Eiköhävetä

Ihananuoruus

Harjavallan ässan edessä sikaileva nuoriso 😏

28

1487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häppiää

      Minua ei sivullisena hävetä, eikä varmaan sitä nuorisoakaan hävetä vaikka välillä ehkä pitäisikin. Vanhempien pitäisi hävetä kasvatustöittensä tuloksia. Ässän johdon pitäisi hävetä epäsiistien nurkkiensa takia.

      • Monet ihmiset välttelevät ja kiertävät kaukaa ko kaupan, koska pojat kaahaavat ja keulivat vehkeillään. Rollaattoreilla ja hitaammin kulkevat vanhemmat ihmiset pelkäävät jäävänsä alle. Lidlin parkkipaikalla on tilaa eikä tarvitse juosta henkensä uhalla.


    • Työntekijä

      Eikä hävetä. Asun harjavallan paremmalla puolella jokea. Että ei vaan haittaa . Jos sinua ei maahanmuutto haittaa..? Keskustelua??

      • djvbjhd

        Itse olen muuttamassa pois valloista. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi se täällä.


      • ollikulkija

        Niin minäkin asun joen eteläpuolella,Täällä löytyy solidarisuutta,ei ainoastaan paksu lompakko
        määritä ihmisarvoa.
        Maahanmuutto ei ole haitannut,koska otamme asioista selvää ja ymmärrämme ihmisen halun
        pyrkiä parempaan elin-ja elämisen tasoon.
        Kaikilla ihmisillä on tarve pyrkiä parempaan,joku rasisti voi ajatella,ettei muilla kuin hänellä itsellään ole oikeutta ihmisarvoiseen elämään.


      • Työntekijä
        ollikulkija kirjoitti:

        Niin minäkin asun joen eteläpuolella,Täällä löytyy solidarisuutta,ei ainoastaan paksu lompakko
        määritä ihmisarvoa.
        Maahanmuutto ei ole haitannut,koska otamme asioista selvää ja ymmärrämme ihmisen halun
        pyrkiä parempaan elin-ja elämisen tasoon.
        Kaikilla ihmisillä on tarve pyrkiä parempaan,joku rasisti voi ajatella,ettei muilla kuin hänellä itsellään ole oikeutta ihmisarvoiseen elämään.

        Tolla idealla voimme vaikka koko lähi-idän ja Afrikkan tuoda suomaan??

        "Maahanmuutto ei ole haitannut,koska otamme asioista selvää ja ymmärrämme ihmisen halun
        pyrkiä parempaan elin-ja elämisen tasoon.
        Kaikilla ihmisillä on tarve pyrkiä parempaan,joku rasisti voi ajatella,ettei muilla kuin hänellä itsellään ole oikeutta ihmisarvoiseen elämään."

        Ja 10 turvallisen maan läpi tuleminen.?


      • pasdasda
        ollikulkija kirjoitti:

        Niin minäkin asun joen eteläpuolella,Täällä löytyy solidarisuutta,ei ainoastaan paksu lompakko
        määritä ihmisarvoa.
        Maahanmuutto ei ole haitannut,koska otamme asioista selvää ja ymmärrämme ihmisen halun
        pyrkiä parempaan elin-ja elämisen tasoon.
        Kaikilla ihmisillä on tarve pyrkiä parempaan,joku rasisti voi ajatella,ettei muilla kuin hänellä itsellään ole oikeutta ihmisarvoiseen elämään.

        Vierasroduilla ei ole mitään oikeutta muiden ihmisten resursseihin, kenelläkään ei ole oikeutta tunkeutua muiden reviirille tuhlattuaan omat luonnonvaransa. Täysin järjetöntä touhua, että täytyy maapallon toiselle laidalle raahata väkeä. Roskajoukkoa tuo on joka avustusten perässä juoksee, ja suvakki rouvat juoksee munan perässä, ja joidenkin ukot kattoo kiihottuneena vieressä. Vie sinä vaikka omaisuutesi muualle, ja rikasta heidän elämäänsä siellä, älä pakota omia arvojasi muille ja altista ihmisia matu-rikollisuudelle, kyllä meilläkin on oikeus siihen sun ihmisarvoiseen elämään.


      • BadMoonRising

        MIten määrittelet vierasrodun? Erään asiantuntemuksen mukaan maapallolla on vain yksi ihmislajin sivilisaatio vaikka kansallisuuksia ja kieliä on lukemattomia.
        Miten määrittelet muiden ihmisten reviirin? Valtiot ja niiden rajathan ovat silloista valtaapitävien ihmisten määrittämiä.

        Suurin toisten valtioiden sisäisiin asioihin puuttuja on maailmansodan jälkeisessä historiassa ollut USA, joka on omalla toiminnallaan luonut myös nykyaikojen vihollisensa eri maailmankolkissa, aiheuttaen suurimman osan vallitsevista kriiseistä, sodista ja niitä seuranneista pakolaisvirroista. Kuitenkin länsimaana vannomme Pax Americanan nimiin, heidän vihollisensa ovat meidänkin vihollisia ja rauhanponnistelut eivät ole tarpeellisia, mikäli maassa ole USA: n hyödynnettävää öljyä, muita luonnonvaroja tai ei ole sotilaallisesti jenkeille merkittävä. Sen mukaan määrittyy myös kansalaisten ihmisarvo. Sallimme USA:lle maailmanpoliisin roolin.

        Kenen resursseja ovat Harjavallan suurteollisuus ja oikeus sitä ympäröivään, jäljellä olevaan luontoon? Ruotsalaisten, venäläisten vai norjalaisten? Hehän rahoittavat Harjavallan olemassaolon, eikä suinkaan ne muutama tuhat harjavaltalaista.


    • lusikallaannettu

      täytyyhän näiden tulevien spurgujen jossain harjoitella.

    • röhröhnöf

      No ei! 🐷🐖

    • Vedonika

      Etelä parempi puoli? Ahhahhahhahhaa, vuostuhannen vitsi!

      • pölkynmutka

        Kun tämän kirjoitit ,osoitit halveksuntasi.
        Perustele ,oletko t.... vai mitä?.
        Jakaako joki ihmiset parempiosaisiin ja luusereihin .
        Toivottavasti olet 10-vuotias,mielipiteesi ainakin on


      • Lukisitajatuksella

        Taidat itse olla mitä väitit alkuperäis komentoineen olevan. Juuri sitä joen puolen paremmuutta kyseinen ihminen naureskeli. Yhtää sen parempaa väkee asu kummallakaa puolel jokee. Jollai vaan on joen varrella asuvilla pikkasen enempi hynää käytös.


    • Valivaliseliseli

      Varmast kaikki ollu joskus nuorii.

    • Kukatonhattutäti

      Nuoret on nykyään mun mielestäni fiksumpia kuin esimerkiksi 80 ja 90 luvulla! Ja muistakaa että teistä jokainen on ollut sitä räkänokka sukupolvea joka ei osaa käyttäytyä ja on päässyt helpommalla! Maailma muuttuu ja ihmiset muuttuu. Kuka nyt jo aikuisiksikasvaneista voi sanoa ettei omassa nuoruudessaa ole kuullut olevan sitä velttoa sukupolvea? Niin, jokainen... Kuitenkin suurimmasta osasta ihmisistä on kasvanut kunnon kansalaisia vaikka joskus on ruopineet ja keulineet mopolla tai ollut kaupankulmalla räkimässä.

      • 24.7

      • Setodellisuus

        Kyllä joku joskus rellesti, mutta nykynuoriso vetää sen kertaa kymmene. En sano ettei siel fiksujaki oo joukos. Mut käytös on ihan naurettavan törkeetä. Jos kuulee jo 8 vee kesken kasvusen kirjoilevan jo pahemmi ku mein ikästen teinit niin suunta on todellaki alaspäi.


    • Kukatonhattutäti

      Alkuperäinen asia oli kun jotain hirvitti nuorten mopolla päristely ja sikailu s-marketin edustalla! Siitä on pitkämatka ruattin mamu raiskaajiin! Mamuraiskaajista voi tehdä uuden ketjun jos haluaa! Nuoriin vielä palatakseni, niin yleensä kotoa ne käytöstavat opitaan. Jos esimerkiksi vanhemmat näpistelee niin mukulat oppii tekemään perässä. Jos taas vanhemmat valittavat ja kärkkäästi arvostelevat esimerkiksi nuoria, niin samanlaisia nettivittulijoita lapsista tulee! Vai onko vanhemmat oppineet lapsilta että vittuilla ja valittaa voi nimettömästi netissä ja silloin on oma ja iso paskaperse turvassa? Kun tätä palstaa yleensäkin lukee niin huomaa ettei Harjavaltalaisilla kirjottelijoilla ole kaikki kunnossa, johtuuko tehtaan paskoista, vai onko jo äidinmaidosta tullut valittajan ja kateellisen vittuilijan geenit? Herätkää apinat!

      • 24.7

        Tarkoitin vaan sitä et maailma muuttuu myös suomessa..!


      • 24.7

        Näistä asioista ei saa puhua...??


        Ulkomaalaisten osuus nousee yli 80 prosentin, kun mukaan otetaan vain ne tapaukset, joissa raiskaaja ja uhri eivät tunne toisiaan. 40 prosentissa näistä tapauksista tekijä on oleskellut Ruotsissa korkeintaan vuoden.


      • Jaajaajoojoo

        Netti vittuilija se on sinustakin tullut. Yhtään sen parempi et ole. Netistäkin saa ihmiset kiinni omista teoistaan. Ip osoite ei ole nimetön. Rikoppa lakia ja joku tekee rikosilmoituksen kirjoituksistas täällä. Niin poliisi kyllä löytää ovelles.


      • FOBBA

        ip-osoitteen saa peitettyä, tiedähän sinä wnb-härkälä sen?


    • Kukatonhattutäti

      Todellakin, eikä hyvään suuntaan...

    • tekopyhä

      Pitääkö joka saatanan keskusteluun vetää maahanmuutto mukaan? On vaikea aihe, mutta miten ihmeessä S-marketin jonnepetterit siihen liittyvät? Someaikakaudella kaikki teot myös tulevat helposti kaikkien tietoon.

    • BadMoonRising

      Luin huvikseni viestiketjun. Yksi kirjoitus :
      "Itse olen muuttamassa pois valloista. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi täällä."

      Merkittävin muistoni Harjavallasta on kesältä 1975: juna, mikä vei minut sieltä pois. Silloin Harjavallassa taisi olla asukkaita pari tuhatta nykyistä enemmän. Meitä koulumme päättäneitä lähti aikaisempien ikäluokkien tapaan paljon, sekä isompiin kaupunkeihin että ulkomaille, niin töihin kuin opiskelemaan. Ilokseni monet heistä ovat saaneet kansallista ja kansainvälistä arvostusta työssään ja taidoissaan.
      Liian moni jääneistä poistui joukoista ennen aikojaan, vallitsevat elämäntavat tiedettiin jo silloin uhaksi erityisesti nuorille miehille Harjavallassa. Naisetkin saivat siitä osansa, ainakin välillisesti.

      Nyt Harjavallassa on asukkaita kutakuinkin yhtä paljon kuin jonkun pääkaupunkiseudun lähiön viidesosassa, missä ihmiset maailman eri kolkista ja Suomen hylkykylistä samasta syystä lähteneinä asuvat sovussa keskenään. Heidän lapsensa urheilevat samoissa seuroissa ja vanhempien osallistuessa eri tavoin lastensa harrastusten tukemiseen. Kaikki sovussa.

      Jo päättyneen yli 40 vuoden työni aikana työskentelin kymmenien eri kansallisuutta olevien kanssa, kokematta tuskaa heidän täällä olostaan, päin vastoin heidän osaamisensa rikastutti työtäni ja usein heidän tarinansa viihdyttivät työpäivää. Kerran kouluruokaa muistellessamme japanilainen totesi, aina vaan oli delfiiniä.

      Lukiessani vihakirjoituksia, mietin mitä Harjavallassa on sellaista, jonka puolesta olisi syytä olla huolissaan ulkopuolisten saapumiselta? Autioituva keskusta ränsistyvine asuinaluieineen, jota vuosi vuodelta kasvava suurteollisuus isompine ympäristövahinkouhkineen syö pala palalta pois? Nuo ympäristövahingothan ovat Harjavallan tunnettuus muualla. Vaiko ne kaksi nakkikioskia ja ravintolaa vaihtuvine omistajineen, mutta pysyvine valikoimineen?

    • KylläHävettää

      Harjavallassa tullut uusi normi - paikat paskotaan, alkoholismi kasvaa, narkit lisääntyy. Hyvin menee!

    • BadMoonRising

      Viimeksi kun poikkesin Harjavallassa ja ajoin keskustasta Torttilan kautta kakkostielle, kaupunki oli kuin kauhuelokuvasta, aina yhtä hirveä, nyt autioituva liikekeskus, autioina törröttäviä tehtaan vanhoja asuntoja ja ne Torttilan ympäristökatastrofia odottavat paska-altaat. Kyllä tuli paha mieli.

      "KylläHävettää": Harjavaltaa on teollisuus paskonut viimeiset 70 vuotta ja siellä on juotu aina, Joskus oikein urakalla ja kaikkea mitä teollisuuslaitoksista saivat varastettua. Vanha linja-autoaseman baari oli täynnä vieroitusoireista täriseviä velikultia.

    • Kunnallisviranhaltija

      Niin. Harjavallan sairaalan autioitumisesta , ulkoisen uhan vaikutuksista alueen työttömyyteen.
      Tiedämme kyseisen laitoksen osallisuuden sekä suhteet kyseisen kaupungin tuotantolaitokseen, joka juottaa paska-altaineen tietylle kohdealueelle laboratorionsa järjestämiä ongelmajätteitä, saaden heistä aikaan myrkyistä täriseviä velikultia. Ympäristövahingot ovat harjavallan tunnettavuus, ja kyseisen laitoksen tunnettuus tänään on loistavan työn aikaansaannos.
      Ihmisille hengenvaarallinen työllistäjä merstolan hoitolaitos yhdessä yhteistyössä toimivien kemian alan yritysten kanssa ovat luoneet illuusion terveyden hoitamisesta, kyseessä kuitenkin päinvastainen toimi, rahanteko laittomin keinoin ihmishenkiä vaarantaen.
      Yhteyshenkilö toimijien välillä on tiedossa ja esillä. Jotka syöttävät pala palalta suurteollisuuden ympäristöuhkiaan pois tietylle kohdealueelle.
      Rivien välistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe