Uuvatit läksi hyökkäykseen PS-puoluetta vastaan

Ulvova-uuvatti

33

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeusvaltiokoo

      Uuvateilla ei ole ainoatakaan äänestäjien antamaa ääntä he irtisanoutuvat ja näin ollen pettivät äänestäjänsä muuttamalla kantansa Kumma jos ministerit voivat muuttaa lupauksensa mutta jatkaa kuin ei mitään olisi tapahtunut.

      • joteski.pöljää.taas

        .. niin ja harvassa hallituksessa , jos missään muualla, kuin suomessa on 5 ministeriä. 0,7% kansan kannatuksella.


    • Vatuttaakotorvia

      Tohinan on todellakin torvi.
      Ensin se näki pimeässä salissa jonkun natsi tervehdyksiä, kukaan muu ei niitä nähdyt, paitsi Elovaara. Sitten kun kuvassa olevat ihmiset suuttuivat kun heitä natsitellaan, koska olivat tavallisia puolue ihmisiä , he veivät asian poliisille. Poliisi ei ei kuitenkaan ottanut juttua hoitaakseen , kun katsoi , että asia oli selvitetty, ei natseja.
      Torvinen vieläkin vänkää.
      MinkälInen tuomari tuo Torvi on kun valehtelee jatkuvasti.
      Jatkuva räksytysuuvateilla. Milloin Elo näkee vihreitä miehiä, Elovaara ja Torvi natseja. Hullujaranskalaoset nuo ovat.

    • eimuuta

      Lörinää Torviselta!

    • SimeooniElolla
    • Uuvatti-uuvahti

      Näin sitä aina kehitetään vastustajalle mielikuvituksellisia tarinoita huomion kiinnittämiseksi pois romahtaneista uuvateista ja vieläpä uuvattien itsensä kehittelemällä teorialla.
      .
      Jos syyllisiä näihin syytteisiin olisikin, pitäisi uuvattien itse katsoa peiliin, sillä he olivat silloin persujen johtajina.

    • dfghdfhfgdh

      Melkein itkettää; äänestäjät ovat hylänneet nämä uuvatit eivätkä uudet liitolaissuhteet tule kantamaan ensi kaudella enää leipää.. mikä siis neuvoksi?
      Varautukaa vaan sympatiankalasteluihin ja takinkääntöihin uuvattien puolelta :D

      • Torviontorvi

        Uuvatit ei osaa muuta kui uhriutua.
        Ensin itkevät kuinka heitä suytellään, eivätkä tajua, että itse räksyttävät valheita kuin rakkikoirat.


    • hei.haloo

      Eikö maassa ole tärkeämpiä asioita kuin Soini,,, UV,,, ja Persut, voi jösses sentään?

      • Niin.että

        Joo enempi inhoan hallalais porukkaa ja sen suomi ensin sekä suomen sisun ääriääliöitä.
        Vaikken Soinista perusta nii kummiskin nostan hattua hälle kun teki pesäeron roskasakista.


      • RoskaSoini

        Soini siirtyi roskasakkiin rikollisjengi kokoomukseen.


      • dsfgsdghfds
        Niin.että kirjoitti:

        Joo enempi inhoan hallalais porukkaa ja sen suomi ensin sekä suomen sisun ääriääliöitä.
        Vaikken Soinista perusta nii kummiskin nostan hattua hälle kun teki pesäeron roskasakista.

        Soinihan nimenomaan ratsasti tämän "roskasakin" äänillä persut hallitukseen 17,6 % kannatuksella.

        Se ns "pesäero" ei ollut mitään muuta kuin omien äänestäjiensä kusetusta ja pahimman luokan takinkääntöjä, mitä suomen politiikassa on kuunaan nähty.

        Onneksi ei ole Soinin sika, surkeiden takinkääntäjä-populistiensa kanssa, enää pilaamassa seuraavan jytkyn (ja se todellakin on tulossa) lupauksia.


    • syytänitseäni

      Aivan hävettää, että olen joskus ollut Soinin kannattaja.

      Miten ihminen on voinutkaan olla noin väärässä?

      Luotin ja uskoin liikaa sen pjaskapuheisiin.

      Naisena.

      • sammahärr

        Ihan samat ajatukset vaikkakin
        Miehenä..


      • Näin kävi minullekin.
        Nainen


    • inhonionsuuri

      Aivan kaikki on ollut suurta "huttua" ja oman edun tavoittelua.

      Lopetan Hymynkin tilaamisen, ellei se Soinin lässytyspalsta häviä sieltä huishelkkariin ja pikaisesti!

      • asdfasdfgasd

        Kertoo paljon sinusta jo se että olet Hymyn kaltaisen sontatunkion joskus tilannut.


      • fgyhjfgjhfg
        asdfasdfgasd kirjoitti:

        Kertoo paljon sinusta jo se että olet Hymyn kaltaisen sontatunkion joskus tilannut.

        Aina yhtä ihanaa kun te "suvakit" olette noin suvaitsevaisia ja avarakatseisia ihmisiä..


    • asdfgasdfgasdfg

      Huvittavaa pienten takiaispuolueiden keskinäistä kisuamista.

      • törky.turpa

        Mutta, aah..., niin tärkeää.


    • terkutRovaniemeltä

      Torvinen on entinen ylen toimittaja.

      • ihmeköstuo

        Siksihän se on siellä suosionhuipulla.


    • kljlkjkj

      Uuvatit kuuluu samaan luokkaa ku Kreikan lainat eli roskalaina luokkaan..........

      • Turha-U

        Kansa joutuu kummatkin maksamaan, niin uuvatit kuin Kreikan lainat.


    • Repolaisen.Jukka

      Se on hienoa miten soinin ja halla-ahon kaltaiset populistit voivat pyöritellä imbesillejä miten haluaa, kuivana kakkoseen taitaa olla elämänkoulun isänmaallisten elämä.

      • Mitäs.jos.seuraisit

        Olikin taas todella terävää tekstiä joltain jälkijättöiseltä. Et tainnut uuvattien syntyhetkiä seurata sen tarkemmin kun et huomannut miten surkuhupaisan likaista ja POPULISTISTA peliä pelasivat uuvatit ja heidän uusi liittoumansa: Orpo, Sipilä ja kaikki mahdolliset kynnelle kykenevät.


    • klax

      Uuvatit yrittävät saada kannattajia, vaikka ei ole mitään poliittista ohjelmaa. Kuka nyt sikaa säkissä lähtee ostamaan. Kyllä kannatus on täysi 0 % näillä askel merkeillä, pelkkä populisti takiais ryhmä ilman uskottavuutta.

    • nähdäännn
    • 6utyg

      Viisi ministeriä 0,7% kannatuksella – Tämä ei ole demokratiaa

      Olisiko aika tehdä perustuslakiin muutoksia ettei maamme enää joutuisi näiden vallanhimoisten hallitsijoiden kusetettavaksi?

      Suomessa käytiin eduskuntavaalit 2015 joissa Keskusta äänestettiin suurimmaksi puolueeksi 21,1 prosentilla, Perussuomalaiset sai 17,7 kannatuksen eli 524 054 ääntä ja 38 kansanedustajaa. Kokoomus oli edustajapaikoilla mitattuna kolmanneksi suurin puolue. Äänimäärässä mitattuna Kokoomus oli toiseksi suurin. Puolue sai 37 edustajapaikkaa ja äänistä 18,2 prosenttia 540 212 ääntä.

      Keskusta lähti Juha Sipilän johdolla vetämään hallitusneuvotteluita vaalien voittajana. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin. Hallitus saatiin kompromisseilla kokoon Keskustan, Perussuomalaisten ja Kokoomuksen kesken. Timo Soini oli vienyt lopultakin Perussuomalaiset hallitukseen. Vaalien alla oli lupauksia annettu kaikilta puolueilta, mitä kenenkin toimesta.

      Nostetaan Timo Soinin ”lupaukset” esiin: Kreikan tukipaketti oli taas käsiteltävänä eduskunnassa ja sukkana läpi. Siis hetkinen, meni läpi vaikka Perussuomalaiset oli hallituksessa? Puolue, joka oli tapellut kovin sanakääntein tukipaketteja vastaan olikin nyt hyväksymässä tukipaketteja Eu:n jäsenmaille.

      Sitaatti Soinin käyttämästä lauseesta, kun hän ruoski Jutta Urpilaista Kreikan tukipaketista eduskunnassa: ”kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte”. Tässä vaiheessa alkoi allekirjoittanutta kylmäämään. Väitän, että tukipaketit on aina närästäneet suomalaisia rankasti ja siihen haluttiin loppu, mikä näkyi hyvänä vaalituloksena Perussuomalaisilla.

      Nyt alkoi olla jo selvää, että 524 054 ääntä vaaleissa saanut Perussuomalaisten johto viis veisasi äänestäjistään. Mutta ei, tämä oli vasta alkusoittoa tulevaan!

      Tiedettiin Perussuomalaisten puoluekokouksen lähenevän. Kulisseissa alkoi peli, mitä emme olisi Suomessa uskoneen tapahtuvan, ilman sisällissotaa tai jonkinlaista vallankaappausta. Trio Sipilä, Orpo ja Soini (Kaksi ensimmäistä olivat tietysti tietämättömiä kaikesta. Uskoo ken tahtoo.), pelasivat hallituksen jatkon, kävi sitten Perussuomalaisten puoluekokouksessa miten tahansa.

      Perussuomalaiset kokoontuivat Jyväskylään äänestämään puolueelle uutta johtoa. Jussi Halla-aho äänestettiin demokraattisilla vaaleilla ylivoimaisesti puolueen puheenjohtajaksi jo ensimmäisellä kierroksella. Perussuomalaisten kenttä oli äänestänyt Timo Soinin valheita ja tyhjiä lupauksia vastaan ja halusivat todellisen muutoksen puolueeseen. Perussuomalaisten jäsenet eivät tässä vaiheessa edes arvanneet kuinka ison muutoksen olivat äänestäneet.


      Jo aikaisemmin kirjoitettu Trio alkoi toteuttaa suunnitelmaa B. Nyt oli aika laittaa täytäntöön yksi Suomen historian härskeimmistä suunnitelmista, jossa mukana olivat Sipilä-Orpo ja jopa Presidentti!

      Jussi Halla-aho kutsuttiin Kesärantaan kertomaan Perussuomalaisten mahdollisesta uudesta linjasta. Perussuomalaiset olivat äänestäneet uuden puheenjohtajan eivät uudesta hallitusohjelmasta. Sipilä-Orpo -kaksikko halusi ilmeisesti kuulla mahdolliset ministerin vaihdokset, mikä on normaalia puoluejohdon vaihtuessa. Neuvotteluiden tarkoitus olikin kuulla Perussuomalaisten linja. Halla-aho ilmoitti, että jo neuvoteltu hallitusohjelma kelpaa ja mennään eteenpäin hallituskauden loppuun samalla ohjelmalla. Kuitenkaan jo neuvoteltu ohjelma ei kelvannut Sipilälle ja Orpolle.

      Performanssi alkoi: Sipilä otti yksityiskoneensa ja suuntasi kohti Naantalia jättämään Presidentille hallituksen eropyynnön. Tästä kuitenkin selvittiin kuin ihmeen kaupalla, kun Simon Elo soitti Sipilälle juuri ennen Naantaliin saapumista, että olemme perustaneet uuden eduskuntaryhmän ja vanhat tutut ministerit voisivat jatkaa viroissaan samalla hallitusohjelmalla kuin tähänkin asti. Sipilä ja Orpo olivat siis hetkeä aikaisemmin hylänneet saman hallistuohjelman Jussi Halla-ahon esittämänä, mutta Simon Elon ehdotus kelpasi Sipilälle ja Orpolle. Sipilä meni Kesärantaan, käveli saunaan ja poltti Presidentille kirjoitetun hallituksen eroanomuksen! Kyllä, aivan näin!

      • ryctuv

        Oli syntynyt uusi eduskuntaryhmä ”uusi vaihtoehto”, josta kukaan ei tiennyt etukäteen yhtään mitään.

        Hallitus muodostettiin samalla ministeriryhmällä kuin se 2015 vaalien jälkeen aloittikin. Muutama ministerivaihdos ja salkkuja laitettiin pari lisää, mutta ei vaalien takia.

        Nyt Suomi nauttii hallituksesta, jossa on viisi ministeriä 0,7 kannatuksella. Heillä ei ole puoluetta, eivätkä he ole saaneet edes 5000:tta kannattajakorttia kerättyä, jotta voisivat edes puoluetta perustaa. Heillä ei ole kansan kannatusta, saati tukea. Miten ihmeessä Suomessa, missä demokratian piti olla se peruskivi voi olla hallitus, mitä ei ole vaaleilla valittu? Asia on itseasiassa täysin päinvastoin. Nämä henkilöt sivuuttivat kahdet demokraattiset vaalit, kansanäänestyksen ja Perussuomalaisten puoluekokouksen äänestyksen.

        Virhemarginaali otettaessa huomioon ylen gallupin mittauksessa 0,7 kannatuksesta Uusi vaihtoehto ryhmälle ja viidelle ministerille, voisi Uudenvaihtoehdon kannatus olla jopa nolla. Toisaalta se on yhdentekevää, menee virhemarginaali kumpaan suuntaan tahansa.

        Nämä ihmiset pilaavat tämän maan. He eivät välitä demokratiasta lainkaan. Nyt on aika kansalaisten herätä ja laittaa maamme takaisin demokratian tielle. Meidän ei kuulu, emmekä saa hyväksyä tällaista tapahtuvan maassamme!

        Perustuslakimme mahdollistaa tämän kaiken, sitä olisi varmaan syytä ”vähän muokata”.


      • hermandootti
        ryctuv kirjoitti:

        Oli syntynyt uusi eduskuntaryhmä ”uusi vaihtoehto”, josta kukaan ei tiennyt etukäteen yhtään mitään.

        Hallitus muodostettiin samalla ministeriryhmällä kuin se 2015 vaalien jälkeen aloittikin. Muutama ministerivaihdos ja salkkuja laitettiin pari lisää, mutta ei vaalien takia.

        Nyt Suomi nauttii hallituksesta, jossa on viisi ministeriä 0,7 kannatuksella. Heillä ei ole puoluetta, eivätkä he ole saaneet edes 5000:tta kannattajakorttia kerättyä, jotta voisivat edes puoluetta perustaa. Heillä ei ole kansan kannatusta, saati tukea. Miten ihmeessä Suomessa, missä demokratian piti olla se peruskivi voi olla hallitus, mitä ei ole vaaleilla valittu? Asia on itseasiassa täysin päinvastoin. Nämä henkilöt sivuuttivat kahdet demokraattiset vaalit, kansanäänestyksen ja Perussuomalaisten puoluekokouksen äänestyksen.

        Virhemarginaali otettaessa huomioon ylen gallupin mittauksessa 0,7 kannatuksesta Uusi vaihtoehto ryhmälle ja viidelle ministerille, voisi Uudenvaihtoehdon kannatus olla jopa nolla. Toisaalta se on yhdentekevää, menee virhemarginaali kumpaan suuntaan tahansa.

        Nämä ihmiset pilaavat tämän maan. He eivät välitä demokratiasta lainkaan. Nyt on aika kansalaisten herätä ja laittaa maamme takaisin demokratian tielle. Meidän ei kuulu, emmekä saa hyväksyä tällaista tapahtuvan maassamme!

        Perustuslakimme mahdollistaa tämän kaiken, sitä olisi varmaan syytä ”vähän muokata”.

        Muokata muutakin kuin SOTE:a varten? Ite näen, ett uuwattien kannattamattomuus poikii "loikkauksia", niin tärkeeks persulle on opetettu "edustaminen", muusta viis. Hallituksel ei syksyllä ookkaa enää enemmistöö EK:ssa ja tehään hallitusremontti. KEPUTEATTERIN näytöksistä(uhriutumisesta) pelkästään kyse.


    • SeksiPierre

      Siis ollakko, vai eikö olla uuvatti? Kas siinäpä pulma.

    • yritysonkova

      Veikkaan, että Soinin lupauksien perässä seuranneet uuvatit katuvat katkerasti takinkääntöään.. vaikka nyt onkin läpinäkyvä teatteri ja yhä värikkäämmäksi yltyvä keinottelu kovasti päällä.
      Mitä ihmettä kuvittelivat takinkääntönsä sitten tuovan muuassaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      279
      4619
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2498
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2166
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe