Kaikki vihaa rumaa

äärimmäisen-ruma

En itse vihaa yleensä ketään, mutta mua vihataan ja inhotaan pelkän ruman ulkonäköni takia. Kun nainen on ruma sitä pidetään myös automaattisesti pahana ja inhottavana ihmisenä. Osa pitää myäs vajaaälyisenä. Eli näin on käynyt kohdallani eli mua kohtaan on ollut läpi elämäni kaikkea tuota pelkästään ulkonäköni takia.

Ulkonäköni siis aiheuttaa suoranaista vihaa muissa ihmisissä mua kohtaan. Siinä ei auta mikään käytös tai puheet koska ulkonäkö oikeasti ratkaisee kaiken naisen kohdalla. Ei silti tarvi olla edes kaunis, riittää, että omaa vain naisen luuston, leuka-ja kasvonpiirteet sillä pääsee elämässä jo pitkälle ja saa normaalin elämän ja parisuhteenkin.

8

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpö löpö, oot varmasti huipputyyppi, ja tosi kiva. Nyt vaan tuijotat peiliin liikaa ja unohdat mikä on tärkeintä; että on ihminen ja sä varmaan oot todella mukava <3

      • Mum6

        Siinäpä se onkin, että nykyään elämä on liian ulkonäkökeskeistä. On niin helppo haukkua ja mollata toista ihmistä, vaikkei tiedä, kuinka kaunis hän on sisimmältään. Vanhemmiten helpottaa. Tsemppiä sinulle. Kaikkein tärkeintä on, että koetat olla onnellinen vaikka pienistäkin asioista.


      • Joskusyritin

        Nk.ruma voi tosiaan olla kiva ihminen, mutt kukaan ei edes halua oikeasti tutustua ulkoisesti rumana pitämäänsä henkilöön. Monet eivät edes pidä siitä, ett ulkoisesti epäviehättävä henkilö tulee juttelemaan heille, he vaivaantuvat ja lähtevät pois. Yritäppä siinä olla mukava, kun toiset kaikkoaa sun lähettyviltä, kun yrität mennä tutustumaan heihin tai sitten he käyttäytyvät kuin olisit pelkkää ilmaa heille.


    • taaaaaaas

      Joko TAAS tämä sama ruikutus alkaa!!! Vedä säkki päähäs ja ole hiljaa. Olet ruma. Olet sikaruma. Olet hirveä. Olet suorastaan kuvottava ja oksettava.
      Joko nyt kelpaa?

      • äärimmäisen-ruma

        Noinhan mulle on jo ikäni sanottu joten ei mitään uutta. Että kelpaako sanomasi tai jotenki tekisi mut tyytyväiseksi? No sillä ei ole enää merkitystä kun olen jo 50 vuotta kuullut haukkuja joten ei mitään uutta auringon alla. Ongelma on siis muilla eli ihmiset kokevat rumuuteni niin häiritseväksi, että mä en saisi liikkua ihmisten parissa lainkaan ja tämän olen kyllä ymmärtänyt jo ihan varhais murrosiästä asti.

        Tiedän, että monet täällä eivät halua eivätkä kestä kuulla tällaisen naisen elämästä tai eihän sitä elämää siis ole mulla lainkaan. Tää mun rumuuteni on liikaa joillekin jo pelkästään näiden kirjoitusteni perusteella. Tiedän, että tuollaiset ihmiset eivät kestäisi sekuntiakaan ruumiissani ja ovat niitä jotka eivät ole varmasti elämässään kokeneet mitään vastoinkäymisiä vaan eläneet lähinnä koko ikänsä vaaleanpunaisessa pumpulissa.

        Joidenkin lukijoiden ulkonäkö on sellainen, että yksikään ihminen eikä varsinkaan mies ole koskaan haukkunut vaan on aina ollut hyväksytty kaikin puolin koska ei omaa ulkonäössään mitään häiritsevää eikä virheitä. En osaa edes kuvitella millaista olisi olla sellainen normaalin näköinen, että ihmiset eivät inhoaisi ja vihaisi kaikkialla vaan olisi aina hyväksytty tai ainakin ihmisten tunteet olisivat edes neutraaleja. Mutta eipä nuo monet osaa kuvitella millaista olla tällainen rumilus kun kaikki ihmiset inhoaa, vihaa ja tuijottaa.

        Mun kohdallani on AINA kyse yksistään ja pelkästään ulkonäöstä siis AINA. Mun kohdallani ei yksikään muuta asiaa kykene ajattelemaan kuin pelkästään tätä mun ulkonäköäni joten siksi kumpikaan osapuoli ei kohdallani pääse eteen päin.


    • LakiV

      Käytökseksi saattaa olla silti kaunista. Eli mitä hyötyä on mennä ulkoisesti BIMBON kanssa naimisiin, jos se ottaa heti eron? Sitä kovasydämisen kauneutta, ei silti Jeesus kiitellyt erityisemmin.

    • Yksinhokki

      Totta. Kun on ruma, niin esim.työnsaanti on työläämpää kuin nätillä naisella. Itse olen ruma ja voin sanoa ett parisuhdemarkkinoilla ei ollut mitään saumaa tällä ulkonäöllä. Kukaan ei edes kelpuuttanut näin rumaa edes ystäväkseen, jos tuttava löysi paremman näköistä seuraa illanviettoihin, niin mut heivattiin siinä vaiheessa yli laidan. Yks tuttava ei voinut mun kans mennä enää edes kaupunkiin kahville, kun pelkäs oikeasti, ett hienommat ja paremmannäköiset ystävänsä sattuis näkemään hänet mun kans ja sais kuulla siitä heiltä. Kyllä elämä vois olla helpompaa, jos olisin ollut edes ihmisen näköinen. Mutt minkäs ulkonäölleen voi, jos olis tosi paljon fyrkkaa, niin tietenkin voisin leikkauttaa itsestäni ihmisen näköisen, mutt kun ei ole, niin pitää tyytyä osaansa.

      • äärimmäisen-ruma

        >>>niin pitää tyytyä osaansa<<<

        Mä olen tyytynyt osaani jo 50 vuotta. Se kaduttaa eniten kun annoin elämäni kulua näin pitkälle. Olisi pitänyt jo tehdä itsari nuorena, mutta koska en ole uskaltanut niin on joutunut vain kärsimään. Kuvittelin, että elämäni jotenkin parantuisi tai edes tasaantuisi rumuuteni suhteen kun annan ajan kulua, mutta EI, EI se ole paranutnut yhtään eikä muuttunut yhtään edes neutraalimmaksi, päinvaston, elämäni on mennyt yhä huonommaksi mitä kauemmin olen sitä venyttänyt.

        Tottakai se rumuus lisääntyy entisestään mitä enemän aikaa kuluu. Elämä ei anna yhtään armoa rumalle vaan rankaisee rumaa naista läpi elämän ja sen rumuuden antaa todellakin lisääntyä ikää myöten. Olen saavuttanu jo niin hirvittävän ulkonäön, ettei tätä voi enää kestää eikä sitä kestä muutakaan. Ja se oma rumuus tuntuu todellaiin ihan fyysisestikin on epämiellyttävä ja inhottava olo. Onneksi on aina mahdollisuus lähteä milloin vaan täältä jos kykenee . . ja mulla se on työn alla lähiaikoina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe