Miksi pistetaan asiallisia viestejä

dfdfasdfasdfa

Tämän on loputtava. Tästä tulee iso juttu.

20

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HOLISTI74.91

      juuri näin. aivan käsittämätöntä romua vw konserni suoltaa ihmisille. ei ilonpäivää näe, ruostuvat ennätysnopeasti että oikein sihinä kuuluu pelleistä ja äänieristys todella kehno. kuka niitä romuja enää haluaa!!!

    • ainiinsealkoholiteettää

      Monesko on itelläsi? Mulla jo viides, ei ongelmia. Miten sulle sattuu aina ne omistamattoman auton viat? Käsittämätöntä!

      • SitäSeValehteluTeettää

        Miten sulle taas sattuu ne viattomimmat yksilöt? Käsittämätöntä?!


      • JuubaJuub

        Kaverinkaa Volkkarissa ei ikinä mitään vikaa. Vain kuluvia osia vaihdettu, kuten vaihdelaatikko ja commonrail korkeapainepumppu...


    • 0lavi

      Tämähän on asiattomien palsta,kaikki trollarit kirjoittaa tänne,ne eivät omista kuin kottikärryt ja talikon.

    • Vaihtoon.meni

      Tosiaan viestini poistettiin, luettelin Volkkarin vikoja. Mitään sääntöjen vastaista en kirjoittanut, ihan tosi asiaa, sellaista, joista aikanaan Volkkarillekin reklamoin ja maahantuojalle. Muutama puhelu käytiin läpi, mutta maksumieheksi jouduin. Kirjoitin nimimekillä Vaihtoon,meni.
      Kuka sen on poistanut?

      • copy-paste

        Viestisi vikalista oli kopioitu yli neljä vuotta sitten julkaistusta viestistä, joten ei ollut sinun kokemuksiasi, vaan surkea trolli. Siksi ylläpito poisti viestin.


    • Vaihtoon.meni

      copy-paste, noin kirjoitit eiliseen viestiini ja vastasin sinulle heti. Kerrotko, mistä aikaisempi kirjoitus löytyy, kiitos? Se on todennäköisesti minun, jos on samat viat, koska tämä tapaus sattui neljä vuotta sitten. En tosin muista että olisin kirjoittanut silloin, mutta ehkä sitten olen. Vikalista on edelleen tietsikkani tiedostossa ja tallessa on myös laskut, jotka olen maksanut kun viat korjattiin. Tällä palstalla olen ollut edellisen kerran silloin neljä vuotta sitten. Nyt tulin hakemaan vertaistukea aivan eri asiaan. Silmiini sattui otsikko Volkkarin virheistä, ja vanha kokemani kauna palasi. En seilaile palstoilla kirjoittelemassa perättömiä, siihen ei ole aikaa eikä tarvettta.

      • copy-paste

        Siinäkin tapauksessa, että neljän vuoden takainen viesti olisi ollut henkilösi kirjoittama, uusin ei ollut saman nimimerkin julkaisema, eikä viestiä saa julkaista toista kertaa. Siis sääntöjen vastainen joka tapauksessa.


      • Noloudenhuippu

        Surkein selitysyritys mitä olen koskaan nähnyt. Ja noloin.
        Kaveri jäi housut kintuissa kiinni vanhan kierrättämisestä. Miksi edes vaivautua selittämään?


    • älyonjättänyt

      Miksi kirjoitaa samaa paskaa vuodesta toiseen ja haukkua aina samaa autoa, jota ei halua koskaan omistaa, ja todeta, että se on myyntitilastoissa joko ykkösenä tai kakkosena.
      Olette kyllä ihan vitun yksinkertaisia, jumalan armosta huolimatta.

    • Vaihtoon.meni

      copy-paste, taidat kirjoittaa puppua, että kirjoitukseni olisi ollut neljä vuotta sitten. Kun et suostu kertomaan missä se on ja millä nimimerkillä. Ehkä sitä ei olekaan. Yritin nimittäin hakea sitä vikaluetteloni sanoilla, mutta en löytänyt.
      En ole tiennyt että saman asian kertominen uudestaan olisi sääntöjen vastaista. Haluan kertoa oman kokemukseni Volkkarista niille, jotka nyt ostavat Volkkarin, että tietävät ottaa huomioon. Liikun palstoilla vain asian takia, en huvikseni toisten tekstejä tölvimällä. Käyn usein puutarha- tai kodin kunnostamispalstoilla katsomassa ihmisten kokemuksia ja oppimassa niistä.

      • copy-paste

        "...taidat kirjoittaa puppua, että kirjoitukseni olisi ollut neljä vuotta sitten."
        Minähän en ole väittänyt alkuperäisen kirjoituksen olleen SINUN, vaan nimimerkilläsi toissapäivänä julkaistun kirjoituksen vikalista on kopioitu suoraan neljän vuoden takaisesta kirjoituksesta. Ylläpito tietää kyllä alkuperäisen kirjoituksen osoitteen, eivät he muuten viestiäsi olisi poistaneetkaan. Kuinkas luulet minun löytäneen kopiointisi kohteen? Verkkohaku oikein suoritettuna toi vastauksen 1. osumana. Viestisi vikalista oli kyllä täysin identtinen alkuperäisen kanssa kirjoitusvirheitä myöten. Sattumalta ei kahta niin samanlaista voi laatia neljän vuoden välein.
        Itse en tallentanut alkuperäisen kirjoituksen osoitetta, otsikkoa tai edes nimimerkkiä, kun en arvannut sääntörikkojan olevan niin lapsellinen, että alkaa selittelemään trollaustaan tekemättömäksi.


    • katso_säännöistä

      Viesti ei ole asiallinen jos se mm. on jonkun aikaisemmin julkaisema, sisältönä on pelkkä linkki, sisältää tekijänoikeudella suojattua tekstiä, sisältää loukkaavaa tai herjaavaa tekstiä tai sisältää muitten ihmisten henkilötietoja.

    • Vaihtoon.meni

      Siitä olen satavarma, että jollekin toiselle ei ole voinut sattua samat viat samoin kirjoitettuna, niin että jos vikalista on sama, niin sitten on minun kirjoitukseni neljä vuotta sitten. Käytän nimimerkkinä mitä sattuu, aina jotenkin juttua kuvaavaa.
      Itse olisin iloinen, että löytäisin sekä negatiiviset että positiiviset kirjoitukset siitä tuotteesta, mitä olen milloinkin ostamassa, yleensä aina luen täältä ihmisten kokemuksia ennen hankintaa.
      Mutta tasapuolisuuden nimissä kerron nyt Volkkarista hyvää. Avioeron yhteydessä laitoimme vaihtoon Volkkarille vähän tyyriimmän yhteisen auton ja saimme melkein sillä rahalla kaksi identtistä uutta Volkkaria. Exän Volkkarissa ei ollut mitään vikaa sen kahden vuoden aikana, jona hän sitä piti ennen kuin vaihtoi isompaan Volkkariin ja nyt on tuotteeseen erittäin tyytyväisenä jo vaihtanut taas kolmanteen Volkkariin. Minun volkkarini siis oli ns. maanantaikappale. Myin sen kaverille, jonka ammatti oli autonasentaja ja näytin kaikki viat laskuista, En tiedä onko vielä olemassa vai autojen taivaassa.

      • copy-paste

        "Siitä olen satavarma, että jollekin toiselle ei ole voinut sattua samat viat samoin kirjoitettuna, niin että jos vikalista on sama, niin sitten on minun kirjoitukseni neljä vuotta sitten."

        Yhtä kaikki, et voi postata samansisältöistä viestiä useasti rikkomatta palstan sääntöjä!


    • Vaihtoon.meni

      Niin kauan etsin, että löysin aikaisemman kirjoitukseni. Se oli silloin kun olin juuri myynyt Polon ja ostamassa uutta. Jahkailin Volkkarin, Fabian ja Kian välillä ja luin ahkerasti ihmisten kirjoituksia niistä. Viestini on kirjoitettu nimimerkillä entententen, 9.7.2013 klo 8:39. Se alkaa: Kiitos sepustuksestasi, uusi poloilija, et uskokaan miten tarpeellista! Saan Rion samaan hintaan, sen sanottiin olevan....
      Nyt seisoo Rio parkkipaikalla. Nykyinen mieheni möi omansa toukokuussa, hänen Kiastaan kerron samassa ketjussa. Menimme Kian kesäjuhlaan Konalaan ja siellä saivat minut hurahtamaan Kiaan.
      Jos olisin muistanut, että olen viat jo kirjoittanut, en olisi kirjoittanut niitä enää. Ei ole mitään tarvetta elää millään elämän alueella sääntöjen vastasesti. Anteeksi siis, että ärsytin joitakin kirjoittajia. Lähden nyt auto-palstalta pois, koska asia, jonka vuoksi tänne tulin, on selvinnyt. Tämähän oli vain sivujuonne.

    • Nimim.copy-paste

      on aivan selvästi Toyotaa solvaava ja Vw-konsernia henkeen ja vereen puolustava Vw- tai Skoda-maahantuojan maksama trollipoju. Skitsofreniaa sairastavan reppanapojun tekstistä ja tyylistä ei vuosien kokemuksella voi erehtyä.

      • Hae_apua_ongelmaasi

        Sinä taas puolestasi olet vainoharhainen tojofanaatikko. Lapsikin sinut tunnistaisi ilman vuosien kokemusta. Voit poistua lopullisesti Volkkaripalstalta. Täällä sinulla ei ole mitään puolusteltavaa, ellet itse tehnyt tuota aloitusta.


      • kehujanrabittiVWskoda

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2780
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      211
      1789
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1492
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1241
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      963
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      77
      865
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe