Kultajousi ja laadukas asiakaspalvelu

PitkänLinjanSäästäjä

Tässä yksi kokemus lisää Hämeenlinnan Kultajousi-liikkeistä ja laadukaasta asiakaspalvelusta. Nuohan ovat siis KAKSI asiaa, joita ei tulisi samaan lauseeseen liittää, koska sellaista palvelua ei liikkeestä saa.

Hämeenlinnalaisten palvelualttius taas kolautti vieraillessani Tiiriön Kultajousessa. Heillä ei kuulemma tehdä kaiverrustöitä, vaan toimittavat työt reskan liikkeeseen.

Lähdin vierailemaan reskan liikkeeseen ja heillä taasen sanottiin, että hämeenlinnan liikkeiden ja 40:n muun Kultajousen työt saapuvat heille reskalle ja ainoa mies, joka kaiverrustöitä tekee on nyt kuukauden kesälomalla, eikä heillä ole mitään tilapäisjärjestelyä tälle ruuhka-ajalle.

Lahjakortti jäi käyttämättä ja ystävällinen myyjä ei suostunut hyvittämään korttia, eikä tarjoamaan mitään muuta ratkaisua ongelmaan, kuin odottamaan Syyskuuhun kunnes lomat on pidetty.

Kiitos hyvästä palvelusta Hämeenlinnan Kultajousi ja Hyvästi!
Muilla paikkakunnilla ei vastaavia ongelmia (edes Kultajousessa) ole vielä koskaan tullut vastaan. Jatkossa asioin kilpailijaliikkeissä ja tarvittaessa vaikka toisella paikkakunnalla.

12

1836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Junaonmennyt

      Hämeenlinna kello ja kultakaupoissa ei ole enää mitään oheispalveluita tarjolla.
      Helpot paristonvaihdot tehdään, hieman haastavat lähtee johonkin muualle, kuten ne kaiverrettavat.
      Sama juttu elektroniikkalaitteiden korjausten kanssa kodinkoneliikkeissä.

    • Noloa

      Ostin Kultajousesta ranneketjun, jota ei keskustan liikkeestä löytynyt Tiiriöstä kylläkin ja se luvattiin sieltä toimittaa keskustan myymälään. Meni viikko ja aloin ihmetellä, että kylläpä kestää ketjun muutaman kilometrin matka. Reilun viikon kuluttua meni kyselemään ja kuinka ollakaan se oli juuri eilen tullut mutta puhelinnumeroni oli kirjattu epäselvästi (ei siis väärin, näin itse) eikä minuun saatu yhteyttä.

      • jostainvoinguttavas

        Taas niin turhanpäivästä valittamista.


    • Jouskarit

      Kiitos itsellesi!

    • darra

      Yrityksen johtamiskulttuuri on tänä päivänä sitä luokkaa, että ei oo ihme jos siellä ei hommat hoidu ja työntekijöiden työmotivaatio on kateissa. Jos johtaminen on haukkumista, uhkailua ja pelottelua, sekä paskan valuttamista alaspäin, niin mitä voi odottaa?

      • laadullapalvelua

        Ostin Juhannuksen aikoihin 12500 €:n kultaisen panssariketjun ja palvelu oli kyllä moitteetonta, lyhennyskin suoritettiin odottaessa. Kaiverruksia en edes kysynyt samalla kertaa hankkimaani Breitlingin arvokelloon, koska semmoista kaiverrusta en tosiaankaan tarvinnut.


      • darra

        taitaa olla haaveita noi sun ostokset, kun ei Kultajousi myy Breitling kelloja missään myymälässään. Tai ei ainakaan ole virallinen jälleenmyyjä niille.


    • Anonyymi

      Kultajousessa on vallalla pelottelu, uhkailu ja työpaikkakiusaaminen kaikissa muodoissaan. Pelottelu tulee johtajatasolta ja aluepäälliköiltä kaikkiin liikkeisiin. Henkilökunnan on pakko hymyillä väkinäisesti vaikka kohta minuutin päästä tulisi taas haukkumaviesti.

    • Anonyymi

      Mä taas vein mummon sormuksen sinne Laineelle pienennettäväksi. Eivät ilmoittaneet valmistumisesta ja kun kävin kyselemässä kaikki pyörittelivät silmiään. Ei löytynyt, kuulemma lähtenyt varman sulatukseen. Heidän piti ilmoittaa, kun homma selviää, pari vuotta olen sitä ilmoitusta odottanut. Ikinä kuunaan en ko. liikkeeseen enää mene.

    • Anonyymi

      itsellänikin huonoja kokemuksia sieltä liikkeestä, kylläkin eri paikkakunnalta. Myyjät kyttää vieressä ja painostaa ostospäätöstä. Hintoja ei lue kaikissa tuotteissa, aan joutuu alkaa kyselemään tai ostamaan sokkona. En menisi uudelleen

    • Anonyymi

      Joltakuisi

    • Anonyymi

      Kultajousen verkkokaupasta ostettuna varoitus! Tilasin halvan hopeisen sormuksen,jonkan palautin heille kahden päivän päästä, koska sormus ei ollut mieleinen ja iso. Viikon päästä sain heiltä vastauksen,että rahaa eivät voi hyvittää, vaan palauttavat sormuksen koska se on vääntynyt!!! Tilaamani ja palauttamani sormus ei ollut vääntynyt mitenkään!!! Ilmoitin tämän,mutta eivät hyväksyneet ja vaan palauttavat sormuksen minulle takaisin. Taistelin monta viestiä heille,mutta iskivät takaisin aina. Hain sormuksen postista, ja avattuani ,kauhistuin kuinka sormus oli vääntynyt, tilaamani ei ollut!!! JOTEN VAROITAN TÄSSÄ KUINKA VOI KÄYDÄ HEIDÄN VERKKOKAUPAN TILAUSTEN KANSSA! Itse olin täysin rehellinen. Nyt kierrän kaukaa ko.liikkeet, ja olen yhteydessä kuluttaja-asiamieheen.
      ONNEKSIen tilannut mitään ns.kallista , se olisi harmittanut vielä enemmän, mutta tämä toiminta on Kultajousen pakkomyyntiä. VAROKAA JOKAINEN KOHDALLANNE,KUINKA VOI KÄYDÄ!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe