IPU:lla on kultakaivos, mutta onko työhaluja?

HeikkiJPulkkinen

Itsepäisyyspuolue on edelleen Suomen johtava EU:sta irtautumista ajava liike - ainakin sen pitäisi olla. Itsenäisyys on puolueen liikeidea, ja se on hyvä sellainen. Ainakin voisi olla.

Hajanaisuus, saamattomuus ja päivänselvä laiskuus sekä itsepäinen joustamattomuus; jonkinlainen uuden-etsintä ilman että mitään löydetään, vaikka vanhat teemat ja tekijät hyljätään - vanhat vahvistukset jätetään, vaikka uutta voimaa ei todella ole näköpiirissäkään. Maassamme on tai oli vielä hetki sitten tuntuvaa henkistä kapasiteettia EU-kaappauksen käsittelemiseksi, mutta IPU tahtoi jättää tämänkin junan asemalle ja sieltä menemään menojaan - olettaen ja kuvitellen, että jotakin "uudempaa" hyvää olisi olemassa tai tulossa puolueen avuksi.

EU-kaappauksen purkaminen on aatteellinen kultakaivos. Yhdelläkään toisella puolueella ei ole yhtä suurta ja hyvää tavoitetta. Kaivoksen louhiminen edellyttäisi jonkinlaista ammattitaitoa ja työhaluja.

Maailmalla on tapahtunut muutoksia ja vallankumouksia, Britanniassa ja Jenkeissä on ollut tekemisen meininki. Vallanpitäjäeliitti valtamedioineen on kokenut historiallisen kansannousun ja saanut oikein kunnon turpasaunan. Kansanliike syntyy työllä ja taistelulla. Toki tiedämme, ettei Suomessa ole Donald Trumpin, Nigel Faragen tai Jacob Rees-Moggin mittaisesta miehestä edes minkäänlaista mielikuvaa olemassa, niin pitkällä on valhemedian aivopesu, mutta johtohahmon puuttumista pahempaa on Ipun kentän ilmeinen työhaluttomuus.

Suomen vapaus Euroneuvostoliitosta on paras tavoite, mikä kotimaisella puolueella olla voi, mutta se on samalla myös vaikein ja haastavin, sillä se edellyttää keskittymistä ja kovaa työntekoa. Ipulle parasta olisi nyt seurata läntisen maailman uutta politiikkaa.

Fb /heikkijpulkkinen
Twitter @Hessu234

3

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikkoVapa

      Hyvin sanottu.

    • ipun-rooli

      Suomessa valta on luisunut yrityksille jotka ovat lahjoneet puolueet ämpäröimään niille verorahat ja antamaan niille verotusoikeuden. Venäjän tsaari poisti jo yli sata vuottasitten yrityksiltä äänioikeuden . EU antoi taas niille samat oikeudet politikoida joka on merkinnyt kansantalouden loppumista ja kansan rosvoamista. IPU ei ole ollut ajan tasalla koskaan eikä tyhjällä puheella voi saada menestystä. Nyt on annettu koko maailmalle mahdollisuus kupata suomalaisia globalisaatio-huuhaalla eikä IPU halua muuta kuin suojella kaikkia maailman ääliöitä kristillisin periaattein. Näin on suomalaiset jätetty oman onnensa nojaan kaikkien saalistajien käsiin.
      Mikä tässä on niin vaikeata ettei kukaan pysty edes sanomaan että olemme muukalaisia huonompia omassa maassa?

    • valistus-liike

      Suomalaiset ovat itämaista orjakansaa jonka juuret ovat Venäjältä tsaarien ajoilta. Meidän pitää totella nykyisin puolueita jotka eivät aja meidän etujamme vaan puolueiden kanssa pelaavien rosvojen etuja hamaan loppuun asti. Meidät pakotetaan tottelemaan jonkun päsmärin ajatuksia vaikka niillä saatetaan koko valtakunta selvitytilaan. Nyt totellaan kirkkoa ja EUta jotka eivät välitä mitään suomalaisten tulevaisuudesta. Ne ovat syyllisiä tilanteeseen jossa meiltä on viety valta tehdä omia päätöksiä ja uhkataan meitä eri tavoin tottelemaan EUn toimia ja päätöksiä jotka pian saattavat meidät perikatoon pelkkien velkojen takia.
      IPUa ei ole johdettu oikein. Siitä johtuu ettei ole tullut menestystä vaaleissa. Valtaa ei ole jaettu maakuntiin ja sensuuri on ollut kammottavalla tasolla. Vaaleissa IPU on järjestelmällisesti estänyt ehdokkaita puhumasta johdon pitäessä niukat langat tiukasti käsissään. Tästä on jatkuvasti seurannut riitoja ja hajaannusta ikäänkuin meitä olisi liikaa tekemässä työtä puolueen eduksi. Nyt jopa esitetään että johdon pitää tiukentaa otettaan. Diktatuuri ei tuo tulosta jos diktaattori ei viitsi keskittyä menestyksenkään hankkimiseen.
      Meitä mukana roikkujia on paljon mutta johto ei sitä tiedä. Tarvitaan vain vapaus puhua ja toimia,kaikkihan tietävät mistä tässä on kysymys ei sitä tarvitse jankuttaa. Raha ei ole mikään ongelma eikä syy IPUn menestykseen. Alkuvuosina se tuntui olevan mutta netti muutti tilanteen toiseksi.Nyt puoluevallan omistama valemedia on menettänyt monopolinsa ja IPUn olisi pitänyt tämä heti käyttää hyväkseen. Vaan vielä nytkään IPUlla ei ole toimivaa nettisivua vaan sieltä paistaa keskitetyn vallan sanoman levitys joka muistuttaa menneestä ajasta jolloin suut olivat supussa.Kaikki tämä on johtanut tilanteeseen jossa IPU vaatii samaa kuin EU niin taloudessa kuin ajattelussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1190
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1112
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1001
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      917
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      10
      788
    Aihe