Seksi pilaa kaiken

Outotyttö

Miksi kaikki haluavat vain seksiä? Olen tyttö, 20vuotias. En ole A seksuaali, mutta mietin, miksi kaikki haluavat seksiä ja suhteissa täytyy olla seksiä, "naisen tulee näyttää seksikkäältä", seksiäseksiäseksiä. Minusta seksi pilaa rakkauden. Seksi pilaa kauneuden suhteesta. Sen oikean tunteen ja tilalle tulee vain ruumiillinen himo. Käsitykseni seksistä on ehkä hiukan vanhahtava, mutta sille en voi mitään. Kellään samanlaista kokemusta? Mistä voi johtua, että ajattelen seksiä jopa vastenmielisenä asiana, vaikken a seksuaali olekkaan? Lapsuudessani ei ole tapahtunut mitään poikkeavaa eikä minua ole käytetty hyväksi. Petetty kerran, mutta suhtautumiseni oli jo sitä ennen kielteinen.

12

1813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä se on tuo tyrkyttäminen.
      Voisitko ajatella kaveri suhdetta? Elokuvia, vaellusta, risteilyä ilman seksiä?

    • 89547895

      Seksin takia luonto on meidät tänne saattanut, etenkin meidät miehet. Naisille luonto on antanut enemmän rakkautta.

    • mamafos

      Seksi pitää ihmisen hyvinvoivana. Olen ollut vuosia välillä selibaatissa kun en saanut seksiä ja tiedän eron kun sitä saa säännöllisesti. Se on totta että seksiä mainostetaan kaikkialla liikaa. Rakkaus syvenee kun seksiä voi harrastaa kumppanin kanssa kun se menee askeleen syvemmälle leikkeihin, fetisseihin ja muuhun erikoisuuteen. Tällöin seksi ei ole ruumiillinen himo vaan kuten tantra opettaa sielullista nautintoa.

      Ehkä ongelma on se että yleensä ihastutaan ihmisen ulkonäköön ja muotoon. Rakkaus lähtee pinnallisuudesta eikä sieltä mitä ihminen on sisältä.

      Kun löydät oikean ihmisen ja jos et vielä ole esim. tantramaista seksuaalista yhteyden luomista tuo voi antaa sinulle uuden näkökulman seksiin.

    • mekkk

      Mihen näkökulmasta olen ajatelleut että seksi on sitä rakkautta ja rakkaus on sitä seksiä ja normaali henkilä tarvitsee sitä 2-5 kertaa viikossa.

    • 0utoTytönFani

      HIENOA outotyttö!

      Saamaa mieltä kanssasi. vaikka olen mies ja Sua vanhempi.!
      Nythän on niin että seksuaalisuudesta ja seksistä on tehty lähes epäjumala, sitä sitten tarvis "harrastella" kuin pitsinnypläystä tai mitä vaan.
      Kun kaksi ihmistä kohtaavat toisensa OIKEESTI, tapahtuu tämä aina henkisellä tasolla siksi että lhminen on ihminen. kun suhde ja mahdollinen kiintymys syvenee ollaan jossain vaiheessa siinä pisteessä että läheistä kanssakäymistä on työläs vältellä.
      Wanhaan hywään aikaan siinä vaiheessa käväistiin papin pakeilla pienemmin tai suuremmin seremoonioin, näin saatin se puuttuva piste iin päälle ja alettiin kantaa aikuisen vastuuta seuraavasta sukupolvesta. Ei ehkä olis hassumpi juttu nykyisinkään.
      Kamoja raahaillan liian kevyesti kämpastä kolmanteen, vakiintuneessakin suhteessa pohditaan ankarasti hankittaisko Hauva vai Vauva ! ! !
      Jokainen kyllä tietää ettei se pelkkä irtopiste ilman iitä, pitkää lohtua tuo, usein kaikkea muuta.
      Hyvä että tohdit kyseinalaístaa onko KEISARILLA LAINKAAN VAATTEITA?
      Toivon tiellesi ihania ihmisiä jotka laillasi tiedostavat ihmisen eroavaisuuden muusta luomakunnasta.

    • gyufuifvi7v5v56

      Siis et halua seksiä vai haluat? Jos et, silloin olet aseksuaali. Haluaisit parisuhteen ilman seksiä. Ei se ole parisuhde. Et siis halua yhtyä mieheesi? Ei koskaan himota? Ei ole tavallista tuollainen, älä jatka viallista perimääsi.

      • surkuhupaisaa_

        Olipa asenteellinen ja ilkeä kommentti.
        Ensinnäkin et tiedä aseksuaalisuuden määritelmää. Aseksuaali voi "haluta yhtyä mieheen", vaikka siitä syystä, että tietää miehensä siitä kovasti pitävän (ja on olemassa myös mies-aseksuaaleja). Aseksuaalia voi myös himottaa, mutta sukupuolielinten käyttäminen itsessään ei aiheuta hekumallisia tuntemuksia. Aseksuaali ei myöskään tarkoita samaa kuin "seksi-inho" tai seksuaalisuuden välttely. Lisäksi hyvinkin seksuaalinen ihminen voi myös haluta kieltäytyä seksistä, esimerkiksi aiempien negatiivisten kokemusten, parisuhderiitojen tai vaikka pelkotilojen vuoksi.

        Toisekseen, parisuhde voi hyvinkin olla ilman sitä varsinaista mies-nais-sukupuoliyhdyntää. Esimerkiksi onnettomuudessa halvaantuneen henkilön parisuhde on yhtälailla parisuhde kuin sinunkin seksin kohdalla "normimpi" suhteesi. Myös mm. lesbo-suhde on parisuhde, vaikka sukupuolielin ei työntyisikään toisen sisään. Sinulla itselläsi kuuluu olevan varsin kaventunut käsitys siitä, millainen parisuhde on "oikea". Onneksi se ei ole meidän muiden menetys ;)

        Aloittelijalle onnea todellisen rakkauden löytämiseen! Olet oikeilla jäljillä, kun kaipaat muutakin kuin ulkonäköä ja seksiä suhteeseesi :)


    • Fiksuja kysymyksiä! Samalla elän ja koen täysin päinvastaista :)
      Mielestäni seksi on kaunein ja ultimaatein rakkauden osoitus toiselle...Toinen tuntee jokaisella hipauksessa, kosketuksessa, puristuksessa, paineessa - Rakkauden!

      Toki on eri asia miettiä/kokea rakkaus neutraalina epäseksuaalisena ilmiönä, mutta en uskoa että sun kohdalla on kyse siitä.

      Hieman pro apuna sanoisin että jos " Seksi pilaa kauneuden suhteesta.." niin suosittelisin vähintään ammattiapua ja ylipäätään sitä omaa tulkintaa miksi mitä milloin haluaa. Ja ennenkaikkea onko-my bets- taustaa kokemukselle tällä tavalla.


      Miljoona asiaa mutta lopulta sinä senn teet!!

      • Samaa mieltä..Seksi on todella kaunis asia ja tunteeseen yhdistettynä rakkautta kukkeimmillaan. Aloittajan ajattelussa on jotain outoa. Onko kyse vääränlaisista kokemuksista vai pornon luomista mielikuvista. Kaksi ihmistä hyväilee toisiaan, pusuttelee ja ottaa toisensa..Herranjestas voiko olla parempaa.


    • Mies__93

      Seksi on hyvin laaja-alainen käsite, joka sisältää monenlaista. Sana: seksi, on yhtä kertova käsite kuin esim. sana: kommunikointi. Ihminen voi kommunikoida monessa eri hengessä monella eri tavalla. Seksi voi tarkoittaa äärimäisen syvällistä ja epäitsekästä, kahden ihmisen välistä hurmoksellista hetkeä, jossa käydään taivaan porteilla suurin piirtein, ja molemmat hehkuu hehkisesti ja fyysisesti syvää onnellisuuden tunnetta tietäen rakastavansa toista äärimäisesti haluten kiivasti myös osoittaa rakkauttaan, samalla nauttien siitä, että tietää olevansa rakastettu äärimmäisesti jne. Seksi siis sisältää sitä voimakkainta ja syväluotaavinta kahden ihmisen välistä yhteensulautumista ja riemua. Ei voi olla paljon virheellisempää käsitettä, kuin se, että seksi olisi luonteeltaan pinnallinen asia, vaikka se voi myös olla sitäkin, ja usein onkin.

      Eikä tälläinen syvällinen rakkaudellinen seksin luonne ole pelkästään rakastavaisten asia. Yksinäinen sinkku voi olla kovassa halipulassa ja kaipaa kosketusta. Halaamistahan pidetään kauniina hellyyden osoituksena, yhdyntä ja monenlainen syleily voi vain olla tätä kaunista hellyyden osoitusta 1000 kertaa voimakkaampana kokemuksena kuin pelkkä halaus.

      Seksi siis voi olla juurikin se syvällisin ja pyhin asia mitä kuolevainen ihminen maanpäällä voi tehdä. Seksi on liittymä äärimäisen ja syvällisimmän rakkauden osoittamiseen.

      SITTEN, on myös olemassa pinnallisempaa pelkästään himoihin ja perversioihin perustuvaa seksiä. Seksi voi olla kevytmielistä himoihin ja haluihin perustuvaa kontaktia. Seksi voi olla luonteeltaan mistä vain tuon ekan syvällisen ja tämän toisen kevytmielisen himoihin perustuvan tyypin väliltä.

      Seksi voi myös olla hyvin herkkäviritteistä ja sulavaa, tai sitten kömpelöä, jne.

      Terveessä seksissä molemmat haluaa mielyttää toisiaan, ja molemmat nauttii toisen miellyttämisestä ja miellytyksen vastaanottamisesta. Seksi voi olla myös pelkkää ottamista, missä toinen ei nauti antamisesta, eikä saamisesta, mutta antaa kumminkin. Tällöin ongelmat voi löytyä monenlaisesta, vika voi olla esim. siinä, että ei rakasta ja arvosta itseään riittävästi, jonka eteen kumppanin pitäisi ymmärtää tehdä töitä, jos tälläisen kumppanissaan huomaa. Syy voi myös olla kumppanissa, siinä mitä hänestä ajattelee, miltä hän ihmisenä ja aikeiltaan tuntuu jne. Vika voi olla myös monessa muussa asiassa.

    • liiitto

      No ei se suhde sexiä kaipaa jos molemmat ei siitä pidä,itse tykkäsin ja heiluinkin noin 35v asti häntäheikkinä mutta sitten tapahtui jotain,lakkasi kiinostamasta tuo homma kokonaan kun aloittelin omaa firmaa ja ei vapaita eikä lomia ,samaa rataa on jatkunut tähän asti ikää jo 56.Kun täytin 50 löysin naisen joka ei myöskään halua eikä tarvitse sexiä ja hyvin on kimpassa pysytty vaikkei meillä ole juurikaan mitään pussailuja tms hellyyksiä.Yhden kerran on kokeiltu tuota naimahommaakin muttei tuntunut miltään, mulla ainakin ihan kun tunto olisi pois kalusta joten se jäi kokeilun asteelle se.

    • Mega-Pihtari

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Seksin haluaminen on pilannut niin monta parisuhdetta. Monesti tosin jo heti alkuunsa. Kun on käynyt ilmi, että ei heru.

      Tässä ilmoitukseni:
      https://ylilauta.org/seksuaalisuus/73753007

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3849
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2377
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      211
      2120
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2043
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      421
      1453
    6. 79
      1241
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      139
      1214
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1145
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      84
      1099
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1080
    Aihe