Jokohan tämän vuoden aikana tämäkin keskustelu

Siirtyy talousrikos osioon ja näin seuraaa WinCapitaa? Samanlaisia ponzia molemmat, suuri osa OneCoin jäsenistä oli myös WinCapitassa. Uskovaisia on myös paljon tässäkin huijauksessa mukana, samoin oli WinCapitassa.
1
Ilmianna
Jaa

15 VastaustaJoukkokanne kusetuksesta. Koijarit maksamaan. Maajohtajalla on kylmä riinki perseen ympärillä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
..anaali halkea ja tuottaa tuskaa kauheaa..
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No tämä kirjoittelu täällä on junnanut paikoillaan jo monta vuotta, eikä ole edennyt mihinkään tutkintaan. Coin sitä, ruja tätä... kuinka monta vuotta te mahdatte jaksaa jauhaa samoja virsiä päivästä toiseen? Ja ei, mulla ei ole mitään tekemistä koko systeemin kanssa, mutta käyn aina välillä katsomassa onko mitään uutta auringon alla ja jotain mielenkiintoista juttua eri systeemeistä, mutta ei, täällä ollaan nyt niin jumissa tässä coini-jutussa, ettei taas varmaan tarvii tulla hetkeen seuraamaan tai kysymään mitään uusista tuulista. Nytkin ollaan kovasti puuhaamassa taas jotain uutta juttua suomeen ja olisin siitä halunnut taustatietoa, mutta ei täällä näköjään ole siitä vissiin mitään hajua vielä, kun kaikki voimavarat on keskitetty samojen juttujen jauhamseen... Ootteko huomanneet itse, että teillä on vähän jääny levy junnaamaan paikoilleen?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
1)

Tarkoittanetkohan Atlantic Global :ia (Toimii myös QUESTRA nimellä)
Takana on Venäläiset huijarit, jotka ovat tehneet Nigerialaisten kanssa kimpan. Toimivat käyttäen espanjalaisia kilpenään, ja itse piileskelevät takana.
Johtajiston kuvat ovat varastettu Linked:in kuvista.

Kyseessä on toiminta, jossa ei ole mitään todellista toimintaa takana, vaan ns "sijoittajille" maksetaan tuottoja vain uusien mukaan tulleiden maksuista.

Tyypillinen Ponzi huijaus. En kuitenkaan ole sitä mieltä, että Onecoin huijareilla Ruja Ignatovalla tai Sebastian Greenwoodilla olisi tämän kanssa tekemistä.

2)

Tarkoittanetko Early BIrd (academy) -toimintaa

Videoissa esiintyvä heppu on nimeltään Kalpesh Patel, joka on kavaltanut Zeek Rewards nimisessä Ponzissa sijoittajien rahoja 140.842 dollaria.

Myöhemmin tuo sama heppu yritti uudelleen käynnistää Zeek Rewardsia Englannista käsin Xip4Life nimisen penny huutokauppa Ponzin kautta. Pääasiassa ko tyyppi on erikoistunut keräilemään pikavoittoja omiin taskuihinsa nopeasti, ja katoamaan jäljettömiin.

Early Bird on olevinaan rekisteröity Curacaossa, mutta on siellä ainoastaan papereilla. Kaikki viittaa pikaiseen katoamiseen pedattuun kaavaan.

Early Birdin osoite kuuluu Curacaossa lakiasiaintoimisto Intertrust Groupille, joka todennäköisesti on vain jonkinlainen osoitteen ylläpitäjä näille Ponzi huijareille.

Curacaossa ei ole lakeja Ponzeille, joten se on sopivaa maaperää rahanpesulle, jota tämä toiminta on.

Early Birdiin sijoitetut rahat pestään Eestin kautta Swedbank AS Estonian kautta Netherlands branch of Maduro&Curiel pankkiin Curacaon ulkopuolella. First United Capital Group eikä Early Bird Academyllä ole mitään toimintaa Eestissä eikä Curacaossa.

Kummallakaan toimijalla ei ole mitään konkreettista myytävää, paitsi oma "koulutuksensa", jonka myynnistä saa palkkiot tyypillisen pyramidirakenteen kautta.

3)

Tarkoittanetko S-coin (Coin Space, Space Coin) -nimistä toimintaa

Lieneeköhän coinspace ja spacecoin olla sama asia? Jommassakummassa noista on tai oli vetäjänä suomen maajohtajana englantilainen David Gelkkin. Gelkkin on toiminut joissain sivuosissa näyttelijänä, ja oli Organo Gold nimisessä kahvi busineksessa verkostotermein "timantti" Dzarco Drozdek nimisen kroatialaisen kanssa samaan aikaan. Molemmille edellisille on Onecoin Juha Parhiala tuttu. Dzarko Drozdek kutsui David Gelkkinin mukaan avaruuskolikkoon ja suomen maajohtajaksi. Henkilösuhdekontakteista päätellen, ei olisi ihme, jos Sebastian Greenwood, Parhiala, ja Ruja Ignatova olisivat hiljaisesti takana keräämässä uudestaan taas uuden coinin kautta rahat "Veskaan".

Toinen vaihtoehto voisi olla, että Parhialan ja kumppaneiden nähtyä että Ruja onnistui puhalluksessaan, koittavat he nyt tehdä perässä oman puhalluksen.

Toisaalta tuollainen hanke saattaa tarvita rahaa tehdä asialliset nettisivut ym, joten voi olla, että Ignatova on takana ja jakamassa pottia noiden muiden veijareiden kanssa.
Kommentoi

Myös Steinkellerin veljekset olivat Organo Goldissa merkittävässä asemassa, kunnes sijoittivat rahansa Onecoiniin, ja päätyivät Onecoinin "lempilapsiksi", ta "vävypojiksi", tai miten sen nyt ilmaisisikaan.
One World, One Currency -slogani on ollut käytössä aiemmin Rujan Big Coin kusetuksessa, Onecoin kusetuksessa, ja taas Coin Space ja sama slogani: One World, One Currency.

Taitaa olla Onecoinistien uusi kusetus. Rahat taas eri veroparatiisiyhtiöiden kautta Rujan Veska äidin "Veskaan".

Tarjosiko edellinen sinulle mitään uutta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tai sitten Lyoness Lyconet ym.

Lyoness, Lyconet, ja on vielä kolmaskin yritysnimi, jonka kautta perustaja Hubert Freidl toimintaansa ylläpitää.

Edustajasopimuksen tehneet markkinoivat LYONESS yritystä ja sen nimeä, mutta sopimussuhteet tehdään noiden kahden muun firman nimissä.

Edellinen sulkee edustajan oikeudet pois. Työtä tehdään LYONESSIN hyväksi, mutta eri firmojen toimesta.

Mikäli tulee erimielisyyksiä, LYONESS on saanut täyden markkinointituen, mutta riidat käydään noiden muiden yhtiöiden kanssa, ja näillä muilla yhtiöillä on toki aina mahdollisuus lopettaa toimintansa ja katkaista suhteet edustajaan kun menee tiukalle.

LYONESS kulkee aina puhtain paperein selusta turvattuna, koska edustaja sopimussuhteita ei LYONESSin kanssa tehdä.

Hubert Freidl on kehittänyt osake ja optiokaupan ulkopuolisen sijoitus rakenteen toiminnan rahoittamiseksi. Myyvät ns. "pilviosuuksia". (Pilviosuudet eivät ole sama kuin Outlook tai Apple pilvet. Onko tarkoitus myydä sijoitus elementtejä, mutta arvopaperimarkkinalakien säädökset kiertämällä, on tässä asiassa kysymysmerkki.)

Sijoitustuotteiden myymiseksi on oltava meklaritutkinto hyväksytysti suoritettuna. (Niin suomessa kuin ulkomaillakin.)

Yksi pilvi mahdollistaa 33800 "pilviosuutta" jotka ovat kaupan. Sijoituksen pitää olla keskimäärin noin 1500 euroa, ja lisäksi maksaa 50 euroa hallinnoiti ja palvelumaksua kuukausittaisena kiinteänä kustannuksena. Viisikymppisiä varten on olemassa binääri, jonka ehdot täyttyessä luvataan ko kuukausimaksut takaisin. (Jokainen voi kohdallaan miettiä, kuinka monia kertoja binäärit ovat onnistuneet.)

Hubert Freidl ideologia lupaa 2,5% proviosion tapahtuneista kaupoista.

Saadakseen sijoittamansa 1500 euroa pääoman takaisin, tarvitaan esimerkiksi 6000 10 euron keskikalja ostosta tapahtuneina kauppoina.

Jotta 33800 sijoittajaa saa rahansa takaisin, tarvitaan 2 028 000 000 kauppatapahtumaa.

SIIS MILJARDEJA 10 euron kauppoja!!!!!

Kuten jokainen voi havaita, homma tulee päätymään siihen, että mukaan lähtevät tulevat menettämään rahansa Hubert Freidl lle, ja jokainen sijoittaja tulee jäämään ainoastaan maksumieheksi.

Ei ole odotettavissa, että edes ilmaiseksi noin moni liittyisi mukaan, ja toimisi vielä aktiivisesti.

On huomioitava myös, että edellinen laskelma koski ainoastaan yhtä pilveä. Freidl on perustanut jo useita pilviä, joka tarkoittaa aina PILVI kertaa 2 miljardia lisää.

Maailmassa ei ole edes niin paljoa ihmisiä, että 2,5% tuotolla saisi kaikki mukaan lähtevät ikinä rahojaan takaisin.

Lisäksi Linkissä tuodaan esille, kuinka ihmisten mukaan houkuttelu -vaiheessa luodaan illuusio, että saadaan provisioita ostotapahtumista, mutta edustajaksi lähdettyä paljastuukin kokonaan aivan eri malli sille, kuinka oikeastaan rahaa voikaan tienata.

Juttuun sisältyy 50 euron kuukausimaksu, joka tekee 600 euron kiinteän vuosimaksun jokaiselle joka mukaan lähtee edustajana. Tästä maksusta mainitaan aina "vain ohimennen"...

http://atorinomics.blogspot.fi/2015/12/lyonessin-ponzi-malli.html

"Yhtiön" osuus on 7800 euron "pääkallomaksujen" kokonaispotista 7600, ja edustajan osuus 200 euroa.

Kun otetaan huomioon edustajan kaikki kulut, joita muiden mukaan lähtijöiden houkuttelu aiheuttaa, (ajokilometrit, polttoaineet, aika ym),
voi todeta, että melko hukkaan heitettyä aikaa tulee olemaan se aika, jota tuon "yrityksen" eteen näillä näkymillä ja ehdoilla kukaan laittaisi.

7800 kokonaispotista tulisi olla edes puolet ja puolet suhde, mutta tuo "yritys" kehtaa olla noin ahne, että ottaa itse 7600, ja maksaa ulos vain 200.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Useimmissa tapauksissa, joissa kierretään arvopaperimarkkinalakeja, ja kerrotaan kuinka "sijoitustuotteita" ei saa myydä MUTTA ... blaa blaa blaa... Ihmisten tulisi huomata, että lakeja kierrettäessä, he myös luopuvat OMISTA OIKEUKSISTAAN, kun hyväksyvät tällaisten huijareiden sijoituskonseptit, ja rahaansa tällaiseen ryhtyvät hukkaamaan.

Itse en ostaisi sijoitustuotteita myyjältä, joka kertoo että "myydään tässä vain koulutusta tai "pilviosuuksia" tms..., kun laki kieltää jos ei ole meklaritutkintoja jne..."

Säädöksiin kannattaa joskus suhtautua sitenkin, että ne ovat luotu turvaverkoiksi. Ei aina kuluttajaa vastaan ja kuluttajan kiusaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Matkailuklubit ZYNDIO ZYNTRAVEL ja ORENDA

Täyskusetus. Liityin mukaan ja +500 euroa paloi, koska lähdettyä ilmeni, että myös 14 euroa menee kuukausittain noille kusettajille tililtä. Noista pääsi eroon vain lakkauttamalla luottokortti, ja tilaamalla uuden. Korttishowkin maksoi rahaa täällä suomessa.
Ei kannata alkaa makselemaan kalliita jäsenmaksuja ja liittymismaksuja johonkin ulkomaalaisien verkostohuijareiden firmoihin jossa on kuulemma suomalaisia bosseja mukana hölmöinä heilumassa ? perustajina vissiin jostain USA:sta jotain pyramidihuijauskonkareita. Varatkaa hyvät ihmiset lomanne ITSE netistä jolloin saatte majoitukset kaikista halvimmalla tai NORMAALEISTA matkatoimistoista jotka eivät vaadi ylimääräisiä maksuja ja eivät pyydä sinua keräämään porukkaa ympäriltäsi mukaan maksumieheksi. Vallan hyvin toimii esim. booking.com, Trivago yms. luotettavat aidot matkailusivustot kun varailee majoituksia suomesta ja ulkomailta. Onko tuollainen verkostotoiminta ja rahankeruu edes laillista? maksaako joku jonnekin jotain veroja? kenelle rahat päätyvät mitä nämä huijatuksi tulleet jäsenet makselevat ? näitä ihmisten kommentteja kun lukee täällä netissä niin eipä herätä toivottavasti mielenkiintoa enään kenessäkään nämä hölmöläisten toiminnat. Isoja summia vaativat maksamaan ja isoja tyhjiä lupauksia lupailevat.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
No tää on jo vanha ja ohi mennyt juttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
VanhaJuttuJo kirjoitti:
No tää on jo vanha ja ohi mennyt juttu.
Joillekin kaatoi perheen talouden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei ehkä hyödytä mitään. Kerrataan siitäkin huolimatta. Keskusrikospoliisi on auditoinut Onecoinin. Onecoini ei ole ponzi eikä varsinkaan mikään huijaus. Onecoiniin ei liity mitään rikosta tai enemmälti muutakaan vilppiä. Sytyttääkö lamppuja vai onko edelleen aivan himmeää?
Siinä nyt vain ottaa oman aikansa kun rakennetaan maailman johtavaa valuuttaa. Tokihan matkalle mahtuu myös väliaikaisia takapakkeja. Karavaani kulkee kuitenkin vääjäämättä eteenpäin. Mitään ette voi. Onecoin oli jo aikaa sitten hyväksytty yli 200 maassa ja lisää liittyy viikottain. Aktiivisia käyttäjiä on miljoonia ja Onecoin on tehnyt monesta taloudellisesti riippumattomia. Kauppapaikat ovat avautuneet vaikka Petteri & the muroboys muuta naureskelivat. Mahtaa harmittaa? Itse tilaan kaikki ostokseni dealshakerista. Mitäs siihen sanotte?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Tilaa enemmin Aliexpressistä säästät rahaa.
Näyttäis olla aika kallis tuo Dealshaker.
Voit sijoittaa säästyneet rahat Coineihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Puhut roskaa.

KRP ei ole auditoinut mitään. KRP on päinvastoin varoittanut että kannattaa pysyä kaukana onecoinista.

Onecoinista ei koskaan tule maailman johtavaa valuuttaa. Se ei itse asiassa ole mikään valuutta, vaan huijauksen väline.

Et mitenkään voi tilata kaikkia ostoksiasi dealshitteristä, koska suurin osa - olettavasti > 90% - on palkattujen kiinalaisten tekemiä feikkidiilejä.

Elät unelmissa! Onecoinilla ei koskaan voi oikeasti ostaa mitään eikä sillä ole mitään arvoa. Monopolipelin leikkiseteli.

MAUAHAMUAHAHAMAUAHAHAAAA

Poijjaat!! Taasen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
>Siinä nyt vain ottaa oman aikansa kun rakennetaan maailman johtavaa valuuttaa. Mitäs siihen sanotte?<

No sanon, että luotaessa "maailman valuuttaa", tulisi se tapahtumaan niiden toimesta, jotka nykyisiäkin maailman rahavaroja hallitsee. (Vihje: Ei ole Bulgaria, mustalaiset, pari kolme miljoonaa dollaria kahvista tienanneet, ei katuväkivaltaa harjoittavat pikkurikolliset. Sytyttääkö jo lamppuasi vai onko edelleen aivan himmeää?)

Kun on kysymys maailman valuutan rakentamisesta tehtäisikö sen levittäminen pyramidi Ponzi markkinointimenetelmää käyttäen? NO NYT HUOMASIT! Ei tehdä.

Olisi luullut, että suomalaisena, olisi sen verran meidän pakollinen peruskoulunkäynti antanut sinulle pohjakoulutusta, että olisit osannut suhtautua analyyttisella asenteella, ja punninnut tosiasioiden valossa, mitä edellytyksiä on Bulgarialla maana kävellä esimerkiksi Yhdysvaltain, Kiinan, Japanin, ja koko rahamaailman yli.

Lisä analyysiä voit miettiä, onko kolmekymppisellä mustalaistytöllä mahdollisuutta tulla tuosta vain tyhjästä väärennetyillä henkilöpapereilla/koulutodistuksilla, ja vallata maailman rahatalous omaan vallintaansa.

Olette te coinistit uskomattoman hölmöä porukkaa. Aivan vietävissä kuin koirat talutushihnoissa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Lue Suomi24-palstoja, seuraa muutoin asiallisen www.murha.info saitin forumin "ajankohtaista" kirjoittelua, katso millaista kansakunnan kermaa seisoo "Suomi ensin" teltalla. Kyllä tässä maassa ihmeteltävää riittää. Maa jakautuu hurjaa vauhtia kahtia, täysipäisiin ja roskaväkeen. Coinistit ovat kuitenkin naiviudessaan lähinnä vain liikuttavia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6723 kirjoitti:
Lue Suomi24-palstoja, seuraa muutoin asiallisen www.murha.info saitin forumin "ajankohtaista" kirjoittelua, katso millaista kansakunnan kermaa seisoo "Suomi ensin" teltalla. Kyllä tässä maassa ihmeteltävää riittää. Maa jakautuu hurjaa vauhtia kahtia, täysipäisiin ja roskaväkeen. Coinistit ovat kuitenkin naiviudessaan lähinnä vain liikuttavia.
Säälittäviä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Jokohan tämän vuoden aikana tämäkin keskustelu

Siirtyy talousrikos osioon ja näin seuraaa WinCapitaa? Samanlaisia ponzia molemmat, suuri osa OneCoin jäsenistä oli myös WinCapitassa. Uskovaisia on myös paljon tässäkin huijauksessa mukana, samoin oli WinCapitassa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta