Aamun Yle "metsäasiantuntija" Kunttu

metsätaidoton

Aamuteeveen toimittaja antoi WWF "asiantuntijan" vapaasti kertoa harhaoppiaan Suomen metsien hoidosta ! Panu Kuntun opeilla Suomen metsät olisivat hyvin pian pilalla. Hänen ohjeillaan olisi sama vaikutus kuin kehottaa metsänomistajia ampumaan itseään jalkaan.

Näin kesällä ei missään tapauksessa kannata jättää suuria määriä kaatuneita puita lahoamaan maahan. Valitettavasti se moninkertaistaisi tuholaisten ja kasvitautien määrän niin metsänomistajan omassa lohkossa, kuin myös levittäisi tulevia tuhoja myös naapurimetsiin. Vaihtoehtona olisi laajat myrkytykset (minkä WWF Panu Kunttu jätti mainitsematta). Tuhoja voidaan edes hieman hillitä korjaamalla kaatuneet puut pois, eikä missään tapauksessa jätettäisi niitä ainakaan kesäksi tuhojen aiheuttajiksi.

Paha esimerkki laajoista metsätuhoista on mäntypistiäisen tekemät tuhot, se leviää eläviin puihin. Kun oikein paha esimerkki otetaan, niin Panu Kunttu varmasti rakastaa tuhoa jonka Kiinasta tuotu pakkauspuutavarassa ollut tuholainen aiheutti pari vuotta sitten Vantaan/Espoon seudun puustolle, ettei olisi reagoitu nopeasti, niin mittaamatonta vahinkoa olisi syntynyt (ja voi vieläkin syntyä, seurantaa on jatkettava).

Edesvastuutonta.

8

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pwigudkjfyyrw3

      YLEStä on ollut kaikenlaisten harha oppien ja aatteiden propaganda paikka. Suomalaisvihamielisiä asioita ja ihmisiä kertomassa valheita.
      Ympäristö ja ilmastoasioita alettiin ajaa Itä Saksassa,DDR ja tarkoituksena oli tuhota Länsi Saksan teollisuus. Nyt kohteena on muu Eurooppa ja Suomi jossa vihreän puolueen edustajat harhoineen tunkee joka paikkaan ja virkoihin. Yliopistot täynnä vihervasemmistoa vallanhaluineen.
      Vihreillä on samankainen toimintatapa kuin kommunisti aatteella ja natsismilla. Sanojen merkitystä muutetaan manipuloidaan lapsellisiä ja tyhmiä ihmisiä kannattamaan tekoja jotka ovatkin suomalaisia itseään vastaaan.
      Greenpeace,Amnesty,YK järjestöineen yms ovat korruptoituneita ja ihmiset ovat maailman rikkaiden suuryritysten ja poliittista valtaa pitävien renkejä,heille maksetaan ja he keräävät tyhmiltä maksuja. Uskotellaan kansoille EUssa että heidän on otettava vastaan miljoonia islamisteja afrikkalaisia ja arabeja ja elätettävä heitä. Ei ole mitään väliä osaako kukaan mitään kun valitaan virkoihin. Värillisyys riittää.
      Elämme pimeätä aikaa jolloin totuutta mätäisestä Eusta ym yritetään salata ja valkoiset kristityt kansalaiset tuhota länsimaissa.

      • hyppykuppaa

        Joku vihreä rokoteasiantuntija voisi myös tulla Ylelle kehottamaan kansalaisia jättämään kaikki rokotukset pois. Hänen katsomuksensa mukaan Poliota, Malariaa, Vesikauhua ja Hyppykuppaa on liian vähän Suomen kansalaisilla ;-)


      • VihreämyrkkyAateharhoja

        Miten tuhkarokon,joka on tavallinen lapsuuteen kuuluva tartunta tauti on tehty uutinen? Rokotteisiin hassataan miljoonia tietysti koska lääketeollisuus haluaa isoja voittoja kuten flunssa rokotteilla. Tuhka,vihurirokko ja vesirokko ovat olleet vaarattomia lapsuuden tauteja vuosidatoja mutta kun ihmisen typeryys ahneus aiheuttaa yhä enemmän järjettömiä kustannuksia veronmaksajille rajan on tultava vastaan pian!


      • Sairastettu_on
        VihreämyrkkyAateharhoja kirjoitti:

        Miten tuhkarokon,joka on tavallinen lapsuuteen kuuluva tartunta tauti on tehty uutinen? Rokotteisiin hassataan miljoonia tietysti koska lääketeollisuus haluaa isoja voittoja kuten flunssa rokotteilla. Tuhka,vihurirokko ja vesirokko ovat olleet vaarattomia lapsuuden tauteja vuosidatoja mutta kun ihmisen typeryys ahneus aiheuttaa yhä enemmän järjettömiä kustannuksia veronmaksajille rajan on tultava vastaan pian!

        Tarkistahan tietosi näiden tautien vaarattomuudesta. Pahat jälkitaudit ovat toki harvinaisia, mutta kun koko kansa käy taudit läpi, niistä seuraa jo monta ikävää tapausta. Se on paljon pahempaa ja kalliimpaa kuin rokotuskustannukset.


    • virhepiperrystä

      Kyseinen Aasianrunkojäärä on Iltasanomien mukaan aiheuttanut Vantaalla lehtipuissa jo nyt neljännesmiljoonan vahingot. Uusi tuholaiserä on taas lehden mukaan saapunut ulkomailta suomeen. Niin että ovatko nuo vihreät asiantuntijat todella USKOTTAVIA ?

      • Luulotaitajia

        Viherpipertäjät ovat mahtavan lahjakkaita nimeämään itse itsensä moniosaajiksi. Luulotaitajiksi.
        Tyyliin : Jihuu, mennään vapauttaman 1 000 minkkiä luontoon. Oho, miksiköhän kaikki vesilintujen poikasen ovat kuolleet. No, se oli ahneen tarhaajan vika.


      • metsätaidoton

        Lapsenkasvoinen miestoimittaja vain nyökytteli kun Panu Kunttu päästeli legendaansa metsänhoidosta.


    • MediaonMädäntynytTäysin

      Mediaan kuten Yleen, HS. IL jne. hakeutuu vain omaa vihervasemmistolaista,yltiöglobalismia,liberalismia ideologiaansa ajavia toimittelija propandisteja jotka valehtelevat kaikessa. Jos joku tapaus,tosi asia, henkilö kuten rehellinen Trump on vastoin heidän maailma kuvaansa niin he vale uutisoivat,mustamaalaavat tosi asiat jotka ovat vastoin heidän aatteitaan ja he valehteleva ja hyökkäävät totuuden puhujia vastaan.
      Charlottevillessa Usa oli vain mustat elämät merkitsee OBLM ja Itifada vasemmistolaisia mellakoibia mielenosoittajia jotka rettelöivät ja hyökläsivät ikääntyneitä valkoisia miehiä vastaan.
      Silti totuutta vääristellen tämäkin Charlottevillen manipulaatio valhe uutinen esitettiin valkoisen äärioikeiston aiheuttamaksi!
      Suuri yleisö Suomessakin tietämättömyyttään ja tyhmyyttään luulee Median olevan aina oikeassa ja myötäilevät kuulemiaan asioita sitten mikä on todella huvittavaa ja vaarallista tulevaisuutta ajatellen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      446
      3251
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      410
      2851
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      126
      2765
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2153
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1970
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      76
      1172
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe