Aihe

Veikon kone kokemuksia

kannattaa-ajatella

Muutamilla tuotteilla pitää olla myös kokeilumahdollisuus, ennen ostopäätöstä.
Veikon Koneella sitä ei ole, vaikka onkin 60 päivän palautusoikeus.
Kannattaa lukea tarkkaan kauppojen palautusehdot.

"Toimitusehdot
1. Toimitusehdot:
1. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautettava summa arvioidaan, kun laite on palautettu ja tarkastettu. Jos tuotetta on käytetty tai se ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessa, palautusta ei voi tehdä."

Jos ei ole palautusoikeutta niin joutuu riitelemään jonkun pikkuvian takia, jos saa maanantai kappaleen. Nykyisin ei ole edes mahdollisuutta korjata onnistuneesti teknisissä laitteissa pikkuvikoja.
Tämä asia tuli mieleeni kun osti juuri kameran, jossa oli pikkuvika. Kuva oli toiselta puolelta hieman epäterävä, kun leikkasi ja vertasi toisen puolen kuvaan. Uusi ole selvästi täysin kunnossa, kuva kaikilta reunoilta terävä, tuntui että myös tarkensi nopeammin ääriasentoihin asti.

https://www.veikonkone.fi/info/toimitusehdot/1/

28

2306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • etyjmetns

   Mitään kokeilumahdollisuuksia ei tarvitse olla tuoteilla. Niitä esittelykappaleita on myymälässä sen takia että on huomattavasti helpompi ihmisille myydä tuotteita mitä voi kokeilla.

   Kameran optiikan vika ei myöskään ole mikään ihan pikkuvika. Se optiikka kun maksaa vaihdettuna enemmän kuin uusi kamera. Kyse ei ole siitä etteikö sitä voisi korjata. Se ei vaan ole kannattavaa.

  • Huijattu

   Todella surkea firma eivät vastaa puheluihin eikä s-posteihin. Kiertäkää kaukaa.

   • Anonyymi

    Tilasin tuotteen. Automaattivahvistus heti. Kahteen viikkoon ei kuulunut mitään. Useampi meili ja soittoyritys asiakaspalveluun. Ei mitään vastausta tai ihmisääntä pl nauhuri että asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Ilmoitin peruutuksesta ja Paytrail hoiti rahanpalautuksen heti. Siitä iso kiitos ja erikoismaininta. Tämän jälkeen joku Asiakaspalvelija lähestyi meilitse täysin omituisilla selityksillä. Oliko aikomuskaan toimittaa koska jos olisi ollut, olisivat olleet yhteydessä aiemmin.


   • Anonyymi

    Joo. Sama kokemus itsellä.


  • asiatkunnossa

   Jos uudessa kamerassa on noin iso virhe, kuuluu se takuun piiriin ja vaihtavat sen kyllä ehjään. Valmistusvirheet eivät ole myyjäliikkeen virheitä.

  • Fillarillatöihin

   Veikon kone peri maksun vanhan laitteen jäteasemalle viennistä. Käsittääkseni sähköromun vienti kierrätykseen on maksutonta.

   • niinpäniin

    vienti voi olla maksutonta, ainakin jos sen tekee kävellen.
    mutta jos kyseenalaistat esimerkiksi asennuksen tai kotiinkuljetuksen yhteyteen tarjotun vanhan laitteen poiskuljetuspalvelun maksullisuutta olet aika pahasti hakoteillä.


  • Ostakotimaastahahahahah

   Onko Veikon Kone menossa konkkaan? Ostin verkkokaupasta reilun 500 koneen, oli varastotuote. Nyt ollut viikon keräilyssä ja asiakapalvelu ei vastaa.
   Ei ihme kun porukka ostaa ulkomailta, olisi ehtinyt jo minullekkin tulla tavara kotiin Saksasta.

   • CX87YT

    "Onko Veikon Kone menossa konkkaan? "

    Konkkaan menosta en tiedä, mutta ainakin Helsingissä Veikon Koneen myymälä Hämeentiellä on muutettu Euronicsiksi. Ilmeisesti Veikon Kone ei enää toimi vanhalla nimellään.


   • Anonyymi
    CX87YT kirjoitti:

    "Onko Veikon Kone menossa konkkaan? "

    Konkkaan menosta en tiedä, mutta ainakin Helsingissä Veikon Koneen myymälä Hämeentiellä on muutettu Euronicsiksi. Ilmeisesti Veikon Kone ei enää toimi vanhalla nimellään.

    Euronics on entinen Tekniset.


  • Konde77

   Kajaanin Veikon kone on kova mainostamaan, mutta eivät myy myymälässä mainostamiaan tuotteita. Sanoivat että tilaa netistä, se tulee ihan veloituksetta tänne myymälään. Miksi ihmeessä tilaisin veloituksetta myymälään kun sen saa muutamalla eurolla kotiin tai jopa halvemmalla muualta. Ihme tapa tehdä kauppaa. Loppunsa edellä.

  • Rahatkomeni

   Oletteko saaneet tuotteet mistä olette jo maksaneet? Itse maksoin Black friday hässkässä tuotteita - no osa tullut ja esim pesukone ei saapunut . Sähköposti viesteihin ei vastata, puhelimitse ei saa yhteyttä heihin ? Onko vastaavaa muille tapahtunut ? Rahat eivät ole palautuneet .....

  • mustatorstai

   Mitään ei ole kuulunut tuotteesta, jonka ostin kotiinkuljetuksella pari viikkoa sitten... Ei vastaa puheluihin eikä sähköpostiin.. Mitä tässä pitäisi tehdä?

   • Samatäällä

    Tilasin tuotteen paikalliseen liikkeeseen kun liikun siellä muutenkin. Eivät juu vastaa mihinkään, eikä näy tuotteita. Laitoin reklamaatiota kkv:n sivuilta löytyvän ohjaan mukaan. Se pitää itse toimittaa yritykselle, esim. email. Sen jälkeen odotellaan 2 vkoa jos jotain tapahtuisi, ja sitten voi olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.
    Toivottavasti tästä oli apua, ja toivottavasti hommat ratkeaa kaikille.


  • Tontoni

   Itse olen tässä pari viikkoa yrittänyt palauttaa tuotetta, jonka ostin black fridayna. Tuote kyllä tuli nopeasti, mutta ilmoittaessani, että haluan sen palauttaa, asiakaspalvelu ei ole lähettänyt palautukseen tarvittavia tietoja sähköpostilla. Ensimmäiseen spostiin vastasivat, että heidän sivuillaan on joku palautuslomake, mikä tulisi täyttää, mutta en sieltä ole sellaista mistään löytänyt vaan sielä lukee selvästi, että palautuksissa yhteys asiakaspalveluun ja sieltä laitetaan mm. Yksilöintikoodi ja osoitetiedot.. Seuraavassa spostissa oli vain että asiakaspalvelu on ruuhkautunut. Vmp..

  • Ex-veikonkonelainen

   Palautus pitäisi kans tehdä mutta kun ketään ei saa kiinni..

  • Viimeinen_kerta

   Myös jo joulukuun 28 päivästä alkaen koittanut palauttaa.
   Kukaan ei vastaa mitään sähköposteihin.

   Slogan on hieno "Veikon kone - Se toimii"....

   En suosittele.

  • Anonyymi

   Töykeä ja ala-arvoinen asiakaspalvelu, jossa toimitusajat eivät pidä paikkansa. Epäselvät ja kuluttajan oikeuksia heikentävät toimitus- ja palautusehdot, mm asiakkaalle ei kerrota palautuskustannuksien suuruutta, kun toimitus on ilmainen jne. En suosittele kenellekään tämän liikkeen kanssa verkkokauppa-asiointia. Vältä ehdottomasti!

  • Anonyymi

   Veikon Kone epäonnistuu edelleen toimituksissaan. Ensin kaikki näytti hyvältä, kun toimitustietoihin oli kirjattu, että tuote lähti viikon kuluttua tilauksesta. Mutta vain näytti. Tuotetta ei kuulunut eikä näkynyt, vaikka toinen viikko meni. Aloin selvittää asiaa. Ja selvisi, että tuotetta ei tosiasiassa ollut lähetettykään, vaikka tilauksen toimitustiedoissa niin väitettiin. Peruutin tilauksen saman tien, koska toimitusta ei ollut edes laitettu liikkeelle kahdessa viikossa ja koska minulle oli valehdeltu, että tuote on matkalla. Kyllähän se sitten lähetettiin yhteydenottoni jälkeen, mutta ilmoitin, että tilaus on peruutettu enkä enää ota tuotetta vastaan. Jos siis haluaa itselleen vaikeuksia, kannattaa tilata Veikon Koneelta.

   • Anonyymi

    Joo. Kuukausi odoteltu jääkaappia. Kukaan ei vastaa. Ihan paska firma.


  • Anonyymi

   Tää on kyllä ihme puulaaki. Jossain kohti ne perusteli ruuhkaa black fridaylla. Nyt ei oo siitä tietookaan mutta maksettua tavaraa ei toimiteta, kukaan ei vastaa viesteihin. Mikä tällasen firman tulevaisuus on? Kannattaa pysyä kaukana. Onhan noita kodinkoneliikkeitä. Kun nyt saisi edes tästä tilauksesta rahansa pois, kun tavaran saamisen mahdollisuuden olen jo luovuttanut.

  • Anonyymi

   Tästä on jo pari vuotta, mutta kun suomalaiset yrittäjät kusevat silmään niin haluan käräyttää Uudenkaupungin Veikon Koneen paskiaisen.

   Myyjä toimii kuten mikäin basaarikauppias. Pelihiirellä ei ole hintaa. Myyjä kuvittelee olevansa niin &%€#"n fiksu, kun ottaa pelihiirestä ylimääräistä provikkaa.

   Ostin pelihiiren, ja myyjä veloittii siitä ylihintaa. Myyjä valehteli että hinta netissä on sitä ja tätä, ja valehteli päälle antavansa siitä alennusta. Todellisuudessa maksoin ylihintaa. Katsoin nettihinnan myöhemmin, ja huomasin että minua oli kustu silmään.

   Tästä on ja jonkin verran aikaa, mutta ajattelin käräyttää tuon paskiaisen kun Suomessakin näyttää nämä tavat lisääntyvän!

   Haistakaa pitkä huilu!

  • Anonyymi

   Veikon kone on niin pieni pulju, ettei sillä voi olla mainittavaa varastoa. Tämä selittää, miksi tilatut tavarat tulevat hitaasti - jos tulevat. Suosittelen isompia kauppoja, paitsi Giganttia, joka rikkoo Suomen lakeja pakkomyynnillään.

  • Anonyymi

   veikon koneesta olen ostanut yhden kerran, kuusi puhelintablettia 6-7 v takaperin, lastenlapsilleni 5-5v synttärilahjaksi. muuta edullista siellä ei ole näkynyt.

   kai se Veikon kone on ok kauppa, henkilölle joka tarvii palvelua.
   Ite ihannekauppani on Gikantti, juuri nyt olen odotellut useamman kk tarjouksia telkkareista, pakastin ja jääkaapeista ja pesu ja kuivaiuskoneesta.

   Pari puhelinta , tietokoneen kovalevy, läppäri ja tablettikaupat ovat tulleet tänä vuonna gikantista tilattua.
   Gikantti on vähän liian hyvä palautusoikeudellaan, mutta ei sekään ikuisesti huhupuheiden mukaan onnistu. Joltain on ehkä tullut laaja ostoesto loppuiäksi, en tiedä onko huhu vai totta.

  • Anonyymi

   Tilasin tuotteen Veikon Koneen nettikaupasta.
   Tuotetta piti olla varastossa.
   2,5 viikkoa kulunut ja ainoastaan tilausvahvistus tullut ja rahat siiryneet.
   Sähköposti kyselyyn ei ole tullut vastausta.
   EN SUOSITTELE KYSEISTÄ KAUPPAA

  • Anonyymi

   Tiskari tilattu 26.12. Veikon koneen verkkokaupasta. Viime viikolla sain kysyessä tiedon, että kone toimitetaan tällä viikolla. Tällä viikolla kerrottiin, että kone toimitetaan ensi viikolla. Ja joka kerta se on menossa jonnekin jakeluvarastoon Vantaalle tms. Vastaavat kyllä soittoihin, mutta antavat katteettomia lupauksia valitettavasti.

  • Anonyymi

   Tilasin mikron, jolla toimitusaika 4-8 päivää. Tänään on mennys 12 päivää ja mikroa ei näy. Kysyttäessä sähköpostilla, lopulta vastaus että ensi viikon loppupuolella. Enpä oikein usko siihenkään.
   Sama homma kun viimeksi tilasin Veikolta. Tämä kerta jää viimeiseksi ja jos löydän muualta saman tuotteen, perun koko tilauksen. Kaikenkaikkiaan todella surkeaa toimintaa. JA edelleen heillä nettisivuilla toimitus 4-8 päivää eli kuluttajaa huijataan muka nopealla toimituksella.
   Samanaikaisesti mikron tilauksen kanssa, tilasin liesituulettimen verkkokauppa.comista ja tuote odotti postissa 2 p jälkeen.

   • Anonyymi

    Onko sinulla aavistustakaan mitä päivällä tarkoitetaan? Yksi päivä voi olla helposti yksi viikko. Mieti oikein tarkkaan ja usko olevasi nytkin väärässä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   6183