Euroopassa meneillään muslimien kulttuuri-invaasio

Herätys_Suomi

Puolan TVP1 -kanavalla esitettiin uutiskatsaus, jossa käsiteltiin islamilaisen pyhän kuukauden, Ramadanin aiheuttamaa terrorismia ja väkivaltaa.

Katsauksen mukaan muslimiterroristit aktivoituvat huomattavasti Ramadanin aikana, ja tänä vuonna sen ensimmäisen 10 päivän aikana maailmalla tapahtui 55 terrori-iskua, joissa kuoli yhteensä 500 ihmistä.

Politiikan asiantuntijan Norbert Maliszewskin mukaan väärin ymmärretty suvaitsevaisuus ja sokea poliittinen korrektius antavat radikaalille islamille vapauden toteuttaa agendaansa Euroopassa.

Hänen mukaansa poliittinen korrektius on vain yksi tämän kehityksen syyllisistä, mutta seuraukset ovat joka tapauksessa merkittäviä: askel kerrallaan eurooppalaiset menettävät herruuden omissa maissaan.

Tässä uutispätkä suomeksi tekstitettynä: https://www.youtube.com/watch?v=2va1WOR9e4A

5

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tähänasti

      Aikoinaan häpesin ristiretkiä. Vaikka eihän ne aivan sitä olleet, miten ne lyhykäisesti esitettiin pinnallisesti, mutta suvaitsevaisuus oli tulossa muotiin ja kotoisan uskonnollisuuden vastustus nousemassa. Nyt näkee asian toisinkin, eli ymmärtää paremmin pakottavan tilanteen, tai että seuraukset olivat ainakin positiiviset.

    • Isotakapakki

      Islam tuhosi Lähi-Idän vanhan kulttuurin. Tai paremmin sanoen vanhojen kulttuurien muodot. Tieteen ja taiteen sikäläiset saavutukset joista nykyäänkin tiedetään, eivät ole islamilaisuuden ansiota, vaan vanhempaa perua, antiikkista, vaikka virheellisesti mainitaan islamilaisena. Islam tuhosi enemmän kuin kehitti. Levisi sotimalla ja väkivalloin käännyttämällä.

    • Siitäselähtee

      Nykypäivänä näin. Eräs poliitikko kieltäisi islamvastaisuuden. Millä lie hänet voideltu. Hyvästi monikulttuurisuus.

    • dddsss

      Vuonna 2010 Euroopassa eli 44 miljoonaa muslimia. Tänä päivänä luku on jotain 50 miljoonaa. Muslimeja on jo liikaa. Nuo ihmiset eivät sopeudu länsimaiseen kulttuuriin. Islam on vanhakantainen ja vastenmielinen oppi joka ei tunnusta naisen asemaa ja kieltää suurimman osan normaalin elämän nautinnoista.

      Tulee vielä aika kun muslimit heitetään Euroopasta ulos, koska nämä haluavat vain rahaa Euroopasta eivätkä edes halua opetella puhumaan paikallista kieltä vaan muodostavat omia yhteisöjään joissa levittävät länsimaiden vastaista propagandaansa. Aion tästä edes äänestää mitä tahansa puoluetta joka laittaa rajat kiinni muslimeilta ja vaatii karkottamaan pienistäkin rikoksista tuomitut henkilöt.

      Vaikka joillain Euroopan valtioilla on imperialistinen menneisyys, ne vääryydet on jo hyvitetty monta sukupolvea sitten. En koe olevani vastuussa Lähi-Idän tai Afrikan maiden sisäisistä ongelmista, joista monet johtuvat suurimmaksi osaksi hallitsemattomasta väestönkasvusta tai silkasta typeryydestä. Mihin se ylimääräinen porukka tungettaisiin jollei tänne Eurooppaan, vaikka tämä maanosa on jo kaikkein tiheimmin asutettu ja käytännössä täynnä. Meidän täytyy vastustaa noita möykkääviä muukalaisia ja heidän lapsenomaista onnenongintaansa tai muuten joudumme kohta turvautumaan voimakeinoihin.

    • Missäsyy

      Valkoiset ovat luovuttaneet Afrikan aikoja sitten. Onko suurtakaan kehitystä tapahtunut. Eipä taida, keskinäisiä sotia ja järkyttävää korruptiota kuuluu. Nyt Kiina koettaa onneaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe