Ylen aamu-tv

Vaihtomtv3

Nykyään täyttä kuraa, halihali pusipusi, vihervasureiden aamuorgiat veronmaksajien kustannuksella. Vastaavasti kilpaileva kanava on nostanut tasoaan huomattavasti.

19

442

  Vastaukset

  • Joopa. Ohjelmoin boxin jo kolmoselle.

  • Tällaista kehitystä olen minäkin havainnut. Kilpailu hioo vähitellen vaihtoehdot toistensa kaltaisiksi. Siksihän meillä on toistakymmentä ilmaista mainoskanavaa, jotka pyörittävät vuorotellen samoja B-luokan amerikkalaisia sarjoja.

  • Kuinka alas voi suomalaisten verorahoilla rahoittama YLEN Propaganda koneisto mennä?
   Yle halveksii suomalaista ihmistä,kulttuuria ja elämäntapaa. Poliitikot,virkamiehet,kirkko tekee samaa. Mädätys levinnnyt. Toimittelijat ylimielisesti kuten rönkä manipuloivat katsojia kuten eilenkin Trumpin kuvia ja asioita yhdistellään tarkoitushakuisesti.
   Suomen Media toistaa mitä isot rikkaiden sotahaluisten globalistien omistamat uutistoimistot syöttävät ja kertovat ainoana totuutena. Vihervasemmistolaiset aatteet ja nykyisin kok ja kepu ovat samaa paskaa jauhavia suomalaisvastaisia isänmaanpettureita.
   Juutalaisten keksimällä,Franfurtin koulukunta ja länsimaiden tuhoa ajava ääri kommunismillä on yhtäläisyys entiseen Neuvosyoliittoon jossa heidän aikeensa epäonnistui. Nyt sitä samaa tehdään Euoopassa. EU ja Eurooppalasiten poliitikkojen tyhmyys ja vallanhalu tuhoaa kansallisvaltiot ja länsimaisen sivistyksen.
   Trumpin voittaessa Usan todellisen kansan äänillä vaalit oli demokraattien salaliitto valmiina tekemään kaikkensa haitatakseen Trumpin hallintoa. Likaiset keinot ovat käytössä ja valheita keksitään. Venälää vastaan hyökätään valheita levittämällä tietty taho haluaa myös sinne sekasorron ja omat miehet johtoon, you know who, jotta luonnonrikkaudet saadaan haltuun.
   Miten joku eurooppalainen valkoinen kristitty voi kuvitella että ja elää valheessa kun olot koko ajan muuttuvat takapajuisiksi. Eurooppalaine elämäntapa ja sivistys on pian mennyttä jos tämö hulluus saa jatkua EU alueella.

   • Olet oikeassa.


   • Ei todellakaan voi kuin ihmetellä sitä hölynpölyä, mitä aamutv:ssä esitetään. Mitenkä politiikasta tai eduskunnan päätöksistä tms. ei toimittajat osaa tehdä juurikaan juttuja. Aamulla taitaa katsojista enemmistö eläkeläisiä(jos toimittajat eivät tiedä niin 1,5 milj.).

    Jos ihan siellä ylessä teettäsitte kyselyn, että kiinnostaako marginaaliset asiat yleensä ihmisiä ja ne, joista itse näytätte olevan tosi, tosi kiinnostuneita.

    Ottakaapa mallia vaikkapa STV:n aamuohjelmista. Ylen pitäisi saada myös juontajiksi vanhempia, elämänkokemuksen omaavia toimittajia, kuten kaikkien muiden maiden aamuohjelmissa on jaaika tietämättömiä ovat toimittajat aamuohjelmissa- Puuttuu älyllinen osaaminen.

    Myös käsittämätöntä on selvittää USA:n jääkiekkotuloksia, mutta kotimaan urheilutapahtumista ja varsinkaan jääkiekkotuloksista ei hiiskuta sanaakaan. Tutkikaapa ihan oikeasti kumpi kiinnostaa ruudun edessä istuvia aamulla enemmän.

    Tosi uutistuotantokin on surkeaakin surkeampaa, joten pitää katsoa Ruotsinuutiset ja muiden Euroopan maiden. Jos olisi Ylen ja MTV:n varassa, ei tietäisi todellisuudessa mitään. Ihan pitää kysyä, että mistä tuollainen flegmaattisuus on tarttunut Ylen toimittajiin...eikai tämä ole tämän Sipilän hallituksen aikaansaamaan ja Jääskeläisen peruja?

    Voitte ottaa käyttöön uutisoinnin ja aamuohjelmien arvostelun, niin selviää millä tasolla ohjelmat ja uutistuotanto on.


  • Ruotsissa vaikuttava Usasta muuttanut Barbara Specter kertoo valkoisille kristityille ketkä ovat maailman valtiaita ja he "valitut"opettavat todellista monikulttuurisuutta Euroopaan vanhoille sivityskansoille. YouTubessa on ollut videoita joissa hän kertoo mikä kohtalo meitä varten on suunniteltu.
   Me näemme kuinka alkukantaisissa kulttuureissa eläneet massat valtaavat maita ja vaativat heikoilta poliitikoilta ja tyhmiltä suvakeilta ikuista elätystä meidän verorahoilla ja omien sharia lakiensa ja naista halveksivien tapojen sallimista.
   Meille ei kerrota kuinka pakjon rahaa kuluu muka pakolaisten elättämiseen. Rikoksia salataan jne.

  • se väkinäinen ohjelman alkurupattelu on ärsyttävä. Huomaa, että joitain heistä se ei kiinnostaisi yhtään. Onkohan sitä edes enää...
   oli, miten oli, sen jätän aina katsomatta.

  • Et voi ajastaa uutisia, vaan koko aamupaskan. Kuudelta kun ei enää tule uutisia, vaan joudut lähtemään töihin ilman uutisia. Ruokatunnilla ehtisi katsoa uutiset, vaan yhdentoista uutiset on vaihdettu tusinaan alueuutisia.

   Onneksi on netti josta saa tietoa vaikka MV-lehdestä, jonne tulee Ylen strategian takia poikettua yhä useammin.

   • 5.30 tulee ykköseltä uutiset.


   • jos pelkästään mv-lehden varassa on uutistarjonta, niin aika köyhäksi jää. Toki voi olla, ettei mikään muu edes kiinnosta.


  • Kyllä Ylen ohjelmatarjonnassa on vasemmisto kaukana. Kokoomuksen haluamat halvan työvoiman saanti mamuista on heidän päätarkoituksensa. Vasemmisto on heitetty ulos nykyisestä Ylestä ja se ei ole enää puolueeton ja tosiasioita kertova instanssi.
   Kokoomuslainen johtaja on sanellut mitä toimittajien pitää toimittaa ja jos ei sana kuulu, niin heidät savustetaan pois.
   Tämä suuren rahan sanomalehtien mädänneisyys on levinnyt nyt viimeiseen puolueettomaan, tai pitäisikö sanoa kaikkien puolueiden yhteiseen mediaan Yleen.

   • Nyt on optikolle asiaa ja kuulonhuoltoon.

    Onko sekin mielestäsi kokoomuksen salajuoni, että vasemmistoliiton kansanedustaja laittaa liikkeelle lakiehdotuksen vapaasta työvoiman Suomeen tuonnista ympäri maailman?


  • Ramin Azimi presidentiksi !

  • Tämä uusi on hyvä, yksi nainen hoitaa uutiset ja urheilut ymym.
   Tykkään.

  • Ylen aamu-tv surkea sekasotku,ei tiedä mitä tulee milloinkin,surkeaa.

  • Yrittään tehdä "nuorille" jotain, mutta tyylitaju puuttuu. Nuoret eivät katso tätä ohjelmaa! Kaikki on kuivaa ja tylsää!

  • Aamu tv on politisoitunut täysin, kun katsoo heidän asia sisältöään ja viikkojen aiheita niin samaa paskaa pyöritetään päivästä toiseen. Joka ikisessä asiassa palataan jo ennalta säädettyyn viherpesu teemaan alku johdannon jälkeen. Siis täyttä Paskaa.

   • Hallitus ohjaa suoraan ylen toimintaa ja sen jokainen järkevä ihminen sen huomaa. Pelkkää vihervassureiden propagandaa ja paljon jätetään asioita uutisoimatta, ettei astuta hallituksen varpaille.
    Sellainen on meidän riippumaton kansalaisten äänitorvi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus ohjaa suoraan ylen toimintaa ja sen jokainen järkevä ihminen sen huomaa. Pelkkää vihervassureiden propagandaa ja paljon jätetään asioita uutisoimatta, ettei astuta hallituksen varpaille.
    Sellainen on meidän riippumaton kansalaisten äänitorvi.

    Homot, Lesbot, Trans asiat. Islam, Muslimit. Näitä asioita yle kehuu suu vaahdossa. Koskahan ne ottavat sen "Enon" sinne uutistenlukijaksi ?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   95
   3123
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2680
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2265
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   184
   2088
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1434