Arista juttu IltaSanomissa!!!

nytmielipiteitäkehiin

Hei, kaikki jotka fanitatte Ari Koivusta. Nyt on tämän päivän IltaSanomissa juttu Arista, ja mukana keskustelukenttä. Eli NYT ON MAHDOLLISUUS ANTAA PALAUTETTA! Nyt sinne palautetta ja tykkäyksiä, jos fanitatte Aria! Kerrankin meillä Arin faneilla on mahdollisuus käydä antamassa tykkäyksiä Ariin liittyen, ja mahdollisuus antaa palautetta. Eli jos haluatte kehua Koivusta, niin nyt ei tarvitse tehdä sitä täällä Suomi24 palstalla, jota kukaan ei näe, vaan nyt on kerrankin, pitkästä aikaa mahdollisuus päästä ilmaisemaan mielipiteensä palstalla, jota sata varmasti lukee moni.

17

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytmielipiteitäkehiin

      Pieni lisäys äskeiseen...Ennenkuin trolli ehtii kirjoittaa tänne yhtään mitään, niin trollille terkkuja, että ei...En ole Ari, en ole hänen lähisukulainen, en ole myöskään hänen kaukainen sukulainen, enkä ystävä, kaveri, kumppani, tai muuten tuttu. Olen vain pelkkä fani, ja iloitsen tästä mahdollisuudesta, että kerrankin voi osallistua Ariin liittyvään keskusteluun asiallisesti, ilman trolleja. Sillä IltaSanomien tietoihinhan jää sähköpostiosoite, eli kyseiselle palstalle ei voi lähettää nimimerkin taakse piiloutuen ihan mitä tahansa shittiä.

    • Onceinalifetimechance

      Aika paljon on kertynytkin kommentteja ja nimenomaan positiivisia, pari fania on todella aktivoitunut tilaisuuden tullen!

    • vitaeeproo

      Kurjaa että siellä tuntui olevan vain täältä tuttua porukkaa kommentoimassa :(

    • onyourrface

      Mielenkiintoista, että Ari nyt sanoi itse haastattelussa oikeastaan kaikki ne asiat, joiden esiintuominen täällä on johtanut Ari-fanin taholta syytöksiin Arin haukkumisesta ja trollailusta ....

      • viulistitondet

        huomasin saman! sanoi miettivänsä lavalla että olis mieluummin muualla. joskus tääl oli sanottu et ari näyttää just siltä musiikkiteatterissakin ja siitäkös lens kuraa et ei pidä paikkaansa. mietin lähinnä nyt sitä että miks ari ei vetäydy tekemään sellaisia asioita joissa ei tarvi toivoa olevansa muualla.


      • eiolehelppoa
        viulistitondet kirjoitti:

        huomasin saman! sanoi miettivänsä lavalla että olis mieluummin muualla. joskus tääl oli sanottu et ari näyttää just siltä musiikkiteatterissakin ja siitäkös lens kuraa et ei pidä paikkaansa. mietin lähinnä nyt sitä että miks ari ei vetäydy tekemään sellaisia asioita joissa ei tarvi toivoa olevansa muualla.

        Ari vain toistaa häneen kohdistettua arvostelua ja uskon että juuri tuo jatkuva kritiikki on syönyt Arilta motivaatiota ja varmuutta. Hän ei esiintyisi myöskään musikaaleissa jos haluaisi olla koko ajan olla muualla. Ari on monta kertaa antanut hyvinkin ristiriitaisia lausuntoja. Muun muassa hän piti jossain vaiheessa itseään lapsellisena kun ei ymmärtänyt Idols-voiton loistavuutta. Mutta nyt hän uskaltaa taas kritisoida.


    • uskottavahanseonviimein

      Tämä Arin uusin haastattelu avasi silmäni. On myönnettävä, että ne kommentoijat, jotka ovat täällä kirjoitelleet, että "Arilla olisi mahkuja isoksi staraksi, mutta kun se ei vaan haluu" ovatkin sitten olleet kokoajan oikeassa. Uskottavahan se on, kun artisti kerran itse niin sanoo. Harmi, siis todella suuri harmi, että joku joka omaa noin upean äänen, ei halua sitä mitenkään edukseen käyttää. Siinäpä se vastaus tuli rivien välistä samalla siihenkin, onko Arilta enää koskaan tulossa uutta soololevyä. Vaan minkäpä tuolle voi. Toivottavasti tämä Koivunen löytää oman juttunsa, mikä se sitten ikinä onkaan. Kyllä, hyvä Jumala sentään tässä menee tajuttoman upea lauluääni ihan hukkaan!

    • kiitoskunkerroit

      Kommentoidaan IS:n juttua ettei yhden trollin tarvitse yksin ylläpitää keskustelua. Tosin tuntuu että toimittaja on taas aikalailla tehnyt omia tulkintojaan Arin vastauksista. Vastenmielisellä kokemuksella Ari tarkoittaa varmaan sitä että ei ehtinyt yhtään valmistautua julkisuuteen ja äkisti käynnistyneen laulajanuran haasteisiin eikä edes itse tietoisesti valita tätä elämänmuutosta. Luulisi että 30000 voittorahat ja parin sadan tuhannen tulot kuitenkin mukavasti kompensoi tätä henkisesti ja fyysisesti rankkaa aikaa ja työputkea. Luulisi että kaikki pitäisi tuollaista mahdollisuutta ja menestystä ja suosiota lottovoittona mutta Ari sanoo, että se tuntui pitkään typerältä.
      Melkein kaikissa töissä joutuu olemaan ihmisten edessä ja hyvin monet ajattelee työssä että olisivat mieluummin muualla. Eikä suurin osa ole läheskään yhtä taitavia ja suvereeneja työssään kuin Koivunen. Ari voisi vapaasti nojailla mikkiin kunhan vaan nauttisi ja laulaisi sydämestään, sillä Arihan on paljon luontevampi lavalla kuin suurin osa Suomen laulajista eikä jännittäminen näy niin kuin muilla. Suomalaiskansallinen vaatimattomuus ja itsensä vähättely on Arilla huipussaan, luulisi että rumpaliaivoihinkin uppoaisi kun häntä on jatkuvasti ylistetty ja kehuttu yli 10 vuotta eikä ne "kaikki" tuhannet jotka haluaa vuodesta toiseen kuulla ja tulla katsomaan Arin keikkoja todellakaan ajattele, että siellä se vaan nojailee mikkiin ja haluaisi olla pelaamassa videopelejä.

      • Päsmärille

        Kiitos kommentistasi, aina mukavaa kun joku avaa Arin oikeita fiiliksiä kun toimittajat vääntää sanomiset väärin. Ehkä joskus saamme lukea Arin tarinan vaikka kirjana hänen itsensä tai sinun kertomana.


      • Iltasanomat
        Päsmärille kirjoitti:

        Kiitos kommentistasi, aina mukavaa kun joku avaa Arin oikeita fiiliksiä kun toimittajat vääntää sanomiset väärin. Ehkä joskus saamme lukea Arin tarinan vaikka kirjana hänen itsensä tai sinun kertomana.

        Olikohan painetussa lehdessä pitempi haastis? Nettiversiossahan on vaan koottuna joitakin yksittäisiä lauseita. Netissä sanotaan että lehdessä on useampien voittajien haastiksia, mutta netistä löysin Arin lisäksi vain Ilkan. Aika erikoinen yhdistelmä uuden idols-kauden tiimoilta tehdä juttua vain noista kahdesta.


    • hohhoijaavaan

      No niin, kaikki riitelijät, länkyttäjät, päsmärit ja trollit ovat näköjään palanneet kesälomilta sorvin ääreen ja entinen meno jatkuu.

    • liianlaihaa

      Hyvä, että joku tykkää Koivusestakin. Minä en saa hänen 'tulkinnoistaan' mitään.

      • korvienpesulle

        Kaikki ihmiset eivät ymmärrä hyvien laulajien päälle. Heille riittää Sannit ja muut inisijät.


      • ariariariariariari
        korvienpesulle kirjoitti:

        Kaikki ihmiset eivät ymmärrä hyvien laulajien päälle. Heille riittää Sannit ja muut inisijät.

        :DDDDDDDDDDD

        Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn että kai sulla muitakin suosikkeja on kuin ari? Ei varmaan arin fanitus sulje pois inisijöiden ja honottajien kuuntelua? :)


      • vainkaikistaparasta

        En todellakaan viitsi paskaa kuunnella, kun ei ole pakko. Vain ja ainoastaan huippuja.


      • Mielipiteenivain
        vainkaikistaparasta kirjoitti:

        En todellakaan viitsi paskaa kuunnella, kun ei ole pakko. Vain ja ainoastaan huippuja.

        Ja huipuista huipuin on aina ja ikuisesti Koivuska.


      • keittääköyli
        Mielipiteenivain kirjoitti:

        Ja huipuista huipuin on aina ja ikuisesti Koivuska.

        Ihan kuin olisit jostain katkera, mikäs nyt taas pännii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe