Kaikki vihaa rumaa

äärimmäisen-ruma

En itse vihaa yleensä ketään, mutta mua vihataan ja inhotaan pelkän ruman ulkonäköni takia. Kun nainen on ruma sitä pidetään myös automaattisesti pahana ja inhottavana ihmisenä. Osa pitää myäs vajaaälyisenä. Eli näin on käynyt kohdallani eli mua kohtaan on ollut läpi elämäni kaikkea tuota pelkästään ulkonäköni takia.

Ulkonäköni siis aiheuttaa suoranaista vihaa muissa ihmisissä mua kohtaan. Siinä ei auta mikään käytös tai puheet koska ulkonäkö oikeasti ratkaisee kaiken naisen kohdalla. Ei silti tarvi olla edes kaunis, riittää, että omaa vain naisen luuston, leuka-ja kasvonpiirteet sillä pääsee elämässä jo pitkälle ja saa normaalin elämän ja parisuhteenkin.

8

308

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Höpö löpö, oot varmasti huipputyyppi, ja tosi kiva. Nyt vaan tuijotat peiliin liikaa ja unohdat mikä on tärkeintä; että on ihminen ja sä varmaan oot todella mukava <3

   • Mum6

    Siinäpä se onkin, että nykyään elämä on liian ulkonäkökeskeistä. On niin helppo haukkua ja mollata toista ihmistä, vaikkei tiedä, kuinka kaunis hän on sisimmältään. Vanhemmiten helpottaa. Tsemppiä sinulle. Kaikkein tärkeintä on, että koetat olla onnellinen vaikka pienistäkin asioista.


   • Joskusyritin

    Nk.ruma voi tosiaan olla kiva ihminen, mutt kukaan ei edes halua oikeasti tutustua ulkoisesti rumana pitämäänsä henkilöön. Monet eivät edes pidä siitä, ett ulkoisesti epäviehättävä henkilö tulee juttelemaan heille, he vaivaantuvat ja lähtevät pois. Yritäppä siinä olla mukava, kun toiset kaikkoaa sun lähettyviltä, kun yrität mennä tutustumaan heihin tai sitten he käyttäytyvät kuin olisit pelkkää ilmaa heille.


  • taaaaaaas

   Joko TAAS tämä sama ruikutus alkaa!!! Vedä säkki päähäs ja ole hiljaa. Olet ruma. Olet sikaruma. Olet hirveä. Olet suorastaan kuvottava ja oksettava.
   Joko nyt kelpaa?

   • äärimmäisen-ruma

    Noinhan mulle on jo ikäni sanottu joten ei mitään uutta. Että kelpaako sanomasi tai jotenki tekisi mut tyytyväiseksi? No sillä ei ole enää merkitystä kun olen jo 50 vuotta kuullut haukkuja joten ei mitään uutta auringon alla. Ongelma on siis muilla eli ihmiset kokevat rumuuteni niin häiritseväksi, että mä en saisi liikkua ihmisten parissa lainkaan ja tämän olen kyllä ymmärtänyt jo ihan varhais murrosiästä asti.

    Tiedän, että monet täällä eivät halua eivätkä kestä kuulla tällaisen naisen elämästä tai eihän sitä elämää siis ole mulla lainkaan. Tää mun rumuuteni on liikaa joillekin jo pelkästään näiden kirjoitusteni perusteella. Tiedän, että tuollaiset ihmiset eivät kestäisi sekuntiakaan ruumiissani ja ovat niitä jotka eivät ole varmasti elämässään kokeneet mitään vastoinkäymisiä vaan eläneet lähinnä koko ikänsä vaaleanpunaisessa pumpulissa.

    Joidenkin lukijoiden ulkonäkö on sellainen, että yksikään ihminen eikä varsinkaan mies ole koskaan haukkunut vaan on aina ollut hyväksytty kaikin puolin koska ei omaa ulkonäössään mitään häiritsevää eikä virheitä. En osaa edes kuvitella millaista olisi olla sellainen normaalin näköinen, että ihmiset eivät inhoaisi ja vihaisi kaikkialla vaan olisi aina hyväksytty tai ainakin ihmisten tunteet olisivat edes neutraaleja. Mutta eipä nuo monet osaa kuvitella millaista olla tällainen rumilus kun kaikki ihmiset inhoaa, vihaa ja tuijottaa.

    Mun kohdallani on AINA kyse yksistään ja pelkästään ulkonäöstä siis AINA. Mun kohdallani ei yksikään muuta asiaa kykene ajattelemaan kuin pelkästään tätä mun ulkonäköäni joten siksi kumpikaan osapuoli ei kohdallani pääse eteen päin.


  • LakiV

   Käytökseksi saattaa olla silti kaunista. Eli mitä hyötyä on mennä ulkoisesti BIMBON kanssa naimisiin, jos se ottaa heti eron? Sitä kovasydämisen kauneutta, ei silti Jeesus kiitellyt erityisemmin.

  • Yksinhokki

   Totta. Kun on ruma, niin esim.työnsaanti on työläämpää kuin nätillä naisella. Itse olen ruma ja voin sanoa ett parisuhdemarkkinoilla ei ollut mitään saumaa tällä ulkonäöllä. Kukaan ei edes kelpuuttanut näin rumaa edes ystäväkseen, jos tuttava löysi paremman näköistä seuraa illanviettoihin, niin mut heivattiin siinä vaiheessa yli laidan. Yks tuttava ei voinut mun kans mennä enää edes kaupunkiin kahville, kun pelkäs oikeasti, ett hienommat ja paremmannäköiset ystävänsä sattuis näkemään hänet mun kans ja sais kuulla siitä heiltä. Kyllä elämä vois olla helpompaa, jos olisin ollut edes ihmisen näköinen. Mutt minkäs ulkonäölleen voi, jos olis tosi paljon fyrkkaa, niin tietenkin voisin leikkauttaa itsestäni ihmisen näköisen, mutt kun ei ole, niin pitää tyytyä osaansa.

   • äärimmäisen-ruma

    >>>niin pitää tyytyä osaansa<<<

    Mä olen tyytynyt osaani jo 50 vuotta. Se kaduttaa eniten kun annoin elämäni kulua näin pitkälle. Olisi pitänyt jo tehdä itsari nuorena, mutta koska en ole uskaltanut niin on joutunut vain kärsimään. Kuvittelin, että elämäni jotenkin parantuisi tai edes tasaantuisi rumuuteni suhteen kun annan ajan kulua, mutta EI, EI se ole paranutnut yhtään eikä muuttunut yhtään edes neutraalimmaksi, päinvaston, elämäni on mennyt yhä huonommaksi mitä kauemmin olen sitä venyttänyt.

    Tottakai se rumuus lisääntyy entisestään mitä enemän aikaa kuluu. Elämä ei anna yhtään armoa rumalle vaan rankaisee rumaa naista läpi elämän ja sen rumuuden antaa todellakin lisääntyä ikää myöten. Olen saavuttanu jo niin hirvittävän ulkonäön, ettei tätä voi enää kestää eikä sitä kestä muutakaan. Ja se oma rumuus tuntuu todellaiin ihan fyysisestikin on epämiellyttävä ja inhottava olo. Onneksi on aina mahdollisuus lähteä milloin vaan täältä jos kykenee . . ja mulla se on työn alla lähiaikoina.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   108
   1723
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1123
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1077
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   895
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   82
   792
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   759
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   704
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   690
  9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   656
  10. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   44
   651
  Aihe