Saara Aalto floppasi virallisesti?

LorttoTussukka

Floppi eli tuttujen kesken mahalasku. Onko nyt jo koittanut aika, jolloin virallisesti todetaan, että Saara Aalto floppasi? Voiko hän edes flopata, koska ei milloinkaan ollut muuta kuin mahallaan? Otetaanpa pieni kertaus ja sitten yhteenveto.

Saara Aalto osallistui X Factor kisaan UK:ssa. Jokaista jaksoa ennen hän selitti, ettei häntä haittaa vaikka hän tipahtaa pois, koska hän on "saanut jo niin paljon" kisasta. Itse kisassa ja sen jälkeen hän kuitenkin ruikutti ja itki ääniä, jotta saisi jatkaa. Ristiriitaista.

Muutaman jakson jälkeen suomalainen media heräsi ja päätti, että Saara Aalto on "uusi Nokia". Tällaista "uutta Nokiaa" hehkutetaan silmät ja korvat kiinni kaikelta realismilta - pääasia on hehkutus. Edes mikään ilmiselvä valhe "uuden Nokian" suunnalta ei saa mediassa aikaan pienintäkään kysymystä. Kun "uusi Nokia" on kiikarissa, silloin tärkeintä on hehkutus. Rovio rakentaa tuhansia leikkipuistoja Kiinaan, Jolla julkaisee maailman parhaan puhelimen ja Saara Aalto valloittaa maailman.

Edellä mainittu hehkutus sopi tietysti paremmin kuin hyvin Saara Aallolle, joka huomasi, että hän voi sanoa mitä tahansa ja se uskotaan. Ja Saara Aaltohan sanoi. SIA oli tehnyt hänelle biisejä. Oli viiden albumin sopimus Sony UK:n ja Sony Finlandin kanssa. Oli useita manageritoimistoja, jotka puuhastelivat vain hänen asiansa eteen. Oli tulossa biisinkirjoitusmatkoja huippukirjoittajien olohuoneisiin Los Angelesiin. Oli alkamassa maailmankiertue. Oli tulossa "the biisi" nimellä kutsuttuja sinkkuja. Simon Cowell kuiskutti Saara Aallon korvaan salaisuuksia tulevasta yhteistyöstä. Kaikki X Factor kisailijoiden vanhemmat pitivät Saara Aaltoa voittajana ja parempana kuin oma lapsensa. Koko X Factor koneisto rakastui Saara Aaltoon, koska hänellä oli visio ja hän oli niin taitava, että hänelle voitiin suunnitella kaikkein vaikeimmat koreografiat. Sitten kisan jälkeen ilmeni vielä, että empaattinen Saara Aalto vähät veisaa omasta maailmanvalloituksestaan ja supertähteydestään, koska hänelle tärkeintä on tehdä koko maailmasta onnellinen - minkä hän toteuttaa perustamalla onnellisuuskouluja sinne ja tänne. Rehtorina toimisi Meri-rakas ja pääopettajana Saara Aalto itse.

Levysopimuksesta piti Saara Aallon joulukuussa kertoman mukaan kuulua lisää heti kun päättäjät tulevat joululomilta. Ei ole kuulunut. Singlen piti tulla ensiksi keväällä ja sitten kesällä. Välillä Saara Aalto tosin sanoi, ettei hän itsekään tiedä milloin se tulee. Nyt kesä on ensi viikolla virallisesti ohi. Koulut ovat alkamassa. On syksy. Singleä ei näy vieläkään. Pian on joulu. Saara Aallon kotisivujen keikkakalenterin mukaan hän on esiintymässä jossakin gay-kissanristiäisissä pari kertaa tässä kuussa.

Milloin suomalainen media myöntää faktat ja julkaisee artikkelita joissa meille faneille ja ihan koko Suomen kansalle kerrotaan totuus: Saara Aalto veti meitä nenästä. Hän floppasi. Jälleen. Mikään mitä Saara Aalto kertoi joulukuusta alkaen, ei vaikuttaisi pitävän paikkaansa. Mistä saataisiin seuraava "uusi Nokia", jota hehkuttaessa kylmä talvi sujuu kuin siivillä?

6

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syötikkönääs

      rakentaako rovio todella noin monta puistoa kiinaan...suomaalainen haluaa uskoa kaiken mitä nämä 2 saarnasanomaa julistaa joka aamu jokaisessa baarissa ja kahvilassa.
      nousukauden lopuksi kaikilla suomaalaisilla on omat siivet ja kaikki unet toteutuvat.......velalla ja valeella.
      silti sara on mainio ammattilainen , jota tosin käytettiin syöttinä , jotta suomaalaiset eivät seuraa vahingoissakaan mitä maailman finanssikiemuroissa tapahtuj samaan aikaan.

    • jos_niin

      Jos Saara Aalto on uusi Nokia, ei sillä ole vaatteita. Musiikkivideoissa alusasuissaan. Kolehti pystyyn, että saadaan hankittua Saaralle päällysvaatteet Eurovisiokeikalle!

    • entykkääääää

      Saaralta yksinkertaisesti puuttuu ihan kokonaan karisma! Käyttäytyy ja puhuu lapsellisen teennäisesti, esiintymisasut aina irstaita, liian suuret luulot itsestään jne. En katso mitään ohjelmaa. missä Saara aukoo pientä suutaan ja keikuttaa kursettaan avonaisissa ryysyissään.

    • entykkäääääää

      MIkä ihme tossa naisessa ärsyttää niin paljon? Onko ne liian isot luulot ja odotukset ja teennäinen esiintyminen, mutta en kestä katsoa paria minuttia kauempaa.

      • höttöä

        Samat sanat. Ärsyttää sen teennäisyys ja kakaramainen puheensönkkäys. Lauluääntä on, mutta tunne puuttuu tykkänään. Kaikki esiintymiset on kuin suurta teatteria, kaikki saman tyylisiä
        Ei sytytä ainakaan meikäläistä


    • missäviipyy

      Milloin se sen uusi levy ilmestyy, eikö ala olla jo kiirus?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe