Suomilimiitti perintään?

50alennus

Otin talvella s.limiitin 2000e lainan, pari erää kerennyt lyhentää mutta nyt ei rahat riitä. Nuo lyhennykset lähinnä vain korkoa eli ei ole paljoa lyhentynyt.

Onko tietoa miten sopivat maksujärjestelyjä? Meneekö samaan perintään kuin muut ko. firman vipit? Meneekö luottotiedot heti vai jos alkaa lyhentää perintätoimistoon niin säilyykö tiedot?Onko perinnän korko yhtä iso kuin alkuperäisen lainan, tuossahan korkoprossa ihan järkky iso

5

1602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luottotiedot ei mene kun maksat perintätoimistoon. Sitten vasta alkaa tulla sontamerkintöjä jos senkin menee kusemaan.

      Ensisijaisesti kannattaisi sopia takaisinmaksusta sen suomilimiitin kanssa, tai vielä parempi, maksat nyt vaan sen loppurahan sinne saman tien niin ei tarvitse vääntää.

      Perintään maksaminen ei hyödytä, silloin rikastuttaa perintätoimistoa sen suomilimiitin lisäksi.

      • gjghjg4

        vippi.fi sama homma, Eka maksumuistutus tullut ja eräpäivä oli 12.7, missä vaiheessa minun kannattaa ottaa sinne yhteyttä ja sopia maksujärjestelystä, juuri ennen 60vrk eräpäivästä ettei tule merkintää ? Entäs miten korot tässä tapauksessa, onko sille loppusummalle, mikä oli eräpäivänä, eräpäivän jälkeen normi reilu 7% viivästyskorko vai juokseeko edelleen 400% vuosikorko ?


      • gjghjg4 kirjoitti:

        vippi.fi sama homma, Eka maksumuistutus tullut ja eräpäivä oli 12.7, missä vaiheessa minun kannattaa ottaa sinne yhteyttä ja sopia maksujärjestelystä, juuri ennen 60vrk eräpäivästä ettei tule merkintää ? Entäs miten korot tässä tapauksessa, onko sille loppusummalle, mikä oli eräpäivänä, eräpäivän jälkeen normi reilu 7% viivästyskorko vai juokseeko edelleen 400% vuosikorko ?

        7% viivästyskorko tulee varmaan sitten kun on jo ulosotossa, maksuhäiriöt päällä 180pv, eli sitten se maksaa vähän enemmänkin jos siihen pisteeseen päästää.

        Maksujärjestelyistä kannattaa sopia heti.


      • Rohkeastivaan

        Miehellä on suomilimiitti Ok perinnässä. Hyvin sai tehtyä maksusuunnitelman sinne. Asiallinen palvelu ja itse voit valita maksuerät ym.


    • eiperinnänkorko

      Ei ole olemassa mitään perinnän ja ulosoton korkoa. On vain alkuperäinen luottokorko, minkä lainanottaja on hyväksynyt lainaa ottaessaan sekä normaali viivästyskorko. Alkuperäinen lainakorko voi kertyä enintään 180 päivää siitä kun laina on ERÄÄNTYNYT. Sen jälkeen kertyy normaali viivästyskorko (nyt 7%), myös perinnässä. Jos velkomustuomio tulee ennen kuin erääntymisestä on 180 päivää, alkaa tuo 7% viivästyskorko juosta tuomiopäivästä alkaen. Monet luotonmyöntäjät lykkäävät lainan perintäänkin vasta aika myöhään erääntymisen jälkeen, joten sitä korkeaa korkoa nyt vaan kertyy väkisinkin. Se ero perintään maksaessa on, että n. 2500€ velkasumma lyhenee kokonaan pois parissa vuodessa vajaa parinsadan euron kuukausimaksuilla, kun luotonmyöntäjällä suurin osa menisi korkoihin, joka ei koskaan tipu siihen 7%, koska laina ei ole eräännytetty kokonaisuudessan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe