Aihe

Kohtuujuojat

alkoholisti3465869

Onkoha tuo totta, ku vaikka alkon sivuilla väitetään että suurin osa ihmisistä juo kohtuudella ?
Mikä se kohtuus sitten on ? Onko kohtuus semmonen että se vaihtelee joka ihmisellä, toinen juo vähemmän ja toinen enemmän. Itestä ku tuntuu että ei tuommosta kohtuujuomista hirveästi suomessa oo. Joko juo tai sitten ei juo ollenkaan.

Minulla käy itel sillai että välillä pidän juomisessa taukoja, mutta sitte ku alan juoda, niin se vaihtelee aika kovasti paljonko juon, liekö se sitten kohtuutta. Tuntuu etten haluais juoda mutta toisaalta tuntuu että on mukava kun saa ihmisiä tavata kun tulee juotua, jos niitä ei muuten tule tavattua.

12

173

  Vastaukset

  • Toivottavasti täs mun puheissa oli jotain järkeä

  • Liika on aina liikaa, mutta kohtuus on liian vähän.

  • Asiantuntijat ovat määritelleet suurkulutuksen alkoholimäärät.
   Jos ottaa yhdellä kertaa 5-7 paukkua tai olutta niin suurkulutuksen raja ylittyy.Kaikilla miespuolisilla ystävilläni ylittyy tuo raja eli en tunne ketään kohtuukäyttäjää enkä myöskään itse ole kohtuukäyttäjä.
   Yhden aineen suurkulutus ei välttämättä vaikuta terveyteen mutta suomalaisilla on taipumusta suurkuluttaa alkoholin lisäksi sokeria,suolaa ja ruokaa ja sitä kaikkea maksa ei aina kestä vaan voi tulla suomalaisille tyypillinen rasvamaksa tai diabetes tai jokin muu sairaus.

  • Juoppo juo aina kohtuullisesti. Ei siis mitään hätää rakkaat lähimmäiset!

  • Loppuvaiheen alkoholisti saattaa juoda hyvinkin kohtuullisesti, esimerkiksi väkeviä ei elimistö välttämättä kestä enää lainkaan ja oma talous ei enää kestä kuin sen sixpackin halvinta rapakaljaa päivässä.

   Sitä vaan tissuttelee, ennenaikaiseen hautaan asti...

   • Aloituksen otsikko on kohtuukäyttäjät sekä aloituksessa kysytään että mikä on kohtuukäyttö?Onko täällä luetun ymmärtämisessä vaikeuksia vai jonkinlainen pakkomielle vastata aina ylimpänä olevaan aloitukseen vaikka ei olisi mitään sanottavaa aiheeseen liittyen?
    Jos haluat kuluttaa rahasi alkoholijuomiin ja lopulta tissutella rapakaljaa niin miksi et tee aiheesta aloitusta?


  • Otan joka päivä pari snapsia. ruokaryypiksi. Sen jälkeen otan päivänokoset. Kohta herättyäni lähdin ajoon. Nukkumaan mennessä taas snapsi.

  • 17 alkoholiannosta päivässä on suositus.

   • eikö toi oo aika iso annosmäärä :D


  • mulla ei kyl itel oo kohtuutta oon täs useemman päivän juonu, välil vähemmän välil enemmän

  • Asiaan perehtymättömät puoskarit tekevät virhearvioita alkoholin kulutuksen määrittelyssä.
   Oikeaan analyysiin tarvitaan henkilön rasvaprosentti,lihasmassa ja viskeraalirasva joiden perusteella määritellään sopiva alkoholin kulutusmäärä.

  • Kohtuukäyttö tarkoittaa satunnaista käyttöä tyyliin lasi silloin, lasi tällöin. Kohtuukäyttäjällä tai tämän läheisillä ei ole koskaan tarvetta miettiä tai määritellä kohtuukäyttöä. Kohtuukäyttäjä ei juo alkoholijuomia, vaan esim viiniä tai olutta, joka sattuu sisältämään alkoholia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   12471
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   299
   5956
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   87
   4553
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3341
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2376