Ei enää ikinä Naantaliin

Tuhannesti_pettynyt

Viime viikolla tulimme Naantaliin matkailuautolla ja kesti yli tunnin ennen kuin löysimme parkkipaikan autollemme. Kävelimme vanahssa kaupungissa ja juoppoja oli kaikkipaikat täynnä. Piti myös yöpyä Camping alueella, mutta kun kuulimme hinnat niin lähdimme pois. Mitään hyvää ei Naantalissa ollut meidän mielestä ja viimeinen kerta kun sinne mennään.

24

2243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meesitmuualle

      Ei täällä tarvita tollasii köyhii turisteit joil ei oo varaa maksaa ees leirimaksua. Naantalis on ain ollu juoppoi ja varsink rannast niit löytää ain joten su o iha turha valitta ku tänne ei oo pakko tul.

    • Huoh...h

      Tuossa pikakoosteena matkailuautojen paikkamaksuja eripuolilta maata. Kannattaa huomata että monessa kohteessa hinta muodostuu perusmaksusta plus henkilömaksusta.

      Avaajalle sanoisin että joko olet tietämätön yleisestä hintatasosta tai sitten olet vaan muuten ihan turha rutisija. Taikka sitten noita molempia yhtä aikaa…

      http://naantalicaravan.sportum.info/stable/tuotteet.jsp?teema_id=885 27

      http://ruissalo.sportum.info/stable/tuote.jsp?id=26747&tuote_myyja_yritys=34802&tuoteIx=10 18

      http://www.poroholma.fi/hinnasto 18

      http://www.suomicamping.fi/yyteri/majoitus/teltta-ja-caravanpaikat 18 6 6 = 30

      https://kalajokicamping.fi/fi/caravan/168-karavaanaripaikat 24

      https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/muu-vapaa-aika/rastila/matkailuajoneuvot 17 6 6 = 31

      http://www.kultahiekka.fi/hinnasto/hinnasto.html 28

      Kuten on nähtävissä niin löytyy sekä edullisempia että myös helposti kalliimpia. Lisäksi minkälainen ihminen valittaa siitä ettei löydä suositussa mutta itselle tuntemattomassa matkailukaupungissa keskellä kuuminta sesonkia MATkailuautolle parkkipaikkaa helpolla....

      Suosittelen vilpittömästi pitäytymistä sinne kotipuolenne (taka-Hikiä ehkä) matkailipalveluihin.

    • IloelääNaantalissa

      Naantali on todettu vuoden 2017 kesäkaupunki äänestyksessä sijalle neljä. Edellä ovat vain Hanko,Tammisaari ja Kotka.

    • Anarkisti_Naantali

      On vaan kaikille parempi että et tuo sitä koslaa tänne saatuttamaan meidän kaunista kaupunkia.

    • lataamo

      jää sinne kotipihaas pääset vähenmäl kun käyt vaan kerran tunnis vaihtaa taustakuvan sen kotteros ikkunasta ,,ja taas matka jatkuu kohti uusia maisemia

    • matkailtumuuallaki

      Naatalissa paljon parkkeja vanhan kaupungin ulkopuolella noin 1km säteellä. Silloin kun kaupungin kadut on tehty vanhassakaupungissa ei ole ollut asuntoautoja joten miten niille olisi tilaa voitu varata

      Olemme matkailuautolla liikkuneet mm. Keski-euroopassa paljon eikä sielläkään ole matkailuautolla mitään asiaa ruutukaava-alueelle. Mutta naantalissa jo kylpylän seudulta löytyy runsaasti tilaa matkailuautolle ja muumiparkkiin mistä 100% löytyy tilaa ja pysäköintimaksuun kuulu kuljetus rantaan sekä voi jäädä yöksi on hyvä vaihtoehto.

      Toki jos ei ole maksaa sitä 7 vai 8€ pysäköinnistä niin sitten onkin jo pahempi juttu.

      • hiljainenkylätie

        Niin pieni kaupunki, siis pienet tilat, ei linjurilla matkustus olis mittää.


    • carawaani

      Kuparivuoren kallion päällä on maksuttomia p-paikkoja matkailuautoille ja vaunuille. Kuparivuori sijaitsee kaupungin takana ennen Luonnonmaalle johtavaa siltaa.

      • Täällä_myös-pettynyt

        Kävimme kesäkuun alussa matkailuautolla Naantalissa. Luin Naantalin matkailun sivuilta Viialanjärven luontopolusta ja lähdimme sitä katsomaan, mutta polku oli tuhottu ja rehevöitynyt. Lisäksi se Luonomaalla oleva grilli oli kiinni. Kuparivuoren huipulla oli pysäköinti valvontaa syötekiekolla niin eipä edes yöpyminen onnistunut. Muumiparkissa oli portti suljettu illalla joten sinnekkään ei päästy yöksi. Ajelimme ympäri esikaupunkia yöpaikkaa etsiessämme. Kävimme jossain kappelin pihalla, mutta siellä oli nuorisoa pärräämässä mopojen kanssa. Lopulta yöpaikka löytyi jonkun tekonurmi kentän p-alueelta ja yö oli rauhaton.


      • Letkautus

        Tarkoitat ilmeisesti Karvetin tekonurmikenttää. Siellä onkin nykyään öisin todella rauhatonta kun nuoriso pumppaa mopoautoilla läpiyön ja amispoppi raikaa auringon nousuun asti.


      • voisentään

        Taitaa se kesäisin olla tuo rauhattomuus aika ajoin muissakin kunnissa
        ja kaupungeissa, sitä paitsi noita juoppoja tahtoo olla kesäisin hieman joka
        paikoissa, kun ihmiset rentoutuu ulkotiloissa enemmän Suomen suloisissa maisemissa.
        Kantsii sitte mennä vaan penikoitten kans syrjäseutujen järvien rannoilla,
        mut voi, saattaa sielläkin joku rantojen hammppari olla vetämässä kossua naamaan.
        Mutta metsän siimekseen sitte vaan piknikille, no, huonolla tuurilla
        sielläkin voi röhnöttää joku laitapuolen kulkija.


      • voisentään
        Täällä_myös-pettynyt kirjoitti:

        Kävimme kesäkuun alussa matkailuautolla Naantalissa. Luin Naantalin matkailun sivuilta Viialanjärven luontopolusta ja lähdimme sitä katsomaan, mutta polku oli tuhottu ja rehevöitynyt. Lisäksi se Luonomaalla oleva grilli oli kiinni. Kuparivuoren huipulla oli pysäköinti valvontaa syötekiekolla niin eipä edes yöpyminen onnistunut. Muumiparkissa oli portti suljettu illalla joten sinnekkään ei päästy yöksi. Ajelimme ympäri esikaupunkia yöpaikkaa etsiessämme. Kävimme jossain kappelin pihalla, mutta siellä oli nuorisoa pärräämässä mopojen kanssa. Lopulta yöpaikka löytyi jonkun tekonurmi kentän p-alueelta ja yö oli rauhaton.

        No siellä Luonnonmaalla on hieman pölöä porukkaa, luonto-opas ei
        ole hoitanu tehtäviään, ei ole siis vaivautunu kiinnittämään tällaisiin
        asioihin huomiota, ihmisten viihtymisen kannalta olennaisiin asioihin.


    • Taas_tempaus

      Eilen illalla Naantalilaiset nuoret hyppivät Ukkopekan sillalta mereen joten tälläistä täällä meillä.

    • Turhaa_hybetystä

      Mä en ymmärrä että miksi ihmeessä Naantalia niin paljon kehutaan. Eihän täällä ole muuta ihmeellistä kuin muumimaailma. Kaikkea muuta sitten löytyy muistakin kaupungeista. Vanhakaupunki ei ole mikään ihmeellinen ja esim Raumalla on paljon isompi ja liikkeitä enemmän. Naantalissa ei ole kunnon isoja hiekkarantoja/uimarantoja mitä löytyy mm. Hangosta ja Porista. Kylpylä täältä löytyy, mutta niinpä löytyy usealta muultakin paikkakunnalta.

    • Ihmeellinen_on

      Jos turistit etsivät parkkipaikkoja autoilleen niin keskustan alueelta niitä on aina vaikea löytää. Suosittelenkin jättämään autot noin 2km päähän keskustasta karvettiin. Tekonurmikentällä on runsaasti tilaa jopa matkailuautoille ja mikäli kenttä täyttyy voi Karvetinkadun autotallin päässä olevalla kahdelle paikalla jättää myös autot. Linja-autolla pääsee keskustaan föli hinnoin eli kolmella eurolla. Samalla voi tutustua Karvetin nähtävyyksiin kuten vanhaan omenavarastoon, Käärmetaloon joka kiemurtelee käärmeen lailla sekä kuuluisaan viitos taloon jonka ystävälliset asukkaat tarjoavat mieluusti turisteille kahvia ja pullaa.

      • K.Arpaasi

        "Karvetinkadun autotallin päässä olevalla kahdelle paikalla jättää myös autot."

        -Autotallin päässä olevat parkkipaikat ovat taloyhtiön parkkipaikkoja ja sanomista tulee ja nopeasti jos siihen yrittää autonsa laittaa ulkopuolinen. Kannattaa todella välttää!

        Samassa pihassa olevat jätesäiliöt on kanssa vain taloyhtiön jäteastioita eikä mikään kunnallinen jäteasema. Sama juttu siinä, kannattaa olla todella nopea jos siihen yrittää jotain viedä. Kesän mittaan yhden jos toisen auton takakonttiin on jätteet palautettu, ihan niin kuin paikkaa vahdittaisiin jostain, niin äkkiä aina joku tulee paikalle talosta.


    • Naantalilainen

      Olisitte ottaneet asiasta hieman etukäteen selvää ja ajaneet sen matkailuautonne Salorantaan, sfcnaantali.yhdistysavain.fi/saloranta. Kaunis ja hyvin hoidetty caravanalue meren rannalla 20 min ajomatkan päässä Naantalin keskustasta. Vuorokausimaksu, ei henkilömaksua.

    • Talonyhtiö

      Täällä on se hyvä puoli että pysäköintivirhemaksun saa todella helposti joten kannattaa välttää myös kadunvarteen parkkeeramista. Liikennemerkki ilmoittaa selvästi rajan joka on kiellettyä aluetta. Pitäkää siis jatkossa autonne niille kuuluvilla paikoilla ja autotallin päässä olevat kaksi paikkaa on siis VIERASPAIKKOJA.

      • Off-Topic

        Karvetinkadun Aurinkotien puoleisessa päässä on liikennemerkki joka kieltää pysäköimisen Karvetinkadun koulun ja päiväkodin puoleisella osalla.

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1982/19820182

        " Merkki on voimassa seuraavan yleisen tien tai kadun risteykseen"

        Käsittääkseni piha-liittymät kuten päiväkodin tai esimerkiksi Karvetinkatu 3.n pihaliittymät eivät täytä kyseistä määritelmää? Korjatkaa mikäli olen väärässä.

        Mainittu merkki kieltää siis pysäköimisen Karvetinkadulla Aurinkotieltä Teräskadun risteykseen saakka sikäli mikäli tulkkaan oikein.

        Lisäksi samassa paikassa on 40km/h nopeusrajoitus joka on enemmän kuin perusteltu. Kadun varrella on päiväkoti ja vilkkaassa käytössä oleva skeittiramppi. Lisäksi Karvetinkadun ylittää suojatie siinä skeittirampin kohdalla ja arvelisin että se on ehkä Naantalin eniten käytetty suojatie; ainakin mikäli asiaa mitataan sitä käyttävien lasten ja nuorten määrällä.

        Ilmeisten ylinopeuksien määrä onkin aivan pöyristyttävä tuolla kadunpätkällä jolla sijaitsee siis päiväkoti, lasten skeittiramppi, huononäkyvyyksisiä pihaliittymiä kaksittain sekä erittäin vilkas suojatie.

        Kuten tuolla naapuriketjussa joku viisastelee, miksi ihmeessä kukaan haluaa asettaa sellaisia kieltoja joita kukaan ei valvo. Veikkaan että sitä valvontaa saadaan vasta sen ensimmäisen vakavan onnettomuuden jälkeen.


    • karvanaamarikaikkienkamu

      Kuules ny Karvanaamari...Naantali on loistava paikka, varsinkin kesäaikana. Sen on huomanneet niin monet ihmiset, jotta parkkipaikkoja joutuu joskus etsiskelemään, muttei siitä ny voi koko loma pilalle mennä. No, nämä ovatki kyllä vähän subjektiivisia asioita, jollekkin passaa ja toiselle ei taas millää, mut onneksi Suami on iso paikka ja eiköhän sunkin kaaralles joku ruutu löyry...

    • Anonyymi

      Aika kallista kun Muumimaailmaan maksaa liput 5 henkiselle perheelle yli 180 ekua. Ruokaan menee ulkona ihan paikassa kun paikassa 70-90 euroa. Kyllä se karsii jonkun verran. Kylpylässä yöt, rahaa palaa matkoineen n 1200 ekua. 6 kertaa käyty, nyt on lapset jo Muumit nähneet, kiva paikka. Ei siinä mitään. Mutta samalla rahalla saa kyllä muualtakin pidemmän reissun. näiden vuosien aikana on sanottava, että Naantalissa on ihmiset muuttuneet tylympään suuntaan.

      • Anonyymi

        Hei. Naantalissa ihmiset ovat oikein ystävällisiä. No, hintataso on korkea, ja pysäköintipaikan löytäminen vaikeaa.


    • Anonyymi

      Pysäköintipaikkaongelmaan olisi aiheellista keksiä ratkaisu. Muuta ongelmaa ei Naantalissa liene. Paikkakunta on hieno, ja ravintoloissa ystävällinen palvelu.

    • Anonyymi

      Eiköhän Naantali ole ykköspaikka turvallisuuden suhteen, dronetkin kielletty.

      Kelpaa siellä Saulin, Jennin, Aaron ja koirulin kilvan viihtyä.

      Ja siinä sivussa lähiravintoloissa muidenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe