Veikon kone kokemuksia

kannattaa-ajatella

Muutamilla tuotteilla pitää olla myös kokeilumahdollisuus, ennen ostopäätöstä.
Veikon Koneella sitä ei ole, vaikka onkin 60 päivän palautusoikeus.
Kannattaa lukea tarkkaan kauppojen palautusehdot.

"Toimitusehdot
1. Toimitusehdot:
1. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautettava summa arvioidaan, kun laite on palautettu ja tarkastettu. Jos tuotetta on käytetty tai se ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessa, palautusta ei voi tehdä."

Jos ei ole palautusoikeutta niin joutuu riitelemään jonkun pikkuvian takia, jos saa maanantai kappaleen. Nykyisin ei ole edes mahdollisuutta korjata onnistuneesti teknisissä laitteissa pikkuvikoja.
Tämä asia tuli mieleeni kun osti juuri kameran, jossa oli pikkuvika. Kuva oli toiselta puolelta hieman epäterävä, kun leikkasi ja vertasi toisen puolen kuvaan. Uusi ole selvästi täysin kunnossa, kuva kaikilta reunoilta terävä, tuntui että myös tarkensi nopeammin ääriasentoihin asti.

https://www.veikonkone.fi/info/toimitusehdot/1/

42

11693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etyjmetns

      Mitään kokeilumahdollisuuksia ei tarvitse olla tuoteilla. Niitä esittelykappaleita on myymälässä sen takia että on huomattavasti helpompi ihmisille myydä tuotteita mitä voi kokeilla.

      Kameran optiikan vika ei myöskään ole mikään ihan pikkuvika. Se optiikka kun maksaa vaihdettuna enemmän kuin uusi kamera. Kyse ei ole siitä etteikö sitä voisi korjata. Se ei vaan ole kannattavaa.

    • Huijattu

      Todella surkea firma eivät vastaa puheluihin eikä s-posteihin. Kiertäkää kaukaa.

      • Anonyymi

        Tilasin tuotteen. Automaattivahvistus heti. Kahteen viikkoon ei kuulunut mitään. Useampi meili ja soittoyritys asiakaspalveluun. Ei mitään vastausta tai ihmisääntä pl nauhuri että asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Ilmoitin peruutuksesta ja Paytrail hoiti rahanpalautuksen heti. Siitä iso kiitos ja erikoismaininta. Tämän jälkeen joku Asiakaspalvelija lähestyi meilitse täysin omituisilla selityksillä. Oliko aikomuskaan toimittaa koska jos olisi ollut, olisivat olleet yhteydessä aiemmin.


      • Anonyymi

        Joo. Sama kokemus itsellä.


    • asiatkunnossa

      Jos uudessa kamerassa on noin iso virhe, kuuluu se takuun piiriin ja vaihtavat sen kyllä ehjään. Valmistusvirheet eivät ole myyjäliikkeen virheitä.

    • Fillarillatöihin

      Veikon kone peri maksun vanhan laitteen jäteasemalle viennistä. Käsittääkseni sähköromun vienti kierrätykseen on maksutonta.

      • niinpäniin

        vienti voi olla maksutonta, ainakin jos sen tekee kävellen.
        mutta jos kyseenalaistat esimerkiksi asennuksen tai kotiinkuljetuksen yhteyteen tarjotun vanhan laitteen poiskuljetuspalvelun maksullisuutta olet aika pahasti hakoteillä.


    • Ostakotimaastahahahahah

      Onko Veikon Kone menossa konkkaan? Ostin verkkokaupasta reilun 500 koneen, oli varastotuote. Nyt ollut viikon keräilyssä ja asiakapalvelu ei vastaa.
      Ei ihme kun porukka ostaa ulkomailta, olisi ehtinyt jo minullekkin tulla tavara kotiin Saksasta.

      • CX87YT

        "Onko Veikon Kone menossa konkkaan? "

        Konkkaan menosta en tiedä, mutta ainakin Helsingissä Veikon Koneen myymälä Hämeentiellä on muutettu Euronicsiksi. Ilmeisesti Veikon Kone ei enää toimi vanhalla nimellään.


      • Anonyymi
        CX87YT kirjoitti:

        "Onko Veikon Kone menossa konkkaan? "

        Konkkaan menosta en tiedä, mutta ainakin Helsingissä Veikon Koneen myymälä Hämeentiellä on muutettu Euronicsiksi. Ilmeisesti Veikon Kone ei enää toimi vanhalla nimellään.

        Euronics on entinen Tekniset.


    • Konde77

      Kajaanin Veikon kone on kova mainostamaan, mutta eivät myy myymälässä mainostamiaan tuotteita. Sanoivat että tilaa netistä, se tulee ihan veloituksetta tänne myymälään. Miksi ihmeessä tilaisin veloituksetta myymälään kun sen saa muutamalla eurolla kotiin tai jopa halvemmalla muualta. Ihme tapa tehdä kauppaa. Loppunsa edellä.

    • Rahatkomeni

      Oletteko saaneet tuotteet mistä olette jo maksaneet? Itse maksoin Black friday hässkässä tuotteita - no osa tullut ja esim pesukone ei saapunut . Sähköposti viesteihin ei vastata, puhelimitse ei saa yhteyttä heihin ? Onko vastaavaa muille tapahtunut ? Rahat eivät ole palautuneet .....

    • mustatorstai

      Mitään ei ole kuulunut tuotteesta, jonka ostin kotiinkuljetuksella pari viikkoa sitten... Ei vastaa puheluihin eikä sähköpostiin.. Mitä tässä pitäisi tehdä?

      • Samatäällä

        Tilasin tuotteen paikalliseen liikkeeseen kun liikun siellä muutenkin. Eivät juu vastaa mihinkään, eikä näy tuotteita. Laitoin reklamaatiota kkv:n sivuilta löytyvän ohjaan mukaan. Se pitää itse toimittaa yritykselle, esim. email. Sen jälkeen odotellaan 2 vkoa jos jotain tapahtuisi, ja sitten voi olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.
        Toivottavasti tästä oli apua, ja toivottavasti hommat ratkeaa kaikille.


    • Tontoni

      Itse olen tässä pari viikkoa yrittänyt palauttaa tuotetta, jonka ostin black fridayna. Tuote kyllä tuli nopeasti, mutta ilmoittaessani, että haluan sen palauttaa, asiakaspalvelu ei ole lähettänyt palautukseen tarvittavia tietoja sähköpostilla. Ensimmäiseen spostiin vastasivat, että heidän sivuillaan on joku palautuslomake, mikä tulisi täyttää, mutta en sieltä ole sellaista mistään löytänyt vaan sielä lukee selvästi, että palautuksissa yhteys asiakaspalveluun ja sieltä laitetaan mm. Yksilöintikoodi ja osoitetiedot.. Seuraavassa spostissa oli vain että asiakaspalvelu on ruuhkautunut. Vmp..

    • Ex-veikonkonelainen

      Palautus pitäisi kans tehdä mutta kun ketään ei saa kiinni..

    • Viimeinen_kerta

      Myös jo joulukuun 28 päivästä alkaen koittanut palauttaa.
      Kukaan ei vastaa mitään sähköposteihin.

      Slogan on hieno "Veikon kone - Se toimii"....

      En suosittele.

    • Anonyymi

      Töykeä ja ala-arvoinen asiakaspalvelu, jossa toimitusajat eivät pidä paikkansa. Epäselvät ja kuluttajan oikeuksia heikentävät toimitus- ja palautusehdot, mm asiakkaalle ei kerrota palautuskustannuksien suuruutta, kun toimitus on ilmainen jne. En suosittele kenellekään tämän liikkeen kanssa verkkokauppa-asiointia. Vältä ehdottomasti!

    • Anonyymi

      Veikon Kone epäonnistuu edelleen toimituksissaan. Ensin kaikki näytti hyvältä, kun toimitustietoihin oli kirjattu, että tuote lähti viikon kuluttua tilauksesta. Mutta vain näytti. Tuotetta ei kuulunut eikä näkynyt, vaikka toinen viikko meni. Aloin selvittää asiaa. Ja selvisi, että tuotetta ei tosiasiassa ollut lähetettykään, vaikka tilauksen toimitustiedoissa niin väitettiin. Peruutin tilauksen saman tien, koska toimitusta ei ollut edes laitettu liikkeelle kahdessa viikossa ja koska minulle oli valehdeltu, että tuote on matkalla. Kyllähän se sitten lähetettiin yhteydenottoni jälkeen, mutta ilmoitin, että tilaus on peruutettu enkä enää ota tuotetta vastaan. Jos siis haluaa itselleen vaikeuksia, kannattaa tilata Veikon Koneelta.

      • Anonyymi

        Joo. Kuukausi odoteltu jääkaappia. Kukaan ei vastaa. Ihan paska firma.


    • Anonyymi

      Tää on kyllä ihme puulaaki. Jossain kohti ne perusteli ruuhkaa black fridaylla. Nyt ei oo siitä tietookaan mutta maksettua tavaraa ei toimiteta, kukaan ei vastaa viesteihin. Mikä tällasen firman tulevaisuus on? Kannattaa pysyä kaukana. Onhan noita kodinkoneliikkeitä. Kun nyt saisi edes tästä tilauksesta rahansa pois, kun tavaran saamisen mahdollisuuden olen jo luovuttanut.

    • Anonyymi

      Tästä on jo pari vuotta, mutta kun suomalaiset yrittäjät kusevat silmään niin haluan käräyttää Uudenkaupungin Veikon Koneen paskiaisen.

      Myyjä toimii kuten mikäin basaarikauppias. Pelihiirellä ei ole hintaa. Myyjä kuvittelee olevansa niin &%€#"n fiksu, kun ottaa pelihiirestä ylimääräistä provikkaa.

      Ostin pelihiiren, ja myyjä veloittii siitä ylihintaa. Myyjä valehteli että hinta netissä on sitä ja tätä, ja valehteli päälle antavansa siitä alennusta. Todellisuudessa maksoin ylihintaa. Katsoin nettihinnan myöhemmin, ja huomasin että minua oli kustu silmään.

      Tästä on ja jonkin verran aikaa, mutta ajattelin käräyttää tuon paskiaisen kun Suomessakin näyttää nämä tavat lisääntyvän!

      Haistakaa pitkä huilu!

    • Anonyymi

      Veikon kone on niin pieni pulju, ettei sillä voi olla mainittavaa varastoa. Tämä selittää, miksi tilatut tavarat tulevat hitaasti - jos tulevat. Suosittelen isompia kauppoja, paitsi Giganttia, joka rikkoo Suomen lakeja pakkomyynnillään.

    • Anonyymi

      veikon koneesta olen ostanut yhden kerran, kuusi puhelintablettia 6-7 v takaperin, lastenlapsilleni 5-5v synttärilahjaksi. muuta edullista siellä ei ole näkynyt.

      kai se Veikon kone on ok kauppa, henkilölle joka tarvii palvelua.
      Ite ihannekauppani on Gikantti, juuri nyt olen odotellut useamman kk tarjouksia telkkareista, pakastin ja jääkaapeista ja pesu ja kuivaiuskoneesta.

      Pari puhelinta , tietokoneen kovalevy, läppäri ja tablettikaupat ovat tulleet tänä vuonna gikantista tilattua.
      Gikantti on vähän liian hyvä palautusoikeudellaan, mutta ei sekään ikuisesti huhupuheiden mukaan onnistu. Joltain on ehkä tullut laaja ostoesto loppuiäksi, en tiedä onko huhu vai totta.

    • Anonyymi

      Tilasin tuotteen Veikon Koneen nettikaupasta.
      Tuotetta piti olla varastossa.
      2,5 viikkoa kulunut ja ainoastaan tilausvahvistus tullut ja rahat siiryneet.
      Sähköposti kyselyyn ei ole tullut vastausta.
      EN SUOSITTELE KYSEISTÄ KAUPPAA

    • Anonyymi

      Tiskari tilattu 26.12. Veikon koneen verkkokaupasta. Viime viikolla sain kysyessä tiedon, että kone toimitetaan tällä viikolla. Tällä viikolla kerrottiin, että kone toimitetaan ensi viikolla. Ja joka kerta se on menossa jonnekin jakeluvarastoon Vantaalle tms. Vastaavat kyllä soittoihin, mutta antavat katteettomia lupauksia valitettavasti.

    • Anonyymi

      Tilasin mikron, jolla toimitusaika 4-8 päivää. Tänään on mennys 12 päivää ja mikroa ei näy. Kysyttäessä sähköpostilla, lopulta vastaus että ensi viikon loppupuolella. Enpä oikein usko siihenkään.
      Sama homma kun viimeksi tilasin Veikolta. Tämä kerta jää viimeiseksi ja jos löydän muualta saman tuotteen, perun koko tilauksen. Kaikenkaikkiaan todella surkeaa toimintaa. JA edelleen heillä nettisivuilla toimitus 4-8 päivää eli kuluttajaa huijataan muka nopealla toimituksella.
      Samanaikaisesti mikron tilauksen kanssa, tilasin liesituulettimen verkkokauppa.comista ja tuote odotti postissa 2 p jälkeen.

      • Anonyymi

        Onko sinulla aavistustakaan mitä päivällä tarkoitetaan? Yksi päivä voi olla helposti yksi viikko. Mieti oikein tarkkaan ja usko olevasi nytkin väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla aavistustakaan mitä päivällä tarkoitetaan? Yksi päivä voi olla helposti yksi viikko. Mieti oikein tarkkaan ja usko olevasi nytkin väärässä.

        No sinä viisas anonyymi. Tänään on mennyt 19 päivää tilauksesta ja jos yritys tarjoaa toimitusta 4-8 päivää, niin mielestäni he epäonnistuvat pahasti. Verkkokauppa.com tuo tuotteen maanantaiksi. Peruin veikon hidastelut, kun he tänään arpoivat että tuote mahdollisesti ensi viikon lopulla perillä.
        Ehkä veikon kannattaa siirtyä ihan muuhun businekseen kuin asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseen...
        Ja jos et itse ymmärrä mikä ero on päivällä, päivillä tai viikoilla, kannattaa varmaan opiskella lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla aavistustakaan mitä päivällä tarkoitetaan? Yksi päivä voi olla helposti yksi viikko. Mieti oikein tarkkaan ja usko olevasi nytkin väärässä.

        Veikonkone on todella hidas useimmiten. Ja tuo kommenttisi on ihan älytön.


    • Anonyymi

      Veikon Kone Uusikaupunki. Ala-arvoista as.palvelua itse kauppiaan toimesta. Lyödään luuri korvaan, kun asiakas soittaa ja tiedustelee oikeuksistaan saada korvausta. Tuttavapiirissä monta , joilla sama kokemus.
      Kierrän puljun kaukaa, mutta ihmettelen miten näin pienellä paikkakunnalla voi toimia täysin piittaamatta asiakkaista.
      Jos ei hermo pidä, niin olisiko syytä vaihtaa alaa ?

    • Anonyymi

      Veikon Kone verkkokauppa on surkein verkkokauppa, mistä olen ikinä tilannut. Asiakaspalvelu on aliarvoista ja tuotteita et saa, tai joudut odottamaan jopa puoli vuotta. En suosittele kenellekään!

      Tilasin Veikon Koneen verkkokaupasta heinäkuussa (2020) sähkövatkaimen, joka oli verkkokaupan mukaan saatavana.
      Tiedustelin kuukauden päästä tilaukseni tilaa. Minulle vastattiin, että toimitus sijoittuu syyskuun ensimmäiselle viikolle. Suostuin jäämään odottamaan ja kysyin mahdollista hyvitystä.
      Minulle luvattiin 20€ lahjakortti. Tilasin lahjakortilla silitysraudan ja pyysin toimittamaan tuotteet samaan aikaan, jolloin säästyisi postikulut. Tämä ei käynyt, vaan tuotteet piti toimittaa erikseen.
      Tiedustelin elokuun lopussa lahjakortista ja silitysraudasta. Ei vastausta.
      Ilmoitin syyskuussa, että haluan perua kaupat, koska tilaamaani tuotetta ei ole saapunut, eikä Veikon Kone vastaa kysymyksiin.

      Veikon Koneen verkkokaupasta lähetettiin lahjakortti, joka oli voimassa joulukuun loppuun 2020.
      Annoin vielä mahdollisuuden ja käytin lahjakortin joulukuun alkupuolella tilatessani silitysraudan. Tarkistin, että myös tämä tuote oli verkkokaupassa saatavana.

      Tiedustelin tilaukseni tilaa tammikuun lopussa (2021) ja ilmoitin, että tilatessani verkkokaupasta tuotetta oli heidän tietojen mukaan hyllyssä. Minulle ilmoitettiin, että arvion mukaan toimitus sijoittuisi viikolle 8 ja pahoitellaan jälleen pitkää toimitusta.

      Kysyin maaliskuussa, miksi minulle ei oltu mitään ilmoitettu, kun 8 viikon toimitus ei ollut toteutunut. Kysyin myös, miksi he eivät toimita tuotetta, koska se näyttää olevan useassa liikkeessä ympäri Suomea.
      Veikon Koneelta jälleen pahoiteltiin ja kerrottiin tuotteen saapuvan viikon 12 aikana. Ja yhteistyötä kauppojen kanssa ei ilmeisesti ole, koska niistä tilaaminen ei heidän mukaan onnistu.
      Kysyin miksi minulle ei ole asiasta ilmoitettu, että toimitus venyy? Mainitsin, ettei pitäisi olla asiakkaan tehtävä tiedustella, että onko tuotteen toimitukseen tullut ongelmia. Kerroin mielenkiinnolla odottavani, koska tilaamani tuotteen lähetetään minulle.
      Veikon Kone tarjosi jälleen 20€ lahjakorttia ja vaihtoehtona purkaa kaupan.

      Kysyin jälleen tilauksesta huhtikuun alussa. Viikko 12 tuli ja meni, eikä tuotetta kuulunut, ei myöskään ilmoitusta viivästymisistä, taaskaan. Kysyin, onko se silitysrauta nyt jäänyt Suezin kanavaan, vai mikä siinä nyt on ongelmana ja mitä tällä kertaa keksitään selitykseksi.
      Veikon Koneelta jälleen vain pahoiteltiin ja ilmoitettiin toimituksen siirtyvän viikolle 16.

      Ilmoitin huhtikuun lopussa, että jälleen heidän ilmoittama viikko 16 tuli ja meni, eikä tilaustani ole näkynyt. Kerroin, että on erikoista myös, kun sieltä ei kukaan vaivaudu edes ilmoittamaan, miksi en tuotetta saa. Kysyin mikä on tämän kerran tekosyy, miksi en ole tilaamani tuotetta edelleenkään saanut? Edelleen tilaamaani tuotetta oli Veikon Kone liikkeissä ympäri Suomea, mutta ei verkkokaupassa, ja tässä ajassa sen olisi varmasti voinut jo joku tuoda Kiinasta vaikka polkupyörällä.
      Veikon Koneelta vain pahoiteltiin jälleen. Mukana oli seurantakoodi.

      Silitysrauta saapui postissa samana päivänä, puoli vuotta tilauksesta.

      Haettuani paketin postista, lähetin palautetta Veikon Koneelle.
      Silitysrauta oli ainoastaan omassa pakkauksessaan, eikä sitä oltu mitenkään muuten yritetty edes pakata postitusta varten. Paketin mukana ei tullut mitään kuittia mukana. Vaadin saada kuitin, jossa käy ilmi takuun alkavan vasta siitä päivästä, jolloin tuotteen sain, eikä puoli vuotta sitten, jolloin tuotteen tilasin. Käsittämätöntä, että joudun näistäkin asioista sanomaan!
      Veikon Koneelta vain pahoiteltiin huonoa pakkaamista ja lähetetiin vaatimani kuitti.

      Todella surkeaa toimintaa Veikon Koneen verkkokaupassa!

      • Anonyymi

        surkea palvelu kiertäkää kaukaa tuollaiset paska lafkat,aikoinaan ystäväni osti tietokoneen joka laitettiin liikkeessä toiminta kuntoon modeemi asetukset ym... kuukauden käytön jälkeen tuli eka netti lasku jotain 900 mk. koneessa olikin testi asetukset jota liikkeet käyttää koneita testaessa mutta minuutti veloitus on hurja, liike ei ottanut vastuuta vaikka olivat unohtaneet vaihtaa antamani tunnuksia koneeseen


    • Anonyymi

      Tilasin pojalle tietokoneen joululahjaksi. Muutama päivä tilauksen jälkeen huomasin, että verkkokauppaan oli ilmestynyt loppuunmyyty-merkintä ja kävikin mielessä, että toivottavasti tilaus ehti menemään läpi. Taas muutama päivä ja koko tietokone oli hävinnyt verkkokaupasta. Ajattelin sitten, kun tilausvahvistus oli tullut ja mitään ei kuulu, niin kaipa kone sitten jossain kohtaa tulee.
      Eilen 21.12. tulikin viesti, että varastosaldo oli näyttänyt väärin ja heillä ei ole vastaavaa tuotetta joten palauttavat rahat. Muuten ei mitään väliä, mutta jos asiasta olisi ilmoitettu silloin, kun oli huomattu tuotteen olevan loppu, olisin ehtinyt pojalle tilaamaan jouluksi uuden koneen.

      • Anonyymi

        Rahojasi et ennen juhannusta saa takaisin ja hyvä jos sittenkään. Ja jos joskus tulle niin siitä on vähennetty kaikenlaisia toimisto ym käsittelykuluja noin 50 euron edstä.


    • Anonyymi

      Pask firma, ostin telkkarin ja telkkari ei ole sitä mitä myynti ilmoitus sanoo, ja eivät rupea perumaan kauppoja, pitäisi olla viallinen tuote ja takuu huolto todeta ensin että on viallinen, erittäin törkeää käytöstä myös näiltä asiakaspalvelu porukalta kun soittaa tai laittaa sähköpostia. älkää koskaan ostako yhtään mitään tästä firmasta

    • Anonyymi

      Kokemuksena firma pitää saldolistoilla ja ostettavissa tuotteita joita heillä ei ole. Sitten kun tilaa tutteen soittavat että juuri äsken meni eikä ole vielä ehditty poistaa listoilta. Silti listoilla vielä senkin jälkeen vookkokausia. Erittäin kyseenalaista harhauttavaa mainontaa.

    • Anonyymi

      Ei ole näköjään tyyli muuttunut vuosien varrella tällä firmalla.
      Minkäänlaista vastuuta firma ei ota takuuaikana rikkoutuneista tuotteista, vaan sysää vastuun asiakkaan niskoille.
      Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä, kuin sen kerran, kun neuvovat lähettämään rikkoutuneen tavaran huoltoliikkeeseen.
      Asiakaspalvelusta ei vastata sähköpostilla, eikä puhelimitse sinne pääse läpi.
      Tämän kerron omasta kokemuksesta.

      Miten tällainen on mahdollista? Luulisi jo viranomaistenkin puuttuvan tällaiseen kaupankäyntiin.

    • Anonyymi

      Ei ikinä enää mitään tästä puulaakista. Tilasin käytetyn puhelimen. Osoittautui heti vialliseksi. Posti nouti takuukorjaukseen. Tämän jälkeen sähköposteihin ei enää vastattu. Puheluihin ei vastattu. Meni toista kuukautta ja sain yhteyden firmaan, jonne puhelin oli lähetetty korjattavaksi. Puhelimesta ei heillä ollut mitään tietoa ja käskivät hoitaa asiaa Veikon Koneen kautta. Aika vaikeaa kun ei yhteydenotto pyyntöihin sieltä vastattu. Puhelimessa korjausfirman henkilö vain totesi, että voi voi. Sanoin Ok ja että otan yhteyttä kuluttajneuvontaan. Meni pari tuntia ja korjausfirmasta soitettiin puhelimen löytyneen.
      Meni muutama päivä ja sain tilalle toimivan puhelimen. Pahoittelivat tapahtunutta.
      Veikon Koneelta ei mitään infoa asiasta kuulunut.

      • Anonyymi

        Veikon koneessa myytiin käytetty puhelin uutena. Ystäväni lähetti puhelimen minulle testattavaksi., noin 2 kk oston jälkeen.. "Uusi" puhelin akunkesto yksi päivä.
        Kaiken huipuksi Veikon kone laskutti ystävääni 20 eurolla, kun laittoi sim-kortin puhelimeen.

        Puhelimen todellinen kunto selvisi sitten vähän myöhemmin. Puhelin oli myös kärsinyt kosteusvaurioita.


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu puhelimitse töykeää ja täysin ala-arvoista. Eikä ole yksi ainut kerta vuosien kuluessa. Takuuasioiden hoitaminen aivan syvältä. En suosittele!

    • Anonyymi

      Ala-arvoista palvelua. Kun raha on kilahtanut kassaan, niin asiakas on omillaan. Nämä tuoreet kokemukset Haminasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe