Miss Lolita

pirjoliisaq

Mitä näet parisuhteesta, miesystävä on ihana hieman erikoinen, yhdessä menee tosi hyvin . Hän haluaa yhteistä tulevaisuu samoin minä. Joskus vaan tuntuu että minä olen suhteessa aktiivisempi osapuoli, että mulla on ikävä kun hän on poissa ja minä ilmaisen enemmän rakkautta kun hän . Myös muutama naispuolinen ystävä arveluttaa. Miksi soittaa nykyisin heille kun en ole paikalla, mitä näet. Kiitos etukäteen.

2

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissLolita

      Odota elämän muuttuvan nopeasti. Vaikka käyt läpi vaikeita asioita ne tulevat kasvattamaan sinua ihmisenä. Ja ohjaamaan sinut sille tielle jolla sinun kuuluu olla.

      Mutta palataanpa sinuun nyt...
      Sinä uskot siihen että hyvälle ihmisille tapahtuu hyviä asioita, oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen. Et tunnu saavan tässä suhteessa täysin sitä mitä tarvitset ja moni asia on herättänyt ihmetystä. Luota siihen vaistoosi joka sanoo ettei kaikki ole ihan kenties niin kuin sinulle kerrotaan.

      Se huonoin mahdollinen asia joka tulee tapahtumaan on itseasiassa se suurin onni sinulle, sillä sen jälkeen elämä vie sinua ja elämääsi astuu mies jonka kanssa sinulla olisi mahdollisuus onneen. Hän on jo sinulle tuttu. Hyvin tuttu. Mieli tekisi sanoa että kenties teillä on yhteinen menneisyys jollain tavalla ja molemmin puolista kiinnostusta ollut ainakin ilmassa.

      Älä kuuntele syytöksiä tai alistu tunteiden kiristykseen. Kuuntele omia tunteitasi. Ne kyllä kertovat sinulle kaiken tarvittavan.

    • Pirjoliisaq

      Voi , kiitos sinulle! Kuitenkin olen jo kokenut kerran pari vuotta sitten jotain vastaavaa, tulin petetyksi , ja kun lähdin suhteesta itkin luojalle juuri tätä, kuten sanot että uskon vieläkin että hyvä voittaa ja rakkaus jne. Sitten elämääni astui mies joka on ollut ja on vieläkin ihana, kuitenkin olen alkanut epäillää jotain puhelinkäytäytymisestä ja myöhemmin jossain asia nyhteydessä mainitsi että käyttää sähköpostia jota ei ennen käytänyt. Kun ihmetelin niin hän meni vaisuksi eikä pitkään katsonut silmiini. Onko hänellä sittenkin joku jossain. Samalla ihmetellen että jos on, niin hänhän on ollut pitkään muka yksinäinen. Muutama seurustellalusuhde on päätynyt joskus. Hänellä on ollut mahdollisuus valita joku muu kun minä. Ja kuitenkin haaveilee yhteistä matkoista jne Hänellä ei ole todennäköisesti kovin suurta kokemusta naisista. Välillä tuntuu että on kaikkien naisten kaveri, eikä aina edes osaa kuvitella että minä koen hieman mustasukkaisuutta siitä. Paljasti hänelle että olen saanut kokea suhteissa petetyksi tulemista ja olen haavoituvainen siksi. Ehkä vain siksi haluaa nyt "piilottaa" naisystävä tai sitten ei. Mietin jatkuvasti asiaa, yritän van nauttia yhteisestä ajastamine ja olla ajatelematta sitä , että olenko kuitenkin se joka otettiin vaan kun ystävä meni naimisiin. Ristiriitaista tunnetta. Tulee myös mieleeni että onkoko se juuri se ystävä, ei ole kohdetta jolle olla mustasukkainen. No en tarvitsee kohdetta, haluaisin vaan ettei tarvitsisi pelätäjotain pommia. Uskoin hänen olevan luojan lahjaminulle, onko tämä kohdattava monta kertaa että opin ja mitä opin? Onko mahdollista että näet minusta asian joka on jo ollut ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe