Mobilebet kokemukset

Tuli vastaan tuollainen vedonlyöntisivusto ylikertoimen kautta. Löytyykö keneltäkään kokemuksia siitä?

http://www.ylikerroin.com/bookkerit/mobilebet
Ilmoita

Itse rekisteröidyin netti.poker sivuston kautta ja sain ainakin ihan hyvän bonuksen. En ole sen jälkeen pelainnut, mutta hyvin näytti toimivan.

http://www.netti.poker/mobilebet/
Ilmoita
En suosittele missään tapauksessa!
Kyseinen firma kuuluu samaan konserniin comeon:in kanssa. Käytän itse monia eri vedonlyönti-yhtiöitä, koska veikkaan todella paljon, mutta näin huonoa ei vielä ole tullut vastaan. Listaan alle pahimmat tapahtumat.
1.Rahan kotiutus. Mainostavat nopeaa kotiutusta ja maksuun laittoa 24h, koulutuksesta. EI PIDÄ PAIKKAANSA.
Kotiutin rahat ensimmäisellä kerralla 960€ (ei mikään älytön summa edes) ja latoin tarvittavat dokumentit sähköpostilla, koska sivut oli pugissa kokoajan. No kesti kolme päivää enne kuin sain edes asiakaspalvelusta vastausta. Rahat oli vieläkin "jäissä".
No yritin asiakaspalvelun live chatin kautta kysyä josta joka kerta sanottiin "pyrimme kotiuttamaan 24h sisällä". Kerroin että on mennyt jo kolme päivää eikä ole tullut yhteydenottoa. Sama vastaus vain tuli joka kerta kuitenkin.
Noh kun viimein sain sähköpostia, tuli vastaus "lähettäkää dokumentti toisesta laskusta", soneran puhelinlasku ei ilmeisesti kelvannut. No lähetin uuden lassila&tikanojan laskun, kesti kolme päivää TAAS ja tuli sama viesti "lähettäkää dokumentti toisesta laskusta".
No nyt alkoi jo hermo mennä ja otin taas yhteyttä loistavaan "live chattiin" josta sanottiin pitää seurata asiakaspalvelun ohjeita.
No laitoin kolmannen laskun ja viestin yhteyteen vielä, että jos ei ala tapahtua alan viemään asiaa eteenpäin.
Parin päivän päästä tuli viesti, että henkilötodistus ei kelpaa huom. hyvänä kamerakuvana.
Tässä vaiheessa minulle riitti ja uhkasin kuluttaja asiamiehellä ja Maltan valvontaviranomaisella. ENKÄ LAITTANUT KUVAA UUDESTAAN HENKILÖTODISTUKSESTA.
No tuli vastaus, että he vaan noudattaa standardejaan ja liibalaaba. Silti rahat tuli kahden päivän kuluttua tämän jälkeen. Eli siis kotiutus kesti kevyet pariviikkoa.
Olin kuitenkin korrekti, asiallinen loppua lukuunottamatta, kaikissa keskusteluissa.
JA KYSE EI OLLUT MISTÄÄN BONUS RAHAN KIERRÄTYKSESTÄ.
Muutenkin sivut lagaa äärettömän paljon, kerroin muutokset siis oikeasti jatkuvia, lappuja todella vaikea rakentaa.
Asiakaspalvelu umpi surkeaa ja oletetaan, että kun tarpeeksi kettuillaan asiakas peruu kotiutuksen ja häviää rahat takasin casinolle....
Todella huono paikka!
Ilmoita
Samaa mieltä kuin edellinen....... Kotiutus puolessa äärettömän paljon ongelmia....
Ilmoita
Ihan hyvin toimii ja useamman kerran kotiutin kunnes alkoivat kysellä lippua ja lappua.Laitoin ni ei kelvannu kuva laskusta.Laitoin suivantuneena erittäin napakan palautteen johon vastasivat estämällä chattiin pääsyn.Lopulta kelpas ja rahat tuli.Kuten myös jälkeenpäin jonku olevinaan ylemmän tahon viesti käytöstavoista.Nauroin paskasta ja en ole pelannut.Sama yhtälö toimii useas firmas.Vaikka säännöis lukee dokumenttien lähettämisestä ni ykskään ole kyselly ekal kerral.Voitat muutaman kerran ni johan kysellään.
Ilmoita
Firman mainos Eurosportilla on niin ärsyttävä etten eläissäni ole nähnyt. Täytyy olla jo sairasta sakkia joka tuollaisen tekee.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mobilebet kokemukset

Tuli vastaan tuollainen vedonlyöntisivusto ylikertoimen kautta. Löytyykö keneltäkään kokemuksia siitä?

http://www.ylikerroin.com/bookkerit/mobilebet

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta