Kannu-Ukko

Kaikkeanäkee

Moniko käynyt ja tavannut? Aikamoinen persoona..

39

7447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyssesekoo

      Kannattaa seurata fb...

    • KusettaaUudessakaupungi

      Joo. Ei kannata kyseisen henkilön kanssa tehdä kauppoja. Se on mulle velkaa 400€. Vein tavaraa vajaa 2 viikkoa sitten Savonlinnasta, matkaa reilut 500km suunta. Vuokrasin peräkärryn ajoin sinne ja piti olla käteismaksu. Rahaa ei löytynyt paikan päällä. Lupasi tehdä tilisiirron ja nyt on niinku melkein se 2 viikkoa mennyt, eikä rahoista kuulu mitään :(

      • ihmisk

        Jos vähän odottelisit. Kannu-ukko on sairaalassa. Jospa se siitä tokenis ja hoitais asiansa.


      • Mikäosasto

        Sairaaloja on monenlaisia...


      • Anonyymi
        ihmisk kirjoitti:

        Jos vähän odottelisit. Kannu-ukko on sairaalassa. Jospa se siitä tokenis ja hoitais asiansa.

        ei tuu sairaalasta koskaan


    • Pete_Pietolasta

      Kannu-Ukko tulee nostamaan Uudenkaupungin liike-elämän täysin uudelle tasolle. Kohta täällä ei enää olla vain autotehtaan varassa, kunhan Kannu-Ukko saa businekset kunnolla pyörimään.

      Miehellä on omien sanojensa mukaan noin 45 000 Arabian kannua ja jos niiden keskihinnaksi arvoiidaan edes maltilliset 40 euroa/kpl, niin puhutaan lähes 2 miljoonan kannuista. Ja tämä pelkästään siis Arabioissa!

      Tervetuloa Ukiin, Kannu-Ukko!

    • AntikFaari

      Kannu-Ukko voisi nostaa koko Suomen jaloilleen nykyisestä ahdingosta. Olkaamme onnellisia, että saimme hänet juuri tänne Uuteenkaupunkiin yrittäjäksi.Usko, että toimintansa laajenee muillekin paikkakunnille, sillä niin hyvää tavaraa ja niin halvalla on hänellä myynnissä, ettei siihen pysty halpaahallit eikä Tokmannit..
      Lisäksi tavaraa löytyy laidasta laitaan mm. c-kasetteja, joita ei enää muualta löydy, puhumattakaan niistä valtavista kannumääristä. Joku huutokauppakeisari televisiossa retostelee papukaijamaitokannullaan, joka on kannujen "Mersu". Kannu-Ukolla on niitä monta hyllymetrejä tarjolla ja lisää on kuulemma tulossa rekalla muualla Suomessa sijaitsevasta varastosta..
      Tätä U:ki on tarvinnut! Miestä, joka uskaltaa ja jaksaa yrittää, laittaen itsensä likoon 100%:sti!

    • minätiiän

      Näin se vaan menee. Kannu-Ukko on rohkea ja persoonallinen yrittäjä jollaisia Suomi tarvitsee. Mielummin näkisin myös TV-sarjan juuri meidän Kannu-Ukosta kuin joistain persoonittomista Palsanmäistä, joiden ohjelmissa ei tapahdu enää mitään uutta. Laittakaahan muutkin palautetta televisiokanaville, jotta Kannu-Ukostakin saataisiin tälläinen reality-show. Hakkaisi kyllä huutokauppakeisarin 10-0, eikä kansanvälinenkään menestys olisi mahdottomuus.

      Tsemppiä Kannu-Ukolle, pidä lippu korkealla!

    • Oikeestiny

      Nyt alkaa olla herra itte tai muita läheisiä sen verran tässä ketjussa mukana et menkää ny jo pois.. kaikki oikeesti nauraa teijä jutuille..

      • minätiiän

        Ottaako koville jos joku saa KANNUstusviestejä? Ja onko se sinulta pois?

        Oon tehnyy Kannu-Ukon kanssa kyllä kauppaa, muuta yhteyttä minulla ei häneen ole. Hieno mies.


      • Pete_Pietolasta

        Nimimerkki Oikeestiny vois vähän miettii mitä kirjottelee täällä. Mä oon vanha nimimerkki Uki palstalla, ajalta jolloin Kannu-Ukkokaan ei ollu vielä Ugissa. Ei kaikki oo samanlaisia neganiiloja kuin sä.

        Kannu-Ukon ovessa lukee "suljettu sairastapauksen vuoksi", mut silti joidenkin pitää yrittää vaan hyökätä ja hyökätä. Myötätunto on varmaanki vieras käsite tälläisille tyypeille.


    • Pietolanboik

      Ensin oli Lounliraideri, joka järkkäsi mukavia tempauksia ja talkoojuhlia Ankkakujalla ja sitten uuskaupunkilainen kateus alkoi nostaa päätään ja niin loppui nekin juhlat. Nyt on sitten tämä Kannu-herra, joka on samalla tavalla edistyksellinen ja värikäs persoona niin kuin Lounliraider. Täällä on niin tavattoman vaikea olla valtavirrasta poikkeava, sitä ei hyväksytä alkuunkaan. Paras vaan olla tavallinen tallaaja, ajella osamaksulla ostetulla Nissan Sunnylla, käydä polskahtamassa tuttavan mökillä laiturin päästä, kun omaan mökkiin ei varaa ja sitten
      jätesäkki kaupalla palauttaa ojista löytämiään kuraisia pulloja Lidlin automaattiin aiheuttaen jonoja ja pahennusta sielläkin...

    • KusettaaUudessakaupungis

      Joo oli sillä aikaa maksaa se 400€ ennen sairaalaan joutumista melkein 2viikkoa ja oli rahat jo välillä olevinaan matkalla, mutta eipäs näkynyt. Lisäksi olen pistänyt merkille, että kyseinen Salonen unohteli välillä asioita, ei sellaisen kannata pyörittää firmaa, jolla jo hieman tuntuu muistipätkivän. Alun perin minun piti saada 400€ käteisenä, kun peräkärryn vuokrasin ja ajoin Savonlinnasta Uuteenkaupunkiin saakka, en saanut rahoja ja nyt uhkaa tulla jo maksuhäiriömerkintä, on se sen verran kallista lystiä sinne toimitella tavaroita.

      T:23v nuori mies, jolla olisi ollut rahoille parempaa käyttöä.

      • Neganiilo

        Ei hirveästi naurata asia sun kohdalla... tosin muut asiat sitten taas huvittaa melko paljonkin..


      • Huitokauppakeisari

        Aika sissi on tää, joka väittää ajaneensa Savonlinnasta Ukiin myymään tavaraa. Ei siitä 400 eurosta paljon jää, kun otetaan peräkäärryn vuokra, ja polttoaineet ja kulutettu aika... ei yhtään lähempää ostajia sit tavaroille löytynyt? Vai tarjosiko he tavaroistasi tyyliin 50 euroa?


      • KusettaaUudessakaupungis
        Huitokauppakeisari kirjoitti:

        Aika sissi on tää, joka väittää ajaneensa Savonlinnasta Ukiin myymään tavaraa. Ei siitä 400 eurosta paljon jää, kun otetaan peräkäärryn vuokra, ja polttoaineet ja kulutettu aika... ei yhtään lähempää ostajia sit tavaroille löytynyt? Vai tarjosiko he tavaroistasi tyyliin 50 euroa?

        Kokonaishinta oli 700€, otin osan tavarana, koska en saannut maksua käteisenä paikanpäällä, niin kuin sovittiin. Hän jäi minulle 550€ auki ja maksoi siitä tilille 150€, joka ehkä juuri ja juuri kustanti bensat ja kärrin ja pitihän matkalla jotain syödäkkin. 400€ jätti sitten suorittamatta. Jos olisin tiennyt, että käy näin, niin en ois sinne asti ajanut. Ajattelin, että jos saan tavaroista 700€ ja miinustan siitä 200€ sisältäen kaikki Matkakulut, niin mielestäni 500€ ois ollut hyvä kate, vaikka raskas ajo olikin.


    • Kalakukko22

      Koivukujan päässä on kyseinen herra hoidossa (mielisairaala)

      • Neganiilo

        Nyt sitä KANNUstusta sit vaan kehiin ja et jouluksi pulju taas auki!


      • Velkaa

        Ei maanikko tarvitse yhtään kannustusta. Vauhtia ja luuloja omasta ylivoimaisuudesta ja muita harhoja on ihan omasta takaa! Kierroksia koetetaan nyt vähentää siellä suljetulla osastolla. Jospa Kannu-Ukko vielä palaisi maankamaralle ...


    • VelkaaTännekin

      Kolmatta kuukautta suljetulla.. Mahtaako enää pois päästäkkään.

    • Velkaa

      On muuten jo neljättä kuukautta suljetulla. Yritys Kannu-ukko on haettu viime viikolla konkurssiin.

      • VanhaViisasJaVäsynyt

        Kertoo paljon paikallisesta ilmapiiristä tämä toisten vaikeuksilla revittely. Jos oma elämä on näin tyhjää, kannattaa mieluummin aloittaa vaikka joku kiva uusi harrastus. Esimerkiksi itsemurha toisi kirjoittelijoiden arkeen väriä paljon enemmän!


    • Velkaa

      Sattui nyt niin, että niistä "toisten vaikeuksista" tuli omia, kun luvattua suoritusta saa lähteä käräjiltä hakemaan - eikä silti saa rahojaan pois! Eli revittelen tässä nyt omia vaikeusksiani...
      En kumminkaan lähtisi itsemurhalinjalle, mutta köyhänlainen joulu on tiedossa!

    • VanhaTyhmäJaVirkeä

      No juu, harrastusehdotukseni oli ehkä hieman ylimitoitettu ja makaaberi. Vaikka uppopallo tai lenkkeily sitten. Joka tapauksessa julkinen asioiden levittely ja ilkeily ei tuo sinulle rahoja takaisin. Lisäksi herää kysymys, millaisia diilejä ihmiset ovat tässä tilanteessa olevalle ihmiselle tarjoilleet. Joskus voi käydä niin, että ahneilla on ruskeahko loppu...

      • Velkaa

        Miettimälläkään en keksi, missä osoitin ahneutta, kun tutulle kaverille annoin kesällä korottomasti rahaa lainaksi. Nyt maksan itse sitä korkoa viettäen köyhän joulun!!


    • Tankkitäyteen

      Kannu-Ukko toi hetkeksi väriä Uudenkaupungin jämähtäneeseen ilmapiiriin. Kyllä hän sieltä vielä nousee, ja saatte toivottavasti rahannekin tulevaisuudessa takaisin.

    • xalamanter

      Ihan yleisellä tasolla tässä totean, tietämättä tämän yksittäisen henkilön tilannetta, että mielenterveysongelmat ovat sairaus ihan siinä missä jokin muukin sairaus. Ei siinä ole hävettävää. Vai onko joku täällä tosiaankin joku vielä niin juntti, että luulee että mielenterveysongelmat ovat jotenkin potilaan oma syy? Kyllä niitä lähes kaikille jossain elämänvaiheessa tuppaa tulemaan, joten eipä kannattaisi millään tavalla näitä henkilöitä pilkata.

    • Eipilkkaa

      En oo kyllä huomannut, että kukaan tässä ketjussa ketään pilkannut ois! Mutta itselle jäi Kannu-ukon toimista sellaisia aineellisia saatavia, että suututtaa oma sinisilmäisyys! Etten, pirulauta, tajunnut, ettei hänen "ostamisiaan" pidä uskoa. Ne eivät toteudu, vaikka hän kovasti " teki kauppaa". Myöskään sovittuja sanktioita en koskaan tule saamaan. Harmittaa, kun meni koko kesä piloille, kun en nähnyt, että kyseessä oli sairaan harha. En ole ennen joutunut bipolaarisen ihmisen kanssa tekemisiin.

    • KU_fanclub

      Kannu-Ukko olisi muuten melkoinen myynti/markkinointi-tykki paikallisille liikkeille. Esimerkiksi kovasti mainostetun huutokauppakeisarin persoona on suorastaan valju verrattuna Kannu-Ukkoon.

      Yrittäminen ei ole ehkä Kannu-Ukon vahvinta osaamisaluetta, mutta myyjänä ja mies on erittäin lahjakas ja sanavalmis, värikäs persoona. Sellaisille on nykypäivänä tilausta!

    • Kannuton

      Ensi lauantaina 10.2.on Kannu-Ukon liikkeen kaikkien tavaroiden huutokauppa siellä Kurjenpolulla. Sinne sitten kaikki, joita kiinnostaa taulut, kirjat, mööpelit ja se komea kannukokoelma. Ukko itse tuskin on vielä irrallaan, mutta konkurssipesä realisoidaan nyt.
      Mielenkiintoista nähdä, mitä kannuista maksetaan!

    • Tehopesuri

      Tietääkö kukaan, mitä Kannu-Ukon liiketilassa on nykyisin?

    • Pesuriton

      Ei yhtään mitään!

    • Pesumestari

      En ihmettele, ettei siellä ole mitään. Eihän se ole liiketilaksi sopiva. Ei vessaa tai vesipistettä. Mihin se kaikki Kannu-ukon roskaksi luokiteltava törky on mahdettu roudata; sadat kangaspenaalit, pehmoavainperät, 80-luvun kuluneet romaanit, kolhiintuneet lelut, Jasper Pääkkösen kymmenet kalastus dvd:t?

    • Wash

      Mikä hirveä tragedia! Ukko teki tuhansien ja tuhansien eurojen velat hankkiakseen liikkeelleen roskaa. Miksei tähän hulluuteen saanut kukaan puututuksi?
      Kun ei holhoukseen hetkessä ketään saa, syntyy lopuksi elämää velkavankeus yhdestä puolen vuoden maniasta. Kurja vanhuus vastassa!

    • kannu-jannu

      tarkoituksella veti konkkaan tuskin rikastui siitä. Humupekka koko äijä

    • Wash

      Kyllä minusta vaikutti, että ukolta oli todellisuudentaju hukassa.

      Lauseet:
      "Rahaa on, että ranteita pakottaa" ja
      "Meitä on 9 entistä Citymarket-kauppiasta ja tuodaan ulkomaista taidetta ja antiikkia 7 maasta. Viime vuonna 92 miljoonan arvosta"

      Ei terve ihminen laskettele tuommoista sontaa suustaan!

      • Neganiilo

        Hulluakin hullumpi on se ketä uskoo hullua.


    • Wash

      Näinpä yhtenä päivänä viime kesän vauhtiveikon hiihtelemässä hoitokodin pihassa nokka maassa.
      Traaginen ihmiskohtalo!
      Jos on tragediaa niilläkin, joiden rahat ja tavarat ukko huijasi.
      Vanhusten jäämistöt, keräilijöiden aarteet. Kuka tässä hyötyi? Ehkä ne joille tuo nykyinen ihmisraunio viime kesän vauhtijaksolla tavaroita lahjoitti...
      Myymälässä kävi sellaisia, jotka tiesivät kyllä, että sairasta voi rahastaa ennenkuin hän joutuu hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe