Stefan ei ole Pariisissa

UrsulaKahvit

Stefan nähty tänään Helsingin Kaivopuiston rantakahvilassa, joten Pariisissa hän ei ole. Onko "Mara" matkoilla Hanneksen tai jonkun muun kanssa, siitä ei ole tietoa?
Varmaan ensi viikon sevenissä lisää aiheesta?

45

6924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H66yv

      Oli kyllä Pariisissa. Mutta tais tulla jo takas

    • Rfcrfc

      Ne tuli kaikki jo takas. Stefan oli mukana, koska matka oli varattu ennen eroa ja lasten takia halusivat matkan tehdä. Yhteen eivät ole palanneet, tai ainakaan Noran ja Stefun juttu ei oo ohi. Näin voi päätellä viesteistä mitä Stefu Noralle Pariisista lähetteli. Eli kulissimatka jonka aikana piti lavastaa miten ihanaa on viettää synttäreitä vaikka todellisuus oli jotain muuta.

      • voisentään

        Lasten takia käyty tisney landiassa, siinä kaikki, eikö muuta löytyny rakastavaisten
        kaupungista, öyh.


    • Äläuskokaikkeaminkänäet

      Insta stories juttujen perusteella tulee vaikutelma, että ovat siellä nyt yhdessä katselemassa nähtävyyksiä... eli martina laittaa vanhaa kuvaa kännykästä

    • kesäfiilistä2

      Tuo selvittää paljon. Ehkä matka hotelleineen oli ostettu/maksettu kuukausia sitten, siis ennen eroa. Nyt kun ero tuli yllättäin matkan ostamisen jälkeen, niin matkalle lähdettiin lapsen kanssa, eli tyttärelle haluttiin näyttää Pariisia ja se romanttinen kuhertelumatka jäi toteutumatta? Molemmat palaavat Suomessa uuden hellunsa kainaloon?

      • ihmehommaa

        Martinahan oli siis saksassa jossain


    • Eisentään

      martinalla mitään hellua taida olla...

    • Näköharha

      Martina jatkaa insta stories päivityksiä tasaisin väliajoin matka Pariisissa etenee - kotisohvalta ilmeisesti :D

    • minivication

      Noloa. Martina on tehnyt jasminit: tuli etuajassa takaisin ja nyt pitää piileskellä Vicken vaaterekin takana postaamassa menneitä.
      Eihyvääpäivää. :DD

      • vicationineifel

        Onneksi feikkifanit ylistävät Instassa :DD


    • Harpie

      Kyllä ne ovat ostoksilla Pariisissa . Stefan on ostanut vaikka ja mitä. Martina snäppää koko ajan .stefankin on mukana eikä näytä keskaria kuten aiemmin aina Espanjassa. Martinalla on tarve kuvata stefania tai sitten Hannesta , mutta ettei vaan kukaan luule että on ilman miestä. Näin moni tekee ostetulle naiselleen.

    • Mikämaamikävaluuttanyt

      Mutta onko suora lähetys vai postaako vanhoja kuvia ja videoita? Sen voi tehdä snäpissäkin nykyään.

      • munakoisossa.snäppää

        Martinan sanaan voi aina luottaa.

        *viikon sometauko, mutta vain yksi lasi viiniä*


      • Snäppss

        Snäpissä näkee jos lisää vanhan kuvan. Siinä lukee "from memories.". Kyllä martina vielä on pariisissa


    • Punainen_Mylly

      Iltalehti uutisoi uskollisesti:

      "Näin Iltalehti uutisoi Martinan erosta toukokuussa."

      "Hiljattain Martina Aitolehti kertoi eronneensa avopuolisostaan Stefanista, ja hänet on yhdistetty julkisuudessa toiseen Gladiaattorit-tähteen Hannes Hyvöseen. Tiedot uudesta suhteesta hän torppaa."

      "- Ei ole vanhakaan suhde vielä päättynyt. Me asumme vielä yhdessä. Kyllä tässä vielä vanhaa setvitään. Olemme seitsemän vuotta olleet yhdessä ja meillä on lapsia, joten suhde ei ole poikki sormia napsauttamalla, Martina sanoo."

      "Martinan mukaan avoliiton jatko "jää nähtäväksi". 35-vuotispäiväänsä sunnuntaina hän viettää Pariisissa yhdessä lastensa ja Stefanin kanssa."

      "- Katsomme ajan kanssa."

      "Perheasioitaan Martina ei haluaisi käsitellä lainkaan julkisuudessa, vaikka niin tapahtuikin Martina & Esko -tv-sarjojen aikaan."

      Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201707142200259856_vd.shtml

      • todentottajoo

        "Perheasioitaan Martina ei haluaisi käsitellä lainkaan julkisuudessa


      • hduekwn

        "Meillä on lapsia"? Onko Stefan nykyään Victoriankin isä?


    • Voiharmi

      Syntymäpäivää ei nyt sitten vietetä yhdessä pariisissa huomenna?!

      • Beam_her_up_Scotty

        Ei, ellei Martina siirry takaisin Pariisiin teleportaation avulla. Martina voi käyttää vapaapäivänsä Hesarin asuntoilmoitusten selailuun ja vuokraluukkujen näytöissä ramppaamiseen.


    • kylmä.kesä
    • Hnkr5

      Tuo matka oli varattu ennen näitä sekoiluja. Oli siis Maran 35v synttärimatka

    • jkldjhtubs

      Koko päivän ovat olleet neljästään Pariisissa, Mara on saanut roppakaupalla lahjoja ja Stefua kuvattu jopa muutenkin kuin salaa. Eivät ole tulleet Suomeen, joku on nähnyt Kaivarissa Sn kaksoisolennon. Stefuhan on melko tyypillisen suomenruotsalaisen, varakkaan näköinen pikkupoikamainen mies.

    • LouisVitton

      Martina on tutustunut ranskalaiseen filosofiaan. Siteeraa snäpissä Voltairea.
      Hyvä Mara, kerropa lisää Voltairesta kuin se yksi netistä kopsattu mietelause.

    • kristiinaliisa

      Romanttinen dinneri Maralla ja Stepulla meneillään. On se niin ihanaa, kaksi rakastavaista Pariisin taivaan alla. Tytöillä joku hoitaja, oiskohan itse Anne. Bon appetit, hienosti on S järjestänyt avovaimolleen juhlaviikonlopun.
      Ei kolkuta omatunnot, hyvin menee mutta menköön. Mutta totuus ei pala tulessakaan...

      • korviin_sattui_treenissa

        Martsu sai aikanaan ensimmäisestä työpaikastaan kenkää pienellä riihimäkeläisellä hikikuntosalilla jo koeaikana. Oli otettu sinne töihin personal raineriksi, mutta ongelmaksi muodostui heti täysin olematon työmotivaatio ja asenne.

        Ensinnäkin Martsu oli enemmän kiinnostunut kauniiden ja rohkeiden päiväuusinnoista kuin päivätöistä, niitä ohjelmia kun oli kiva katsoa jalat pöydällä pienestä henkilökunnan kopin televisiosta siten että se näkyi treenaajillekin jotka odottivat ohjaamista.

        Toisaalta sitten kun piti käskettynä alkaa tehdä sitä personal rainerointia, niin ilkeilystä keski-ikäisille harrastukseen ensimmäistä kertaa tutustuville tuli heti töissä varoituksia kun se ”kannustus” olikin enemmän pilkkaamista ja ivaa. Työpaikkavalintaan vaikutti myös toki silloinen riihimäkeläinen poke-poikaystävä, jonka takia vielä keikkui paikkakunnalla.

        Kun valituksia tuli riittävästi niin potkuthan siitä koeaikana tuli, tosin siten että ne annettiin esimiehen esimiehen kautta (etänä), koska aggressiivisuus oli tullut esiin jo kaikessa kanssakäymisessä ja ovet paukkuen salilla olijoiden kuullen ärräpäitä huudellen sitten oli viiimeisen työpäivän lähtö ja onneksi poloinen esimies säästyi sentään nokkapokalta ja sofia-tason päällekäymiseltä.

        Voihan sitä aina sanoa lähteneensä riihimäkeläisestä lähiöstä, mutta lähiökäyttäytyminen ei ikävä kyllä näemmä lähde hänestä.


      • Onkijoista

        Tää on helppo uskoa. Muistelen kuulleeni samantyylistä juttu siltä ajalta kun Martina työskenteli kampaajana, tai alan harjoittelijana eikai sillä kampaajan pätevyyttä ole.


    • lapset-on-lapseton-mela

      apuaah, :)))))))))

    • Elekääjaksakoennää

      Miten te jaksatte postata tämmösiä trollialoituksia? Tänä aamuna ovat vetäneet yhteiset treenit, siis mara ja stefu. Nyt ovat lähteneet Disneylandiin koko perhe. Snäpissä näkyy, onko liveä vai kameralta otettuja videoita / kuvia. Kun yläkulmassa lukee ajan alla "kameran rullasta", on kyse kameran kuvavalikoimasta otetuista snäpeistä. Maralla on livekuvaa ainakin eilinen ja tää päivä. Niin, ja Hannes on Oulussa, joten so last season niiden juttu.

      Oon muuten viime päivinä miettiny, ett meneekö tässä oma elämä ihan hukkaan, ku seuraan maran ja Jassun elämää silmä tarkkana? Millon mä elän kunnolla sitä omaa, kun mua ihan oikeesti kiinnostaa, ett mitä sekopääjassu on postannut instaan milloinkin... Martinaa jostain syystä kunnioitan enemmän, vaikka onkin aika aggressiivinen nainen. Hänen kunto on silti ihan huikea. Siksi syvä kunnioitus. Ja periksiantamattomuus myös kovaa luokkaa. Ainakin ite voin myöntää, että oon viimeiset pari kk enemmän eläny näitten mimmien kautta kuin sitä omaa oikeaa elämää. Surullista, tiedän. Tän ei ollu tarkoitus olla mikään provo. Isäni synttäreillä vaan eilen heräsin ajatukseen, kun oli pakko käydä katsomassa Jassun insta välillä. So sad.

      • summahgrl

        On tää tietynlainen addiktio.
        Siinä missä joku toinen työpäivän jälkeen nostaa jalat pöydälle ja sihauttaa oluen, mä klikkaan auki jaskan tai martin instan, ja muutaman muun. Sit tulen tänne fiilistelmään kommenteille.
        No, kohta tää hupi loppuu, kun siirryn nettivapaaseen paikkaan.
        Eli aikansa kutakin.
        Mukavaa kesää kaikille, nauttikaa siitä tänään, huomenna se voi olla ohi!


    • koukussa313

      hahaah, mulla on sama vika kuin edellisellä tosin en kyllä jassua seuraa laisinkaan..mutta tuo Martina ja Stefu apua!! Miten mä jääny koukkuum nyt tässä viimesen kuukauden aikana!!

    • Hömppää

      Myönnetään , sama vika Rahikaisella. Lomalla on tullut seurattua aivan liikaa Jasminia ja Martinaa, mutta huomenna työt kutsuvat ja kevyt loma viihde vaihtuu arjen askareisiin ja työntekoon.

      • töihinpä.hyvinkin

        Noilla kahdella ei työt hartioita halkaise.


      • voisentään
        töihinpä.hyvinkin kirjoitti:

        Noilla kahdella ei työt hartioita halkaise.

        Ja vartalot kuin säkilliset ruuvimeisseleitä.


    • kdkkflfkdj

      Mara aloittaa taas kiihkeän" työputken" Miss Hki -kisaa varten, siitä kuullaan ja nähdään. Sponsorit eivät liene jättäneet tuota hömppienhömppä-kisaa.
      Jasu-raukka ei oo tehnyt töitä sitten Rhodoksen kesäduunien allasjumpparina, ja lomalle haluais päästä vaan.

    • mmierda

      Kortelampi on ikänsä ollut ala-arvoinen suuri ressukka.

    • Rttttuuuu

      Martina ja Stefan Pariisissa lapsineen. Stefan vaan kin istuu. Saanut lihasta luiden päälle. Eikä Martinakaan ollut hassumman näköinen.

      • seisoomyös

        Stefan vaan kin istuu

        Istuu joo. Kiitos tiedosta.


    • oletsairastunut

      jos kiinnostaa noin jonkun liikkuminen olet nyt sairastunut henkisellä tasolla. korjaa tilanne .

      • eiuutta

        Se on kuule ollut sairas jo pidemmän aikaa.


      • eienääsairas

        Onneksi draumaattinen valilevylaikkaus onnistui!


      • emppeli

        Ei Martina saa pidettyä Stefania. Stefan on liian komea ja liian nuori. Lisäksi Martina on pahoinpitelijä. Saakohan pidettyä edes lapsiaan tuommoisen käytöksen takia. Ja niin niin ylimielinen, katsoin eilen Martina ja hengenpelastajat ja ou jees miten kohtelee kilpailijoita.
        Kuvittelee itsestään liikoja. Sanoi myös yhdessä kirjoituksessa, ettei me voida erota vain sormia napsauttamalla kun meillä on lapsia. Eiköhän totuus ole niin, että on LAPSI. Käsitykseni mukeen vanhemman lapsen isä on Eerikäinen.


    • kaunis.perhe

      Kauniita kuvia Pariisin lomalta.

    • luff

      On nähty, muttei kerrota-------

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe