Telian omat sivut

Turhakefirma

Millä hiton konstilla teliaan saa enää yhteyttä. Omat sivut googlaamalla vie vaan johonkin hiton klaaniin ja vaik tirjautuukin niin homma jumittuu johonki ketun yhteystietojen tarkistukseen. Häh. Teliako kysyy puhelinnumeroa kirjautuneelta asiakkaalta mut sivulla ei pääse sitten edes kuittaamaan että kaik tiedot on oikein. Edes saldotietojani en pääse enää puhelimellani katsomaan. Ostin tämän älypuhelimenkin heiltä joten ei luulis olevan androidia vaikeaa telian ymmärtää. Vaihdan firmaa heti kun joskus saan teliaan yhteyden jostain kautta. Milloinkahan? Ja miten? Kovasti piileskelevät.
Vuodesta 1993 asti olen ollut asiakkanaan vaikka heidän nimensähän vaihtuu jatkuvasti.... oitehtinut on siis kauan.

4

287

  Vastaukset

  • Tämä on sitä nyky-asiakaspalvelua !!

   Soneran aikana sähköpostiin ei tullut roskapostia .... nyt tulee Telian aikana !!!

   Miten ihmeessä jotkut ilmaiset sähköpostit pystyvät suodattamaan roskat pois ........ ja asiakassuhteessa Teliaan oleva joutuu nyt kärsimään !!!

   laittakaa viestiä Telian sähköpostin inet:in ylläpidolle kun itse en löydä sinne osoitetta, ETTÄ LAITTAVAT ASIAT KUNTOON JA JÄRKI KÄTEEN !!!

   Alkaa nyt sapettaa kun pitää eritellä jopa 200 roskapostia joka päivä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • taitaa olla kyseessä invalid user-ongelma,, kun googleen kirjoittaa: telia asiakaspalvelu saa asiakaspalvelu sivun ihan nätisti

  • Nyt Telian aikana roskapostia on alkanut tulla tolkuttomasti, tulee 20...30 päivässä. Korruptiofirma, joka maksaa käsittämättömät 800M€ sakkoja suomalaista rahaa korruptiosta Uzbekistaniin. Hankkiudun eroon tällaisesta paska-firmasta pikimmiten. Onneksi on kilpailua alalla..

  • Soittamalla pääsin hiljattain nopeammin Teliaan liittymäasiassa henkilökohtaiseen palveluun nopeammin kuin Soneran aikaan eikä ollut sitä valinta rumbaa robottiäänen kanssa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   300
   11783
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   335
   5779
  3. Ööö yksisuuntainen maski THL?

   "Asiantuntijoiden" mukaan yleensä maskit etenkin itsetehdyt eivät estä koronavirusta muuten kuin että niiden käyttäjät ei tartuta muita jos pärskivät
   Maailman menoa
   67
   3131
  4. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   138
   2890
  5. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   180
   2588