin äakettäin liivit, joissa on viisi hakasta takana ja niistä saa erinomaisen tuen.
Oletteko koskaan kokeilleet sellaisia rintsikoita. Kannattaa kokeilla, sillä näissä liiveissä tuki on erinomainen ja jopa selkä kiittää.

http://aijaa.com/s0t7HH

36

2220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvätliivit

      Hyvältä näyttää nuo liivit. Varmasti viisi hakasta on parempi kuin kaksi. Noissa liiveissä näytti hyvältä myös se, että kiristysvaraa on neljä riviä. Rintsikathan venyvät aina aikaa myöten ja kiridtysmahdollisuutta pitää olla. Minusta nuo rintaliivit näyttävät erinomaisilta.

      • 5hakastajes

        Mäkin tykkään tommosista rintsikoista.
        HEI laittakaa kaikki tänne, minkälaiset on juuri sun lempirintsikkasi.


      • Valkosetrintsikat

        Mun lempparit on valkoset ja rankasti topatut rintsikat. Haluun kans, että valkoisten rintsikoiden olkaimet näkyy, koska ne näyttää kivoilta.
        Joskus koulussa jotkut pojat on tullu rämpsäyttään niitä. Se ei oo tuntunu ihan kamalan kivalta, mutta oon ajatellu, että ne jätkät on ollu varmasn kiinnostunu musta.


      • Valkoisetolkaimet

        Mäkin tykkään valkoisista rintsikoista ja tykkään, että olkaimet näkyy. Mulla on viidet valkoiset rintsikat, joten puhtaita löytyy aina. Meidän luokalla on kaksi muutakin tyttöö, jotka on laittanut valkoiset rintsikoiden olkaimet näkymään. Meillä on mies ope, joka on katellu vähän ihmeissään meidän touhuja.


      • Valkoisetrintsikat

        Mäkin oon laittanu rintsikoitten olkaimet näkymään. On jotenkin seksikäs olo, kun vitivalkoiset rintsikoitten olkaimet näkyy. Oon tarkotuksella hankkinu sellasii puseroita, että olkaimet näkyy koko matkaltaan. Tulkaa kaikki mukaan ja kertokaa, kuinka teidän tutut on ottanu näyn vastaan. Koulussa pojat vahtaa mun rintsikoita ja tytöt on alkanu matkii, kun ne on huomannu, että tällä saa kivasti huomioo. Tuu säkin mukaan!


      • Valkoiset

        Mäkin tykkään, että valkoisten rintsikoitten olkaimet näkyy. Me ollaan mun tyttöystävän kanssa ruvettu pitään kans olkaimet näkösällä. Koulussakin pidetään ja pari tyttöö on alkanu matkii meitä ja antaa kans rintsikoitten olkainten näkyä. Ois kiva, jos kaikki luokan tytöt tekis niin. Mahtas opet ihmetellä.


      • Olkaimetnäkösällä

        Meidän luokalla on kahdeksan tyttöö ja me on päätetty, että pidetään rintsikoitten olkaimet näkyvillä. Kaikilla on valkoset rintsikat ja se näyttää tosi kivalta, kun valkoset olkaimet oikein loistaa luokassa.
        Jätkät on ihan ihmeissään ja tulee välillä rämpsäyttelemään meidän rintsikoita. Pojat nyt vain on sellaisia.
        Opet on kans ihan huulet pyöreinä ja ihmettelee.


      • Valkosetrintaliivit

        Munkin luokalla 4 tyttöö pitää valkoisten rintsikoitten olkaimet näkyvillä. Se näyttää musta tosi kivalta. Toivottavasti muutkin luokan tytöt tulee mukaan tähän juttuun.


      • Olkaimetnäkyvillä

        Hei mäkin oon ruvennu pitään valkosii rintsikoita ja ha kkinu sellasii pusakoita, et rintsikoitten olkaimet näkyy tosi hyvin. Takaa ne näkyy koko matkalta ja edestäkin jotain 15 senttii.
        Mun mutsi on kauhuna, mut faija sano, et ne näyttää ihan kivalta.
        Mun kaks tyttökaveriiki on kans alkanu näyttään valkosii rintsikoitten olkaimii.
        Käytiin kerran kaikki kolme Mäkissä olkaimet näytillä, niin kyllä tuli huomioo. Jätkät varsinkin oli ihan haloo.
        Onkos kukaan muu testannu tätä? Jos on, niin kerro mitkä refleksit!


      • valkoisetrintsikanolkaim

        Toi on tosi kivaa, että valkoisten rintsikoitten olkaimet näkyy.
        Toivottavasti mahdollisimman moni tekee niin. Mä ainakin teen.


      • Jootykkään

        Joo mäkin tykkään tosta


      • Mullakin-näkyy

        Musta toi on kans tosi kivaa. Toivottavasti kohta kaikilla tytöillä on valkoiset rintsikoitten olkaimet näkösällä.


      • rintsikaton

        Mä oon jo 14, eikä mulla oo vielkään rintsikoita. Minkälaiset mun pitäs ostaa? En tiedä rintsikoitten kokojuttuja ollenkaan. Mulla on noin nyrkin kokoiset tissit ja oon antanu niiden vaan heiluu ilman liivejä. Ne on tosi terhakat, eikä roiku yhtään.
        Jatkanko vaan ilman rintsikoita?


      • jasmiina14

        Näkyykö sun nännit puseroiden tai topin läpi?


      • Hyvät-liivit-iloinen-joo

        Ostin tollaset samanlaiset rintsikat, kuin tossa kuvassa. Ne tuntuu tosi hyviltä ja tukevilta, kun selässä on viisi hakasta.
        Onks kukaan muu käyttäny sellasii rintsikoita, joissa on vähintään viisi hakasta?


    • 1601

      Mä käytän urheilurintaliivejä yleensä pelkkiä calvin kleinejä, mut välil myös nikee. Koska niis on hyvä se materiaali ja pitää hyvin koossa kaiken, eikä kiristä.

      • lempirintsikat

        Mun lempirintsikat on valkoset ja paksusti topatut, koska mulla ei oo paljon mitään rintoja. Mä käytän A75 kokoo, koska se näyttää hyvältä mun päällä.
        Käyttääks kukaan muu topattuja vähän liian suuria rintsikoita? Jos käytät, niin kerro minkälaisii ja minkä kokosii?


    • Rintsikatonkivat

      Musta noi kuvan rintsikat on erinomaisen hyvät ja tukevan tuntuiset. Mulla on kolmet rintsikat, mutta niissä on maksimissaan kolmet hakaset. Pidän rintaliivejä melkein päivittäin, joskus koulussakin omien paksujen vaatteiden alla, ettei kukaan huomaisi niitä, sillä olen poika.
      Tiedän, että monet pojat tykkäävät rintsikoista ja pitävät niitä joka päivä. Tunnen ainakin kaksi poikaa jotka ovat rintsikkafriikkejä, niinkuin minäkin. Poikien tyttöystävät tietävät tästä ja suhtautuvat siihen ihan OK.
      Usein tytöt lähtevät mukaan ostamaan uusia liivejä ja auttavat poikia sovittamaan juuri oikean kokoiset rintaliivit.

    • sdvdf

      Ei niin että rintsikat on kivat vaan rintsikaton kiva. Mullei oo lempiritsikoita mutta rimpilentiskoita pari. Lentelen niillä rimpien yllä koska vetelä rimpi ei kanna jalkamiestä lainkaan

    • Asiantuntiapekka

      Helpointa on vain olla käyttämättä rintsikoita (poijat tykkää) t.15 poika

      • seo.pääasia

        Tottha jupiset, näkyy nännistondis paremmin. tai yleensä näkyy


    • Topatutrintsikat

      Kai ne poijaat tykkää, että nännit näkyy, eikä tytöillä oo rintsikoita. Tytöt ei tykkää esitellä nännejään, vaan pukevat mieluummin paksusti topatut rintaliivit. Niistä on monta etua. Ensinnäkin nännit eivät näy ja tissit näyttää isommilta. Kaikki nuoret tytöt haluavat, että heidän rinnat näyttää hieman suuremmilta, kuin ne oikeasti ovat. Siihen auttaa vain paksusti topatut rintaliivit. Melkein kaikki tytöt ovat sen jo keksineetkin.

      • Vissiijoo

        "Kaikki nuoret tytöt haluavat, että heidän rinnat näyttää hieman suutemmilta" älä yleistä ite oon 16v ja rinnat ei oo mitkään isot aika pienet, enkä vois ikinä ostaa topattuja rintaliivejä, joten jos näät kavereillas tai joillaki muilla tytöillä topatut rintsikat se ei tarkota et meil kaikil olis.


      • Topatutrintsikat

        Mulla ja mun kaikilla kavereilla on topatut rintsikat. Jos sä et haluu topattuja, niin ok, et haluu ja sillä selvä.
        Tässäkin jutussa poikkeus vahvistaa säännön ja sä oot se poikkeus.
        Mietippä nyt kuitenkin hetki! Talvi on tulossa ja kylmät tuulet ja tuiskut. Toivottavasti et palelluta rintojasii niissä ohuissa rintsikoissas.
        Paksusti topatut rintsikat toimii myös tässä jutussa, kun tissit on siellä lämpöisissä kupeissa tuiskuilta ja tuulilta suojassa.
        Suomen talvi vaatii topatut rintaliivit.


      • Jedeke
        Topatutrintsikat kirjoitti:

        Mulla ja mun kaikilla kavereilla on topatut rintsikat. Jos sä et haluu topattuja, niin ok, et haluu ja sillä selvä.
        Tässäkin jutussa poikkeus vahvistaa säännön ja sä oot se poikkeus.
        Mietippä nyt kuitenkin hetki! Talvi on tulossa ja kylmät tuulet ja tuiskut. Toivottavasti et palelluta rintojasii niissä ohuissa rintsikoissas.
        Paksusti topatut rintsikat toimii myös tässä jutussa, kun tissit on siellä lämpöisissä kupeissa tuiskuilta ja tuulilta suojassa.
        Suomen talvi vaatii topatut rintaliivit.

        No ei vitussa vaadi. Koko muu kroppa kyllä palelee mutta rinnat ei, ihan sama mitkä liivit on vai onko edes. Topatut liivit ei muutenkaan tee hyvää rinnoille vaan heikentää niitä ja tekee niistä roikkuvat.


      • Topatutrintsikat

        Topatut rintsikat eivät ole mitenkään ongelma rinnoille, päinvastoin. Tunnen erään tytön, joka palellutti rintansa viime talvena ohuissa rintaliiveissään. Parantuminen kesti kuukausia ja vaati useita lääkärissä käyntejä. Hänen kaverinsa rinnat eivät paleltuneet, koska hänellä oli topatut rintsikat.
        Topatut rintsikat eivät todellakaan tee rinnoista roikkuvia, vaan päinvastoin, pitävät ne ryhdikkäinä.


    • ToiveBkupinrintsikat

      Mun lempirintsikat on valkoiset ja topatut. Valkoiset siksi, että niissä näkyy heti lika ja tietää heti, millon ne on laitettava pesuun. Topatut siks, kun mulla on aika pienet tissit, niin haluun, että ne näyttää vähän suuremmilta. Mun rintsikoitten koko on 75A ja haluisin aina ki B kupit.
      Käyttääks kukaan muu valkosia ja topattuja rintaliivejä?

      • anonyymimimmi

        joo sama tääl


    • Mustatrintsikat

      Mun lempirintsikat on mustat, koska pikku lika ei niissä näy. Melkeen kaikki mun rintaliivit on mustia. Mulla on vaan kahdet punaset ja yhdet keltaset. Valkoisia ei oo yhtään.
      Ei kai noi viisi hakasta rupee puristaan liikaa? Tukevathan ne varmaan on. Täytyy seuraavalla rintsikoitten ostokierroksella kokeilla miltä viisi hakasta tuntuu.
      Ehkä leveemmät liivit sopii paremmin mun pitkälahkeisten housuliivien kanssa, joita oon tottunut pitämään kesät talvet.

    • Tukevatrintsikat

      Mulla on ollut 13 vuotiaasta lähtien, oon nyt 17, tuollaiset pitkät Triumph Doreen L rintaliivit. Lääkäri aikoinaan ehdotti niitä, koska mulla on ollut heikko selkä. Rintsikoissa on 7 hakasta ja ne ovat tavallisia liivejä pitemmät ja tukevat selkää todella hyvin.
      Näitä rintsikoita kannattaa jokaisen kokeilla, on selkäkipuja, tai ei, niin mukavat ne on.

      • Tukevatrintsikat

      • Tukevatrintsikat

      • Haluunpitkät

        Kauniit on nuo rintsikat. Haluun sellaset.


    • Pitkätrintsikat

      Musta noi pitkät rintsikat on hyvän näköiset. Mä haluun ainaki kokeilla tommosii, jos tuntuvat hyviltä, niin ostan varmasti.

      • Haluuhyvätrintsikat

        Mä haluun kans. Mistähän niitä saa ja paljonko maksaa?


    • YleinsäNeOnEpämukavat

      Totta puhuen rintsikat on perseestä. Mut käytän jos käytän niin joko h&m mustii vähätopattui sellassii enemmän pitsii seläs ettei paina ärsytyäväst tai mee kierroksille. Tai sitte monkin sellassii kokonaa pitsisiä (ei siis mihää toppauksia) mut käytän niit yleinsä vaa tummien paitojen tai löysien vaatteitten kaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe