Putinin fasismi kukoistaa

fasisimiaseon

Putin uhkailee ja uhmakkaasti käyttää valtaansa kukistaakseen kaikenlaisen erimielisyyden Venäjällä. Television ja julkisen sanan kontrolli vievät rehelliseltä viestinnältä pohjan.
Putinin Venäjä valloitti Krimin ja sotii Syyriassa ja Itä-Ukrainassa ja jakelee boikotteja länteen. Suomen juustovienti on sen takia romahtanut. Putin on varsinainen höyrypää, joka syöttää kansalleen pajunköyttä ja sysää edellämainituista tekosistaan syyn muiden harteille. Raukkamaista heikon itsetunnon aiheuttamaa toimintaa. Silloin, kun järki loppuu, niin otetaan uho ja väkivalta käyttöön. Se on vanha totuus. Venäjältä on järki loppunut siinä vaiheessa, kun se marssi Krimille.

12

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pahoinpelkään

      Mahdoton tietää, onko kaikki Putinin itse päättämiä vai onko hän kenraalien talutushihnassa kuten koira punaisella torilla.

      • julmis

        onko kukaan tietoinen mita PUTIIN kavi maarailemassa


      • SairastaMenoa

        Ehkä Putin kävi määräilemässä trollejaan nuolemaan itseään enemmän.


      • JULMISKOon

        tietaako kukaan joka totii sanoo mita KAJA VALE kavi maarailemssa suomessa


    • Venäjä on mielestäni toiminut täysin oikein. Lännen tiedotusvälineet valehtelevat Putinista ja Venäjän politiikasta niin paljon kuin kerkiävät.
      Venäjä ei ole vallannut Krimiä, vaan Krim itse liittyi vapaaehtoisesti Venäjään sen jälkeen kun ylivoimainen enemmistä krimiläisistä sitä kansanäänestyksessä vaati. Mitään todistetta Venäjän puuttumisesta Itä-Ukrainan tapahtumiin ei myöskään ole. Syyriassa Venäjä puolusti laillista Syyrian laillista hallitusta Syyrian omasta pyynnöstä. USA ja muut länsimaat sen sijaan pyrkivät aseistamaan terroristeja Syyrian laillisen hallituksen kaatamiseksi.

      Länsimaita kiusaa se, ettei Venäjä suostu tanssimaan Brysselin tai Washingtonin pillien mukaan, vaan haluaa säilyttää itsenäisyytensä ja vapautensa.

      Länsimaissa ei ole todellista sananvapautta eikä demokratiaa. Sensuuri karsii tiedotusvälineistä totuuden Venäjästä, Putinista, Syyriasta, Ukrainasta tai Krimistä. Venäjää koskevia tietoja myös vääristellään räikeästi. Tyypillinen esimerkki on uskottelu, että Venäjä olisi sekaantunut USA:n presidentin vaaleihin, vaikka ainuttakaan todistetta ei ole pystytty esittämään.

      Rauhaa maailmassa ei rakenneta pakotteilla eikä boikoteilla, vaan lisäämällä kaupankäyntiä, kulttuuri- ja muita rauhanomaisia kanssakäymisiä eri maiden kesken. Venäjä on aina ollut valmis tähän länsimaiden kanssa, mutta länsi etsii vain uusia keinoja Venäjän eristämiseksi. Se on vihan ja epäluulon kylvämistä ja sodan siemenien kylvämistä.

      • IdiootitLauluKuorossa

        Venäjä ja Putin ovat onnistuneet huijaamaan vain itselleen hyödyllisiä idiootteja.


      • Uskoisit Venäjää, kun se itse sanoo sekaantuneensa sotilaallisesti Itä-Ukrainan ja Krimin tapahtumiin. Krimin pelleilyvaaleista ei kannata keskustella.

        Venäjän itsenäisyys ei häiritse ketään lännessä. Sitä vastoin Venäjän sikailu ja puuttuminen toisten maiden asioihin häiritsee. Myöskään sananvapaudesta ei kannata olla huolissaan. Venäjän näkemykset kyllä nostetaan esille. Samaa mieltä niistä ei kovinkaan usein olla.

        Viimeinen kappaleesi olikin melkoista jeesustelua. Sinulla ei ole varaa puhua rauhan rakentamisesta maailmaan, kun puolustelet samassa yhteydessä sotilaallista tunkeutumista toiseen maahan. Venäjä voi halutessaan minä päivänä tahansa palata mainitsemaasi kultuuri- ja rauhanomaisen kanssakäymisen maailmaan. Sen on vedettävä miehitysjoukkonsa pois ja annettava Ukrainan päättää itse omista asioistaan.


      • hgojh

        Sakari42 voisi viimein ottaa mahorkat silmistään ja korvistaan ja alkaa uskomaan kiistämättömiä totuuksia! Ehkä sinulle tekisi hyvää muuttaa ihannoimaasi Putinin "lintukotoon" ja sieltä käsin ottaa osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Uskon, että vaikka sananmukaisesti suostuisit nuolemaan toveri Putinin perseen, et kuitenkaan olisi hänen suojeluksessaan.

        Kerropa Sakari42, minkälaisilla presidentin liksoilla toveri Putin on nykyään, luotettavien lähteiden mukaan arvioitu olevan jopa maailman rikkain ihminen? Vaikka pressan palkka olisi miljoonan päivässä, hänen olisi pitänyt olla vallassa melko pitkään...
        Ensimmäiset sata miljoonaa hän ryösti omalta kansaltaan Leningradissa, kun tilasi ruokapulassa oleville kaupunkilaisille lihaa Saksasta. Siirsi tilitykset bulvaanien kautta omille tileilleen ja meni sitten Saksaan ja perui tilauksen. Oman kansan nälänhätä jatkui, mutta oman pankkitilin saldo kasvoi.

        Hämmästyttää tuollainen takapajuisuus, mitä Sakari42 osoittaa. Tosin kauhallahan ei voi vaatia, jos on vain teelusikalla saanut. Olisi Sakarinkin suotavaa ottaa maailman asioista vähän selvää, ennen kuin alkaa paasaamaan muille omaa vajavaista liturgiaansa.

        Putin on pienillä aivoilla ja olemattomalla älykkyysosamäärällä varustettu agentti, jonka ahneus ja vallanhimo ei tunne rajoja. Kaikki häntä kritisoivat toimittajat saavat tappotuomion, Rahakkaat liikemiehet hän kuppaa kuiviin tai sulkee vankilaan. Tarpeen tullen hän räjäyttää kerrostaloja asukkaineen saadakseen syyn hyökätä Vuoristo-Karabahiin ns. terroristien kimppuun.

        Hyvä Sakari42, suosittelen sinulle internointileiriä, jossa:
        - ensiksikin opetetaan lukemaan
        - opetetaan kriittistä ajattelua
        - kerrotaan avoimesti muinaisen "ISÄ AURINKOISEN" kansaansa kohdistamista toimista
        - ym. ym. ym.

        Jos sinulla on kauhean paha olla täällä Suomessa, muuta ihmeessä rajan taakse itään, jossa ei ole mitään. Tai sori, onhan siellä jotain; sinne aurinko nousee ennen meitä.

        Rasput IN, Stal IN, Len IN ja Put IN


    • totuudentorvisoi

      Sakari42 on Putinin trolli, teksti täynnä soopaa. Tuhannet ja tuhannet kasvavassa määrin ovat aivan eri mieltä Sakari42:n kanssa ja ketjun aloittajan kanssa samaa mieltä. Putin syylistyi Krimin valtaukseen ja sen yhteydessä sotarikokseen. Sodat Syyriassa ja Itä-Ukrainassa on Putinin peukalon alla. Äiti Venäjää ei pitäisi hoitaa valheilla, joita kylvetään. Suomea koskevat viimeiset valheelt koskivat Mainilan laukauksia. Venäjä aloitti senkin sodan.

      • SotaKiimainenVenäjä

        Stalinin NL/Venäjä aloitti yhdessä Hitlerin Saksan kanssa toisen maailmansodan.

        NL/Venäjällä on valtava kokoelma heidän aloittamiaan sotia.


    • TappajaKerho

      Venäjällä on vallalla kansallikiihkoinen ortodoksis-fasistinen sotakiihko, jonka lietsojana on pikkuisten miesten tappajakerhoon kuuluva Putin.

    • Ahvenanmaa

      Onhan se hyvin mahdollista että pelurin mainettaan kotimaassaan pönkittääkseen Putin katselee jo seuraavaa sopivaa niemimaata Krimin niemimaan jälkeen. Länsihän taitaa olla jo muutenkin asettanut lähes kaikki mahdolliset taloudelliset pakotteet Venäjää vastaan, eikä Putinin tarvitse pelätä että pinta-alaltaan suurikokoista ydinasevalta Venäjää yritettäisiin alkaa miehittää noiden niemimaiden nappaamisten vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe