TPS Saku Koivu pelipaita

Tuutikki-85

Minulla on TPS:n Saku Koivun valkopohjainen pelipaita / fanipaita ylimääräisenä ja ajattelin laittaa sen myyntiin. Osaisiko joku sanoa mitä siitä voisi pyytää?

12

1673

  Vastaukset

  • 25€ käypä hinta, jos puhdas ja ehjä

  • Oletko jo kyseisen paidan myynyt?

   • En ole vielä myynyt.


   • Jos sinulla on edelleen paita myymättä niin olisiko mahdollista nähdä kuvaa paidasta?


  • Tuskinpa tuosta 25 euroa saa... 2500 voisi ehkä kuulostaa jo paremmalta? Kannattaa laittaa ns. kyrvät jonoon ja katsoa, kenellä riittää ihan oikeasti kiinnostusta.

   • ...Lue: Jos siis kyseessä on _fanipaita_, niin se on melkoisen arvokas. Jos taas kyseessä on _aito pelaajan pelipaita_, niin se on aivan helvetin arvokas. Missään tapauksessa ei kannata ihan pikkuroposilla myydä.


   • Ivanpilaaja kirjoitti:

    ...Lue: Jos siis kyseessä on _fanipaita_, niin se on melkoisen arvokas. Jos taas kyseessä on _aito pelaajan pelipaita_, niin se on aivan helvetin arvokas. Missään tapauksessa ei kannata ihan pikkuroposilla myydä.

    Kiitos vastauksesta. Mistä erottaa aidon pelipaidan ja fanipaidan? Ja mitä kautta paitaa kannattaisi alkaa myymään?


   • Paras tapa erottaa paita paidasta on tietää, mistä se on peräisin(!?).

    Fanipaidoissa erilaiset tunnukset on tyypillisesti painettu paitaan, pelipaidoissa käytetään usein ompelua. Samoin fanirekvisiitan ja peliasun materiaalit ja muotoilu usein eroavat toisistaan... Pelipaidassa voi lisäksi olla erityisiä virallisia tunnuksia, sekä tietty pelaamisen jälkiä, jos paita on ollut käytössä.

    Fanipaidalle tuo arvoa ikä ja legendapelaajan tunnukset - pelipaidalle samat tekijät + aitous ja uniikkius sekä kulttistatus, tavoitellun keräilyesineen asema.

    Paidan alkuperä ja arvo kannattaa ensin selvittää tarkemmin, ja mahdollista ostettavaksi tarjoamista voi varmaan kokeilla sopivin lähtöhinnoin esim. jossain aiheisiin vihkiytyneillä yhteisöfoorumeilla tai huutokaupassa.


  • 10 egua

  • Varmaan aika sopiva hinta.

   T:Tamperelainen

  • Vieläkös olisi paita tallessa ja tarjolla?

  • Ei luoja ihmiset hommatkaa elämä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   6517
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   3233
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2116
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   347
   1832