Rajahovi loppuu pian

keikar

Nyt se on nähty, näiden uusyrittäjien toiminta lakkaa kannattamattomana: ei onnistu.

Oli elkeet kuin pedolla, ei muuten kanttia - siinä ovat olleet helisemässä niin asiakkaat kuin henkilökunta - ja nyt se nähtiin mikä on lopputulos - ULOS!

27

1706

  Vastaukset

  • Onko toi varmaa tietoa, vaiko vain ulos heitetyn urputusta.

  • Arvaa kahdesti, ja mene katsomaan sitä meininkiä, ettei tarvi kysellä tyhmiä.

  • Aivan sama meneekö kiinni vai ei samat turnu ukot mölöttää suut vaahossa sitä itteesä niin ei se leiville lyö muutama kilo mummo pyörii jaloissa eivätkä osta mitään konkurssi edessä bensat haetaan vielä rajan takaa niin se on siinä.Eikä valmiiksi viduiksi tuleva outlet pelasta vaan päinvastoin.

  • Näin on, se on ihan markkinatalouden sanelema juttu - kaikki painaa vaan ohi Rajahovin - ja sama ilmiö on odotettavissa minkä tahansa outletin kanssa - eikä kannata pilvilinnoja rakentaa ja unelmien varaan laskelmoida, ei tule onnistumaan. Katsokaa sitä kasinotalouskompleksia, se on elävä maamuistomerkki!

   • Ehkä hetki vielä kannattais sitkutella, se Havukka on varannut millin euroja siihen johonkin lähellä, ois paikoitustilaa ja kilomummojenkin hyvä odotella keikkaa, joku eksyis väkisinkin hoviin. Oiskohan ne omistajakapitalistit pitäneet kahvikupilla liikaa hintaa ja kaupassa myös. Naapurissa käy kauppa ku rajuilma, ostajat luulis olevan samoja. Se ahneuden maine on vienyt monta kioskia persiilleen. Että sillee.


   • Millinenänpäässä kirjoitti:

    Ehkä hetki vielä kannattais sitkutella, se Havukka on varannut millin euroja siihen johonkin lähellä, ois paikoitustilaa ja kilomummojenkin hyvä odotella keikkaa, joku eksyis väkisinkin hoviin. Oiskohan ne omistajakapitalistit pitäneet kahvikupilla liikaa hintaa ja kaupassa myös. Naapurissa käy kauppa ku rajuilma, ostajat luulis olevan samoja. Se ahneuden maine on vienyt monta kioskia persiilleen. Että sillee.

    Sinä köyhä voit juoda suppisi kotonasi ei sinua kukaan kaipaa haisemassa .


  • Joo se on oikein jos siihen on olemassa varat - siis sijoittajat laittaa rahansa "poikimaan". Ei yhteiskunnan ja veronmaksajien rahoja sellaisiin hankkeisiin yhtään.
   Siis sinänsä ihan kannatettava hanke, mutta ne laskelmat vaan pitäis olla todellisiin kasvulukuihin perustuvia, ei satunnaisiin suhdanteisiin ja oletettuihin kasvaviin kiinalaisturistivirtoihin - niitä tuskin tulee ja menee Vaalimaalta koskaan niin paljon, että mokoma hanke olisi tuottava.

   • Mistä sinne keskelle peltoo syksyllä vesisateeseen saadaan kiinalaisia haloo hölmö saa olla muttei tyhmä .Monta tuhatta maksavaa asiakasta se outlet pulju vaatii joka ikisenä vuoden päivänä ettei mene konkurssiin aivan sairasta.


  • Alkaa olla melkoinen rauniokylä todellinen betoniraunio peltipurkki tunkio koko Vaalimaa, mut sillä suunnalla ollaan aina oltu enemmän ja vähemmän epäjärjestyksessä.

   • Nyt on Virolahden tyhmät taas astuneet kehiin, ku ovat joutuneet hylkyyn


   • Eihylätty kirjoitti:

    Nyt on Virolahden tyhmät taas astuneet kehiin, ku ovat joutuneet hylkyyn

    Sun äitis oli hylätty.


   • HietasenHessu- kirjoitti:

    Sun äitis oli hylätty.

    Tiedätkö, sun äitiä pani susikoirasta poniin, sen geenit sä raukka perit ja jälki on tommosta.


   • Eihylätä kirjoitti:

    Tiedätkö, sun äitiä pani susikoirasta poniin, sen geenit sä raukka perit ja jälki on tommosta.

    No niinhän ne sinusta on kylillä puhuneet jo vuosia nyt tiedät geenisi hahhaaaa


  • Keikarin Hovi oy viime vuoden tulos rapeasti miinuksella 190 000 melkein...että sillä lailla.

   • Nooh pistetään kunna piikkiin.


   • Katos vatipää, tarvii olla aikalailla fyffee et saa pyöritttyy useampaa firmaa. Onko susta siihen, joo ei o itket vaan. Mut me köyhä vinkuu vaikka sossun ovelle.


   • kuulessossupoju kirjoitti:

    Katos vatipää, tarvii olla aikalailla fyffee et saa pyöritttyy useampaa firmaa. Onko susta siihen, joo ei o itket vaan. Mut me köyhä vinkuu vaikka sossun ovelle.

    Kunnalla on varaa maksaa kunnan piikkiin vaan


  • joo voihan sitä aikansa kuluksi pyörittää - ja jostain varjotalouden liikevaihdosta elellä aikansa leuhkoin eväin - mut jossain vaiheessa se ehjä yleensä tulee eteen...

   • Pistetään vaan kunnan piikkiin juu


  • Älkää hitossa nyt lopettako, ens vuoden joulumarkkinoille havulainen avaa semmosen keskuksen naapuriin , sen määrän asiakkaiden autojen bensan myynti elättää yhen tepskan. Rakennus alkanut, kyllä ne duunaritki jotain syö, ei muuta ku pihvin hintaa laskemaan, kyllä kilisee kassa

  • Kotkaa tulee otletti ja maksavat risteilijäkansalle että tulevat sinne taksilla ostamaan kiinalaisen muovituttaran euro kaksikymmentä penniä kappale. Kuulemma puoli miljoonaa ihmistä kuussa ja loppulaskun maksajat maassa polvillaan kiitollisuudesta, sellaiset on unelmat pääkopan sisällä näillä viisailla ihmisillä.

  • Älkää nyt lopettako AImoa, olen 22 vuotta käynyt tankkaamassa rajan takana ja yhden kerran ostin Rajahovista 3 litraa bensaa kun oli niin vähissä. Ei sitä tiedä jos vaikka 10:n vuoden sisään tarvii toisen kerran poiketa, kurjaahan se on jos on ovet naulattu kiinni ja mittari punaisella....

  • Joko meni ovet kiinni ?

   • mäne kattomaa


   • Uusi yritys lienee kokeilee jatkamista edellisen konkurssin jälkeen.


  • Toiminimi Y-tunnus
   Keikarin Hovi Oy 2714820-8
   Konkurssitieto
   Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
   Konkurssissa 31.10.2019 Patentti- ja rekisterihallitus

  • Täytyy ihmetellä, että mitä HITTOA ne siinä naapurissa oikein meinaa MYYDÄ?
   Rojua ja lisää rojua??? Ei kukaan paskaa hae kaukaa. Ei ole aikaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   734
   16362
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   114
   2617
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2463
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2134
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   92
   1993