Miten saada mäyräkoira ravaamaan nätisti vieressä?

Flame14

Olen suunnitellut mätsäriin menoa 5v mäyräkoira narttuni kanssa. Koira osaa seistä nätisti paikallaan (osaa itse seistä 'hienosti' ja pysyy asennossa yleensä) mutta ei millään halua ravata vieressäni. Kun yritän saada sitä makupaloilla houkuteltua kävelemään,se joko ryntää eteeni täyttä vauhtia ja kiskoo tai laittaa jarrut pohjaan eikä liiku mihinkään. Jos se kiskoo,vedän kevyesti hihnasta ja hidastan itsekin vähän. Yleensä narttuni hidastaa ja suostuu (välillä) ravaamaan nätisti muutaman askeleen. Jos pysähdyn antaakseni sille makupalan ja yritän sitten jatkaa kävelyä,niin se tekee täyden stopin ja ei liiku kevyesti hihnasta vedettäessä minnekään. Makupalakaan ei kiinnosta silloin. Välillä taas liikkuu,mutta juoksee ja pomppii minne sattuu,ja kun hidastan,tekee täyden stopin. Koirani on (mäyräkoirille tyypillisesti) yleensä todella itsepäinen eikä usko minua vaikka komennan ja näytän miten pitäisi tehdä. Kaipaan kipeästi apua,haluaisin että se kävelisi nätisti!

4

111

Vastaukset

 • Trolliksi liian pitkä.

 • Yritä palkata koira ravista liikkeessä, siis pieni namimuru suuhsun koko ajan kövellen, ja muista kehua , myös hekut rohkaisevat oikeaan liikkeeseen. Aluksi voit vaikka juosta takaperin ja houkuttaa koiraan juoksiun lelulla, ja sitten siirtää lekun käteen ja juoksuttaa sivulla, jo viisikin askelta ansaitsee aluksi palkan

 • Edelleen trolliksi liian pitkä ja liikaa kirjoitusvirheitä. Vaadit harjoittelua.

  • Suurin osa täälä on keksittyjä stooria joihin sitten ite osaa vastata. Välillä joku kävelee ja ottaa torkut katuojas huutaen. Välillä sama tyyppi on ollut rullatuolissa.

   Joillakin ollut välillä 5 koiraa ja sitten muistaa, että olipa niitä 7. Joku antaa koiran kasvatusohjeita vaikka ei elämän aikana pystynyt kouluttamaan ensimmäistäkään.

   Avoin palsta on tälläinen ja pitää lukea suodattimet silmillä. Huumori mielessä voi aina joskus oikaista, kun kirjoittaja ei muista mitä eilen kirjoitti.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  243
  3738
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  39
  464