ON TASO -keskusteluissa ....

kauhukabinetti

..... sitä luokkaa , että ihmetellä täytyy , miten huonolla tolalla meillä Suomessa mielenterveyspotilaitten lääkitys asiat ovat. Sairaita , onnettomia näyttää kotihoidossa riittävän , ja lääkkeet unohtuu .... jopa vesikauhuisia koiria alkaa näkyä

28

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JäiköKoulutVäliin

      Tuo vesikauhuisista koirista juttu löytyy Thaimaalaisesta sanomalehdestä. Etkö osaa tai ymmärrä englanninkieltä?

    • tämäsyynä

      Persläpilerppa jättää usein lääkkeensä ottamatta ja lukijat saavat kärsiä siitä.

    • rakitkuriin

      Kiva on juu käydä lenkillä hua hinissä kun vauhdin määrää koirat ja minä suunnan. Kerran olin omakotialueella kahden betonimuurin välissä tiellä lenkillä kun ensin tuli vihaisia isoja koiria takaa 3kpl ja sitten edestä 2kpl. Ne olis varmaan oikeasti syöneet mut jos olisin eilisen teeren poika ja käynyt pelkäämään. Olin ottavinani maasta kiven ja karjuin kirosanoja Suomeksi ja juoksin kohti suurinta koiraa ja olin paiskaavinani sitä kivellä. Sitten ne lähti karkuun ne muutkin koirat.
      Tarina on tosi. Vuosi oli 2014 kevättalvi.

    • samatrakit

      Totta - olisi hyvä laittaa rakit kuriin, kuten myös tämän palstan rakit lerppajuttuineen.
      Samaa sarjaa

    • MersuMaijalleTerkut

      Aloittaja on viisas mies.
      Toteaa Teillä siellä Suomessa olevan ongelmia.

      Jäikö-Koulut-Väliin-2010-Maija taas ammentaa internetistä thaimaatietoutta thaimaalaisista sanomalehdistä, kun ei ole linkittämässä iltiksistä esim. krokojuttuja jotka tosin useita päiviä sitten uutisoitiin meillä täällä thaimaassa niin teeveessä kuin sanomalehdissä.

      Terveiset ravintolasta, jonka edessä juuri nyt yksi Bentley, kaksi Ferraria ja 15 Harrikkaa.

    • 32NumBall

      Pitääpä ottaa taas kantaa tuohon vesikauhu asiaan, rattayan pojilla on havaittu hieman vastaavaa tautia kuin vesikauhu, sen nimi on aujeszkyn tauti jota kansanomaisesti kutsutaan valevesikauhuksi, mutta etiologialtaan tauti vastaa täysin rattayan poikien kirjoituksia palstalla, selväähän on että tauti ei ole parannettavissa eikä ole ihan vähä oireinen, lieneekö taudin syyt rattayassa... vai palstalle eksyneissä resuperseissä jotka ovat allergisia pattayan negatiivisista uutisista, onhan rattaya heidän sielullinen kotinsa, eikö vain reppana.

    • kuuhullunkuulumiset

      Tää typpi kait vahvasti uskoo kirjoittaneensa täyttä ASIAA . voi , voi ,voi reppanaa , ei nyt kuitenkaan ihan pahemmasta päästä , mutta tyhmää mikä tyhmää, taudin määrityksen voisi tuostakin tehdä.

    • 2389621495333

      Näin On , kyllä minullekin " lerppajutut " on liikaa , siispä " äänestän" pysymällä' pois palstoilta, tuskin olen ainoa, jätetään hourupäitten haltuun ...

    • robottirobs

      Riittää myös minulle , " hullun huutoja jne. " On todella monta , jotka eivät joukkoomme kuulu , tuon nimisen otsikon ALLA kaikki ovat omaa sekopäistä sakkia .
      Kirjoittakaa , please, asiaa : MATKAILUPALSTA !!

    • anteeksianovat

      Me Hua Hinin ja Chiang Main lerpat, jotka olemme terrorisoineet palstoja pitkään ja hartaasti, yritämme pysyä poissa palstoilta, mutta toinen minämme, ikävä kyllä, liian usein voittaa ja ratkeammejälleen hulluntouhuihimme.

      • ChiangMaiAviomiesHD

        Tilauksesi Maija vastaanotettu.

        Kokeile elämää itsesi kanssa mieluummin olematta joku muu, se vois helpottaa


    • öööööööööööööö

      öööööö

    • whatname

      Pakko esittää kysymys näille " öööööö- miehille " , ettei vaan olis jo teihin vesikauhu iskenyt , mitä ihmeen potaskaa viitsii joku kirjoitell a , siis tuleeko moisesta kovinkin mukava mieli ...
      Pitänee lopettaa asialinjan jutut , aletaankos kaikki keksimään mitä tyhmempiä , hullujen höpötyksiä. Palstalle vaan pitää vaihtaa NIMI , ei enää vierailla MATKALUPALSTALLA.

      • MaijaOnÖÖÖÖÖÖÖ

        Keräilen tuossa hullujen ( Hullun ) höpötyksiä toiseen keskustelusarjaan ja tässä noin 80 oksennuksen kohdassa olen jo melko varma, että kaikki Pattayan rakkaat on hullun kanssa samaa mieltä, koska yksikään ei toista mieltä ole.


      • eikoira

        - Armeija ja DPRK:n (Pohjois-Korean) kansa vaativat yksimielisesti, että jenkit, pakotteiden pääsyylliset, hakataan kuoliaaksi kepillä, kuten vesikauhuiselle koiralle on sopivaa.

        - Muslimit lisääntyvät todella nopeasti, he varastavat naisemme, raiskaavat heidät. He haluaisivat vallata maamme, mutta minä en salli sitä. Meidän on pidettävä Myanmar buddhalaisena, Wirathu sanoi Timelle


      • Totuusasiaan
        MaijaOnÖÖÖÖÖÖÖ kirjoitti:

        Keräilen tuossa hullujen ( Hullun ) höpötyksiä toiseen keskustelusarjaan ja tässä noin 80 oksennuksen kohdassa olen jo melko varma, että kaikki Pattayan rakkaat on hullun kanssa samaa mieltä, koska yksikään ei toista mieltä ole.

        Eiköhän kaiken aloittaja Persläpilerppa ole itse se täyshullu!!!


    • aikailtapillerin

      Pattayan " rakk aat " pysyttelee - onneksi- yleensä oman puolensa palstalla , eikä vierailut tänne
      todellakaan ole toivottavia ja kuinkahan lienee tuonkin " - ööööööö " älykkyyden kanssa.

    • voihellanlettas

      Tässäpä TAAS näyte kirjoittajan järjen köyhyydestä , tai sanoisin täysin lapsellista tekstiä tuollainen uhoilu , UHKAILU ... Tuskin tuo tyyppi kehtaisi pärstäänsä näyttää tai omaa nimeään käyttää .
      Säälittävä esitys !

      • GuruGaglaBaa2010

        Pattayan kiinteistöguru?


      • vesikauhuvitsit

        Mitähän jollakin " Pattayan kiinteistögurulla " on tekemistä Hua Hin MATKAILUPALSTALLA ....
        Täällä pitää informoide vain ja ainoastaan miten " KAIKKI koirat on sairastuneet VESIKAUHUUN " , eikö totta ? Pysykääs asiassa , ( vitsi-vitsi-vitsi )


      • sivullinen-kommentoi
        vesikauhuvitsit kirjoitti:

        Mitähän jollakin " Pattayan kiinteistögurulla " on tekemistä Hua Hin MATKAILUPALSTALLA ....
        Täällä pitää informoide vain ja ainoastaan miten " KAIKKI koirat on sairastuneet VESIKAUHUUN " , eikö totta ? Pysykääs asiassa , ( vitsi-vitsi-vitsi )

        Humalassa vastasit väärään viestiin itsellesi, lerppa.


    • tilausvoimassa

      Nyt lerpalle annetaan, mitä on tilannut jo kolmevuotta...

    • mikälerppa

      Olisiko mitenkään mahdollista ylläpidon ottaa jyrkempi asenne viestien poistoon, nuo lapselliset , typerät " lerppa jutut " kun ei kiinnosta ketään, ehkä viestin väkertäjä saa jonkinsortin tyydytystä tiedä häntä, kyseessä täytyy olla häiriintynyt ihmisraukka.

      • kestotilausvoimassa

        Lerppa, olet tilannut kestotilauksen, eilisestä lähtien, sitä on vaikea perua.


    • tännejäätte

      Aivan ? Siis johtopäätös minunkin osaltani , kuten nimimerkki " mikälerppa" antaa ymmårtåå , ei ole näille palstoille TÄYSJÄRKISILLÄ mitään mielenkiintoa.
      Täällähän lerputtelette...... pitäkää koko pas......

      • KusipääOoot

        Kiitos taas kerran maija huomiseen asti kun taas aktivoidut.


      • LerppaonLerppa
        KusipääOoot kirjoitti:

        Kiitos taas kerran maija huomiseen asti kun taas aktivoidut.

        Lerppa vastaa oikein kauniisti, tapansa mukaan.


      • nollasatasataa
        KusipääOoot kirjoitti:

        Kiitos taas kerran maija huomiseen asti kun taas aktivoidut.

        tietopankki janoisille!

        Veneilykysymykset ja moottoripyöräilykysymykset kannattaa esittää Pohjoisen komistukselle nyt kun hän täällä pitää vahtia Phuketin huvilalomallaan.

        Hänellä on Azimut35METRI ja 40 jalkainen Princess, sekä 50 tuhannen Thaimaan euron HD ja hammaslääkärivaimollaan 30 tuhannen Thaimaan euron HD. Pojallaan on kahtasataa kulkeva kevari. Muistathan keskustella vain amerikkalaisista laatupyöristä.

        Kannattaa myös kysyä ravintolabisneksestä ja kukkabisneksestä. (Kukat ovat Pohjoisen Aviomiehen intohimo, kuten myös Hua Hinin legendaarisen lentäjän myös. Onneksi nuo hurjapäät ovat eri reviireillä, niin ei tule riitaa)

        Myös kiinteistösijoitusasioita kannattaa kysyä sekä Pohjoisen Aviomieheltä että etelän Numbalta. Kummallakin kun on useita sijoitusasuntoja, menestyksekkäillä tuotoilla, tietenkin.

        Parhaat tatuointivinkit saa myöskin Pohjoisen Aviomieheltä, sillä hän on hurjamaineisena osakkaana prätkäjenginsä tatuointiliikkeessä.

        Jos tulee kysyttävää Pattayan hotelleista ja ravintoloista, niin niistä ylivertainen tietämys löytyy etelän lentokapteenilta. Viisumi ja oleskelulupa-asiat ovat myöskin Numban osaasmisaluetta. Sinne vaan kysymystä niin ei eksy laittomuuksiin matkallaan!

        Amerikka- aiheiset asiat ovat Numballa hallussa. Hän on enemmän amerikkalainen kuin Kapteeni Amerikka.

        Thaimaa- aiheiset kysymykset voi esittää näille molemmille. He ovat enemmän thaimaalaisia kuin yksikään thaimaalainen.

        Jos HIV tai Pattayan rikollisuus arveluttaa, niin parhaat prosentualiset tiedot niistä on etelän Numballa.

        KELA, eläke, vakuutus ja sosiaaliturva-asiat ovat Numban bravuuri. Sinne vaan kysymys niin saat kuulla mitä kaikkea olet tehnyt koko elämäsi väärin, moraalittomasti tai laittomasti.
        Muistathan että kaikki muu on laitonta oleskelua, paitsi Numban oma oleskelu!

        Sikariasiat ovat kummankin herran hallussa.

        Äkkiseltään en nyt tiedä yhtäkään puheenaihetta tai kysymystä, josta tällä kaksikolla ei olisi vanhurskaan varmaa mielipidettä, ja se heidän mielipiteensä on takuuvarmasti aivan päinvastainen kuin sinulla, tai sitten olet muuten vaan resupeppuinen reppana.

        Mikäli kysymyksesi ei miellytä näitä asiantuntijoita, niin sitten tulee noin sata maijanostoa sen merkiksi siihen kysymyksesi eteen.

        Ei tarvi kilauttaa kaverille, ei tarvi kysyä yleisöltä, et tarvitse oljenkorsia etkä nollasatasataa, kun sinulla on Numba ja Pohjoisen havumetsien salskea Aviomies. Tietopohjalta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe