Finnair Vol. V

Tulevaemo

Uusi ketju, vanha taas iiihan liian pitkä!

291

11039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmäkysyy

      Tuleeko virkapuvut maksaa itse vai maksaako Finnair?
      Entäs mitä kaikkia "osia" sovituksessa saadaan?

      Kiitti!

      • kyllikkitätit

        puvuista ei tarvi maksaa mitään. mutta kengistä ja laukuista tarvii. saat aloituspaketin ja 6kk jälkeen saa tilata lisää.


      • tyhmäkysyy

        Kiitoos!


    • lokakuunkurssi

      Tulossa lokakuun kurssille! Paljonko yhdellä kurssilla on ihmisiä ???

      Entä mitä kaikkea kurssilla tehdään/on?? Jännittää kovasti!! Ainakin uintitaitoa, ensiaputaitoja.... tarjoilua.... mitäs kaikkea muuta!

      Entä muistanko väärin vai oliko kurssi itsessään englanniksi???

      • poiuytrewqasd

        kurssi on suomeksi, asiat eivät ole vaikeita. ainut mikä kurssissa on raskasta että päivät on pitkiä ja kokeita on paljon, mutta eivät vaadi mitään tähtitiede aivoja. kurssilla paljon turhaa ja itsestään selvää. ei siellä mitään uimista testata, vähän "leikitään" altaassa kiivetään lautalle jne. semmosta kunhan tulee tehtyä minkä viranomaiset vaati.


    • jänskääää

      Itse sain jatkokutsun eilen, ja medi on nyt täytetty. Olin todella innoissani jatkokutsusta, mutta nyt alkaa jännittämään kovasti. Kauheinta olisi, kun tippuisi haastattelujen jälkeen. Helpompi olisi hyväksyä, jos olisi tippunut aikaisemmassa vaiheessa tai jos ei mene medi läpi.. Tulee kyllä olemaan suuri pettymys, jos haastattelujen jälkeen tulee "hylky"..

    • Kylläeikyllä

      Kuinka kauan medin läpipääsyä on joutunut odottamaan noin yleisesti? Aika nopeasti ilmeisesti tullut vastaukset?

    • viiikkkkooo

      Nyt taisi olla viikko aikaa vastata, luulen että sen jälkeen tulee vastauksia, kun tässä sivusta seuranneena huomannut, että vastaukset yleensä lähetetään kaikille samanaikaisesti.

    • Tulevaemonen

      Med003 saako sen täyttää koneelle vai pitääkö kirjoitella käsin?

      • tulevaemonen

        Tai siis oikeastaan med002.


    • mmilou

      Onko kukaan kesäkuun puolella hakemuksen jättänyt saanut nyt heinäkuussa nettitesti/videohaastattelu emailia? Vai odottaako muutkin vielä?

      • kesäjakärpäsett

        Vielä odotellaan.


      • Odottavanaikaonpitkä

        Jep täällä myös yksi, joka odottelee vielä...


    • uteliaskysyy

      Onko paikalla oikeita Finskin emoja? :) Kuinka paljon on yöpyviä per kuukausi keskimäärin? Yövytäänkö Euroopan lennoilla ollenkaan? Kuinka pitkiä yöpymiset on?

      • Emonkämppis

        Euroopassa hyvin harvoin yövytään, kaukoja noin 2/kk. Kohteessa 24 h! :)


      • uteliaskysyy

        Tarkoittaa siis, että Euroopan kohteita ei oikeastaan ikinä pääse "näkemään", että kävisi muutenkin kuin kentällä? :)


      • cdg
        uteliaskysyy kirjoitti:

        Tarkoittaa siis, että Euroopan kohteita ei oikeastaan ikinä pääse "näkemään", että kävisi muutenkin kuin kentällä? :)

        JEP eli juuri näin! minimilevolla yöpyminen ja sitten takaisin, Mutta onneksi asiakkaat yhtä silmät ristissä. Kannattaa myös muistaa, että yöpymiset lähellä kenttää (toisinaan TOSI kaukana kaupungista), jossa oikeasti käydään vain nukkumassa


      • Eipidäpaikkaansa

        No kaukokohteissa kyllä harvemmin "lentokenttähotellissa" eli kyllä yleensä keskustassa.


      • Uusi_emo

        Joissain kaukokohteissa ollaan viikon verran, esim. Havanna ja Puerto Plata .
        Pidemmät yöpymiset eksoottisten kohteiden loistohotelleissa ovat ehdottomasti työn parasta antia. :)


      • Myöskinuusi
        Uusi_emo kirjoitti:

        Joissain kaukokohteissa ollaan viikon verran, esim. Havanna ja Puerto Plata .
        Pidemmät yöpymiset eksoottisten kohteiden loistohotelleissa ovat ehdottomasti työn parasta antia. :)

        Mutta pakko sanoa, että noihin viikon kohteisiin ei kyllä helposti pääse, saa aikamoinen tuuri olla. 1,5 v lentänyt eikä todellakaan ole mitään Havannaa näkynyt listoissa. Pääosin tosissaan 24 h yöpyviä.


      • jamppi82

        Euroopan lennot on edes-takas sahausta. päivä alkaa esim 06 ja olet takaisin 14.30 esim. on myös ilta vuoro esim alkaa 14 ja takas ollaan 00. tai sitten ihania yölentoja et illalla alkaa ja takas oot aamulla. sitten on kaukoa kun lähtee esim ip ja oot takas 48h päästä. näitä on yleensä 1-2/kk


      • 09876abc

        kiitos näistä! voiko kaukoja toivoa enemmän halutessaan? eli ainoat yöpymiset on kaukokohteissa


      • jamppi82

        niitä saa alkaa toivomaan kun sun koeaika on päättynyt, mutta kukaan ei takaa että niitä tulee myös saamaan. kyllä jossain euroopassa yövytään mutta ovat tosi tosi harvoja, oulun yöpyviä löytyy :D


      • CabinCrewMember
        09876abc kirjoitti:

        kiitos näistä! voiko kaukoja toivoa enemmän halutessaan? eli ainoat yöpymiset on kaukokohteissa

        Kanarialla ja Dubaissa on myös lähes viikon layovereita. Se tuntuu ihan extra-lomalta, pääsee mukavasti pakoon talven pimeyttä. Kovin nuorella virkaiällä vähän vaikeampi saada ko. lentoja, mutta lyhyempiä versioita niistä tulee pyytämättäkin. :)


      • 09876abc

        Viikon? Nyt kuulostaa kyllä liian hyvältä ollakseen totta, siis noihin kohteisiin operoidaan vain kerran viikossa?


      • Nuorianuoria
        09876abc kirjoitti:

        Viikon? Nyt kuulostaa kyllä liian hyvältä ollakseen totta, siis noihin kohteisiin operoidaan vain kerran viikossa?

        Joitain rotaatioita on joissa pitkä layover mut valitettavasti vanhemmat menevät usein kupongeillaan nuorien ohi pitkille layovereille :/


      • Kahden.kerroksen.väkeä
        Nuorianuoria kirjoitti:

        Joitain rotaatioita on joissa pitkä layover mut valitettavasti vanhemmat menevät usein kupongeillaan nuorien ohi pitkille layovereille :/

        Nämä viikon perseen lepuuttamisreissut on pääsääntöisesti miehitetty vanhoilla kovapalkkaisilla hieman ylipainoisilla mummeleilla ja papoilla, jotka just ja just jaksaa ne pakolliset kärrykierrokset vetää. Hymy voi irrota vahingossa. Nuoriso ja ne, joilla ei ole oikeutta lentotoiveisiin, pääsee reiteille kuten Bangkok, Shanghai, Malaga, Oulu, Tukholma jne.. Kohteessa tietty minimilevot, jos ei heti takaisin. Sitten on tosiaan näitä parempia rotaatioita, jotka miehitetty lähiesimiehillä ja muilla vanhuksilla. Aivan järjetön lentotoivesysteemi, joka joutaisi romukoppaan. Näin toiset tienaa samasta työstä reilut 5000 €/ kk, kun toiset saa hädintuskin 2000 €!


      • gonearethosedays
        uteliaskysyy kirjoitti:

        Tarkoittaa siis, että Euroopan kohteita ei oikeastaan ikinä pääse "näkemään", että kävisi muutenkin kuin kentällä? :)

        Voi niitä aikoja kun esim. Milanossa oltiin pari yötä aivan keskustan loistohotellissa.Siinä ehti hyvin käydä paikalliset nähtävyydet katsomassa, shoppailla jotain kotiinviemisiksi ja illalla nauttia lasillisen tai pari proseccoa. Nykyään se on Euroopan reiteillä lähes poikkeuksetta yöksi tai aamuksi kotiin - vähän kuin lähijunalla. Ei siinä lentoemännän työssä enää samaa hohtoa olo. Minimimiehistöillä tehdään lähes poikkeuksetta kaikki reitit. Koneet ovat täysiä, ja penkkien välit entistä ahtaampia. Nykyään kaikilla on varaa matkustaa. Reiskat saattaa poiketa useammin kuin kerran vuodessa jopa Thaimaassa asti!! Kakki ovat nykyään maailmanluokan matkustajia. ;-)


    • Moiiiiii

      Laitoin toukokuun keskivälissä sen videohaastattelun, ja vasta eilen tuli medi lomake sähköpostiin ja samalla siitä haastattelupäivästä se info, jos sinne asti pääsee. Ilmeisesti nyt alko se toinen kierros tai sellanen, niin voi olla et se tulee pian teillekin jos sillon kesäkuussa laitoitte:)

      • Jännää111

        Minä olen laittanut kesäkuun puolessa välissä nettitehtävät ja videohaastiksen. Kirjallinen palaute tuli tehtävistä, mutta muuta ei ole vielä kuulunut suuntaan tai toiseen.


      • Lentäen

        Mä olen kanssa laittanut kesäkuun puolessa välissä ja sain jo medit. Mutta uskon, että kutsuvat vielä porukkaa, koska haastatteluihin on vielä pitkä aika :)


    • QatarillaOnEmotRuodussa

      Muistakaahan sitten arvon Y-sukupolven primadonnat, että lentoemännän työ on PALVELUammatti, eikä jotain sellaista, mitä teette tympeällä asenteella naama rutussa jotta pääsisitte vaan "ihku fantsusti" matkustelemaan.

      • Hahhhaa

        Sitähän me osataan, ja siks sinne aiotaanki;) Eiköhän kaikki hakijat tiiä, että kyseinen työ on todella vaativaa asiakaspalvelua! Ja ne sun Y-sukupolven primadonnat ei pääse ees kurssille asti, jos matkustelu on pääsyy työhön haluamiselle. Enemmänkin vanhemmat emot kyseisellä yhtiöllä kunnon hapannaamoja:D


      • Eikösvaan

        Jätetään tällaiset säälittävät Jorma96 -kommentoijat ihan vain omaan arvoonsa. Luulevat jotenkin kommentinsa kiinnostavan. :D Fantasioikoon vaan siellä mummonsa kellarissa.


      • TosiOnNäin

        Ovathan ne "matkustelu" ja kohtuullinen palkka koulutuksen kestoon nähden aika monen hakijan pääasiallisin syy. Se tietysti yritetään verhota haluun olla ihmisten kanssa tekemisissä ym. kuluneisiin fraaseihin. Alkuun ollaan niin nätteinä ja hoikkina ja huoliteltuina. Jonkin ajan kuluttua tiuskitaan väsyneinä, hompsuisena , ja muutama ylimääräinen kilokin on saattanut kertyä matkan varrella. Joillain ulkomaisilla lentoyhtiöillä on tosi tarkat kriteerit ulkonäön suhteen, eikä töihin tulla sen näköisenä, että ollaan menossa aamulypsylle....Ei ikä mikään este tietenkään ole, mutta nuorena jaksaa paremmin ja on freesimmän näköinen. :)


    • Maybemaybeh

      No mites, tietääkö kukaan kuinka paljon ne ottaa tähän vaiheeseen (med-kysely arviointipäivään) porukkaa? Mietin että kuinkahan ison seulan sitä on jo läpäissyt ja millainen on vielä edessä.
      Tsemppiä kaikille! :) Mulla saattaa jäädä matka jo tähän medikyselyyn mutta valehtelemaan en tietenkään ala ja olen iloinen kun näin pitkällekin päästy.

      • tietämättömyys

        Edellisellä kierroksella tais olla kutsuttu vähän päälle 200hlö. Nyt oli muutama päivä vähemmän aika eli joku vajaa 200hlö. Kiinnostaisi kyllä kovasti että paljonkohan hakemuksia on tullut ja paljonko on jo viime haussa otettu ihmisiä sisään.


    • Jännää111

      Nyt tuli hylky tehtävien jälkeen.. nyyh.... en ole toiveikas että enää olis mahkuja jatkoon kun en haastatteluun edes päässyt. Harmittaa.

    • Odottavanaikaon

      Kuinka nopeasti olette saaneet hyväksynnän MED01?

    • mediäodotellen

      Kokoaikainen työ 120 h kuukaudessa? sehän on aika vähän työtä loppujen lopuksi, pitäisi olla siis paljon vapaita? ollaanko kaikki viikonloput ja juhlapyhät töissä vai saako itse vaikuttaa? onko perheellisellä paremmat mahdollisuudet saada vapaita?

      • Ainasaaunelmoida

        Kannattaisi lukea työnkuvaus varmaan kunnolla? Se on 110 h ja ei todellakaan perheellisillä (onneksi) mitään etuajo-oikeuksia vapaiden/toiveiden suhteen. Aina saa toivoa vapaita (1,2 ja 3 päivää/kk), mutta eihän sitä tiedä toteutuuko ne. Uudet muutenkin viimeisenä toiveidensa kanssa.


      • emokemo

        Vapaita voi olla paljon taikka vähän. voi olla myös päälle tuon 110h. työ on todella raskasta, että todellakin tarvit ne sun kakki vapaat siihen lepoon. esim malagan lento kun oot koko yön töissä ni sulla sen jälkeen koko rytmi ihan sekasin ja oot ihan tööt et todellakin tarvit ne pari pv toipumiseen. Sekä kaukojen jälkeen kun saat sen sun 3pv vapaata ni menee mukavasti palautuessa. en kyllä tajua kuka perheellinen pystyy tekemään tätä työtä!


      • CabinCrewMember
        emokemo kirjoitti:

        Vapaita voi olla paljon taikka vähän. voi olla myös päälle tuon 110h. työ on todella raskasta, että todellakin tarvit ne sun kakki vapaat siihen lepoon. esim malagan lento kun oot koko yön töissä ni sulla sen jälkeen koko rytmi ihan sekasin ja oot ihan tööt et todellakin tarvit ne pari pv toipumiseen. Sekä kaukojen jälkeen kun saat sen sun 3pv vapaata ni menee mukavasti palautuessa. en kyllä tajua kuka perheellinen pystyy tekemään tätä työtä!

        Totta turiset. ;) Vaikka vapaata voi olla tavallisen tallaajan mielestä paljon, tulevat ne kaikki oikeasti tarpeeseen. Koko ajan on pieni väsy päällä, vähän kuin olisit krapulassa, vaikket ole. Siinä sitten hoidat perhettä ja parisuhdetta. Ei ihme, että eronneita on lentävien joukossa paljon. Alkuun kaikki on uutta ja ihanaa, pienet väsyt ei tunnu missään. Toisille homma sopii, toisille ei. Säälittävimpiä ovat ne kehäraakit, jotka roikkuvat väkisin "riveissä", vaikka työpanos ja ulkoinen habitus on mitä sattuu...Kollegoinakin ovat sietämättömiä, mutta oman työssäjaksamisesi kannalta on parempi, ettet välitä ja raportoi eteenpäin, sillä nokkimisjärjestys on armoton. Pidetään yllä fiilistä: meillä on kivaa ja ollaan kaikkien kavereita!!! Kaikille ei kuitenkaan kannata kertoa kaikkea. Ne takakeittiön juoruämmät eivät todellakaan osaa pitää suutansa kiinni edes nukkuessaan. ;D En halua olla ilonpilaaja, mutta kerron vain omat fiilikseni alkuhuuman jälkeen. Toisilla se huuma kestää kauemmin, toisilla ei tunnu päättyvän ikinä ja joillain sitä ei ole tainnut olla enää tämän vuosituhannen puolella lainkaan.
        Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Peace and love! :-)


    • Meikä93

      Moi! Mihinköhän asioihin MED-kyselyssä voisi jatkoon päässy tyssätä?

      • Kivastikävi

        Mulla tyssäsi ekalla hakukerralla siihen, että ilmoitin satunnaisesta päänsärystä. Siihen vaadittiin sitten lisäselvityksiä, ja aikanaan lääkäri oli määrännyt minulle nykyisten käyttämieni TAVALLISTEN särkylääkkeiden lisäksi kolmiolääkettä! Se ei tullut käyttööni, mutta heille se tieto ei riittänyt, vaan minut todettiin sen perusteella sopimattomaksi (koska voisi heikentää työkykyä) Nyt en aio enää sanoa päänsärystä mitään...


      • Valehtelijahyi
        Kivastikävi kirjoitti:

        Mulla tyssäsi ekalla hakukerralla siihen, että ilmoitin satunnaisesta päänsärystä. Siihen vaadittiin sitten lisäselvityksiä, ja aikanaan lääkäri oli määrännyt minulle nykyisten käyttämieni TAVALLISTEN särkylääkkeiden lisäksi kolmiolääkettä! Se ei tullut käyttööni, mutta heille se tieto ei riittänyt, vaan minut todettiin sen perusteella sopimattomaksi (koska voisi heikentää työkykyä) Nyt en aio enää sanoa päänsärystä mitään...

        No toivottavasti saat hylyn. Ala-arvoista valehdella/jättää kertomatta asioit.

        Ps satunnaisesta päänsärystä (jopa migreeni) ei kyllä ole hylkyjä sadellut. Vaikka olisi kunnon lääkkeet käynnissä


      • Kivastikävi

        Arvasin, että joku ymmärtää ohi, ja ehkä vähän huonosti oli ilmaistukin:D Tää oli siis sillon pari vuotta sitten, eikä päänsärkyä enää ole kun todella harvoin. Jos sitä ei ole enää, niin mistä sanoa edes. Tietysti jos siitä aiemmasta kysytään, niin pakkohan siitä on kertoa. Kuitenkin pitää toimittaa myöhemmin kaikki paperit lääkäreiltä, ja jos ilmenee tietojen huijaaminen, niin hehän voivat evätä pääsyn kurssille. Mutta kuitenkin, ennenkun muutkin ymmärtävät väärin, niin syyksi todella ilmoitettiin silloin juuri sen tietyn lääkkeen käyttö.


    • Kertokaahan

      Moi kaikille,
      Tietääkö joku, onko munuaiskivi peruste Medicalin hylylle? Minulla oli neljä vuotta sitten yksi kivi todettu, ja mietin vaikuttaako se hylkyyn. Sen ainoan kerran jälkeen niitä ei ole ollut.

      • josgöjorhf

        Trafin sivuilta voit itseä katsoa vaatimukset


    • Meikä93

      Onko siis oma medical history printattava joka tapauksessa, vaikka ei olisikaan mitään tärkeitä merkintöjä? Ja kuinka pitkältä ajalta?

      • Voikoollatodellista

        Siis ettekö oikeasti osaa lukea niitä sähköpostejanne? Ei varmaan kannata hakea minnekään jos luetunymmärtäminen noin haasteellista. Haet LÄÄKÄRISTÄ ne potilasasiakirjat, siltä ajalta mitä viestissä sanotaan. Sinulle "ei tärkeä" merkintä ei välttämättä ole trafille yhtä vähäpätöinen


    • Meikä93

      Voi lol. En ole saanut vielä pyyntöä niihin. Hyvää lauantaita vaan sullekin, asiakaspalvelun ammattilainen :-----)

    • Jeppistäjeah

      Medi läpi. Koskahan pääsee varaamaan aikaa arviointipäivään?

      • siiville

        Onneksi olkoon! laitoitko medin heti ekoina päivinä? itse olin reissusa ja meni vikoihin päiviin ja odotan vielä.


      • Jeppistäjeah
        siiville kirjoitti:

        Onneksi olkoon! laitoitko medin heti ekoina päivinä? itse olin reissusa ja meni vikoihin päiviin ja odotan vielä.

        Kiitos! Vastasin mediin heti ekana päivänä, eli varmaan siitäkin syystä tieto tuli aikaisin. Ei varmaan mene kauaa, että sinnekkin tulee tieto :)


    • hiwhihehu

      Mulla varmaan tulee lisäpyyntöjä parista jutusta, kun olivat niin vanhoja että en osannut niistä tarkemmin kertoa. Mut kiva kuulla, että ovat alkaneet lähettämään medistä vastauksia :)

    • Maybemaybeh

      Mulla meni yllättäen läpi 😊

      Täytyy sanoa et nyt alko jo vähän jännittää tää projekti! Mites aiemmat tässä vaiheessa olleet, onko niin et nyt odotellaan milloin tulee tieto siitä arviointipäivöstä? Se oli se mystinen päivä josta kukaan ei kerro juuri mitään :D ymmärsin et siel katotaan kielitaito ja tehdään ne uudelleen ne nettitehtävät jotta näkee et ne on kans ite tehty?

    • Moimoimoimoi4

      Mulle ei oo vieläkään tullut mitään :( lähetin hakemuksen kesä-heinäkuun vaihteessa.... mites muille samoihinaikoihin lähettäneille?

      • ugöfnvl

        Tämän kierroksen haastattelut ovat vasta syyskuussa, joten varmaan joudut odottelemaan aika pitkään vielä. Luulen että sen jälkeen vasta aloittavat seuraavan kierroksen. Tää on aikamoista odottelua valitettavasti...


      • mmilou

        Mä jätin hakemuksen juhannuksena - hitsi kun en huomannut ilmoitusta aiemmin. Odottavan aika on pitkä...


    • Pettynythakija

      Tuli hylky sit suoraan MED001 jälkeen. Ainut mitä merkkasin et on välillä ollu päänsärkyjä sekä viim 2 vuoden aikana saikulla 16 päivää.

      • Ggxcghhh

        Kuulostaapa kummalliselta :o


      • vaikeauskoa

        ai siis satunnaisia päänsärkyjä ollut ja saikkupäivät, ei mitään muuta? etkö edes lisäselvitystä laittanut?


      • Pettynythakija
        vaikeauskoa kirjoitti:

        ai siis satunnaisia päänsärkyjä ollut ja saikkupäivät, ei mitään muuta? etkö edes lisäselvitystä laittanut?

        Ainoastaan noi mitä mainitsin ja ei tullu lisäselvityspyyntöä. Laitoin tänään sähköpostia koska mielestäni tämä on tosi outoa.


      • 23939

        Eikä mitään lääkitystä päänsärkyihin? Jos näin tosiaan on, niin pakko siinä on olla joku virhe.


      • Pettynythakija
        23939 kirjoitti:

        Eikä mitään lääkitystä päänsärkyihin? Jos näin tosiaan on, niin pakko siinä on olla joku virhe.

        Ei lääkitystä koska ovat olleet ihan normaaleja päänsärkyjä välillä. Ei edes mitenkään säännöllisesti. Vielä eivät ole vastanneet sähköpostiin.


      • Flyee

        Tai sitten sulla vaan oli liikaa saikkua. Liittyikö saikut päänsärkyihin?


      • hrfgb
        Flyee kirjoitti:

        Tai sitten sulla vaan oli liikaa saikkua. Liittyikö saikut päänsärkyihin?

        Yli kymmenen päivää saikkua vuodessa voi olla liikaa. Useasti toistuvat päänsäryt ei oo hyvä juttu, koska tässä työssä niitä tulee lisää, vaikka ei olisi aiemmin ollutkaan. Aikaerolennot ja epäsäännöllinen rytmi ruokkivat taipumusta migreeniin.


    • mmmaisa

      "CABIN CREW - AMC17 MED.C.025 Ihotaudit
      Jos ihottuma liittyy systeemiseen sairauteen, taustalla oleva sairaus
      on otettava huomioon, ennen kuin hakija voidaan hyväksyä. "

      Onko kellään tietoa, voiko psoriasis olla este hyväksymiselle?

      • Dkdjsjsjsksk

        Ei kyllä ole kyllä psoriaasista näkynyt emännillä


    • Ratatataaa

      Onko kellään tullut vastauksia lisäpyyntöjen jälkeen? Oli jotenkin nöyryyttävää ja noloa laittaa hoitokertomukset psykologilla käynnistä, joka ei ole liittynyt millään tavalla työntekoon tai muuhunkaan. Olisi pitänyt merkata se muulla tavalla kuin "masennus" kuin ei se oikein masennustakaan ollur. Hävettää.

    • Meikä93

      En millään jaksaisi odottaa arviointipäivää! Itselleni tuli viesti että se sijoittuisi aikavälille 29.8-14.9. Onko teille muille ilmoitettu sama ajankohta? Mitä näissä arviointipäivissä testataan? Ja siitä pitää vielä taistella tiensä haastatteluihin... Huh.

      • Malttamatonmalttamaton

        Mulla ei oo hakemuksen jälkeen tullut mitään... pidetään peukut pystyssä että pian tulis tieto :)


      • MainioFiilis

        Mulle ilmoitettiin tuo sama ajankohta, vielä ei ole muuta kuulunut.


      • haastattelut

        Arviointipäivä = haastattelut. Arviointipäivä pitää sisällään simulaation, ryhmähaastattelun sekä yksilöhaastattelun. Erittäin mukava päivä!


      • arvioitu

        Tuossa arviointipäivässä on ryhmähaastattelu, yksilöhaastattelu sekä simulaatio, kaikki samassa päivässä =)


    • Maybemaybeh

      Mä sain Medin läpi mutta en oo saanut mitään viestiä jatkosta tai päivämääristä ä. Onko muille jo tullut vai ? :o

    • Meikä93

      Oi kivaa! Saanko udella vielä lisää arviointipäivästä; mikä on simulaatio tai mitä se tässä tapauksessa tarkoittaa – tuskin mitään kovin hooceetä? Mitä juttuja haastatteluissa kysytään? Toki sen voi maalaisjärjellä päätellä. Täytyykö arviointipäivään ottaa todistuksia mukaan?

      • kurssillesyyskuussa

        Arviointipäivästä en voi paljoa kertoa, mutta jos on hyvin tiimityöskentelytaitoa, asiakaspalvelukokemusta, ja pärjää yllättävissä tilanteissa sekä puhuu muitakin kieliä kuin suomea, niin arviointipäivä menee varmasti hyvin. Ja kuten kaikkiin työhaastatteluihin yleensäkin, ota aina todistukset mukaan =)


    • ViimeinenEtappiEdessä

      Vihdoinkin tuli sähköpostia jossa linkki ajanvaraukseen haastattelua varten. 29.8-14.9 on ajat varattavissa. Jännää! 😃

      • Odotellaan

        Onko muille tullut? Mulla medi läpi ja odottelen vielä ajanvarauslinkkiä.


      • Kljjopsndns
        Odotellaan kirjoitti:

        Onko muille tullut? Mulla medi läpi ja odottelen vielä ajanvarauslinkkiä.

        Mulle ei oo tullut ees vastausta vielä medin lisäselvityksistä. Liekö oikeesti varausvaihtoehdot ees tulleet.


    • kurssillesyyskuussa

      Onko täällä muita syyskuun 18. päivä alkavalle kurssille tulijoita? Oletteko jo (myös muillekin kursseille päässeet) käyneet sovittamassa virkapukua tai lääkärissä hakemassa labrat? =) Itse olen sovittanut vasta vaatteet ja varannut ajan työhöntulotarkastukseen, mutta laboratoriot vielä varaamatta.

      • lentoemoksi

        Samalle kurssille tulossa! Kävin sovittamassa vaatteet ja työhöntulotarkastus aika varattu. Eilen kävin ottamassa labrat, kuulon ja ekg:n. Niissä kaikki kunnossa, nyt enää pitää jännittää viimeisen medin läpi pääsyä.


      • Syyskuussakurssille

        niin tarkoitat sitä tarkastusta? Mulla sama juttu, olisin halunnut hoitaa sen pois alta mahdollisimman pian mutta sain ajan vasta edelliselle viikolle ennen kurssin alkua.. =D


      • Hmmmmmklohto
        Syyskuussakurssille kirjoitti:

        niin tarkoitat sitä tarkastusta? Mulla sama juttu, olisin halunnut hoitaa sen pois alta mahdollisimman pian mutta sain ajan vasta edelliselle viikolle ennen kurssin alkua.. =D

        Oliko nyt niin että nämä otettiin omakustanteisesti jostain yksityiseltä
        ? Paljonko kustansi? Mietin kun multa täytyy ottaa terveyskeskuksessa parin viikon päästä verikokeet, että riittäisikö ne..


      • kurssillesyyskuussa

        Omakustanteisesti, ja Finnairilla oli parin eri lääkäriyhtiön kanssa joku pakettisopimus mikä on n. 100 €. Terveyskeskuksesta ei taida saada niitä kaikkia tutkimuksia mitä siinä oli pyydetty, olisin itsekin muuten valinnut tietenkin sen edullisemman vaihtoehdon eli julkisen puolen.


      • Ohmyyyy
        Hmmmmmklohto kirjoitti:

        Oliko nyt niin että nämä otettiin omakustanteisesti jostain yksityiseltä
        ? Paljonko kustansi? Mietin kun multa täytyy ottaa terveyskeskuksessa parin viikon päästä verikokeet, että riittäisikö ne..

        Siis ai että riittääkö terveystarkastukseen jotkut random verikokeet jotka otetaan ihan muussa yhteydessä, kuin tämän terveystarkastuksen tiimoilta? 😂


    • Hmmmmkoholohyo

      Ei mitkään random, vaan laaja verenkuvan eli sama mikä Finnairilla halutaan. Luuletko että siinö on joku ero, onko laaja verenkuvan otettu terveyskeskuksessa kuin yksityisellä? Tai EKG? :DD

      • 107

        Finnairille riittää perusverenkuva, ei tarvitse olla edes laaja. Eikä niitä pakettisopimuksia ole pakko hyödyntää, jos saa terveyskeskuksesta, niin siitä vaan :) Mutta verikokeen lisäksi on muitakin tutkimuksia, jotka pitää olla tehtynä.


      • meditläpi

        Sulla on tainut olla edellisessä medissä aika paljon pielessä jos Finnair vaatii sulta laajaa verenkuvaa, kun perusterveiltä riittää pvk.. Noh, toivottavasti läpäiset seulan, aika tarkkoja ovat vaatimukset ja niin pitääkin olla.


    • Kärrynkahvaan

      Mitä viranomaismääräykset sanovat, jos on toisinaan joutunut jäämään pois työstä ( alle viikon ) lorvikatarrin vuoksi?? Sehän saattaa tosin puhjeta vasta koeajan jälkeen . Yleensä ennakko-oireita on ollut, mutta joillakin henkilöillä ne saattavat puhjeta vasta tiettyjen juhlapyhien tai huonon, mutta raskaan päivärahalennon alla. Tautia ei pysty päättelemään edes laajasta verenkuvasta . Ikä ja ylipaino saattavat antaa viitteitä kyseisen taudin todennäköisyydestä. Ei kuitenkaan aina.

    • Kärsimätönkokelas

      Koskakohan tulee kutsu haastatteluihin? Jo pari viikkoa odotellut MED1 läpimenon jälkeen.

      • Yhtäkärsimätön

        Samaa täällä odotellaan. Kyllä se kutsu sieltä tulee!


    • 108

      Toivottavasti ylipaino on ehdoton no_no !

      • Liftflappullhandle

        Aineenvaihdunta saattaa kärsiä epäsäännöllisen työrytmin takia. JOS ET harrasta liikuntaa ja syöt vielä epäterveellisesti ja pahimmassa tapauksessa käytät reippaanlaisesti alkoholia, vuoden päästä työt aloitettuasi saatat olla paisunut kuin pullataikina. Näin kävi yhdelle kurssikaverilleni. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion merkitystä ei tässä työssä voi liioin korostaa!!! On pakko olla hyvässä kunnossa ja kaikin puolin terve, että jaksaa tehdä tätä ihanaa, mutta välillä niin raskasta lentoemännän & stuertin työtä. Tsemppiä kaikille uusille valituille ja tervetuloa riveihin :-D


    • savutonemo

      Myös röökimuijat on niin laast siisön. Haisevat pahalle ja useimmilla huonot keltaiset hampaat. YÄK

    • Kärsimärön1

      Moikka! Medin läpipääsyn s-postista 2 viikkoa eikä vieläkään ole tullut viestiä että saisi valita arviointipäivän... Muita samassa tilanteessa?

    • Maybemaybeh

      Joo sama juttu täällä !

    • Kärsimätön1

      Ite alkaa vaan heti miettimään että joku virhe tullu ja itelle unohdettu lähettää viestiä :D toivottavasti tulis pian!

    • Lentoemoksi

      Ite kans oottelen haastettupäivänkutsua vaikka MED läpi jo yli pari viikkoa sitten..

    • Maybemaybeh

      Joo on kyllä outoa ettei oo tullut mitään infoa Medin läpäisyn jälkeen :(

    • Rttttuuuu

      Mikäli ollut masennusta ja siihen lääkkeet niin ilmeisesti e i varmaankaan sovellu yläilmoihin.

      • Maybemaybeh

        Tuliko sulle hylky?

        Mä mietin et ollaankohan meidät siirretty jonnekin myöhäisempään arviointijaksoon, siis me joille ei oo tullut viestiä Medin hyväksymisen jälkeen


    • PiccadillyCircus

      Tarviikohan siitäkin olla joku todistus ettei oo ollu viimesen kahden vuoden aikana työpaikkalääkärin kanssa tekemisissä vai uskooko ne siellä lääkärintarkastuksessa kun sen vaan sanoo?

      • Bsbsksnskaka

        Siis viet vaan kaikki potilasasiakirjat 2 v ajalta, jos et oo työpaikkalääkärillä käynyt niin missään muualla? Hammaslääkäri lasketaan myös.


      • Kimppakivaakaikille

        Entäs gynekologi tai sukupuolitautiklinikalla asiointi? Lentäväthän on tunnetusti seksuaalisesti aktiivista ja vapaamielistä porukkaa, joten onko pakettisopimusta lääkäriyhtiöiden kanssa?


      • Voivoiii

        Joku katkera Jorma/Pirkko siellä?


      • matkustaja69

        Voisko siellä koulutuksessa kertoa näille nuorille pimpuloille ja etenkin varttuneemmille leideille ja gentlemanneille, että matkustamossa kuuluvuus on yllättävän hyvä? Sitä joutuu matkustajana välillä tahtomattaankin ties millaisten juttujen todistajaksi, jos sattuu istumaan sopivasti kyökin vieressä. Asiakasta ei hirveästi kiinnosta, minkäkokoista melaa on saatu edellisyönä mihinkin reikään, jos nyt ylipäänsä on saatu, ja miten paikat on kipeinä. Kovaa puutettakin on välillä voivoteltiin verhon takana. Kaikilla on yksityiselämä, ja hyvä, että luonnolliset tarpeet tulee tyydytettyä. Pientä hienosäätöä kuitenkin siihen, mitä henkilökunta supattaa missäkin. Todistettu on, että ääni matkustamossa kantaa yllättävän hyvin yön pimeinä tunteina ja muulloinkin . Tilannetajusta ja normaalista maalaisjärjestä ei tietenkään haittaa ole. Eipä muuta. Yleensä palvelu on ihan ok, toisinaan jopa hyvää.


      • Tyhmävaityhmä
        matkustaja69 kirjoitti:

        Voisko siellä koulutuksessa kertoa näille nuorille pimpuloille ja etenkin varttuneemmille leideille ja gentlemanneille, että matkustamossa kuuluvuus on yllättävän hyvä? Sitä joutuu matkustajana välillä tahtomattaankin ties millaisten juttujen todistajaksi, jos sattuu istumaan sopivasti kyökin vieressä. Asiakasta ei hirveästi kiinnosta, minkäkokoista melaa on saatu edellisyönä mihinkin reikään, jos nyt ylipäänsä on saatu, ja miten paikat on kipeinä. Kovaa puutettakin on välillä voivoteltiin verhon takana. Kaikilla on yksityiselämä, ja hyvä, että luonnolliset tarpeet tulee tyydytettyä. Pientä hienosäätöä kuitenkin siihen, mitä henkilökunta supattaa missäkin. Todistettu on, että ääni matkustamossa kantaa yllättävän hyvin yön pimeinä tunteina ja muulloinkin . Tilannetajusta ja normaalista maalaisjärjestä ei tietenkään haittaa ole. Eipä muuta. Yleensä palvelu on ihan ok, toisinaan jopa hyvää.

        Kannattaisiko laittaa viestiä Finnairin asiakaspalveluun eikä suomi24 -palstalle rekrykeskusteluun?


    • Kuuluispajojotakin

      Mä laitoin hakemuksen jo kesäkuun alussa, mutta ei oo kuulunut yhtään MITÄÄN. Inhottavaa tää epätietosuus. Vaikka näitä viestejä nyt ku oonki lukenut, niin tuskin tulin pääsemään yhtään mihinkään jatkoon. :( Tulis ees silti joku virallinen hylkäysmaili tms., niin ei tarvis koko ajan päivystää sähköpostia ja elätellä turhia toiveita, "jospa sittenkin"- mentaliteetilla.

    • Dheinzzz
    • Munhaku93

      Nyt tuli! Jipii. Varasin ekan mahdollisen päivän.

    • Kärsimätön1

      Arviointipäivä linkki tuli! Jee!

    • Toivotondam

      Moikka onko jollain tietoa tuleeko Finnairilta hylkyviestiä jos niin käy heti ensimmäisessä vaiheessa eli hakemuksen jälkeen? Tulevaisuuden suunnitelmat vähän nyt sekasin koska jos ei finskille pääse nii muutto ulkomaille edessä...

      • Jätesäkki

        Suosittelen, että pakkaat kimpsusi ja kampsusi ja muutat sinne ulkomaille. Pirtupiironkia ehdit kärrätä sitten myöhemmin, jos vielä nykyisillä ehdoilla huvittaa. ;>


    • kurssillesyyskuussa
    • Momotoko

      Älkää hätäilkö jos ei ole kuulunut vielä mitään, siellä pyörii varmasti vielä kesälomat ja saattaa olla mailit yms tukossa :)

      • Matkustamonihmeet

        Siellä mietitään kuumeisesti, mistä eduista matkustamopalvelu voisi vielä luopua, jotta toimarille saataisiin kilpailukykyinen eläke. Majoitus voisi olla lyhyillä layovereilla vaikkapa teltassa - ainakin lämpimissä kohteissa ja kesäaikaan kotimaassakin. Vanhat ja kulahtaneet, mutta kovapalkkaiset ja äksyilevät lentoemännät ja stuertit pystyisi korvaamaan kokonaan uusilla vitaalisilla, sporttisen ulkomuodon omaavilla, älykkäillä, mutta nöyrillä, hyväkäytöksisillä , tehokkailla ja kielitaitoisilla nuorilla, jotka tekisivät saman duunin
        puoli-ilmaiseksi, ellei peräti talkoohengellä , ja aina iloisella mielellä.


      • UDesperate
        Matkustamonihmeet kirjoitti:

        Siellä mietitään kuumeisesti, mistä eduista matkustamopalvelu voisi vielä luopua, jotta toimarille saataisiin kilpailukykyinen eläke. Majoitus voisi olla lyhyillä layovereilla vaikkapa teltassa - ainakin lämpimissä kohteissa ja kesäaikaan kotimaassakin. Vanhat ja kulahtaneet, mutta kovapalkkaiset ja äksyilevät lentoemännät ja stuertit pystyisi korvaamaan kokonaan uusilla vitaalisilla, sporttisen ulkomuodon omaavilla, älykkäillä, mutta nöyrillä, hyväkäytöksisillä , tehokkailla ja kielitaitoisilla nuorilla, jotka tekisivät saman duunin
        puoli-ilmaiseksi, ellei peräti talkoohengellä , ja aina iloisella mielellä.

        Etkö päässyt rekrystä läpi? :| Vai mikä niin harmittaa että pitää jauhaa p*skaa suomi24- palstalla rekryketjussa?


    • T.Hoo
    • kiitti_mulle_riitti

      Paskan lemu cabinissa ja Chanel ne yhteen soppii, ....Kyllä antaa silotellun kuvan todellisuudesta... :DD

      • Huhhhhuhhh

        Mitä selität? Mielenterveysongelmia?


    • Jännittää

      Kurssille valitut... kuinka nopeasti tuli ilmoitus kurssipaikasta arviointipäivän jälkeen?

      • Dheinzz

        Mulla meni n. 1,5 vko =)


    • Töttörröröö

      Onko kellekään lisätietoja mediin antaneille tullut varauspäiviä/hylkyviestejä?

      • hohoijaa

        Ei mulle ainakaan ja mä skannasin kaikki kertomukset sinne sähköpostiin 6.8., siis päivä ennen sitä viimeistä palautuspäivää. Maanantaina tuli vain viesti, että kiitos lisätiedoista ja ne on siirretty ilmailulääkärin arvioitavaksi.


      • Töttörööörööö

        Mulle tuli vaan, että kiitos viestistä finnair terveyspalveluihin. Vastaamme 1-3 arkipäivän kuluessa. Onkohan ne luottamukselliset kertomukset hävinny johki ku pieru saharaan.


    • Lukihäiriööö

      Hyvin on vastattu taas kysymykseen askissa:

      Kuinka monta kurssia päätettiin järjestää nyt kokeneille? Kuinka monta (kokenutta) otettiin sisään tästä "ensimmäisestä" rekrystä, ja kuinka monta viime rekryssä tippuneista otettiin näille kursseille? Onko mahdollista että tästä rekrystä tippuneita haastattelussa olleita otetaan vielä myöhemmille?

      "Hei, kokeneiden kursseja järjestetään tarpeen mukaan. Käynnissä oleva rekrytointiprosessi on jatkuva haku, eli käymme hakemuksia läpi jatkuvasti."

      • EiYrityksetKaikkeaKerro

        Ei firmojen tarvitse antaa mitään tietoja et kuinka monta kokeneiden tai kokemattomien kurssia järjestää ja montako on per kurssi. Siksi ympäripyöreä vastaus. Finnair antoi aivan oikein vastauksensa.


      • AssistantPurser
        EiYrityksetKaikkeaKerro kirjoitti:

        Ei firmojen tarvitse antaa mitään tietoja et kuinka monta kokeneiden tai kokemattomien kurssia järjestää ja montako on per kurssi. Siksi ympäripyöreä vastaus. Finnair antoi aivan oikein vastauksensa.

        Samaa mieltä. Mitä V..*tua joku tekee tiedolla, montako kokeneiden tai kokemattomien kurssia järjestetään per vuosi??!! Joko olet sopiva työhön tai et ole. Joko miellytät haastattelijoita tai et miellytä. Osa kykenee peittämään inhonsa paremmin kuin toiset. Jotkut hymyilevät suu korvissa kaikkien kohdalla, mutta "Never trust a smiling cat!";) Kun pääset ns. kärryn kahvaan, tunnet olevasi joko unelmiesi duunissa tai näkeväsi painajaista kauhukeittiöstä. Positiivisella asenteella pääsee joo pitkälle, mutta joskus se on koetuksella, kun väsymys ja univelat painaa . Ei ole todellakaan maailmanloppu, jos CabinCrewMember -hommiin ei kokemattoman surkealla alkupalkalla pääse. Ihme vollotusta ja vauhkoamista tässäkin ketjussa. Heittäkää ne vaaleanpunaiset hattarahötteröunelmanne hel..... ttiin!


      • Eiootottaaa

        Siis miksi mikään firma antaisi noin yksityiskohtaisia tietoja? :D Noloa, että joku edes kysyy tuollaista.


      • Jslufdsgjm

        Ja mitäs ihmeellistä tossa kysymyksessä oli? Ihan avointa tietoa se haastattelussa oli kuinka monta kurssia mitäkin oli suunnitteilla ja myöhemmin sisäisestikin tiedotettu asiasta. Ihme pikku-bimboja koko rekry täys, ottaisivatkin mieluummin kokeneempia ja kypsempiä!


      • Laulain.työtäs.tee
        Jslufdsgjm kirjoitti:

        Ja mitäs ihmeellistä tossa kysymyksessä oli? Ihan avointa tietoa se haastattelussa oli kuinka monta kurssia mitäkin oli suunnitteilla ja myöhemmin sisäisestikin tiedotettu asiasta. Ihme pikku-bimboja koko rekry täys, ottaisivatkin mieluummin kokeneempia ja kypsempiä!

        Niitä nuoria bimbobamboja on helpompi hallita ja manipuloida kuin vanhoja kehäkettuja. Tulevat firmalle myös halvemmaksi. Näin säästyvällä rahalla voidaan ostaa lentäjille kesäksi vaikkapa avoautot ja toimitusjohtajalle huvila Rivieralta.Miksi maksaa kantturoille, kun tyhjäpäät tulevat ilmaiseksi. ;)


      • Säälittäviäolette
        Laulain.työtäs.tee kirjoitti:

        Niitä nuoria bimbobamboja on helpompi hallita ja manipuloida kuin vanhoja kehäkettuja. Tulevat firmalle myös halvemmaksi. Näin säästyvällä rahalla voidaan ostaa lentäjille kesäksi vaikkapa avoautot ja toimitusjohtajalle huvila Rivieralta.Miksi maksaa kantturoille, kun tyhjäpäät tulevat ilmaiseksi. ;)

        Voi voi joku on katkera KANTTURA. :)Hyvä vaan saada uutta verta taloon, eipä kauaa kantturoita katsella kun nuoret tulevat tekemään parempaa tulosta. ;)


      • yx.kanttura.vähemmän

        Onneksi tulee myös nuoria ja komeita lentäjiä parempaa tulosta tekemään. Ei tarvii matkustajienkaan kauan enää kuunnella sitä iänikuista formulaenglantia, kun tulee kansainvälistä porukkaa oven molemmin puolin. ;)


    • Maybemaybeh

      Uskaltaakos joku arviointipäivässä ollut kertoa, tehtiinkö simulaatiotehtävä englanniksi vai suomeksi? :) Ja mikä aiemman vaiheen tehtävä tehtiin uudelleen - se persoonallisuustesti vai luetun ymmärtäminen?

      Kiva jos joku jaksaisi kertoa, ei tietenkään tarkemmin tarvii sanoa! Alkaa jo oma päivä vähän jännittää. Jostain syystä se englanninkielinen osuus jänskättää eniten, kun en oo koskaan ollu enkuksi haastateltavana.

      • Sisällä

        Omassa arviointipäivässä oli yksilöhaastattelu suomeksi. Ryhmähaastattelu ja simulaatiotehtävä oli englanniksi.


      • InEnglish

        Mulla oli kaikki englanniksi. Onneksi puhun hyvää englantia niin ei ollut väliksi. Osa kursseista tulee kuulemma olemaan muutenkin vain englanniksi.


    • Maybemaybeh

      Oho okei! Kiitos tiedosta. Hui aika jännää - mä saatan kyllä niin jäätyä jos simulaatio on enkuksi. Apua apua apua nyt alkaa paniikki iskee.

      • Mäenkestäapua

        Pitikö antaa tyylinäyte viinakärryn kasaamisesta tai mahdollisesti esitellä, kuinka hyvin osaa kaataa kahvia ? Onko totta, että simulaattorissa testataan, kuinka vakaa käsi on esim. turbulenssin sattuessa?
        Apua nyt tuli perhosia vatsaan.


      • Luuletkoettäkerrotaan
        Mäenkestäapua kirjoitti:

        Pitikö antaa tyylinäyte viinakärryn kasaamisesta tai mahdollisesti esitellä, kuinka hyvin osaa kaataa kahvia ? Onko totta, että simulaattorissa testataan, kuinka vakaa käsi on esim. turbulenssin sattuessa?
        Apua nyt tuli perhosia vatsaan.

        Ei siellä mitään SIMULAATTORIA ole :D ei hyvää päivää


      • we.have.a.dream
        Luuletkoettäkerrotaan kirjoitti:

        Ei siellä mitään SIMULAATTORIA ole :D ei hyvää päivää

        Eikös siellä Finnairin Akatemiassa ole simulaattori, jossa harjoitellaan lentoja eri lentokentille? Ihan järkeenkäypää, kun turbulenssit nykyään niin yleisiä. On se ihan eri juttu tarjoilla "kuoppaisella tiellä" kuin tasamaalla. On tyttöjen kanssa harjoiteltu skumppapullon avaamista ihan vapaaehtoisesti. Noloa, jos matkustajien edessä töräyttää miten sattuu. Siskot, uskotaan itseemme , kyllä kaikki hyvin menee!


      • Eihyvääpäiväää
        we.have.a.dream kirjoitti:

        Eikös siellä Finnairin Akatemiassa ole simulaattori, jossa harjoitellaan lentoja eri lentokentille? Ihan järkeenkäypää, kun turbulenssit nykyään niin yleisiä. On se ihan eri juttu tarjoilla "kuoppaisella tiellä" kuin tasamaalla. On tyttöjen kanssa harjoiteltu skumppapullon avaamista ihan vapaaehtoisesti. Noloa, jos matkustajien edessä töräyttää miten sattuu. Siskot, uskotaan itseemme , kyllä kaikki hyvin menee!

        Mitä horiset? Ei todellakaan arviointipäivässä ole mitään simulaattoria käytössä. SIMULAATIO vs SIMULAATTORI, etkö tiedä näiden kahden sanan eroa? Meinaatko, että lentäjien käyttämissä (maltaita maksavissa) simulaattoreissa harjoitellaan skumpan kaatamista? :D :D


    • Häpeäisitte

      Haha, en tajunnutkaan että näin moni surkimus voi olla katkera siitä että ei ole päässyt sisään, ja siksi jaksaa trollata tätä ketjua. Häpeäisitte, meno vitun yläaste.

      Te muut, nähään kurssilla! :)

      • wcankannäköinenlentoemo

        ikävää, jos Finnairin on pitänyt laskea tasoa niin paljon, että kaltaisiasi v-sanan viljelijöitä on pitänyt päästää kurssille?!? sanomattakin on selvää, että palkan järeä pudotus korreloi Crew Memberien tasoon. ainoa harrastus taitaa olla omien selfiekuvien lisääminen instaan, ts. huulet täyteaineista turvoksissa ja kumitissit tyrkyllä poseeraten. tuollaisten henkilöiden käsissäkö on sitten oma lennonaikaikainen turvallisuutesi. huh-huh =|


    • Syyskuussakurssille

      Simulaattori ja simulaatio on kaksi täysin eri asiaa. Arviointipäivässä tehdään simulaatiotehtävä, simulaattorilla ei ole tehtävän kanssa mitään tekemistä.
      Ketkä tulossa syyskuun kurssille? =)

    • Mustelmavaikomusteläiskä

      Onko teille huomautettu näkyvistä, mutta pienistä tatuoinneista? Tiedän muutaman Finnairin cabin-henkilökuntaan kuuluvan, joilla on jopa huomattavan ISOT tatskat esim. olkavarressa tai selässä. Saavat siis peitettyä vaatteilla. Säännön pitäisi silti olla selkeä ei tai kyllä kaikille!

      • Simplee

        No mitäs väliä sillä on, jos jää vaatteiden alle piiloon? Jos jollain on iso tatska vaatteiden alla, ei se ole sama asia, että toisella on pieni tatuointi sellaisessa paikassa, ettei virkapuku sitä peitä.


    • Mävaaaaan

      Olisiko ideaa perustaa meille hakijoille esim Facebook -ryhmä ettei tarvisi näitä trollien juttuja ja pään aukomisia lukea? Onko kiinnostusta :)

      • Määvainen

        Jos Finnair crew'n lähiesimiehelläkin on valtava tatuointi selässä, miksi alaiset syynätään millintarkasti? Rumia ja halvannäköisiä ne tatskat on, joten ymmärrettävästi eivät todellakaan sovi yhteen virkapuvun kanssa!!!!!


      • Puutaheinääää
        Määvainen kirjoitti:

        Jos Finnair crew'n lähiesimiehelläkin on valtava tatuointi selässä, miksi alaiset syynätään millintarkasti? Rumia ja halvannäköisiä ne tatskat on, joten ymmärrettävästi eivät todellakaan sovi yhteen virkapuvun kanssa!!!!!

        Mikä/kuka on finnair crew lähiesimies? :D mitä horiset?


      • Trolleydolly
        Puutaheinääää kirjoitti:

        Mikä/kuka on finnair crew lähiesimies? :D mitä horiset?

        Se selviää, kun/jos pääset pirtupiirongin jatkoksi...Voithan kysyä etukäteen jo yksilöhaastattelussa, mikäli sinne asti selviät. :D


      • Noloooooolol
        Trolleydolly kirjoitti:

        Se selviää, kun/jos pääset pirtupiirongin jatkoksi...Voithan kysyä etukäteen jo yksilöhaastattelussa, mikäli sinne asti selviät. :D

        Oletko vähä-älyinen? Kuvitteletko että "crew'llä" on yksi lähiesimies (jolla se tatuointi huoh)? Oletko ihan sekaisin?


      • SkyGirl
        Noloooooolol kirjoitti:

        Oletko vähä-älyinen? Kuvitteletko että "crew'llä" on yksi lähiesimies (jolla se tatuointi huoh)? Oletko ihan sekaisin?

        Ei niitä lähiesimiehiä niin monta ole, etteikö piankin selviäisi, kenellä se musteläiskä ( iso sellainen ) selässä on. Voi olla, että sulle eivät kerro. Muista ottaa se lääkkeesi, airhead! :D:D


    • English

      Monet tuntuu kauhistelevan, onko haastattelu englanniksi. Jos se tuntuu jo haastavalta, miten ajattelitte pärjätä työssä, jossa pääkielenä englanti? Kurssilla myöskin kaikki materiaalit ja kokeet englanniksi, töissä kaikki materiaalit englanniksi jne. Miten luulette selviytyvänne kurssista/töistä?

    • Mävaaaaaan

      ^ Kurssi ja materiaalit ovat suomeksi eikä englanniksi. :)

      • PK082017

        Niinhän sinä luulet. Miten ajattelin kurssilla ei suomea puhuvat opiskelevan jos kurssi ja materiaali on suomeksi. Tulet vielä yllättymään...


      • English

        No kuule ei ole. :D En kestä kun teinit täällä huhupuheita levittelee. Kurssin käyneenä ja alalla muutenkin työskennelleenä voin kertoa että kaikki on pääosin englanniksi, myös ne kurssimateriaalit.


    • PK012015

      Hassua, että Alex Stubb kuvailee eduskunnan kahvion ilmapiiriä lähes samoin sanoin kuin minä kuvailisin Finnairin takakeittiön ( tai yhtä lailla etukeittiö ja midi ) fiiliksiä: " Kyynisiä ja pas**kaa puhuvia ämmiä, johon myös miehet lasketaan! " ;(

    • Enmuistamunnimimerkkiä

      Katotaan saisko täältä enää mitään asiallisia vastauksia. 😄

      Nyt on jo tovin arviointipäivät pyörineet, mites teillä on mennyt? 😊 itsellä alkuviikosta. En löytänyt mitään tietoja mitkä kaikki paperit he haluavat että haastatteluun otetaan mukaan. Riittääkö työtodistukset ja koulutodistukset vai pitääkö olla myös cv?

      Kertokaa fiiliksiä millaista arviointipäivässä oli! 😍

      • Mäenmuistamunnimimerkkiä

        Jatkokysymys vielä: onko rekrytoijat kertoneet milloin tämä erä saa tietää että pääseekö kurssille vai?


      • Mäentajuutyhmiäihmisiä
        Mäenmuistamunnimimerkkiä kirjoitti:

        Jatkokysymys vielä: onko rekrytoijat kertoneet milloin tämä erä saa tietää että pääseekö kurssille vai?

        Mitä sä sillä tiedolla teet? Eikö ne kertonut - vai oletko jotenkin vähä-älyinen reppana - että eivät enää halua miehistönsä ylipainoisia, rumia, laiskoja, vanhoja, kateellisia käppänöitä tai musteläiskillä merkattuja ylimeikattuja silikonitisseillä varustettuja bimboja?


      • Enmuistamunnimimerkkiä

        Sä taidat olla vähän lukutaidoton, kun viestissäni lukee etten ole vielä käynyt arviointipäivässä. :) Enkä myöskään ole tatuoitu, ruma, laiska, enkä vanha enkä bimbo enkä ylimielinen.
        Kumma kun täällä riittää näitä rekryssä tippuneita kateellisia jotka käy täällä provoilemassa. 😄

        Ei täältä näemmä asiallisia vastauksia saa, mutta toivotan kaikille paljon tsemppiä arviointipäiviin! 😊


    • Hypocritical_cows

      Sopii toi kommentti kyynisestä ilmapiiristä ja pas*an puhumisesta muista enemmän kuin hyvin myös Finnairin miehistön käytökseen.

    • PK082017

      Mulla meni 1,5 viikkoa haastattelusta ja sit tuli ilmoitus kurssille pääsystä :)
      Yksilöhaastattelu oli suomeksi ja englanniksi. Ryhmähaastattelu ja simultaatio olivat englanniksi. Mukava kolmetuntinen kokemus!
      Nyt kurssilla oltu kolme viikkoa ja kova on tahti kurssilla. Kaikki materiaali, manuaalit ja kokeet englanniksi. Myös osa kurssista. Englanninkieli pitää kyllä olla hallussa jos haluaa päästä kurssista läpi. Loppukokeet kuulemma avoimia kysymyksiä ja englanniksi pitää vastata.

    • KokemustaOnKyllä

      Vieläkö tosta kärrypiian hommasta jaksetaan olla jopa kateellisia????? Nykyään yöpyvät suurimmassa osassa kohteita niin lyhyitä, että kauan ei pysty hillumaan, jos aikoo vielä paluulennollakin tehdä töitä. Rankka, joskin mielenkiintoinen työ aikansa, kun on nuori ja mielellään vielä perheetön. Alkuun sitä innoissaan luulee selviävänsä vaikka ilman unta, mutta eiköhän se totuus sitten vähitellen selviä. Ehdottomasti pitää kokeilla, jos intoa on, mutta kannattaa olla silti jokin varasuunnitelma. Työssä pääsee joo vähän näkemään mualimoo, mutta hohto on kadonnut jo aikapäiviä sitten. Ei tosiaan ole maailmanloppu, jos ei pääse kärryä työntämään. ;-)

    • Emoksifinskille

      Heippa! Tuliko muille hakijoille sähköpostitse infoa seuraavan valintakierroksen aikataulusta? Kysyisin myös jo valituilta, kuinka kauan meni valituksi tulemisesta kurssin alkamiseen? Jos valinta suoritetaan vielä tämän vuoden puolella, milloin olisi todennäköisin ajankohta kurssin alkamiselle? :)

      • Maybemaybeh

        Mä en osaa vastata muuhun kuin että luulen, että ensi vuoden puolelle menee jos tulee valituksi. :) ainakin marraskuun kurssi on täytetty (olisko peräti joulukuunkin), joten tammikuu/helmikuu on uvarmaan aika realistinen. Nää on tosin mun omaa arviota, ei mikään totuus. :)

        Mä oon itsekin yrittänyt pohtia että jos pääsee nyt sisään niin milloin kurssi alkaa. Kuitenkin isoja asioita olisi sillon edessä: lasten päivähoito ja muuttokin! Toivottavasti inffoavat ajoissa. :) Tsemppiä sulle!


    • Maybemaybeh

      Tämä on kyllä hurjan hiljainen keskustelu aiempiin hakuihin verrattuna :o

    • Mäenmuistamunnimimerkkiä

      Itse odotan että arviointipäivän perusteella tulee "kiitos mutta ei kiitos"-viesti. Minä mokasin monilta osin niin pahasti, sönkötin ja jännitin niin että tärisin et tiedän et tää oli mun osalta tässä. Älyttömän hyviä hakijoita siellä oli! Mukavia tyyppejä. Onnea muille kenellä rekrypäibä on vielä edessä. Oli kyllä elämäni vaikein haastattelu ja vaikeita kysymyksiä enkuks, huhhuh.. Mut oma moka todellakin tämä epäonnistuminen. Harmittaa prkleesti mut ei mahda mitään.

      • harmituksienharmitus

        Ihan kuin olisin itse tämän kommentin kirjoittanut. TÄYSIN samat fiilikset. Totaalinen epäonnistuminen kaikissa osioissa. Harmittaa ihan älyttömästi omat mokaukseni. Ei ollut helpoimmasta päästä tämä arviointipäivä...


      • Mäenmuistamunnimimerkkiä

        Voi kohtalotoveri! Harmi juttu.:( mulla usein intuitio osuu oikeaan, ja nyt todellakin on sellainen fiilis että en ole tarpeeksi pätevä muihin verrattuna.
        Mut niin kuin varmaan sinuakin, mua harmittaa ehkä eniten se, etten ollu oma itseni ja päässyt näyttämään sellasta koko potentiaaliani. Ja vitsi kun ne haastiskysymykset ei ollu mitään perus kysymyksiä mihin olis voinu oikeestaan varautua :S
        Ja sen tehtävän kans kämmäsin. Voi hitto kyllä sitä koko ajan käy läpi tota päivää. :D
        Tiedättekö milloin saadaan tieto? Vaikka se ei vastaus on aika todella odotettavissa..


      • Huumorinkukkia

        Olisitte keventäny tunnelmaa kysymällä, kenellä Ifs:llä olikaan se norsun kokoinen ruma tatuointi selässä .....tai vieläkö se turbohuuli
        lentoemännän irvikuva räpsyripsineen koheltaa ja tukkii ahterinsa kanssa muutenkin kapean käytävän ;DD


    • Hanne8

      Ei kannata masentua! Itsekin mokasin Finskin haastattelun, mutta pääsin sitten toiseen lentoyhtiöön hommiin. Tavallaan siitä Finskin haastattelussa jäätymisestä oli jopa hyötyä :)

      • Mäenmuistamunnimimerkkiä

        Okei! Millä tavalla sä mokasit sen haastattelun vai siis menitkö kans vaan jäihin? :s


      • Hanne8
        Mäenmuistamunnimimerkkiä kirjoitti:

        Okei! Millä tavalla sä mokasit sen haastattelun vai siis menitkö kans vaan jäihin? :s

        No en saanut ehkä puhuttua tarpeeksi ja vastaukset oli huonoja. Seuraavassa haastattelussa osasin sitten olla rennompi ja oma itseni...


    • Pk16

      Kävin 30.8 haastattelussa ja perjantaina tuli ilmoitus, että pääsin joulukuun kurssille 😃

      • Mäenmuistamunnimimerkkiä

        Kyllä niiden pitäisi kaikille ilmottaa samanaikaisesti ?


      • PK152017
        Mäenmuistamunnimimerkkiä kirjoitti:

        Kyllä niiden pitäisi kaikille ilmottaa samanaikaisesti ?

        Mulle tuli kans ilmoitus perjantaina. Olin todella yllättynyt että noin nopeasti ilmoittivat. Mun kurssi on PK15


    • Fhdbsldj

      Mitäs odottamatonta siellä haastattelussa teiltä kyseltiin? Minusta haastattelu oli aika leppoisaa jutustelua puolin ja toisin.

      • Ei_baarikärpäsen_purema

        Minulta kysyttiin, olenko koskaan harrastanut ns. yhden yön juttuja.


    • Maybemaybeh

      Onko joku muu saanut jo tiedon?

      • Maybemaybeh

        Tai osaako joku viime erässä hakenut kertoa, tuliko teille tieto samaan aikaan? :) en oo yhtää malttamaton! :D odottavan aika on niiiiiiiin pitkä


    • dheinzzz

      Tässä yksi pettynyt "melkein lentoemo". Pääsin kurssille, kävin sovittamassa vaatteet, ja kaikki piti olla ok. Homma jäi kuitenkin siihen kun oli työhöntulotarkastus, jossa kerroin että viimeisen kahden vuoden aikana ollut 2 migreenikohtausta. En olisi uskonut että tähän jää, mutta näin kokemuksesta voin sanoa että muistakaa odottaa vielä tarkastukseen asti. Melkein olin jo irtisanonut itseni edellisestä duunista sekä muuttanut lähemmäs lentokenttää. Onneksi näin ei käynyt, mutta oli tosi kurja kokemus tämä hakuprosessi. Olin kuitenkin kertonut migreenistä jo alustavissa medeissä jotka olivat jo heti alkuaikana. Silloin niihin ei kuitenkaan tartuttu. Käytin paljon aikaa vaivaa ja rahaa kentällä juoksemiseen, vaadittaviin labroihin jne joten vähän ihmetyttää miksi tarkastus ei ollut jo ennen kurssille hyväksymistä ja vaatteiden sovitusta.. Olisi pitänyt kurssi alkaa kahden viikon päästä.. Tsemppiä kuitenkin kaikille jotka läpäisette myös vielä nämä tarkastukset. Ymmärrän kyllä että migreeni on yksi hylkäämisen syy, mutta että 2 kohtausta kahdessa vuodessa, tätä en olisi uskonut.. :(

      • kurssilla

        Onhan tuo toki harmillista.

        Kannattaa kuitenkin muistaa, että lääkärintarkastus _on_ osa kurssille hyväksymistä. Migreenejäkin on eri tyyppisiä, se ei ole automaattisesti este joten siitä ei välttämättä karsiudu vielä med1:ssä. 3 h lääkärintarkastusta ei vain voida tehdä kaikille arviointipäivään osallistuville, siksi se on vasta alustavan hyväksymisen jälkeen - eikä virkapukuakaan ole pakko sovittaa ennen lääkärissäkäyntiä (ja saman verranhan sitä rahaa niihin labroihin yms. olisi silloinkin mennyt...). Ei se lääkäri vain huvikseen hylkää ihmisiä, kyllä siihen on jokin tärkeä syy, mahdollisesti omaa terveyttäsikin suojeleva. Ilmailulääkärintarkastus ei ole pelkkä muodollisuus, ja onhan se monessa paikassa ilmoitettu, että se tulee hyväksyttävästi läpäistä.

        Onneksi et kuitenkaan ehtinyt irtisanoutua ja muuttaa, tsemppiä jatkoon!


      • dheinnzz

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Tosi harmi juttu joo! Mainitsinkin tuossa, että ymmärrän migreenin olevan yksi hylkäämisen syy ja että kurssille päästäkseen täytyy läpäistä myös tarkastus, mutta ajattelin vain muistuttaa muitakin tästä, että ei vielä ehdi tekemään lopullisia päätöksiä ennen tarkastusta sillä näinkin pienestä voi jäädä kiinni. Minulla ei siis ole koskaan lääkäri todennut mitään migreeniä, vaan 1.5 vuoden takainen migreeni oli aurallinen ja tämä viime talvena tapahtunut ei ollut. En siis uskonut että 1 voimakas päänsärky sekä yksi 1,5 vuoden takainen migreenikohtaus olisi ollut esteenä tälle työlle. Olin myös nämä kertonut alustavissa medeissä tarkasti, joten mitään "uutta" ei ilmennyt työhöntulotarkastuksessa. Sen takia olinkin pettynyt että jo silloin alussa tähän ei tartuttu. Silloin en olisi joutunut kustantamaan melkein 200 euroa matkoista kentälle sekä kaikista tutkimuksista mitä vaativat tätä tarkastusta varten. Tein ne siis periaatteessa turhaan. Virkapuvun jouduin kyllä käydä sovittamassa ennen lääkärintarkastusta. Hylkäämisen syyn periaatteessa siis ymmärrän kyllä, jos saa migreenikohtauksen voi pahimmassa tapauksessa olla kykynemätön työhön, mutta se mihin olen pettynyt on juuri se että kaikki samat tiedot olin kertonut jo alustavissa medeissä. Lääkärikin sanoi, että muuten olisin ollut täysin kelvollinen tähän työhön, mutta voin yrittää parin vuoden päästä uudelleen jos migreeniä ei enää tule. Ajattelin enemmänkin siis vain jakaa tämän kokemukseni tänne muille, sillä varmasti moni muu odottelee enää lääkärintarkastusta toiveikkaana. Mutta kaikelle löytyy aina syynsä, tämänkin jälkeen löysin itselleni sen alan jota haluan lähteä opiskelemaan ja johon haluan työllistyä! Enää ei niinkään harmita se että en päässyt lentoemännäksi =)


    • Maybemaybeh

      Kiitos kun kerroit ja harmillinen juttu.:( tsemppiä sulle! Tuo on kyllä hyvä pitää mielessä

    • Mäenmuistamunnimimerkkiä

      Miten tyypeillä mennyt arviointipäivät? Mitkä fiilikset kaikilla? Ärsyttää kun tiiän et mokasin enkä pääse mut silti en jaksais odottaa et tieto tulis et sais tän homman päätökseen.
      Onko kellekään tullu viel vastauksia?

    • Lontoonrae_

      Tietääkö joku, onko esim. lääkärintarkastuksessa reach-testiä? Kuinka korkealle pitäisi ylettää? Askissa vastasivat jollekulle 218 cm, mutta vaikka olen mukavasti 160cm pituusrajan yli, en tuohon 218 yllä. Kuinkahan tarkkaa on? Haen ensimmäistä kertaa alalle, niin en tunne käytäntöä. Jännittää, jäisikö tästä kiinni...

      Haastattelupäivästä jäi kiva fiilis kaiken kaikkiaan, tosi mukavaa porukkaa hakijoina ja haastattelemassa! Täydellisesti ei mennyt omalta osaltani, mutta katsotaan kuinka käy. Tsemppiä kaikille hakeneille!

      • jdfgpipr

        Ei ollut tätä testiä tarkastuksessa. :)


    • Maybemaybeh

      Mä en mahda sille mitään mut jännittää kyl ihan hulluna et tulis jo se viesti. Luuletteko et me yrittää perjantaina laittaa vai meneeköhän alkuviikkoo? Huhuhuhuh

    • tsemppiä

      Toivottavasti teillä lentävillä on esimiestyö kunnossa, ja jos työpaikkakiusaamista vanhojen työntekijöiden taholta esiintyy niin siihen puututaan! Kaikkialla talossa niin ei näemmä ole, mitä olen läheisen kautta joutunut seuraamaan...

    • Maybemaybeh

      Eikö ketään jännitä et tuleeks tieto huomen? :D mä oon ihan paniikks

    • Pk1317

      Onko täällä muita jotka tulossa PK13/17?
      Olin haastattelupäivässä 30.8. Kovin hiljaista täällä.

    • Maybemaybeh

      Niin on tosi hiljaista aiempiin hakukeskusteluihin verrattuna.
      Mä olin pari päivää ennen sua arviointipäivässä enkä ole saanut vielä tietoa. Milloin sä sait tietää?
      Eli varmaan hylsyä odotellaan:( jos kerta on jo lähettäneet viestejä.

      • Pk1317

        Eilen tuli viestiä :)


      • Ollakovaieiköolla

        Ei ole mitään kuulunut vielä, olin arviointipäivässä 1.9.


      • Maybemaybeh

        Toisaalta mietin että täällähän riittää niitä provojakin.. Et onkohan kukaan tästä erästä saanut oikeesti mitään viestiä:)


    • jännä12345

      Onko jengi vielä saanut vastauksia hausta? :) Poikkis haki ja täällä hänen puolesta jännitän.. Onko kaikkia kutsuttu arviointipäivään? boyfrendi ei sellasessa ollut joten voiko keittää jo toivon kaivoon?

    • Odotellaan

      Miten täällä on näin hiljaista? Onko kukaan saanut tänään/eilen viestiä? Itse olin viimeisimmällä haastattelukierroksella mukana, ja sanoivat, että heti sen päätyttyä pitäisi saada vastauksia (ja kierros loppui eilen). Kello on jo sen verran paljon, että ei varmaan tänään enää kuulu mitään. Jännittämiseksi menee viikonloppu :(

    • Mitenköhän

      Ei oon mullekaan tullut mitään vastausta vaikka tällänen viikolla oon haastattelussa ollu :( ei lannistuta vielä että eiköhän ens viikolla olla viisaampia!! Viikonloppu menee nyt jännitellessä.. tsemppii kaikille 😊

    • Maybemaybeh

      Joo harmi ettei vielä eilen tullut viestiä mutta ehkä maanantaina sitten:) hyvää viikonloppua kaikille! Aika jännittävää

    • Mievaaa

      Mul on tullu jotenkin ihansellanen olo et mä en kestä jos en pääse.. Oon varmaanki laskenu liikaa tän homman varaan ko tuntuu että sekoon jos en pääse! Eiks teit jännitä kauheest? Kiva jos se ei tuukkaa maanantain se tieto !!

    • Vieläpariviikkoa

      Meille sanottiin et tieto tulee syyskuun loppuun mennessä.

    • Mievaaa

      En kyl millänsäkään jaksa uskoa että menis kahta viikkoa. on sanoneet että ens viikolla tulee tietoo seuraavalle satsille jotka on tehny vudeotehtövät.
      Nii ja aiemmis hauis on menny kaks tai kolome päivää haastiksiem päättymisest vastauksiin.....

    • CrewLife

      Onko kukaan "myöhemmin" hakenut kuullut vielä mitään tai saanut ennakkotehtäviä? Itse jätin hakemuksen kesäkuun loppupuolella, eikä ennakkotehtäviä ole vielä näkynyt. :)

      • Gia1

        Samaa mietin...tuli ainoastaan se aikatauluviesti "syys-lokakuun vaihteessa lisätietoa". Mahtaako olla peli pelattu...


    • Kurssille

      4.9 olin haastattelussa ja viime perjantaina tuli mailia kurssipaikasta 😁

      • Kärsimätön1

        Ai tarkotatko et 15.9 sait viestiä? 😄


    • Maybemaybeh

      Taitaa kuulkaa olla niin että ne jotka on päässy on saanut jo tiedon ja me muut odotellaan "ei kiitos"-viestiä ens viikolle:(

    • Mievaaa

      Onks muut päivittelly jo ahkerasti sähköpostii,? :D mä oon koko ajan haha! Tsemppiä kaikille!:

    • tahdontyon

      Jep, koko aamupäivän tarkkaillu sähköpostia, mut mitään ei vaan näyyy :D

      • Mievaaa

        No hyvä etten oo ainoo! Mä yritän koko ajan touhuta jotain muuta mutta varmaan kymmenen kertaa oon ehtiny käydä päivittää :D ja mahaan sattuuuu


      • tahdontyon
        Mievaaa kirjoitti:

        No hyvä etten oo ainoo! Mä yritän koko ajan touhuta jotain muuta mutta varmaan kymmenen kertaa oon ehtiny käydä päivittää :D ja mahaan sattuuuu

        Tää piina tuntuu ikuiselta..


      • Maybemaybeh

        Niin tuntuu. Aloin just miettii että mitäs jos se tieto tuleeki ookeestia joskus parin viikon päästä 😳
        Mut kun toiset haastattelijat on vissii sanonnu et pitäs tulla ihan heti..

        Ja nehän alottaa sen seuraavan "kierroksen" nyt heti perään nii miks ne ei meille edellisille sit ilmottas heti?? Onks kellää mitään sisäpiiritietoo :D


    • Mäwaan

      Itsekään en vielä ole saanut vastausta, ja kävin arviointipäivässä jo 30.8. Hylky varmaankin sitten tulossa, vaikka itse en kyllä keksi suorituksestani juurikaan vikoja. :) Mietityttää toki, mitäköhän on painotettu meidsä hakijoissa eniten ja kuinkakohan suuri osa on päässyt kurssille... itsekin päivitän turhautuneena sähköpostia joka minuutti

      • Mievaaa

        Mä kyllä yritän olla skeptinen enkä jaksa uskoo että ne lähettäs hylyt ja hyväksytyt jotenki eri aikaan. Joko joku käy tääl tekkee kiusaa tai sit jostain syystä osalle on ilimotettu aiemmin. Mut on meillä mahkut vielä nyt koitetaan pysyä positiivisena! Toivon vaan et sen tiedon sais tänää ja tää kuukausien piina loppus! Tiiätte tunteen!


    • iiiiks

      nyt tuli sposti...... :O

      • Mievaaa

        Mä oon ihmetellyt eikö kukaan oo vieläkään tullut tänne provoamaan xD et on tullu s-posti.. Nii onks oikeesti? Onko kellekään muulle? Mulle ei ainakaa.


      • Iiiiks

        Mulle tuli. En päässyttä kurssille. Buuu :(


      • Kärsimätön1

        Höh...Mitä ne laittoo kiitos mut ei kiitos? 😬


    • Kärsimätön1

      Ei vissiin tänäänkään tuu viestii ku kello jo noin paljo 😒

    • Maybemaybeh

      Siis voiko ne oikeesti ilmottlla niin hitsin ripotellen! Iiiiks, oon pahoillani ettet päässyt.:(

      Mä oon hirvittävän pettynyt ettei ne ilmottanut tänään.

    • Haluantietää

      Ärsyttää... ei tänäänkään. Kertokaa jo, pliis.

    • Herewegooooo

      Huh, mulle tuli tänään spostia ja kurssilla ollaan! PK 14 kutsuu:) mitenköhän, voiko noita kursseja vaihtaa? Siis että jos haluaisi myöhemmin alkavalle kurssille, sais koulun hoidettua loppuun tältä vuodelta..... noh saas nähdä iloinen että edes pääsin kurssille(:

      • Happpyyyy

        Täällä kans kurssille päässyt. Huh kyllä se maili sit vaa lopulta tuli tänään ja kurssilla ollaan. Joulukuulle pitää ootella, mutta se ei haittaa :)


      • Kärsimätön1

        Monelta teille tuli postia? 😅 En millään jaksa odottaa...


      • pk16

        Mulle myös n. tunti sitte tuli meili että kurssilla ollaan! Ja arviointipäivässä sanottiin että kurssin ajankohtaa voi siirtää myöhemmäksi jos on reissu varattu tms este :)


    • Kurssillajee

      Heiiiiii, mäkin pääsin! Ihanaa. Sydän alko hakkaa niin villisti ku se viesti pamahti ruutuun, en meinannu uskoa silmiäni. Vaikka haastis oli mennyki hyvin ni ehti epätoivo jo hetkeksi iskeä kun mitään ei kuulunut. Mistä sen PK-numeron tietää? Mun kurssi alkaa 9.1 :) onko joku facebook-ryhmä olemassa uusille finskiläisille?

      • pk16

        PK-numero lukee sen sähköpostin otsikossa :D


    • Maybemaybeh

      Mitä ihmettä miks ne ei kerro vaan jo kaikille? :( :( mä en oo saanu mitään.

      • Kärsimätön1

        Et oo ainut oon ihan epätoivon partaalla.... ei voi ku oottaa huomiseen 😭😭😭


      • Maybemaybeh

        Oikeesti jos mulla olis joku numero mihin soittaa niin soittaisin heti aamulla että voitteko jo kertoa 😔😔 mä niin pelkään pahinta ja ei varmaan tuu nukuttua ens yönä! Onkohan meillä sittenkään mitään mahdollisuuksia :(( 😫


      • Kärsimätön1

        Sama... eilen oli jo vaikia nukkua 😂


    • PK16

      Mulla oli arviointipäivä 30.8. ja tänään tuli postia et pääsin kurssille! :) Mulla jäi haastattelujen jälkeen niiin varma olo siitä, etten tuu pääsee niin oon nyt ihan hämilläni :D

      • PK16kurssi

        Sama juttu!!! Ja onnea samalla kurssilla ollaan! :)


    • CrewLife

      Outlook on näköjään kaatunut tänään, eli jos käytätte Outlookia niin se saattaa olla syynä siihen ettei sähköpostia kuulu. En tiedä onko Suomessa ollut ongelmia, mutta luulisin niin koska ongelmia näyttöön olevan ympäri Eurooppaa. Mulla ei itsellä ole uusia sähköposteja tullut läpi eilisen jälkeen, enkä pysty myöskään lähettämääni sähköposteja. Toivottavasti korjaavat vian pian!

      • Maybemaybeh

        Mulla ei oo Outlook eikä silti oo tullut mitään. :S mut kiitos tiedosta!

        Mä luulen et kyl nyt nii on käyny et ne ketkä on päässy on saanu tiedon.. Me muut odotellaan hylsyä.


      • Ollakovaikoeikö
        Maybemaybeh kirjoitti:

        Mulla ei oo Outlook eikä silti oo tullut mitään. :S mut kiitos tiedosta!

        Mä luulen et kyl nyt nii on käyny et ne ketkä on päässy on saanu tiedon.. Me muut odotellaan hylsyä.

        Juuri joku 30.8 arvioinnin käynyt kertoi saaneensa tänään hyväksynnän.
        Itse oli 1.9, eli vielä jännitetään. :)


      • Myös1.9

        Mä olin myös 1.9. Ehkä samassa ryhmässä?;) Mutta siis meinaatko että voisivat käydä jotenkin "järjestyksessä" niitä läpi.. Jännä juttu kyllä, toivotaan että huomenna ollaan viisaampia. :)


      • Ollakovaikoeikö
        Myös1.9 kirjoitti:

        Mä olin myös 1.9. Ehkä samassa ryhmässä?;) Mutta siis meinaatko että voisivat käydä jotenkin "järjestyksessä" niitä läpi.. Jännä juttu kyllä, toivotaan että huomenna ollaan viisaampia. :)

        Ei varmaan muuta järjestystä ole ilmoittelussa tai koko hommassakaan, kuin paremmuusjärjestys. Selvät läpimenijät ovat saaneet tiedon pian ja muita käydään läpi niistä "ehkä "-yms.rajatapaus-pinoista ja ilmoitellaan taas sen mukaan, kuka parhaalta vaikuttaa.

        Olin muuten siinä 1.9 aamun ryhmässä,
        oliko joku samassa? 😉


      • Toivotontaaaaa

        Mun yks tuttu, joka oli ollut 4.9 ryhmässä oli saanut eilen tiedon että pääsee... tuli vähän epätoivo kun ei oo itelle mitään sähköpostiin tullut :( mut täytyypä vaan odotella... 🙄😩


    • Rakkaudestailmailuun

      Täällä yksi helpottunut! Laitoin hakemuksen kesäkuun puolessa välissä ja olin haastattelussa 8.9. Tänään illalla oli tullu meiliä että olen hyväksytty PK1/2018 kurssille 9.1.-6.3. :) Jeeee, ihanaa että ottavat myös ennen lentäneitä, kun näytti siltä että olis vaan kaks kurssia kokeneille! Tsemppiä kaikille, onneksi rekrytään nyt paljon.. tää on ihana ala ja jos ei nyt jollain tärppää, niin sitten vaan hakemusta Norralle vielä ehtii ja keväällä haut Norwegianille. Ja pidemmistä poissaoloista tykkäävät, muistakaa JetTime, ThomasCook ja TuiFly. Ja jos haluaa niin myöhemmin uudestaan hakemaan Finnairille, tiedän ihmisiä jotka ovat toisella yrittämällä päässeet.

    • Mievaaa

      Onks kukaan saanu edelleenkään kielteistä vastausta? Käsittämätöntä toimintaa.

    • Kurssillajee

      Hei rakkaudestailmailuun, ihana viesti, tässä se aiempi joka sanoi kans päässeensä jatkoon 30.8 arviointipäivästä :) mulle on merkitty sama kurssi kun sulle, vaikken varsinaisesti ole lentänyt aiemmin. Mahdankohan olla vahingossa advanced-tason kurssilla?

      • Rakkaudestailmailuun

        Hei Kurssillajee! Tuskin ovat sua vahingossa laittaneet ehkä ennemminkin vois olla päinvastoin sillä kokeneiden kurssit on yleensä 6vkoa ja tämä koko 2kk, ilmeisesti se on vaan yhdistelmä kurssi missä sekä uusia että ennen lentäneitä. Ja sanoivatkin haastattelussa että lokakuun kokeneiden kurssi oli jo alkanut täyttyä että mahdollisesti järjestävät vielä yhden, eli en ilmeisesti siihen enää mahtunut ja ottavat mut tähän toiseen. Onneksi mahduin heidän kiintiöihin mukaan! Nyt pidän 3kk lomaa lentämisestä ja sitten innolla ja energialla kurssille, siellä nähdään! Voidaan ehkä perustaa joku keskusteluryhmä meidän kurssilaisille jos siltä tuntuu :)


      • Rakkaudestailmailuun

        .. ja tätä meidän kurssia ei oltu edes merkitty siihen listaan mikä oli haastattelupäivässä nähtävillä, että mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan :D


    • Herewegooooo

      Nyt tuli spostiin terveyspalveluista viestiä. Oonko ainoo joka on ihan paniikissa:D pelkään että sieltä tulee jotain jonka vuoksi kurssille pääsy perutaan😩 Enkä kyllä verikokeiden yms suurin fani ole :(

    • Toivotontaaaaa

      Mulle ei oo vieläkään tullu mitään vastausta! Tuun hulluks tän jännityksenkaa... :D ihan varmana tulee hylätty, jos hyväksytyt on eilen menny :(

      • Mievaaaa

        Täällä kans tullaan hulluks.. Laitan kohta sinne viestiä :D eniten ärsyttää se jos ei oo enää mitää toivoo. Ihan kauhee olo!


      • Toivotontaaaaa

        No niimpä... oon päivittäny koko eilisen päivän ja tän aamun tota mun sähköpostia kokoajan D: Onkohan kellekkään niitä hylky viestejä vielä tullut...?


      • Mievaaa

        Niin olis kans kiva tietää. Ja miks ne ei voinu lähettää vaan kaikkia kerralla.. Vitsi ku on jo valmiiks niin paha mieli 😫 Halu kurssille oli niin kova et vitsi tää pettymys tulee olee ihan kauhee. Mut meille jotka ei olla saatu mitää niin kannattaa varmaan varautuu siihen hylättyyn.. :( hitto sentään


      • Toivotontaaaaa
        Mievaaa kirjoitti:

        Niin olis kans kiva tietää. Ja miks ne ei voinu lähettää vaan kaikkia kerralla.. Vitsi ku on jo valmiiks niin paha mieli 😫 Halu kurssille oli niin kova et vitsi tää pettymys tulee olee ihan kauhee. Mut meille jotka ei olla saatu mitää niin kannattaa varmaan varautuu siihen hylättyyn.. :( hitto sentään

        Nojoo on tää kyl ihan kamalaa. Ja kun tää rekryprosessi on vielä kestäny niin kauan nii tuntuu hirveeltä, jos ja kun nyt ei pääsekkään :( ite olin mukana viel noissa airpronki TC ja TUI rekryissä ja tipuin vikoissa vaiheissa! Oon iha varma, että tässäkin tulee nyt hylky vaikka sopisin tohon työtehtävään kun nenä päähän ☹️


      • Toivotontaaaaa

        Nyt tuli hylky viesti :(


      • Harmijuttu

        Juuri tuli kiitos mutta, ei kiitos viesti tänne


      • Tsemppiäunelmiin
        Toivotontaaaaa kirjoitti:

        Nojoo on tää kyl ihan kamalaa. Ja kun tää rekryprosessi on vielä kestäny niin kauan nii tuntuu hirveeltä, jos ja kun nyt ei pääsekkään :( ite olin mukana viel noissa airpronki TC ja TUI rekryissä ja tipuin vikoissa vaiheissa! Oon iha varma, että tässäkin tulee nyt hylky vaikka sopisin tohon työtehtävään kun nenä päähän ☹️

        Norralla taitaa olla vielä hakukäynnissä :)


    • kurssillajee

      rakkaudestailmailuun:

      no niinpä, itekin muistan katsoneeni siinä yksilöhaastiksessa niitä kurssiaikatauluja ja vika kurssi tosiaan näytti olevan joulukuussa niiden paprujen mukaan... ehkä ovat jatkaneet due to the surprising amount excellent applicants. lol

      tehdäänkö fb-ryhmä :)

      • Rakkaudestailmailuun

        niinpä ;) tehdään vaan, onko sulla aikaa säätää sellainen?


    • Surullineen

      Noniin nyt näköjään alko niitä hylsyjä satelemaan, terkuin yks hylsy :/

    • Mievaaa

      Nyt tuli tännekin hylsy :'( kyllä itkettää

    • kurssillajee

      mitä siinä hylsyssä tarkalleen ottaen lukee? muista, että toi on vaan lentävää tarjoilijanhommaa... pääsin siis eilen kurssille ja alkuihastuksen jälkeen aloin miettiä tosissani tätä

      • Rakkaudestailmailuun

        eikös niissä lue että otamme yhteyttä mikäli tarvetta tulee, vai onko vain että et valitettavasti tullut hyväksytyksi? ps. tulet jo kurssilla huomaamaan että on paaaaljon muutakin kuin tarjoilua, se on se ainoa mikä vaan kunnolla näkyy päällepäin.. kurssilla opiskellaan tiukasti 6vkoa safetyä ja 2 vkoa serviceä :) ehkä sama suhde pätee itse työhönkin.


    • kurssillajee

      oookei! hei mahtaakohan helsinki-vantaalla olla jotain parkkipaikkoja meille työntekijöille vai kannattaako aamuviiden vuoroihinkin saapua aina julkisilla... keskustasta :s

      • Rakkaudestailmailuun

        Joo on henkilökuntaparkkikset ja niihin saa parkkikortin. Ellei käytä autoa niin aikaisiin aamuihin ja myöhäisiin iltoihin on taksietu :)


    • Maybemaybeh

      Jaaha mitenhän tästä
      Pettymyksestä pääsee kun on laskenut kaiken täm varaan.... Tai siis en tiedä yhtään mitä nyt teen. Oon ny tunnin pillittänyt. Kauheeta ku ei ees tiiä mistä jäi kii!! Mites muiden tippuneiden fiilikset :,((((

      • PK14

        Tiedän kokemuksesta, että pettymys on kova! Itselläni tämä oli neljäs kerta kun hain, ja vihdoin tärppäsi! Älä huoli, haet seuraavassa haussa uudestaan. Itselläni ainakin jokainen hakukierros on ollut edellistä helpompi ja olo on ollut joka kerta itsevarmempi. Nyt tuntuu pahalta, mutta elämä jatkuu, ja uusia hakuja tulee. Paljon tsemppiä sinne! :)


      • Rakkaudestailmailuun

        Voi ei.. jaksamista sinne. Tunteet varmasti vyöryy kun suuri halu, monen kuukauden odotus, sitten pettymys. Suret niin kauan kun siltä tuntuu ja sitten nostat leuan pystyyn ja alat kirjottaan hakemusta Norralle, sulla on lauantaihin asti aikaa laittaa hakemus! Ja vakkaripaikkoja tarjoavat, mikä hyvä juttu. Sieltä voit sitten myöhemmin hakea taas muihin yhtiöihin jotka lentää isompia konetyyppejä ja laajempi reittiverkosto.


      • Maybemaybeh

        Kiitos teille. <3 ja paljon onnea kurssille pääsystä molemmille!

        Mä en tiedä onko nyt niin etten kahteen vuoteen voi hakea uudelleen Finnairille vai miten tuo toimii. Siis kun on nyt avoin haku ja tuo om hakemus on siellä edelleen..


      • LPE89

        Hylsy tuli tännekin ja kolmas oli hakukerta, joka kerralla olen päässyt viime metreille asti joten kyllä harmittaa ja paljon...Sähköpostissa tuli että hakemus on voimassa kaksi vuotta, tarkoittaako tämä nyt sitä että se voidaan huomioida tässä avoimessa haussa ja muissa tulevissa hauissa uudelleen vai oliko tämä nyt seuraavan kahden vuoden osalta tässä? :(


    • kurssillajee

      okei, ai ilmanen parkki? ja mitä se taksietu käytännössä tarkoittaa? ei varmaan ilmasta taksia ainakaan mutta jotain tippuu hinnasta vai?

      • Rakkaudestailmailuun

        Mä olen aina kulkenut autolla joten taksieduista ei ole tarkkaa tietoa, mutta siinä on joku omavastuu (esim. 5€) ja taksi tilataan etukäteen aina samasta firmasta joka poimii matkan varrelta väkeä jos muitakin on samaan aikaan tulossa. Taksiedun saa jonkun kilometrien säteellä, esim. 30km ja samoin km-korvaukset autolla kulkiessa. Ja siis en tiedä miten on Finnairilla kun en ole tutuilta siellä lentäviltä kysynyt mutta varmaan jotain tuon suuntaista.


      • Kurssillajee
        Rakkaudestailmailuun kirjoitti:

        Mä olen aina kulkenut autolla joten taksieduista ei ole tarkkaa tietoa, mutta siinä on joku omavastuu (esim. 5€) ja taksi tilataan etukäteen aina samasta firmasta joka poimii matkan varrelta väkeä jos muitakin on samaan aikaan tulossa. Taksiedun saa jonkun kilometrien säteellä, esim. 30km ja samoin km-korvaukset autolla kulkiessa. Ja siis en tiedä miten on Finnairilla kun en ole tutuilta siellä lentäviltä kysynyt mutta varmaan jotain tuon suuntaista.

        Kiitos vastauksesta! :) terveyspalveluista eivät ole vielä lähettäneet viestiä... kuinkakohan kauan siinä menee. Toistaiseksi en ole itse nähnyt asian suhteen vaivaa


    • Kurssillajee

      Maybemaybeh

      Joo tää on kyllä ihan kohtuuttoman pitkä tää hakuprosessi 😔 "Thanks for nothing"

    • ollakovaikoeikö

      En kans päässy. Oma onni on kuitenkin vakituinen työpaikka muualla.

    • haaveetkaatui

      Mullakin hylsy tuli ja ihan mielettömän pahalta tuntuu, unelmat murskaantui ihan kokonaan..😣 Samantien ajattelin vaan laittaa uutta hakemusta menemään, vai tarkottaako siis se että tulokset on voimassa 2v sitä että itse uutta hakemusta ei voi laittaa? Paljon onnea kaikille päässeille❤️ Suurin toiveeni on että itsekin kuulun sisäänpäässeihin seuraavalla kerralla..

    • Kursillaihanaa

      Hei! Mistä noi potilasasiakirjat saa hankittua?

      • Rakkaudestailmailuun

        Mitä pyydetään, käynneistä viimeisen 2 v aikana vai? Tästä on ollu paljon keskustelua muissa ketjuissa, ilmeisesti hoitavasta terveyskeskuksesta/lääkäriasemalta. Kysytäänkö niitä kaikilta työhöntulotarkastusta varten vai vain jos haluavat tarkennusta johonkin mitä on ilmennyt alustavassa terveyskyselyssä?


    • Kurssitt

      Kauanko Finnairin kurssi kokonaisuudessa kestää? Kuullut et Tuilla vaan 4viikkoa!?

      • Rakkaudestailmailuun

        Finnairilla kestää kurssi 8 vkoa. Monella muulla yhtiöllä 4vkoa. Finnairin kurssilla tulee 3 eri konetyyppiä, muilla usein vaan yksi.


      • Erity

        Tuilla 4viikkoa ja kaksi konetyyppiä 🤔


    • Minäkinyritän

      Onnea päässeille ja tsempit hylsyt saaneille! Ei se maailma siihen kaadu ja myöhemmin voi yrittää uudestaan. :)

      Itseäni jännittää josko pääsisi edes arviointipäivään asti. Miten te noin arvioisitte niiden haastattelujen vaativuutta? Vaikka muihin käymiinne haastatteluihin verrattuna? Kotona on niin helppo etukäteen miettiä mitä haluaisi sanoa, mutta paikan päällä aivot lyö aina tyhjää... Kertokaa kiltit edes jotain!

      • Maybemaybeh

        Haastavin missä oon ikinä ollut. Niihin ei voi varautua oikein mitkään multa ei kysytty mitään normii.. Oot vaan oma ittes


      • Rakkaudestailmailuun

        Vaativa oli haastattelu minunkin mielestä, että vastauksia joutui oikeasti miettimään. Mutta hyviä kysymyksiä ja vastataan kertomalla tilanteista mitä on omassa elämässä (ja mieluiten työelämässä nimenomaan) ollut. Eli vastaukset pohjautuu kunkin omiin kokemuksiin töissä, asiakaspalvelussa ja yhteistyössä muitten kanssa. Mutta multa ei ainakaan kysytty mitään Finnairin arvoista, strategioista tai kulurakenteesta (vaikka joskus on ilmeisesti tällaisia talouskysymyksiäkin ollut ja niitä jännitin). Valmistautua voi ehkä käymällä läpi esim. haastavia tilanteita mitä on työelämässä kohdannut. Mulla meni ainakin hyvin kun olin vaan aito eikä ilmeisesti haitannut vaikka välillä jouduinkin miettimään pitkään minkä esimerkin otan elämästäni, helpointa oli muistella viimeisintä työtä/työtä missä on nyt :) Onnea matkaan ja rennoin rantein, itse haastattelutilanne on kuitenkin tosi leppoisa ja haastattelijat mukavia!


    • Pyhpahh

      Ei ollut mikään maailman haastavin, nyt vähän realistisuutta :) siinä pyöriteltiin omia vahvuuksia ja heikkouksia, that's it. Kerro kerrasta jolloin... blaa blaa blaa. Paljon toistoa ja sut ikään kuin suolattiin loppuun, vähän pitkästyttävää, mutta ei missään nimessä mitään "oikeisiin" työhaastatteluihin verrattuna :)

    • Mievaaa

      Harmittaa edelleen niin paljon. Käyn täällä pari kertaa päivässä vanhasta tottumuksesta - outoo kun ei oo enää mitään jännitettävää vaa toivo on menetetty nyt sitte pariks vuodeks. Ihan p*ska fiilis!

      • LPE89

        Onko nyt oikeasti siis niin että hylsyn saaneet eivät voi kahteen vuoteen hakea? Vai tarkoittiko se sitä, että hakemus on aktiivinen 2 vuoden ajan ja se voidaan huomioida vielä tulevissa hauissa?


      • Sanonpavaan

        Hakemus on voimassa kaksi vuotta, mutta en itse usko että niitä käyvät uudestaan läpi, jos ovat kerran jo todenneet, et joku hakija ei ole tarpeeksi pätevä. Ihan kiva ajatus mut enpä usko, että meitä jo tippuneita sinne enää kutsuttaisiin takaisin.


      • Maybemaybeh

        Joo turha on odotella mitään. Hakemuksia tullut tuhansia ja lisää puskee joten ei heillä oo mitään syytä ottaa kerran katottuja kortteja sieltä takasin.


      • LPE89

        Joo näin vähän oletinkin. Harmittaa mutta ei voi mitään, tsemppiä muillekin pudonneille!


    • mmm2017

      keskustelu.suomi24.fi/t/15013203/finnair-vol--vi Uutta ketjua pukkaa, kun tämä jo niin pitkä.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe