Ihalainen nolla työministerinä

entsdpäänestäjä

Kun Ihalainen oli työministerinä, ei sdp tehnyt yhtään mitään työttömien hyväksi. Karensseja olisi voinut vähentää ja poistaa, tukitöitä ja työvoimakoulutusta olisi voinut järjestää, palkkatyötä olisi voinut jakaa ja julkista sektoria laajentaa veroja korottamalla. Rahat ja velkarahat käytettiin vakinaisessa työssä olevien palkankorotuksiin, veronalennuksiin ja 4-kertaisiin työeläkkeisiin.
Helsingissä asuessani työvoimavirkailijat järjestivät epävarmuutta lisäämällä karensseja. Työvoimakoulutukseen ei varmasti luvattu koulutustukea. Kun sanoin, ettei asuntovelkainen pysty Helsingissä olemaan pelkällä peruspäivärahalla koulutuksessa, sain 10 vuotta karenssia. Jouduin lopulta muuttamaan rahan puutteen vuoksi pikkupaikkakunnalle, jossa vammauduin, koska ilkeät ja välinpitämättömät sairaalalääkärit eivät lähettäneet minua liuotushoitoon. Terveyskeskusjärjestelmän sdp on pilannut sillä, että terveyskeskuslääkärit eivät suostu tekemään kuin vain minimityön.

12

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erisakkia

      Ihalainen on yksi näistä "Lipposista" joka on vetänyt kansan työstään säästämien eläkerahoitusyhtiöitten kokouksistaan kymmenet vuodet satojoen tuhansien vuosikorvauksia ja Rinne samalla tavalla. SDP:ssä ymmärretään sosiaalinen tasa-arvo eri lailla kuin kansan piirissä, eli puoluejäsenelle kuuluu kaikki ja työläiselle se mitä pöydältä putoaa!

      • Poliisikoira

        Onneksi meillä on Keskusta, jonka edustajille on sisäsyntyinen, kaikkia muita korkeampi moraali. Erityisen hyvinä esmerkkeinä käyköön vaikkapa Kauko Juhantalo ja Antti Kaikkonen, jälkimmäisen toiminta Nuorisosäätiön piirissä on jäänyt elämään nuhteettomuudessaan ja epäitsekkyydessään legendana. Vain 42000 euron palkkiolla hän johti useita kokouksia saman vuoden aikana, jollioin hän myös tanssi tähtien kanssa ja hoiti vaativan kansanedustajan työn!

        Kun ajatellaan, että samaan aikaan jouivat ylipalkatut ahtaajat tekemään tuollaiset 1700 tuntia kolmivuorotyötä samaan päästäksen, alamme ymmärtää Kaikkkosen kyvyt. Kimmo Sasin, jonka kuvaus kansanedustajan työstä:"aamuvarhaisesta iltamyöhään" nostaa edelleen Anttiboyn yli-inhimillisiä kykyjä. Antti siis hoiti kansanedustajan työn, tanssi tähtien kanssa (satoja harjoitustunteja) ja piti Nuorisosäätiön piirissä vuoden jokainen arkipäivä kokouksen, 42000 euroa nimittäin vaati moisen määrän kokouksia jotta kyseinen summa olisi tullut rehellisesti ansaituksi. Ja Anttihan on rehellinen. Onhan hän kepulainen?


    • jotain.sentään

      Ihalainen sai aikaan 9 euron orjatyön.

      • YksiTyöllistyi

        Lisäksi työministeri Ihalainen työllisti ministeriössä TuulaHaataisen puolison SAK:sta.


    • PERASPERAADASTRA

      En jaksa kaivella vanhoa, mutta on täysin selvää, että jos veroja plisi korotettu jne, kuten kirjoitat, joku kirjoittaisi täällä erittäin negatiivissävyisen kirjoituksen ,jossa Ihalaista syytettäisiin verojen korotuksesta, kalliiksi tullleista karenssipäivien vähentämisestä jne.

      Selitäpä nyt kuitenkin, miksi Ihalainen oli aina kärkipaikoilla, kun ministereitä ja heidän aikaansaannoksiaan arvioitiin tuolloin. Samaten voisit kertoa, miksi työministerin olisi pitänyt poista ja/tai vähentää karensseja, järjestää tukitöitä ja muita vaatimiasi muutoksia. Miten luulisit valtion kassasta huolehtineiden suhtauneen Ihalaisen vaatimuksiin veronkorotuksista ja lisärahatarpeista, jotta sinä työttömämä olisit voinut paremmin? 2009-2010 valtion velka kasvoi tuommoiset 20miljardia.

      Koko kirjoituksesi lähtökohta on outo. " Ei tehnyt mitään työttömien hyväksi" Ok, lähdetään siitä.
      Ongelma tuleekin siitä, kenen vahingoksi asioita olisi pitänyt muuttaa? Erittäon monet ekonomistit pitivät Suomen yhtenä suurimmista ongelmista korkeaa verotusta. Sinä olisit halunnut verotusta nostaa, koska työtyömänä olit sitä mieltä, että rahnaa saisi tulla enemmän, jotta työyttömänä olisi ollut mukavampi olla?

      Ja kun vauhtiin pääset, kerro nyt ihmeessä, miten yksi puolue on kyennyt pilaamaan terveyskeskuslääkäreiden työmoraalin. Demari on ollut pääministerinä viimeksi 1999! Väitän, että olet tyypillinen poliittinen hiihuli, joka purkaa katkeruuttaan ilman pienintäkään kykyä loogisesti perustella väitteitään. Mutta osoita väitteeni vääräksi ja laadi kirkas analyysi siitä, miten Suomella menisi paremmin jos Ihalainen olisi järjestänyt työttömille lisää rahaa, Vielä mielenkiintoisempi tullee selvityksestäsi niistä toimista, joilla demarit joko apuhallituspuolueena tai oppositiosta ohjailivat hallitusta, joka sitten päätöksillään pilasi lääkäreiden työmoraalin. JA ENNEN KAIKKEA:MITÄ NUO PÄÄTÖKSET OLIVAT JA MIKSI MUUT PUOLUEET EIVÄT PANNEET HANTTIIN? MIKSI DEMARIT MOISEEN PYRKIVÄT?

      • S24uomlaineN

        Demarit ovat aina kyykyttäneen köyhiä Mungo-Paavosta lähtien VVO:lta varkaisiin lähtien.
        Sata komiteassa SAK tyrmäsi ajatukset parantaa köyhien asemaa.

        Nyt päällä on Lipposten moraaliton toiminta Antti Rinteen petoksista puhumatta.


      • S24uomlaineN kirjoitti:

        Demarit ovat aina kyykyttäneen köyhiä Mungo-Paavosta lähtien VVO:lta varkaisiin lähtien.
        Sata komiteassa SAK tyrmäsi ajatukset parantaa köyhien asemaa.

        Nyt päällä on Lipposten moraaliton toiminta Antti Rinteen petoksista puhumatta.

        Kass, kass, täällähän on tuttuja! Tuo hullujen huoneen kepuälykkö, hän, tai he esiintyvät milloin insinöörinä, vaikka ei ole aavistustakaan miten pallontilavuus lasketaan. Kepukemistinä vaikka eivät edes tiedä hiilen atomipainoa ja he kertovat laskevansa kemian laskuja "helposti tilavuuspainoilla" tilavuuspaino on huolintaliikkeiden laskutusperuste, sillä ei ole mitään tekemistä kemian laskujen kanssa.
        Nuo, heitä lienee monta, kaikki yhtä, mistään mitään tietämättömiä. Kaikkein naurettavinta on kun he esiintyvät upseereina. Ylil. evp. kertoi olleensa 30 vuotta kadettikoulun jälkeen "aktiiviupseerina" ja pysynyt yliluutnanttina, hän jatkaa: "Kentällä jaan sotilaille ampuma-alat....." Tuhoon tuomittu se armeija jossa 30 vuotta ollut yliluutnantti jakaa "sotilaille.." Marsalkkakin on sotilas.
        Historiasta tuo hullujen huoneen "Helsingin dosentti" ei tiedä edes hölmön pöllähdyksen vertaa.
        Lukekaa tuon hullujen huoneen omatekoisen upseerin tai Helsingin dosentin juttuja ja naurakaa. "Suomessa on terveyden Huolto ilmaista" ja yhdyssanat lähes oikein.


    • ent.sdpäänestäjä

      Automaatio ja Aasia vähentävät jatkuvasti työpaikkoja. Siksi pitäisi siirtyä 6-tuntiseen työpäivään, myöhemmin vieläkin lyhyemmäksi. Automaatio ja Aasia tuovat lisää jaettavaa mutta sitä ei haluta jakaa työttömille, vajaatyöllistetyille ja pieneläkeläisille. Rahat käytetään vakinaisessa kokopäivätyössä olevien palkankorotuksiin, veronalennuksiin ja 4-kertaisiin työeläkkeisiin. Miehillä on kalliit kansalaisvelvollisuudet, joiden vastapainoksi pitäisi saada työtä, tukityötä, työttömyyskorvausta tai perustuloa. Kun suuret ikäluokat tulivat työikään julkista sektoria laajennettiin, nyt taas pienennetään. Se ei ole oikein. Kiitokseksi suuret ikäluokat voisivat maksaa enemmän veroja. Valtion velkahan on paljolti heidän ansiotaan. Ekonomistit ovat ylimainostettuja, koska porvaripuolueet niin haluavat. Itselläni on loogisten alojen koulutus.
      Kun asuin Helsingissä hain 17 kertaa työvoimakoulutukseen, kaikki työvoimatoimisto hylkäsi, mielestäni syrjintää. Valvontaviranomaiset olisivat halunneet tästä yksityiskohtaisempaa tietoa. Karensseja ei saisi järjestää huonolla tiedottamisella ja epävarmuudella.
      Pitkäaikainen valtionhoitajapuolue sdp hallituskumppaneineen olisi voinut kouluttaa lisää lääkäreitä, lkandeja ja sairaanhoitajia. Se olisi auttanut paljon lääkärien työmoraaliin. Juuri on uutisoitu Oulusta, että paremmilla työjärjestelyillä on saatu hyviä tuloksia. Näiden ideointiin tarvittaisiin esim. tukityöllistettyjä.

    • mielipidetämäkin

      Ihalainen on toivotaan...toivotaan mies!
      Joka ikinen kerta, kun oli kyse jostakin työväkeä koskevasta sopimisesta, etujen ajamisesta tms. asiasta, Ihlainen loihe lausumaan: "Toivotaan...toivotaan.., että asia korjataan".
      On siinä meillä todellinen vätys, joka ei välitä vähääkään tavallisten ihmisten hyvinvoinnista!
      Eli todellinen työnantajien edunvalvoja ammattiyhdistyksessä!

      Demut ovat onnellisia, kun hallitus kyykyttää kansalaisia; onnellisia siksi, että keskusta, kokoomus ja ...heh... tämä soinin "hanuri porukka" hoitaa kyykytykset heidän puolestaan.

      Demuilla on kaksihaarainen kieli, yksi haara on kepun ja toinen kokkareiden hanurissa. Kas näin saadaan varmistettua apupuolueen paikka seuraavassa hallituksessa.

      • RKP-SDP-SAK

        Lisättäköön, että kokemukset vuodesta 1968 alkaen viittaavat siihen, että demareilla on kolmihaarainen kieli. Yksi haara on ollut pysyvästi RKPn anuksessa 1968-2015. Ja mihin se olisi sieltä vieläkään luiskahtanut?


      • Hullujen huoneen koko äärimmäinen typeryslauma on täällä. On tullut lunta niin pahasti tupaan ja kanankakkoja portaalle Suomen keskusta saitilla, että tämä kepuääliöiden lauma on täällä.
        Lukekaa ja naurakaa ja käykää katsomassa kepusaittia, siellä nämä mitättömät elättietanat saavat ansionsa mukaan


    • faktat_esiin

      Kuka mukamas enää uskoo että poliitikalla voisi vaikuttaa asiohin?
      Kokoajan pelkkää kusetusta ja kähmintää ja olemme mukamas sivistysvaltio, ja paskat emmekä ole. Usko politiikkaan on pyöreä nolla.

      Länsimaailman totaalinen rappio on nyt toteutunut ja kohta alkaa ihmiset elämään ilman valtiota, joka on pettänyt oman kansansa.

      Rikkailta otetaan kaikki väkisin tulevaisuudessa, uskokaa tai älkää mutta niin se menee kaikissa suurien tuloerojen maissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      101
      2029
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      242
      1658
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1040
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      935
    5. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      84
      924
    6. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      845
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      781
    8. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      775
    9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      744
    10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      38
      719
    Aihe