Naisen ejakulaatio, totta vai feikkejä?

tietämätön-mies

Kun katsoo pornhubista videoita naisten ejakulaatiosta, niin on paljon videoita, joissa neste on vaaleeaa eikä väritöntä ja jopa yhtä vaaleaa tai valkoista kuin sperma. Ovatko nämä videot feikkejä vai aitoja? Voiko naisen ejakulaatiossa tulla vaaleaa/valkoista nestettä (ja jos voi, niin mistä se tulee ja kuinka paljon sitä tulee)?

16

2155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seksologi

      Kyseessä on juurikin naisen ejakulaatio. Neste on peräisin naisen eturauhasesta ja sitä voi tulla muutamia millilitroja. Mikäli neste oikein roiskuaa virtsaputkesta, niin silloin on kyse ns. squirtingista ja neste on pääosin peräisin virtsarakosta. Eli nämä kaksi asiaa eroavat tyystin toisistaan, mitä jengi ei vain tiedä.

    • James1223

      Tästä on dokkari ja laboranttien toteuttama tutkimus olemassa ja tuo neste on suurimmaksi osaksi virtsaa. Siinä sinulle fakta.

      • seksologi

        Niin eli James puhui juuri squirtingista. Eli kuten sanoin, niin jengi ei tiedä mistä puhuu. Ja yksi dokkari vs. yli 40 dokkaria. Read and learn baby!


      • Lempijuomani

        Saan kaikilta naisilta ejakulaationesteet tulemaan, mutta vain sillä edellytyksellä, ettei nainen itse ala kriittisellä hetkellä painamaan jarrua, vaan antaa tulla vaan. Tämä ei kaikilta onnistu, vaan monet lopettavat juuri siinä vaiheessa, kun tuntevat että kontrolli katoaa. Olen tuota n. 20 vuotta harjoitellut, ja todella monen kanssa., joten tiedän mistä puhun. Eikä todellakaan ole pissasta kysymys. Neste on täysin kirkasta, pissaa viileämpää ja lähes täysin hajutonta ja mautonta. Aika paljon olen tuota maistellut, ja aina se tuntuu yhtä ihanalta ja kiihottavalta. Todella moni, jopa kokenutkin nainen on ejakuloinut kanssani ensimmäistä kertaa, mikä tuntuu minusta ihan uskomattomalta, koska poikkeuksetta ovat pitäneet kokemusta upeana ja kaikkien kanssa siitä on tullut oleellinen osa seksiä. Muutaman naisen kanssa ejakulointi (monta kertaa) on muodostunut täysin rakastelun keskipisteeksi! Suosittelen kaikkia perehtymään asiaan oman kokemuksen kautta! Onnistuu esim. takaapäin, kun terska hieroo oikeaa paikkaa tarpeeksi pitkään, mutta varmemmin sormettamalla. Myös osa G-pistesauvoista toimii ihan mahtavasti. Ohjeitahan löytyy netistä jopa videoina. Loiskuttelemisiin!


    • Mitälie

      Minun neste on ainakin kirkasta... Ei valkoista eikä keltaista. Mitälie. Noloa ainakin. Muttei haise pissalle...

      • Suihkulähde

        Olemme pitkään yhdessä ollut pari ja nainen oli aikaisemmin ejakuloinut muutaman kerran ratsastaessaan. Kunnes yksi vkonloppu ilta innostuin antamaan hänelle oikein pitkän kaavan mukaan suuseksiä, ja PAM, hän suihkusi kuin tulivuori, sitä vaan tuli ja tuli, varmaan 5-6 otteeseen, se oli mahtavaa! Vaimo oli vähän nolona aktin jälkeen lakanat märkänä, minä sanoin että viis yksistä lakanoista! Hän kyseli että pissaakohan se oli, minä sanoin että tuskin, juurihan hän kävi vessassa ennen hommia, se neste oli kirkasta ja makeaa! Se kerta muutti seksielämämme täysin, hän saa nykyään lähes joka kerta, suuseksissä ja muutenki rakastellessamme. Lakanansuojilla on käyttöä, mutta on sen arvoistakin!


    • Sqruitlinginriemua

      Miksi se on niinvaikea uskoa, ettei kyse ole pisssasta. Sitä ejakulaation lennättämään nestettä voi tulla hyvinkin paljon kun nainen on oikein kiihottunut. Neste on maultaan makeaa. Itse olen saanut kokea squirtingin parin naisen kanssa ja täytyy sanoa että se on hieno kokemus kummallekin. Sitä ei tarvi mitenkään hävetä, päinvastoin. Lukekaa : https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Naisen_ejakulaatio, se kertoo faktaa asiasta.
      Nauttikaa ja ejakuloitukaa!! Sqruittailkaa!!!

    • 32423423423423

      On se virtsaa ja se tulee sieltä, mistä sitä virtsaa tulee. Se on fakta ja totuus. Ei ole sellaista luotettavaa lähdettä koskaan tullut, jossa olisi ollut isot tutkimukset siitä että mukamas ei olisi virtsaa. Nämä jotka väittävät sen olevan jotain muuta levittävät vaan väärää tietoa ja uskovat muiden haavesepitykset siitä, että on.
      Tätä ruikkimista usein tulee naisilta, jolla pieni virtsarakko tai se on muuten paikassa, jossa mahdollisesti orgasmin yhteydessä lihakset supistavat rakon ja näin pääsee vahinko ulos.

    • Na1978

      Minulla on ihan kirkasta, tulee pieninä erinä joskus jopa tunnin ajan. Tuntuu todella hyvältä ja orgasmi on hyvin intensiivinen.

    • Joskusharvoin

      Ei omani ainakaan ole vaaleaa. Ei tule orgasmin yhteydessä vaan jossain vaiheessa nautintoa, pieni ruiskaus tai pari. Tämä tapahtunut vain pari kertaa koko elämäni aikana. Itsellekin arvoitus.
      Pornossa naisten squirttailua ja tai ejakulaatiota kuulemma väärennetäänkin juuri näyttämällä itse asiassa virtsaamista.

    • Kokenutnut

      No ei kyllä ole virtsaa. Ja määrä voi olla aikaisokin...vaikea sanoa mutta desi ehkä enemmän. Yli puolineliöö märkää lakanaa. Vaikea sanoa mistä johtuu ja tulee....miehelle ihana tunne kun saa sen kokea. Ei siinä kyllä,ole mitään hävettävää...päin vastoin....kiitettävää

    • Lää-käri

      Jos ja kun haluaa nk. ruiskuorgasmin niin sitä varten on lääkkeitä jolla se onnistuu. Muutoin aika harvinaista.

      • Loiiiskiis

        Ei todellakaan ole harvinaista, jos mies tai muu kumppani vaan tietää, mitä tekee. Saan kaikilta naisilta ejakulaationesteet tulemaan, mutta vain sillä edellytyksellä, ettei nainen itse ala kriittisellä hetkellä painamaan jarrua, vaan antaa tulla vaan. Tämä ei kaikilta onnistu, vaan monet lopettavat juuri siinä vaiheessa, kun tuntevat että kontrolli katoaa. Olen tuota n. 20 vuotta harjoitellut, ja todella monen kanssa., joten tiedän mistä puhun, toisin kuin suurin osa keskusteluun osallistuneista. Eikä todellakaan ole pissasta kysymys. Neste on täysin kirkasta, pissaa viileämpää ja lähes täysin hajutonta ja mautonta. Aika paljon olen tuota maistellut, ja aina se tuntuu yhtä ihanalta ja kiihottavalta. Suosittelen kaikkia perehtymään asiaan oman kokemuksen kautta! Ei näitä urpoja täällä kannata uskoa.


    • Prkl

      No ei ole

    • Kaikenkokenut

      Se on 100% virtsaa!

      Ottakaa ja katsokaa ajan kanssa, neste tulee virtsaputkesta. Suihkuttakaa nestettä yltympäriinsä ja antakaa kuivua seuraavaan päivään: ilmiselvää kusta!

      Porukka ei ilkeä tunnustaa ja katsoa totuutta silmiin. Ihanaa lemmennestettä. Yks tyyppi joi sitä hulluna kun muuta luuli 😱😂😂😂

    • Suihkulähde

      Olemme pitkään yhdessä ollut pari ja nainen oli aikaisemmin ejakuloinut muutaman kerran ratsastaessaan. Kunnes yksi vkonloppu ilta innostuin antamaan hänelle oikein pitkän kaavan mukaan suuseksiä, ja PAM, hän suihkusi kuin tulivuori, sitä vaan tuli ja tuli, varmaan 5-6 otteeseen, se oli mahtavaa! Vaimo oli vähän nolona aktin jälkeen lakanat märkänä, minä sanoin että viis yksistä lakanoista! Hän kyseli että pissaakohan se oli, minä sanoin että tuskin, juurihan hän kävi vessassa ennen hommia, se neste oli kirkasta ja makeaa! Se kerta muutti seksielämämme täysin, hän saa nykyään lähes joka kerta, suuseksissä ja muutenki rakastellessamme. Lakanansuojilla on käyttöä, mutta on sen arvoistakin! ( Oli tarkoitus vastata alkup.viestiin)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe