Ilotyttö paljastaa: Kalun koon voi nähdä päälle!

sivustaseurailija

"Isokaluisen miehen voi päätellä siitä, että hän on muutenkin pitkä ja roteva. Ja kyllä, kyllä! Jos hänellä on iso nenä, niin mitä ilmeisemmin on paksu ja iso muna. Tää on legendaa mutta totta. Mutta myös hoikalla ja pienelläkin miehellä voi olla iso kalu. Yleensä se menee niin, että jos miehellä on tavallista pienempi perse, niin hänellä onkin yllättäen iso ja paksu kalu. Uskomatonta mutta ihan totta!

Entä pienikaluiset? Lähes varma tunnusmerkki on pyöreys. Jos mies on pönäkkä, niin ei ole iso kalu hällä. Voi olla kohtuullinen seisoessa ja voi olla paksukin, mutta ei ole iso. Isolla tarkoitan 20-senttistä. Näytä minulle lihava mies jolla on 20-senttinen, niin minä näytän sinulle vaaleanpunaisella norsulla lentävän Jeesuksen. Ei uule, ei uule.

Sitten semmoinen huomio, että tämän päivän 20-25-vuotiailla on hillittömät kyrvät. Oikeasti pitkät. En tiedä johtuuko maidonjuonnista vai mistä mutta jos vertaa 40-60-vuotiaisiin suomalaismiehiin, niin eroja on ihan valtavasti. Tässäpä tutkimusaihe jollekin tohtorille. Miksi näin on? Nykypäivän 20-vuotiaat tytöt saavat kuulkaa melkoisia meloja mekkoonsa ikätovereiltaan, sano!"
https://ilotyttopaljastaa.metropoli.net/blogit/ilotytto/ilotytto-paljastaa-kalun-koon-voi-paatella-ulkoapain-arvon-naiset/

Mielenkiintoinen juttu tuo, että nykynuorisolla on isommat tai kehittyneemmät vehkeet. Veikkaan, että syy on lisäravinteissa; erityisesti sinkkiä ja D-vitamiinia on syötetty nykylapsille 90-luvulta saakka. Sinkki ja D-vitamiini ovat avain asemassa testosteronin muodostukseen, ja murrosiän testosteronitasot määräävät kuinka hyvin miehen sukuelimet kehittyvät. Toinen syy saattaa olla lihaproteiinin saannin lisääntyminen, sillä esim. Japanissa on todettu, että länsimaisen ruokavalion yleistyminen on kasvattanut nuorilla sukupolvilla penisten kokoa.

Eli se pienimunaisuus saattaa johtua ihan vain siitä, ettei vanhemmat ole osanneet ruokkia oikealla tavalla kasvuiän aikana...

13

1746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RiittävälläVarustettu

      Kun on riittävä, niin mitä sillä lisäpituudella tekee? Käy pian kuin etelämpää geeninsä saaneiden kuvissa jossa ei pääse kuin kärkeä huljuttelemaan ja itse pano on vähän niin ja näin, kun partnerilla pohjaa jo lyhyemmilläkin.
      Paksuudesta enemmän etua, mutta toki kakkonen voi silloin jäädä haaveeksi, kun ei annetta meisselin paksuuden takia.

    • valinta-ratkaisee-

      Eikö se kuitenkin kulje geeneissä. Naiset suosivat isompia jatkuvasti, niin ne lisääntyvät tietenkin nuorisolla. Ennen tehtiin lapsia katsomatta välineisiin, toisin on nykyisin. Näin ne muutkin ominaisuudet periytyvät ja muuttuvat valintojen mukaan pikkuhiljaa.

    • tuskimpavain

      Kyllä testosteronitasot ovat laskeneet jatkuvasti hälyttävällä tavalla ja eiköhän ne munatkin ole sitä myöden kutistuneet ja pallit pienentyneet. Siittämiskyky heikentynyt ja näin eespäin.
      Nuorten miesten korvaushoito yleistyy jatkuvasti vaikka viitearvoja hilataan tämän tästä alespäin.

      • sadfghjgfds

        Kyllä luonto korjaa asian. Sperman laatu on heikentynyt viime vuosikymmeninä ja siksipä nuorilla miehillä on nykyisin entisiä aikoja isommat kullit. Luonto siis korvaa määrällä laatua!


    • nahkaeteen

      Voi voi, ruma ämmä saa AINA "pientä", ei se meinaan turhalle turpoa ;)))
      Laihoilla roikkuu kaikki ulkona..... pyöreillä sitä pituutta ja paksuutta tulee sieltä ihopoimuista, ylikin 20 cm riin.
      Naisilla, paljon nussivilla se on tiukka, mutta kerran kesässä nussitulla se on väljä, tunnoton reuhka.
      Tuliko tämä nyt selväksi ?

      • faktaa_

        Lihavuus on selkeä merkki alhaisesta testosteronitasosta ja heikosta aineenvaihdunnasta. Näillä ihmistyypeillä harvemmin on suurta taikka edes häävisti toimivaa kyrpää.
        Jonkun prostituoidun pieni otos ei kerro mitään. Itseasiassa voi olettaa, että ne suuremman omaavat enemmän käyttävät näitä palveluja, joten otos ei ole validi.
        Armeija aikoina tuli nähtyä aika paljon mulkkuja pesutiloissa ja hyvin selkeesti pystyi toteamaan, että kalu ja miehen koko ei todellakaan korreloi keskenään. Melkeempä oli niin, että mitä suurempi mies, niin sen pienempi kalu. Suurimmat kyrvät oli 175-180cm sporttisilla miehillä.
        Tutkitusti testosteronitasot laskevat väestöllä kaikenaikaa johtuen muoveista ja ympäristö saasteista. -30 luvulla testosteronin viitearvot olivat 30-70nmolia kun nykyään ovat 8-30nmolia. Lasku on ollut hurjaa ja senhän voi kuvitella, että kuinka moni nykyajan räkänokkä olisi kykenevä puusavotoille tekeen pitkää päivää pokasahan ja kirveen kanssa. Äärimmäisen harva nykyajan pilluposki!


      • LerssiArska

        oliko ne teidän komppanian pojat heppi juhlakunnossa siellä pesutiloissa - harvoin lepokoko paljastaa lopullista lerssin juhlakuntoa..


    • siiittäjä

      eikö ole ketään rehellisesti tunnustamaan nykyään on koot tärkeitä enenen oli miehisyyden todistaminen eli saatiin aiakiseksi jälkeläisiä. tuhkamunia isoja mitä loppupeleissä evoluutiossa niillä tekee. vääristnyyt maailma nykyään.

      • Semmoneelämä

        Älä sinä pikkumuna uhoa, haluatko turpaasi??? Kohta lätäjää 😂😂😂


    • PelkkiäMyyttejä

      Kaamea paskaa. Koko blogi on selvästi pelkkää fiktiota, luultavasti vielä miehen kirjoittama.

      Nenän koko, käden koko tai jalan koko ei ole mikään viite kalun koosta. Missään tutkimuksessa ei ole sellaista havaittu, vaikka myytit jatkavatkin elämäänsä. Myöskään miehen pituudella ei ole havaittu olevan tieteellisesti merkittävää korrelaatiota kalun koon kanssa. Ihmiset uskovat mitä haluavat uskoa, mutta ei se tarkoita että se olisi faktaa.

      • tottatotta_

        Se, että miksi ihmisen pituudella ei ole vaikutusta kyrvän kokoon johtuu ihan siitä faktasta, että kun kyrvässä ei ole luita!


    • KyrwinIdman

      "Mitä suurempi mies sitä pienemmät munat - se on korutonta kerrontaa kikkelien" lauloi jo Irwin aikoinaan..

    • Ilotytöt ja muut tytöt pyrkivät "paljastamaan" sellaista, mikä kiinnostaa lehtiä ja nettisaitteja. Lehtiä ja nettisaitteja taas kiinnostavat sellaiset "paljastukset", joilla saa mahdollisimman paljon lukijoita ja myös mahdollisimman paljon mainoksia, lehdet myös ostajia.

      Lehtiä kiinnostaa vain kilpailu lukijoista toisten lehtien kanssa. Tiedon oikeellisuudella ei ole taloudellista merkitystä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe