v.2017 tangokuninkaalliset

tangon.ystävä

Ovat Aino ja Teijo. Mitä mieltä lopputuloksesta olette ?

36

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hur-maantunut

      Tangokuningas oli mieleiseni, oli ääntä jota osasi käyttää.
      Ja....se on siinä!

      • Aino-Niemi-kuningatar

        Ja kuningatar oli paras ikinä kuultu ja nähty.


      • Teijo-kuningas

        Vaikka ulkoinen olemus kuninkaalla on pieni, niin ääni on kaunis ja musikaalisuus on ilmiselvää.


    • kattleija

      Eipä ollut Yle.llä enää varaa tangomarkkinoitakaan lähettää. Olisi niitä kuninkuuskilpailuja ollut mukava katsella ja etenkin kuunnella ja arvuutella voittajia.

      • YLE-on-huonontunut

        Miksi YLE muutti senkin asian huonommaksi?
        Se pääjohtaja, joka vielä nosti virkaan astuessaan palkkansa puolta isommaksi
        kuin edellinen Mikael Jungner, on saanut aikaan vain pahaa.


      • Katselin

        ALFA-TV esitti se on numero 15.


      • helekutti
        Katselin kirjoitti:

        ALFA-TV esitti se on numero 15.

        Suattaapahan se olla niinniiii


      • enperuuta
        YLE-on-huonontunut kirjoitti:

        Miksi YLE muutti senkin asian huonommaksi?
        Se pääjohtaja, joka vielä nosti virkaan astuessaan palkkansa puolta isommaksi
        kuin edellinen Mikael Jungner, on saanut aikaan vain pahaa.

        Ei YLE OLE HUONONTUNUT.
        On vain katselija- kuuntelijakunta vanhentunut, hölmööntynyt ja hoksottimet alkaa homehtumaan.
        Jos valtionkin yritys laajenee ei se ilmoita sitä erikseen 70.palstalasille.
        Armotonta arvostelua ja itsensä esille tummista kohta koko palsta, tietysti siitä voi syyttää kaikkea jos omat hoksottimet kangistuu.


    • vielävirtaariittää

      Kyllä telkusta seurasin sekä naisten että miesten kisan.
      Oletko huomannut että suomenkielisiä kanavia on melkoinen valikoima?
      Kanavalla 17 tuli tangokisat,
      Tykkästyin ensiesityksessä jo mieheen joka voitti kuninkuuden.

      • Kaapeli-TV

        Kanavalla n:o 15 minä Tangokisat katselin.


    • YLEei..enää..kuulu

      minun katseltaviini, vaikka joudun siitä maksamaan.

      Miksi YLE muutti Tangomarkkinainkin katselun huonommaksi?
      Se pääjohtaja, joka vielä nosti virkaan astuessaan palkkansa puolta isommaksi
      kuin edellinen Mikael Jungner, on saanut aikaan vain pahaa, isot pakolliset maksut vain.

    • Varsin ruputuntuiset järjestelyiltään nuo kisat nyt olivat. Ilmeiset rahansäästömarkkinat, joissa kaikesta oli tingitty.

      Kuningattareksi saatiin nuori tyttö, joka toki nuo kuninngatarvaatimukset hyvin täyttää.

      Kuninkaaksi valittiin epäedustavin, joka taitoihinsa luottaen veti ensimmäisen kilpailukappaleen niin nuotin vierestä, että hirvitti.

      Äänellä on laulussa suuri merkitys..Olisi tuolla ollut hyviä ja komeita kilpailijoitakin.

    • Ramoona_

      Katselin vain finaalit, ja omasta mielestäni äänellisesti parhaat valittiin voittajiksi. Tangokuninkaallisten ulkoiseen habitukseen on aina kiinnitetty huomiota , pitäisi olla edustava, kaunis ja komea. Pitäisi olla kypsä tulkitsija, kuitenkin nuoren hehkeä . Koska suomalaisen tangon olemus on niin paljon muuttunut, ei tulkitsijankaan olemuksella minulle ole väliä, koko kisa on melkoisen samantekevä minulle nykyisin. Tangon taika ei ole kuitenkaan haihtunut, onneksi meillä on kotona paljon vanhoja kunnon tangolevyjä ja tanssipaikoissa lattiat täyttyvät vanhanaikaisen tangon soidessa. Seinäjoen tangomarkkinat taitaa toteuttaa nimeään, markkinameininkiä, musiikillisuuden vaaliminen ei ehkä tärkein asia markkinoilla ole. En ole Seinäjoen tangomarkkinoilla käynyt, joten tämä on vain mutu-tuntumaa.

      Juhlavuoden kunniaksi Seinäjoella järjetettyyn Tango Finlandia -koserttiin olisin voinut mennäkin, onneksi se nähdään Alfalla 2. syyskuuta. Tässä konsertin luonnehdintaa :

      Tangokuninkaalliset Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Teemu Roivainen, Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg, Heidi Pakarinen, Erika Vikman ja Marco Lundberg vuorottelivat lavalla tulkiten runsaslukuiselle katsomolle koko kansan suosikkitangoja. Konsertissa saatiin nauttia myös aivan uudesta kruunun kimalluksesta, kun vasta valittu Tangokuningatar Aino Niemi vieraili estradilla. Lisäksi juhlakonsertissa nähtiin Tangokuningas Finalistit, jotka kilpailevat kruunusta lauantaina samalla lavalla.

      Tango Finlandia -konsertti käynnistyi juhlavasti Tommi Suutarisen johtaman, noin 40-henkisen, Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kajauttaessa ilmoille legendaarisen Satumaa-tangon, jota tulkitsemaan saapui vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen. Komea tulkinta sähköisti tunnelman huippuunsa heti konsertin alkumetreillä yleisön taputtaessa kiivaasti rytmiä.

    • Himmelsauge

      Kuningatar paras kautta-aikojen, myös kaunis, ylivertainen muihin nähden.
      Kuningas hiukan ristiriitaisempi vekkuli, komea ääni vaan ei tangoon välttämättä sopiva. Klassiseen parempi, hyvä kuitenkin oli hän ja varma sekä arkailematon.
      Pidin kuitenkin enemmän Uhlbäckin karismasta.
      Makuasioita 😌 🎶 🌹

      • texasinkeltaruusu

        Parhaat voittivat ! Teijo on ihana eikä ollenkaan teennäinen. Äänellä ja karismalla tangokilpailut voitetaan ! Tyhmää puhua jonkun ulkoisesta olemuksesta että onko sopiva kuninkaalliseksi.. Minulla antenni-tv ja ALFA-kanava näkyy kanavapaikalla 36. Näkyminen riippuu varmaan siitäkin mihinpäin antenni on suunnattu. Minulla Ruotsiin päin kun kesällä kirkkaalla ilmalla näkyy jopa Ruotsin kanavia.. Oo jag tycker att titta dem!!


    • Katt.leija

      Kanavilta Alfa-Tv 15 ja kanavalta 17 (aito iskelmä Harju & Pöntinen) katselitte tangokisoja. No nuo kanavat ovatkin näköjään Antenni-Tv:ssä.
      Meikäläisellä turkulaisella kun Kaapelitv:ssään ei ole noita kanavia niin katsomatta jäi. Nyt olen jo senverran vanhentunut ja hölmööntynyt etten ihan suoralta kädeltä pysty noihin kanaviin käsiksi pääsemään.
      ps. uutta tietoa minulle oli tuo ilmaiskanavien vaihtelu antenni- ja kaapelitalouksien välillä. Ilmeisesti tuo voi vaihdella muistakin syistä jos tietoa viitsii hakea.

      • sama.ku.ed

        ps.2
        Voihan taloyhtiökin tarjota asukkailleen maksullisia kanavia esim Eurosportin.


      • innin-tinnin

        kannattaa päivittää kanavahaku, muutoksia tulee niihinkin sillon@ tällön@


    • Se-entinen-Kukkahame

      Minulla on kaapeli TV ja tangomarkkinat näkyi hienosti.

      • MummeliMia

        Samoin minulla on kaapeli-TV. Katselin ja kuuntelin, ihmeen sympaattisilta vaikuttivat sekä ennenkaikkea lauloivat kauniisti.


      • kattleija

        Vielä jaksan tästä jankata :))
        Tangomarkkinat siirtyi pois Yleltä! Uudeksi kanavaksi Alfa TV. Näyttää siis tuo mainosrahoitteinen Alfa TV näkyvän niin antenni- kuin kaapelitalouksissakin. Ei kuitenkaan näy Turun Sonera-kaapelissa maksuttomana kanavana.
        http://www.is.fi/musiikki/art-2000005078299.html


      • kattleija.taas
        kattleija kirjoitti:

        Vielä jaksan tästä jankata :))
        Tangomarkkinat siirtyi pois Yleltä! Uudeksi kanavaksi Alfa TV. Näyttää siis tuo mainosrahoitteinen Alfa TV näkyvän niin antenni- kuin kaapelitalouksissakin. Ei kuitenkaan näy Turun Sonera-kaapelissa maksuttomana kanavana.
        http://www.is.fi/musiikki/art-2000005078299.html

        Taitaa tuo Alfa-TV kuulua ainakin Telian, Elisan ja Dna Welhon kanavapaketteihin. No löysinpä minäkin netistä katsottavaksi nuo T-markkinat.
        http://alfatv.fi/


    • Teijofani

      Uhlbekki ei kyllä taidoiltaan ole tangolaulaja, ehkei oikein muuhunkaan laulantaan sovi. Olemus on muovinen, teennäinen. Kyllä Teijo veti ehdottomasti pidemmän korren. Aito konstailematon esitys, ja se ääni.

    • ET.se

      Ihan oikeat olivat voittajat. Mukavan lisän antoi tähtitieteilijä Esko Valtaoja, joka pimputteli pienoa. Ufot puuttu enää niin homma olisi ollut täyellistä.

    • Pikkuapulainen

      Jos Tangokisat jäivät vallan näkemäti joltakin, niin tänään keskiviikkona klo 20.30 on Kunngatarfinaali uusintana ja huomenna samaan aikaan Kuningasfinaali.

      Upeimmat laulajat valittiin. Kaunis nuori tyttö, jolla on hieno ääni voitti kuningattaren tittelin ja kuninkaan tittelin pieni mies, jolla oli suuri ääni. En tiedä, oliko tämä uusi tangiokuningas ihan tosissaan kilpailussa mukana. Lahjoja hänellä näyttäisi äänen puolesta olevan vaikka mihin, mutta vuosi on vain vuosi ja iskelmästä eroonkin ehtii. Kuningskilpailussa toiseksi tullut Uhlbäck oli kuitenkin äänellisesti heikompi, joskin tunku kuninkaaksi oli voittajaa suurempi.

      Kyllähän Alfa-tv tangokilpailusta suoriutui, mutta toki Ylen suuren koneiston puuttuminen näkyi ja välillä kuuluikin. Kun nyt kerran urheiluun joka vuosi uhrataan Ylellä varmaan ainakin satojatuhansia, toisenlaisiakin harrastajia pitää muistaa. Siksi kisat takaisin Ylelle, me ollaan ne jo veroina maksettu! Ja kiitos pienelle tv-yhtiölle, joka kokokoisekseen hoiti kisat parhaansa mukaan.

      • kattleija

        Tangokuninkaalliskisojen uusinnat ovat huomenna ja ylihuomenna 13 ja 14.7 klo 20.30 Alfa-Tv:llä,, ( ei tänään).
        Ellei oman tv-operaattorisi kanavapakettiin tuo Alfa-Tv kuulu, ohjelma on katsottavissa netistä osoitteessa alfatv.fi
        Tosin ei huomista tarvitse odottaa, siellä sivustollahan sen voi katsoa vaikka heti. Minä katsoin ne eilen, kun lukiessa eilisiä viestejänne ja alkoi valjeta tuo kanava-asia viimein minullekin.

        ps. yhdyn pikkuapulainen Yle:lle osoittamiisi sanoihin.


      • MummeliMia

        Samoin, minäkin komppaan pikkuapulaisen YLE-kritiikkiä, "sillä sohva-urheilijoita" en ole, vakka liikuntaa harrastankin, ja kyllä todella muitakin harrastuksia pitää TLE:n näyttää kuin pelkkää kilpaurheilua. Kannatan myös kuntourheilun esittämistä.


    • innin-tinnin

      Näin eilen ^kuninkaallisten^ lyhyen haastattelun ovat niin söpöjä molemmat.
      Teijo kertoi oopperamusiikin käyvän hänellä myös on ollut siinäkin musiikissa mukana.

    • Kuuntelin juuri nuo tangon kuninkuusfinalistit, ja erottuihan Teijo äänen laajuudella ja miehisellä (hm) syvyydelläkin, joka ei ihan hallittua ollut.
      Liekö hermostuminen alussa sai äänen alarekisteriin mennessä kadottamaan nuotin, mutta korjaantui kyllä loppua kohti. Äänen väri, hurmaava loppuhuipennus, takasi muiden finalistien ohituksen, joten enemmänkin kuuntelisin tuota ääntä vaikka tango Jalusine:ssa.

      • munimun

        Jalousie 😊)))!


    • ekkor

      kyllä prinssessakäy mutta kuninkaassa pitäis olla sitä lavakarismaatakin,nyt sitä eiole yhtään

      • Liianhyvä-kö

        Olen joskus vuosia sitten laulanut tälle 'kuninkaalle' eräänlaisessa koelaulussa. En tullut valituksi ja olisi tooodella tehnyt mieli kysellä perään että miksi. Olikohan mulla sitä mitä hänellä ei ...


    • reppuriika

      Näyttävät Alfatv:llä uusintoinakin pyörivän. Mieskisaa katsoin ja minulle voittaja kelpasi. Naisten kilpailut ja Ainot jäivät katsomatta.
      En nyt ole kovin innokas katselemaan tangoja ja ym. populaarimusiikkia.

    • En ollut niin kiinnostunut tangomarkkinoista, että olisin alusta loppuun seurannut tv:stä. Kun oli aika kilpailla kuninkuudesta ja neljä finalistia esiintyi, niin olin toisessa huoneessa tietokoneen äärellä ja kuuntelin. Pari ensimmäistä, jotka sitten tippuivat lopputaistosta, vetivät nuotin vierestä ja ehdinkin jo ajatella. että jos eivät tipu pelistä, niin tuomaristo on täysin kuuro. Kaksi viimeistä olivat mielestäni täysin selvät ja jo siinä vaiheessa olin aika varma, että jos äänen ja esiintymisen perusteella valitaan niin se pieni mies (Teijo) voittaa. Ja niin kävi! Onneksi ei ulkonäkö tai kapteenin natsat hämänneet. :)

    • En ollut niin kiinnostunut tangomarkkinoista, että olisin alusta loppuun seurannut tv:stä. Kun oli aika kilpailla kuninkuudesta ja neljä finalistia esiintyi, niin olin toisessa huoneessa tietokoneen äärellä ja kuuntelin. Pari ensimmäistä, jotka sitten tippuivat lopputaistosta, vetivät nuotin vierestä ja ehdinkin jo ajatella. että jos eivät tipu pelistä, niin tuomaristo on täysin kuuro. Kaksi viimeistä olivat mielestäni täysin selvät ja jo siinä vaiheessa olin aika varma, että jos äänen ja esiintymisen perusteella valitaan niin se pieni mies (Teijo) voittaa. Ja niin kävi! Onneksi ei ulkonäkö tai kapteenin natsat hämänneet. :)

    • Se-entinen-Kukkahame

      Katselin illalla uusinnan miesten finaalista kyllä oikea valittiin.
      Ääni on kuin unelmaa, oikea tuli varmana valituksi.
      Liikuttui kovasti kuultuaan voittaneensa, siis tunteetkin miehellä tallella, kuuluttajana toiminut entinen kuningatar avusti loppulaulussa, se tuntui kyllä varmasti katsojienkin tunteissa, minulla ainakin hyvin voimakkaana.
      Lahjakkaat ihmiset kaikilta aloilta yleensä koskettaa tavalla tai toisella, tango on sentään suomalaisellekin koskettava. Muistellaanpa vaikka kesäisiä lavatansseja ja tangon tahditus aloittaa, kyllä liikettä syntyy ja tunteella mennään.
      Onnellinen olen että olen saanut elää nuoruudessani lavatanssikauden.
      Eikä kovin kauan ole kun eräs halli piti tupaantuliaiset, kahviteltiin ja tanssittiin tunnetta oli siinäkin pienessä piirissä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5727
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      234
      3193
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      2777
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      128
      2514
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2140
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      111
      1845
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1782
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      185
      1538
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1285
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1229
    Aihe