Ajatus iltaan

YksikätinenRosvo

Tiedän sen jo nyt, mitä tulee tapahtumaan kun tililleni tulee rahaa kuukauden lopussa. Laskut ja vuokran maksettuani, käyn ehkä syömässä jotain hyvää ja tietenkin ruokakaupassa. Ajatus en pelaa penniäkään on vielä hyvin mielessä tässä vaiheessa (lupaus joka annetaan aina). Ehkä päivän pari pystyy taistelemaan pelaamista vastaan ja sitten lähtee mopo käsistä. Se on viikko tai kaksi ja rahat ovat menneet peleihin. Loppu kuukausi on sitten tuttuun tapaan kärvistelyä ja itsensä soimaamista. Hulluinta tässä on se, että jos pelaamisen onnistuisi lopettamaan rahaa jäisi jopa säästöön, niillä voisi tehdä jotain järkevää, vaikka maksaa pelivelkoja nopeammin pois.

Kymmenen vuotta mennyt tätä samaa rumbaa, ei enää jaksaisi. Pari kautta on onnistunut olemaan pelaamatta, jotenkin siihen samaan paskaan on aina langennut. Loputon kierre, joka alkoi omalla kohdallani ihan liian nuorena. En ole heittänyt toivoani menemään irti pääsemisestä, mutta todella todella vaikeaa se on.

8

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä_kynitytä_itseäsi

      Ennen rahan tuloa tilillesi, laita pankkitilisi käteisnostoraja nollaan, 0 euroa. Maksa ostoksesi kaupassa pankkikortilla, kortilla maksamiseen tottuu. Jos ei ole käteistä, ei tule poikettua kynittäväksi pelikoneille. Veikkauksen pelien 'satunnaisuus' -arvonta tarkoittaa että voitolle et voi jäädä. Pelien ohjelmoiti pitää huolen siitä että vain Veikkus jää voitolle. Vanhimmasta pelaajasukupolvesta moni on hävinnyt koko omaisuutensa, firmat, asunnot, autot jne kaiken Veikkauksen peleihin, ent RAY.
      Jos asetat nostarajaksi 0 e ja vaihdat sen myöhemmin käteisnostomahdollisuuteen ja huomaat että kynintätauti alkaa riivata. Vaihda pikaisesti taas 0-nostotoleranssiin.

    • Hei nimimerkki, YksikätinenRosvo

      Tiedät miten käy, kun tilille tulee rahaa. Et tahtoisi niin käyvän. Olet kyllästynyt pelaamaan rahasi. Tilanne on hyvä, jos olet riittävän kyllästynyt pelaamiseen, niin kyllästynyt, että teet asialle jotain. Sait jo hyvän vinkin tilin nostolrajan suhteen. Voit myös mennä johonkin ryhmään tapaamaan muita, jotka ovat samassa liemessä - heitä löytyy surullisen paljon. Jos jatkat elämää ja pelaamista samaan tapaan, tilanne pahenee entisestään, saattaa tulla päivä, jolloin olet ottanut paljon velkoja pelaamisen takia yms yms. Pelaaminen voi viedä niin paljon ja tuhota paljon. Siksi rohkaisen tarttumaan asiaan tiukasti ja toiminaan sen lopettamiseksi.

      Tsemppiä,
      Pirkko-pappi

      • Ryhmä-x-missä

        Mistä ryhmä löytyy?


      • Ryhmä-x-missä kirjoitti:

        Mistä ryhmä löytyy?

        Hei.
        Ryhmiä on eri puolella maata. Kannattaa etsiä netin kautta oman alueen ryhmiä. Ei niitä välttämättä joka pienessä kylässä ole. Yksi tapa saada niistä tietoa on soittaa Peluuriin, arkisin klo 12 - 18, siellä osataan neuvoa eteenpäin.

        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi


      • Eiseurakuntaan

        Oletko itse soittanut sinne? Mistä tiedät voivasi suositella Peluuria?


      • näin_on_valitettavasti
        Eiseurakuntaan kirjoitti:

        Oletko itse soittanut sinne? Mistä tiedät voivasi suositella Peluuria?

        pelureissa on eri ammattikuntien ihmisiä, papeista psykiatreihin. Samoin kuin Alkon asiakaissa. Aivojen riippuvuus peleihin tai viinaan ei katso koulutus- tai ammattitaustaa.


      • näin_on_valitettavasti kirjoitti:

        pelureissa on eri ammattikuntien ihmisiä, papeista psykiatreihin. Samoin kuin Alkon asiakaissa. Aivojen riippuvuus peleihin tai viinaan ei katso koulutus- tai ammattitaustaa.

        Hei,
        totta on tuo mitä sanot, tietysti. Riippuvuuden syntymisellä ja ammatilla ei ole juurikaan tekemistä keskenään. Toki papeilla on samoja ongelmia kuin kaikilla miksi ei olisi. Joku kysyi mistä tiedän suositella Peluuria. En ole kaikkea kokeillut mitä suosittelen. en mitenkään ole voinut. Jos ihmisellä on syömiseen liittyvä ongelma, osaan suositella sen alan apua. Jos joku juo liikaa, saatan tietää mistä löytyy sen asian ammattilaiset jne.
        Pirkko-pappi


    • Rahapeleissä tuotto on kai jotain 0,9, eli siis kun pelaat 1000€:lla, voitat 900€.

      Pörssissä pelaaminen turvallisempaa. Siellä tuottoprosentti on jotain 1,06. Eli tonnin kun pistää niin voittaa 1060€.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe