Mahtavia näkymiä ja ennustuksia by JOhanna

Johanna Mia Tukiainen
19 min ·

NÄIN NÄYN ÄSKEN; MENIN SOLLENTUNA CENTRUMIIN JA KAIKKI KELLOT OLIVAT PYSÄHTYNEITÄ SIELLÄ KLO.12.00 AIKAAN!!!!!!! OTIN VALOKUVAN YHDESTA JOKA OLI HIEMAN YLI; KUTEN KUVASIN MYÖS VANHEMPIENI PYSÄHTYNEEN KELLON!!!! OLIN RUKOILLUT TÄTÄ JUMALALTA; ETTÄ HÄN OSOITTAISI MITÄ SE TARKOITTAA!!!!!!! NÄIN NÄYN; menin ottoautomaatille, eikä mikään korttini toiminut! Ihmiset hätääntyivät, sillä heidän korttinsa eivät toimineet myöskään eikä mitään käteistä saanut ulos! Kun menin kassalle; myyjä oli outo ja pyysi korttiani; joissa on kaikissa se siru; no siellä se meni läpi. Kellot olivat pysähtyneenä tasan klo.12.00 aikaan jokapaikassa. Aloin taas puhumaan kielillä; mutta tällaista en ole kokenut aiemmin; puhuin arabiankieltä viimeisen tunnin! En osaa selittää sitä; mutta tunnistan arabiankielen hyvin!

Johanna Mia Tukiainen Puhuin arabiankieltä vielä äsken; eli yksi kaksi tuntia; mutta en tiedä mitä sanoin!!!

Johanna Mia Tukiainen tunnistan arabiankielen; asuin Dubaissa joskus pari vuotta, ja tunnistan myös sen miten se eroaa hepreankielestä

Johanna Mia Tukiainen Jos tulkitsen oikein; niin että klo.12.00 tarkoittaa; että aika on loppunut; mitä äskeisessä näyssä näin; niin se tarkoittaa sitä; että pedonmerkki, mikrosiru tulee ihan juuri pakolliseksi jokaiselle ihmiselle, eikä ilman sitä voi ostaa eikä myydä, ilman sitä ei voi matkustaa, se tulee korvaamaan jopa avaimiset; joten ihminen ei pääse enää omaan kotiinsa ikinä ja joutuu ulos.
.

11.8.2017, 17:11
Ilmianna
Jaa

46 Vastausta


Mitä ihmeen höpinää tuo on??????
Ilmianna
Jaa
Johanna Tukiaisen facesta, nyt on jotain sattunut. Pillerit ja viina överit tai loputkin aivoista niistetty ulos. Pää ei kestä loputonta sekoittamista varsinkin kemiallisilla aineilla ja viinalla. Saas nährä loppuiko nyt sekoilu ja lepo alkaa jossain laitoksessa.
Ilmianna
Jaa
Kyllä, samaa mieltä. Tuksun aika on loppumassa. Nyt pitäs lähipiirin tehdä jotain, ehkä soittaa hätäpäivystykseen?

Ps. Parin viikon loma Dubaissa on nyt muuttunut kahden vuoden asumiseksi? Niin tuksua taas.
Ilmianna
Jaa
Johanna Mia Tukiainen Tuon kellon päällä on muuten myös vasensilmä piilotettuna; se on kellon oikealla puolella.

Miksi vanhemmat eivät tee mitään? Akka aivan kuutamolla ja kohta iskee se kuuluisa raivari ja joku ottaa osumaa.
Ilmianna
Jaa
Tuotahan sen jutut ovat olleet sen jälkeen, kun se kävi pari vuotta sitten helvetissä.
Ilmianna
Jaa
Eihän ne vanhemmat ilmeisesti lue sitä facea, että tietäisivät, missä mennään, jos käytös on muuten normaalia Tukiaanista. Pitäisi sattua jotain, että Tuksu vietäisiin sairaalaan.
Ilmianna
Jaa
Ottaako Johanna todella viinaa? Psyykelääkkeet, esim bentsot voi olla, tai sitten ainoastaan mielialalääke jota otetaan säännöllisesti joka päivä.
Enpä tiedä ottaako viinaa....
Ilmianna
Jaa
Kauppakeskuksissa kaikki kellot säädetään samalla kertaa, jos vika, kaikki pysähtyvät.
Alkoiko siellä kaupoilla puhumaan kielillä, ulkopuoliset ovat ehkä kokeneet asian toisin? Onko tuo raittiuden hinta, oliko näitä näkyjä huppeliaikoina? Tämä varmaan loukkaa kun itse uskoo noihin, ulkopuolisille tuo näyttäytyy kuitenkin psykoottisuutena jopa, pahoittelen.
Ilmianna
Jaa
No tekeehän ne vanhemmat jotain, tykkää jokaisesta sekopäisestä asiasta, mitä Tunkki tekee. Vaikka Tunkki kirjoittaa Loukolan sivulle, että Pride-kulkue on jumalanpilkkaa, mamma on kovasti tykkäämässä Tunkin kommentista. Ootteko muuten huomanneet, että båtpastor Ruth Närhi on ottanut sekopääperheeseen etäisyyttä?
Ilmianna
Jaa
Miksi ihmeessä Tunkin vanhempien pitäisi edes tehdä mitään tai haluaisivat.

Pappamuratti on mielisairas ja todella vahvassa lääkityksessä..mölisee vaan hallelujaa jeesusta ja tanssii esikoisensa kanssa naama kesto-onnelisena. Mammamuratti on ihan yhtä pimeä ja ylimieleinen. Näiden lahkohan tätä suoltaa kokoajan.
Ilmianna
Jaa
Johanna Mia Tukiainen Kyllä; kaikki Barack Obamassa viittasi 100% pahuuteen heti alussa ja myöhemmin kun alkoi tutkimaan häntä; hänen ympärillään melkein kaikissa haastatteluissa on kärpäsiä (kärpänen on viittaus Belsebubiin eli kärpästen herraan joka on paholainen) sekä hänen henkivartijansa eivät olleet ihmisiä, se näkyy kaikilla videoilla. Uskon myös, että Obamalla on jotain tekemistä asian kanssa, samoin Rooman Paavilla. Mutta kumpikaan heistä ei tule olemaan vielä varsinainen Antikristus.
Ilmianna
Jaa
Jos joku puhuu tuollaista kotioloissa, käy pitemmän päälle raskaaksi. Ehkä hyväksyvät että tämä on nyt näin...
Ilmianna
Jaa
Johanna Mia Tukiainen Isäni Markun ”taksikuski” oli ollut Jumalan enkeli juuri vähän aikaa sitten; hän tiesi isästäni KAKEN ja lohdutti häntä 💖 Enkeli oli ottanut ihmisen hahmon ja hän laittoi hengellistä musiikkia soimaan taksimatkan ajaksi ja tiesi todellakin kaiken isästäni; jota ihmiset eivät tiedä.
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Harhat lisääntyy koko ajan. Obaman ympärillä Tuksu on nähnyt koko ajan kärpäsiä ja turvamiehet ovat naamioituneita ufoja! 😂 Lujaa menee ja osa uskiksista komppaa. Tänään on Tuksun lukunan 777, Julian taksi nro. joka ei saapunut vaan tulikin taivaallinen taksi, papan taksi numero ym... mistä se noita repii?? Youtubesta tuijottaa kaikki huuhaa videot ja uskoo niihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kun totuus tulee, te kiusaajat ja vainoajat olette suurimman vainon kohde mitä maailman historiassa on koskaan nähty. Aikaa ei ole paljoa jäljellä.

Te saatte takaisin kaiken kiusan jonka teitte. Johanna on asioista puhunut, mutta teitä totuus nauratti. Katsotaan kuinka kauan teitä naurattaa kun antamanne viha, pilkka ja vaino kääntyy teitä kohtaan.

Säälin teitä, tietämättömyyttänne, ivaanne, tyhmyyttä olla lukematta asioista. Muu maailma on herännyt valhemedian valheisiin, mutta te paljastatte lukemattomuutenne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Otapa Johanna tänään kunnon rähinäkänni Kärkölän kälyisessä kapakassa, viihdytä meitä riehumisellasi, please!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuksu sä se ihmisiä nauratat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
hyvä provo tai olet mammamuratti
Ilmianna
Jaa
Tulisi jo ne valkotakkiset miehet ja veisivät hoitoon.Saisi raasu levätä ja nollata itsensä,samalla nuo jutut normalisoituisi.Huomaisi itsekin että nyt menee liian lujaa.Eivät ihmiset ivaa,korjaavat vain noita kirjoituksiaan.Huutaa että:lukekaa lukekaa ilmestyskirjaa! Sanottakoon että suurin osa suomalaisista ei osannut edes lukea 100 vuotta sitten,ja muualla maailmassa,ei ehkä vieläkään.Miten on käynyt kaikkien niiden tuhansien jopa miljoonien ihmisten,ovatko menneet suoraan "hedveggiin"? Ei tuksu osaa vastata liian vaikeisiin kysymyksiin,kopsaa vain kaiken jenkki-hihhuleiden sivuilta.Pysytään me suomalaiset kotimaisessa uskontunnustuksessa mikä rauhoittaa mieltä,eikä ole pelottavaa vihtahousuoppia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Niin totta kaikki tuo. Kukaan ei kiusaa tai vainoa, vaan yritttää oikoa harhaoppia ja väärää julistusta. Luulisi olevan itselleenkin raskasta tuo maailmanlopun huutaminen. Toisaalta hän ei ehkä hallitse mieltään ja ajatuksiaan, joten ei voi liikoja vaatia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Apu.tarpeen kirjoitti:
Niin totta kaikki tuo. Kukaan ei kiusaa tai vainoa, vaan yritttää oikoa harhaoppia ja väärää julistusta. Luulisi olevan itselleenkin raskasta tuo maailmanlopun huutaminen. Toisaalta hän ei ehkä hallitse mieltään ja ajatuksiaan, joten ei voi liikoja vaatia.
Johanna Tukiainen on Kävelevä katastrofi, joka kulkee kylvämässä vain ja ainoastaan pahuutta ympärilleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Johanna, tämän illan keikkamatkalla tapaat kohtalosi. Tämä on varmaa tietoa taivaasta jossa käyn lauantaisin viikkosiivouksessa.
Ilmianna
Jaa
Tuo ei ole oikea Tuksu vaan hyvin opetellut Tuksun kliseet ja haluaa vain pitää keskustelua vireillä. Tuksu on niin yksinkertainen ettei osaisi ratkaista tuota bottitarkistustehtävää mikä tuossa alla on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei nimim. tuksunläskit
Nuo jutut on Tuksun kirjoittamia, suoraan hänen facestaan. Hänen facekirjoittelunsa on nykyään pelkkää tuollaista ja tapahtuu öisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Johanna Tukiaisen Miamin LSD-tripistä nykyinen jeesusteluvaihe alkoi.
Näin hän kuvailee asiaa Dolls-diaryssa:

"Minut vietiin helvettiin syksyllä 2015 ollessani Miamissa hotellihuoneessani, ja sain kokea aivan järkyttäviä asioita, ja huutamalla kauhuissani ja hädissäni Jeesusta Kristusta pelastamaan minut; HÄN pelasti minut takaisin; ja Jumala on puhunut minulle, että tehtäväni on varoittaa siitä paikasta kaikkia ihmisiä että se on oikeasti olemassa ja järkyttävämpi kuin yksikään kauhuelokuva maanpäällä. Sain myös tiedon Miamissa ollessani syksyllä 2015 että "maailmanloppu on alkanut."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
miksi hän menee naimisiin kun se maailmanloppukin syyskuussa tulee?voihan peeee mitä hän suoltaa suustaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kissix kirjoitti:
miksi hän menee naimisiin kun se maailmanloppukin syyskuussa tulee?voihan peeee mitä hän suoltaa suustaan.
Naimisiinmenoaie on harhautusta, jolla Nyhtö-Veijo saadaan vielä yhdeksi talveksi rahoittamaan Ison Matamin elämää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voi hitsi, Johanna olisi aivan sievä ilman kumivene-huulia, laihempana ja ilman niitä feikki hiuksia. En voi olla säälimättä häntä, hän on sairas.
Ilmianna
Jaa
Mitä sitä paskaa säälimään. Itse aiheutettu tila, vedetty viinaa ja tabuja ja aivovaurio päällä. Melkein 60tonnia ulosotossa ja kaatuu veronmaksajien piikkiin. En sääli pätkääkään helvatan idiootti.
Ilmianna
Jaa
Tämä ei tuu päättymään hyvin. Apua kello on 9:09 mitä tämä nyt tarkoittaa...
Ilmianna
Jaa
On se jumala upea kun valitsee kaikista EPuskotavammiman ja hulluiman tyypin sanansaattajaksi..valehtelevan, naristisen sekakäytäjjän DD
Ilmianna
Jaa
Armo on kristinuskon keskeinen käsite, Jeesus liittyy tähän. Mitä ihmeen vanhan testamentin julistusta daami suoltaa. Kohta on koottava Nooan arkki, ketä sinne sisään?
Ilmianna
Jaa
Voe voee kun sinne nooan arkkiinkin on varmasti porttikielto 😂😅😆😄 eräältä
Ilmianna
Jaa
Onko Tunkerosta elonmerkkejä tältä päivältä. Kulkeeko Turun ja Åbon väliä förillä?

Minä joudun kuolemani jälkeen helevettiin kun olen nauranut Tunkeron örvellyksille. Miten ne helvetin lieskat voivat koskea kuolleeseen kroppaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Henkivaltojen hyökkäyksiä:

"Kun näin yliluonnolliset, JÄRKYTTÄVÄT näyt syksyllä 2015 ollessani Miamissa; hotellihuoneeni täyttyi ensin humanoideista; joista osa oli ottaneet ihmisen ulkonäön; he ovat saatanan langenneita enkeleitä. Mun eteeni tuli saatana joka tarjosi mulle ”kaikki kuuluisuudet, rahan, vallan ja maineen” mitä ikinä haluaisin Jenkeissä; mutta mun olisi pitänyt myydä sieluni paholaiselle vastineeksi.

Huusin että Jeesuksen Kristuksen nimessä kieltäydyn! Minulle sanottiin; että ”maailmanloppu on alkanut.” Mut heitettiin ensin ulkoavuuteen; ja näin koko maapallomme järkyttävässa kauhussa; huusin taukoamatta Jeesusta pelastamaan mut.

Sitten mut vietiin tunneliin joka meni alaspäin; ja seisoin yhtäkkiä mustassa, olemattomassa tilassa; jossa seisoin suuren leijuvan järkäleen päällä ja jokapaikassa oli SANOINKUVAAMATON KAUHU!

Huusin Jeesusta Kristusta pelastamaan mut; ja HÄN Pelasti mut!!!!

Palasin takaisin hotellihuoneeni sänkyyn josta lähdin juoksemaan hotellin aulaan; hotellin aulassa oli myös demoneja jotka olivat ottaneet ihmisen ulkonäön. Yksi puhui henkeeni ja sanoi uhkauksen: ”ÄLÄ KERRO TÄSTÄ KENELLEKÄÄN; SANO ETTÄ SAIT PANIIKKIKOHTAUKSEN!”

Sain voiman kertoa näistä asioista julkisesti vasta sen jälkeen; kun Jumala ilmestyi sateenkaaren muodossa syksyllä 2016 keskellä yötä huoneen kattoon ja Hän puhui henkeeni 4-tunnin ajan ja sain KÄSKYN puhua näistä asioista julkisesti Suomelle, sekä varoittaa helvetin todellisuudesta, kertoa että Jeesus Kristus joka on YESHUA on AINOA TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ; sekä sain viestin kertoa kaikille, että ”Jeesus tulee ihan juuri, Hän on jo ovella.” AMEN!" (Tunkki kertoi LSD-tripistään Facessa 15.8.17)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Viinaa-ja-nappeja kirjoitti:
Henkivaltojen hyökkäyksiä:

"Kun näin yliluonnolliset, JÄRKYTTÄVÄT näyt syksyllä 2015 ollessani Miamissa; hotellihuoneeni täyttyi ensin humanoideista; joista osa oli ottaneet ihmisen ulkonäön; he ovat saatanan langenneita enkeleitä. Mun eteeni tuli saatana joka tarjosi mulle ”kaikki kuuluisuudet, rahan, vallan ja maineen” mitä ikinä haluaisin Jenkeissä; mutta mun olisi pitänyt myydä sieluni paholaiselle vastineeksi.

Huusin että Jeesuksen Kristuksen nimessä kieltäydyn! Minulle sanottiin; että ”maailmanloppu on alkanut.” Mut heitettiin ensin ulkoavuuteen; ja näin koko maapallomme järkyttävässa kauhussa; huusin taukoamatta Jeesusta pelastamaan mut.

Sitten mut vietiin tunneliin joka meni alaspäin; ja seisoin yhtäkkiä mustassa, olemattomassa tilassa; jossa seisoin suuren leijuvan järkäleen päällä ja jokapaikassa oli SANOINKUVAAMATON KAUHU!

Huusin Jeesusta Kristusta pelastamaan mut; ja HÄN Pelasti mut!!!!

Palasin takaisin hotellihuoneeni sänkyyn josta lähdin juoksemaan hotellin aulaan; hotellin aulassa oli myös demoneja jotka olivat ottaneet ihmisen ulkonäön. Yksi puhui henkeeni ja sanoi uhkauksen: ”ÄLÄ KERRO TÄSTÄ KENELLEKÄÄN; SANO ETTÄ SAIT PANIIKKIKOHTAUKSEN!”

Sain voiman kertoa näistä asioista julkisesti vasta sen jälkeen; kun Jumala ilmestyi sateenkaaren muodossa syksyllä 2016 keskellä yötä huoneen kattoon ja Hän puhui henkeeni 4-tunnin ajan ja sain KÄSKYN puhua näistä asioista julkisesti Suomelle, sekä varoittaa helvetin todellisuudesta, kertoa että Jeesus Kristus joka on YESHUA on AINOA TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ; sekä sain viestin kertoa kaikille, että ”Jeesus tulee ihan juuri, Hän on jo ovella.” AMEN!" (Tunkki kertoi LSD-tripistään Facessa 15.8.17)
Jatkoa:

"Ahaa; henkivaltojen hyökkäykset jatkuvat; en pelkää saatanaa!!!!
Yeshuan veressä on voima!

Äsken tuli kadulla mies vastaan myymään hindulaisia kirjoja; hän oli täysin suomalainen mies joka kauppasi okkultismia. Sanoin hänelle; että olen käynyt helvetissä; eikä sieltä mua pelastanut Sidhamar Gautama, Buddha, Mohammed tai kukaan muukaan!!!! Minut pelasti sieltä Jeesus Kristus!!!!

Hän alkoi yhtäkkiä latelrmaan törkeyksiä suustaan ja puhuin hänelle kielillä takaisin! Hän sanoi kutsuvansa ”poliisit” koska puhuin kielillä!!! Mutta itsesiassa lopputulos minkä Jumala teki armossaan oli se; että hän alkoi juoksemaan pakoon!!" (Tunkki Facessa 15.8.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tunkki päivitti Faceen 17.8.2017:

"Shalom suomalaiset; saín järkyttävän näyn kaksi päivää sitten, joka oli suoraan saatanasta! OTTAKAA TÄMÄ VAKAVASTI!!!!! AIKAA EI OLE!!!!!! Sain näyn Saatanasta, joka nauroi suoraan edessäni ja vei minut paikkaan, josta nyt se en saa puhua.

Olin äsken puhelimessa taas Sveitsiin; hyvin voimallisen sveitsiläisen pastorin George John nimisen miehen kanssa; hän tiesi mitä näin ja hän on ystävä hyvin tunnettu profeetta Sadhu Sundar Selvarin kanssa. Hän sanoi; että Jumala on valinnut mut yhdeksi kertomaan Jumalantotuuden ja viimeisten aikojen järkyttävät asiat suomalaisille!!!!!!

Se joka ei ota näistä sanoista vaarin; joutuu tuomituksi. Jeesus Kristus; eli Yeshua Hamashiah on VOITTAJA, ei paholainen!!!!! Mutta seuraavaksi tulee pedonmerkki ja se on mikrosiru, ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ!!!!!! Jokainen joka pedonmerkin ottaa; tulee joutumaan samaan tulimereen kidutettavaksi yötä ja päivää myöten johon tuleejoutumaan myös väärä profeetta, Antkristus ja peto.

Joku noista on myös Rooman Paavi; pahuuden palvoja. Näin näyn; kaksi päivää sitten; katsokaa Facebook sivujani nimellä: JOHANNA MIA TUKIAINEN. En pääse sinne nyt 30 päivään; koska olin laittanut jakoon kristillistä materiaalia. Jakakaa evankeliumia nopeasti uskovat; JEESUS ON PORTILLA NYT!!!!!! AMEN!" (Fb)
Ilmianna
Jaa
Faktaa...Mitä on kuoleman jälkeen? Sitä ei tiedä kukaan, ja sillä hyvä! Jumala joko on olemassa, tai sitten ei. Yksikään elävä olento maan päällä ei sitä voi tietää, eikä yksikään kuollut pääse enää tänne takaisin sitä meille kertomaan. Ihan turhaa kaiken maailman paasaukset täällä, ja muuallakin. Tiedemiehet ovat todistaneet, että aikoinaan eli kyllä mies nimeltä Jeesus, jolla oli opetuslapsia, mutta Jeesus on ollut vain tavallinen ihminen, kuolevainen, niinkuin mekin, eikä mikään Jumalan poika. Toki jos Jumala oikeasti on olemassa, niin äkkiäkös hän pistäisi neitsyen synnyttämään pojan, joka nousee kuolleista, pikku juttu. Mutta sitä mikä on totuus, ei me elävät voida tietää. Sellainenkin on mahdollista, että Jumala on olemassa, ja on joku ihmisrotua miljoona kertaa kehittyneempi laji. Että silleen...Mutta siis turha paasata aiheesta, kun kukaan meistä ei voi tietää totuutta, ei edes Tuksu, selvinpäin, tai vähemmän selvänä. Sen verran voin todeta, että itse en puhu kielillä, muutakuin englantia, ja ruotsia, mutta kuuntelen sujuvasti kaikkia maailman kieliä. Se onkin sitten eri asia, että ymmärränkö :) Ilmestyskirjassa puhutaan tuosta pedon merkistä. Mutta...Ilmestyskirja on kuitenkin ihmisen kirjoittaman, joten...Ollaan taas alkupisteestä, eli kukaan meistä ei voi tietää totuutta.
Ilmianna
Jaa
Noniin, ennustukset ja Turun tragedia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Turun tapahtumat pystyi ennustamaan kuka vaan, heti kun maahan oli vyörynyt 30 000 ukkoa ilman minkäänlaista tietoa ketä tulijat on. Isisukkoja suurin osa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei se ole sekaisin, eikä nuo ole näkyjä vaan se keksii itse nuo näkynsä saadakseen huomiota ja kunnioitusta uskovaisilta. Vai puhuu se jo kielilläkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kielillä puhumisenkin oli oktaaviOllin kanssa opetellut etukäteen, ennen matkaansa hindukusettajan kurssille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvin harvat puhuvat oikeasti kielillä, uskovista. Ja paras todistus on, kun puhuu jossain missä paljon eri kansallisuuksia ja joku tunnistaa kielen sekä tietää, mitä puhuja sanoo. Näitä on tapahtunut. Kuka vaan voi puhua siansaksaa, tarvii vaan harjoitella samojen sanojen toistoa, tavuja vaihtelemalla. P. Tiainen puhui siansaksaa: haddavadda vayuti huddi guddi...se on mielestäni Pyhän Hengen pilkkaa, jos joku semmoista on. Tuskin Tuhnun kielet siitä poikkeaa. Kauanko tuo vielä jaksaa pitää turnajais-kuntoaan...vuosi, 2 ,5,7? Ketuttaa, että pulikunnossa oleva ämmä edelleen kuntaa pientä koiraa. Saako vettä, saako ruokaa? Lepoa, nukkumarauhaa? Albertti toisinaan melkoinen sirkus, kun siellä bailataan ja kuka vaan on tervetullut...voi naapureita ja isompi VOI koiraa/ria
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olen kyllä ihmetellytkin, millä nuo Tuhnuraisen hauvelit elää,
mutta nythän mä vasta hokasin että, pyhällä hengellähän ne.
Joopati joo, Tuhnuhan nyt on kovan luokan huijari, gooklesta se kopsailee juttuihinsa
tuutin täydeltä pelotteluaineistoa meille, koska emme tykkää enää
pikku prinsessasta ja hänen taiteellisista tanssiesityksistään, joita hänen ei tarvi
edes etukäteeen harjoitellakaan, koska arvon rinsessa on ammattilainen vuosien
varrelta, noin niinku antaa mennä vain mitä mieleen sattuu juolahtaan.
Onhan näitä huijareita, kuten eräskin matami joka muka lauleskelee edesmenneitte
äänellä, voi pyhä jysäys, eikä mikään köyhä täti olekaan tällä hetkellä.
Parhaimmasta päästä varmaan imitointia, heh.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuka täti se sellainen, joka imitoi laulamalla? Joku uskovainen vai? Never hear
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mahtavia näkymiä ja ennustuksia by JOhanna

Johanna Mia Tukiainen
19 min ·

NÄIN NÄYN ÄSKEN; MENIN SOLLENTUNA CENTRUMIIN JA KAIKKI KELLOT OLIVAT PYSÄHTYNEITÄ SIELLÄ KLO.12.00 AIKAAN!!!!!!! OTIN VALOKUVAN YHDESTA JOKA OLI HIEMAN YLI; KUTEN KUVASIN MYÖS VANHEMPIENI PYSÄHTYNEEN KELLON!!!! OLIN RUKOILLUT TÄTÄ JUMALALTA; ETTÄ HÄN OSOITTAISI MITÄ SE TARKOITTAA!!!!!!! NÄIN NÄYN; menin ottoautomaatille, eikä mikään korttini toiminut! Ihmiset hätääntyivät, sillä heidän korttinsa eivät toimineet myöskään eikä mitään käteistä saanut ulos! Kun menin kassalle; myyjä oli outo ja pyysi korttiani; joissa on kaikissa se siru; no siellä se meni läpi. Kellot olivat pysähtyneenä tasan klo.12.00 aikaan jokapaikassa. Aloin taas puhumaan kielillä; mutta tällaista en ole kokenut aiemmin; puhuin arabiankieltä viimeisen tunnin! En osaa selittää sitä; mutta tunnistan arabiankielen hyvin!

Johanna Mia Tukiainen Puhuin arabiankieltä vielä äsken; eli yksi kaksi tuntia; mutta en tiedä mitä sanoin!!!

Johanna Mia Tukiainen tunnistan arabiankielen; asuin Dubaissa joskus pari vuotta, ja tunnistan myös sen miten se eroaa hepreankielestä

Johanna Mia Tukiainen Jos tulkitsen oikein; niin että klo.12.00 tarkoittaa; että aika on loppunut; mitä äskeisessä näyssä näin; niin se tarkoittaa sitä; että pedonmerkki, mikrosiru tulee ihan juuri pakolliseksi jokaiselle ihmiselle, eikä ilman sitä voi ostaa eikä myydä, ilman sitä ei voi matkustaa, se tulee korvaamaan jopa avaimiset; joten ihminen ei pääse enää omaan kotiinsa ikinä ja joutuu ulos.
.

11.8.2017, 17:11

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta