Mikä kestää?

Alkaajovituttaa

Miten voi parin sadan metrin pituisen kadunpätkän kaivelutyöt kestää noin kauan? Tota pirkankatua on myllätty jo ehkä 3kk, eikä ole vieläkään valmis! Milloinkaan en näe siellä työmiehiä.

28

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommunistiii

      Ei pidä Kärkkäinen kiirettä eikä kaupunki edes hoputa. Touhu on lähinnä vastenmielistä seurata. Toivottavasti lopputulos on edes siedettävä. Hauskaa sinänsä ettei Kärkkäisellä ymmärretä kuinka näkyvä projekti tuo on. Ei ni mittäin firman maine ainakaan tuolla turaamisella parane,

    • tyämiäs

      Olkaa ny hiljaa kunnette mistään mitään ymmärrä

      • kjvnmcjnsdmvc

        Toisaalta ihan hyvä, että hidastelevat; katuralli pysyy paremmin kurissa ja onhan markkinoillakin yksi nähtävyys lisää. Kärkkäinen voisi lisätä Pirkankadun referenssilistaansa ja esitellä työmaan edistyksellisyyttä markkinakansalle. Suosio olisi taattu.

        Hyvin ollaan tultu toimeen ilman Pirkankadun läpiajoa kohta 3 kuukautta. Herääkin kysymys että tarviiko siitä päästä läpi myöhempääkään.


    • voiVainSivustaKatsoa

      Kannattaa myös käydä katsomassa miten Kärkkäinen myllää uutta kuoppaa Sortin lenkin takana. Ei välitä edes energiaksi viedä sitä puustoa, joka on pitänyt hakata matalaksi kuopan takia. Järkyttävä näky, vielä kun muistaa että sekin alue on ollut kulttuurimaisemaa jo tuhat vuotta ennen kuin on ollut edes ajatusta suomalaisesta kansasta (ei edes aloiteta Järilänvuoresta ..). Mutta niinhän se tällä pitäjällä menee, että jos joku on riittävän ahne, niin ei siihen kaavoittajat tai kuntalaiset puutu. Hiekkaa pitää saada, pakko. Kärkkäinen on riittävän ahne ja kätyrit kaivavat kuoppaa käskystä.

      • joukossatyhmyystiivistyy

        Missä on vihreät silloin harvoin kun niitä tarvittaisiin?


      • voiVainSivustaKatsoa_

        Eipä Harjavallan asiat nyt erityisesti ole vihreiden asia, vaan kaikkien harjavaltalaisten. Mut jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Okei, onhan siinä nyt töitä Kärkkäiselle ja kätyreille joksikin aikaa, mutta maastossa ne arvet tulevat näkymään kauan sen jälkeen kun Kärkkäinen jo pötköttää omassa kuopassaan. Tulipahan tehtyä rahaa, jee, ihan kuten tuolla Pirkankadullakin.


        ...


        Suomen perustuslaki
        20 §

        Vastuu ympäristöstä

        Vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu kaikille.

        Julkisen vallan on pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus terveelliseen ympäristöön sekä mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöään koskevaan päätöksentekoon.


    • Vihreädesantti

      Ei kerkee ny, pitää suojella susia tornitalon kuudennessa kerroksessa..

    • vokiton

      mistä asfalttia kun vastaanottokeskuskin lopetettiin?

    • Holtitonta

      Kyllä kestää torin alueen kunnostaminen muutenkin. Vandalismin takia paikat on karmeassa kunnnossa, liikekeskuksen rakennuksia tärvellään ja esim. Tokmannin aita on talvesta saakka ollut hajalla ja vieressä kasvaa melkoinen rikkaruohopenkka.

    • Kärkkäisenkätyri

      Me sentään käydään täällä työmaalla
      Joka päivä,samoin kun te idiootit täällä.

      • ilmeisenIdiootille

        Niin, suurin osa ketjun viesteistä on kirjoitettu ilta-aikaan tai yöllä -- kun ihmiset ovat kotona, eivät työmaillansa. Kiva kuulla että Kärkkäinen maksaa sulle tänne kirjoittelusta. Josko se Pirkankatu seuraavaks?


      • Kärkkäisenkätyri
        ilmeisenIdiootille kirjoitti:

        Niin, suurin osa ketjun viesteistä on kirjoitettu ilta-aikaan tai yöllä -- kun ihmiset ovat kotona, eivät työmaillansa. Kiva kuulla että Kärkkäinen maksaa sulle tänne kirjoittelusta. Josko se Pirkankatu seuraavaks?

        Tules runkkari käymää työmaalla keskustelee


      • kjfnjenf

        Ja sinäkin käyt täällä ja vielä työaikana. Minä en käytä tähän työaikaani


      • kätyrille
        Kärkkäisenkätyri kirjoitti:

        Tules runkkari käymää työmaalla keskustelee

        Ei tässä nyt tarvi runkkariks nimitellä. Muista että jos kerta tosiaan oot "Kärkkäisen kätyri" niin edustat puheillas työnantajaas, eivätkä nuo pari viestiä erityisen mairittelevaa kuvaa piirrä. Hommat seisoo, työntekijä kommentoi aamutuimaan Suomi24-palstalla (työaikana?), nimittelee.

        Ei tässä nyt mitään keskusteltavaa taida olla siellä työmaalla, aika selvää pässinlihaa, hommat kusee. Miksi hommat kusee on se kysymys joka tän ketjun aloittajaakin taitaa kiinnostaa, joten kun oot kerta avautumistuulella niin avaudu nyt sitten kaikille tasapuolisesti.


    • Kärkkäisenkätyri

      Sen jälkee voit sanoo et homma kusee jos ei määräaikana ole valmis ja silloinkin kannattaa selvittää tehdäänkö lisätöitä mitkä ei kuulu urakkaan.

      • djkfhgkjdr

        Mielenkiintoista. Sinun logiikkasi mukaan homma kusee ainoastaan mikäli ei tule ajoissa valmiiksi. Hyvin huolestuttavaa mikäli tuo on yleinen ajattelutapa yhtiössänne. Toisinsanoen homma ei kuse vaikka työn jälki olisi huonoa, tiedoitus tökkisi, työturvallisuus unohdettaisiin jne. Pääasia että deadline pitää. Kaupungin sivuilla on muuten suunnitelmat ja aikataulutukset projektille. Noissa suunnitelmissa ei ainakaan olla pysytty.


    • Kärkkäisenkätyri

      Mikäs aikataulu neidillä ei tossa täsmää?luulis et työn jäljestä ja työturvallisuudesta huomauttaa valvoja eikä joku nimetön kyylä

      • uetyuret

        Ensin runkkari, sitten neiti, kyylä? Pidähän nyt housut jalassa, melko nimetön kyylä sinäkin olet vaikka näin mainostatkin Kärkkäistä muille harjavaltalaisille.

        Se on ihan vitun sama lopulta, ootteko ajoissa vai ette. Jos keskeinen kulkureitti revitään auki keväästä syksyyn saakka, päänaukomista siitä tulee, oltiin aikataulussa tai ei. Sellaista on elämä ihmisyhteisössä. Oisit kertonut aikatauluista ihan asiallisesti, siitähän ketjun aloittajakin oli kiinnostunut.


    • Kärkkäisenkätyri

      Tuu vaan poikkee työmaalla,voin pyytää valvojankin silloin paikalle

      • jhgjdghsgdr

        Vai työnjohtajan? "Tää tyyppi tuli aukoon SuomiKaksNelosella, kato miten laitoin kampoihin. Saisko förskottia nytte, runkkari?!!!"


    • olluttöissä

      kärkkäisellä on ainoat jälkeen jääneet töissä.. sen takia kärkkäisen tulos on huippuluokkaa koske jouko ei maksa ylitöistä mitää 50/100% mitä pitäisi maksaa ja nämä tyhmät ovat kellon ympäri töissä ilman minkään näköistä ylityökorvausta.vaikka jouko laskuttaa ylitöiden mukaan asiakkaitaan.

      • Kärkkäisensoturi

        Juurhan tosa luki ettei tääl kukaa käy ees töis ja ny painetaa ympäri vuorokauden :-).ei täällä kukaa muukaa oo asiallinen miksi tekisin poikkeuksen,kukaan oo laittanu mtn faktaa paitsi ton aikataulu linkin.ja aina se sitä on et eka itketään miksei tehä mitään ja sitko tehään itketään et miks ei pääse kulkee vaikka joka paikkaan silti pääsee kulkemaan kun vaan viitsii


      • Kärkkäisensoturi

        Ja ollut töissä taitaa olla niitä joista ei sitten ollutkaan töihin kun vaivasi laiskuus tai viinanhimo


    • O98

      Mikä siinä on että tarttee alkaa mesomaan siitä työmaasta, vaikka se vaikeuttaakin liikkumista. En usko että sitäkään työmaata olisi aloitettu jollei sille olisi tarvetta, että älkää ihmiset jaksako nähä vaivaa tämmösestä asiasta, se työmaa on kesken niin kauan kuin on ja sille ei voi mitään. Ja eipähän ne työt aina edistyy niin kuin pitäis siinä on nii monta vaikuttajaa. Minua itseäni ei ainakaan ole pätkääkään haitannut tämä työ maa hyvin on päässyt kulkemaan työmaasta huolimatta.

    • punavihreä100vuotias

      älkää arvostelko tai tuomitko terrori iskuja ne viestit poistetaan.

    • joukopoukok

      Odotellaan nyt iisisti sinne lokakuulle ja katotaan sitten tuliko hyvä vai huono. Kärkkäisen osalta mielestäni toiminta ei ole ollut kokoaikaa asiallista. Esim. työmaasuojauksia on puuttunut liipparin kohdalta. Onneksi kukaan ei ajanut suojaamattomaan monttuun. Kakarat on kaataneet aitoja jotka on sitten lojuneet päiväkausia kumossa. Mitään reittiopasteita tai tiedotteita ei ole myöskään näkynyt.

      Projektin pitkästä aikataulusta voidaan olla montaa mieltä. Kaupunki on varmaan määrännyt aikaikkunan missä toimitaan, Mikäli projektin voi levittää lähes puolenvuoden ajalle, miksei urakoitsija niin halutessaan tekisi. Työsisällön ja lopputuloksen vastuun kantaa tietenkin viimeksi kaupunki. MIkäli lopputulos on paska, on se kaupungin vastuulla. Kaupungin pitäisi valvoa työmaataan ja pistää kärkkäiset ruotuun.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe