Ollinsaaren grilli/kebab

Ollinkero

Mikäs meininki Ollinsaaren grillin osalla on, kun netissä pyöri ilmoituksia ja verkkosivuja että mamut aikoo pystyttää kebabbilan siihen ja mainokset ja ruokalistatkin oli, mutta yhtäkkiä kaikki tieto vain katosi?

Oliko syynä se että ruokalistassa oli kymmeniä kirjoitusvirheitä ja annosten kuvat oli haettu törkeästi googlen kuvahaulla, eivätkä olisi vastanneet todellisuutta, eli siis kusetusta, vai onko joku napannut starttirahat taskuunsa ja karannut?

Ihmetykellä seuraan asiaa.

25

2203

  Vastaukset

  • Totta se on. Ostaneet paikan omaksi ja torstaina aukee

  • Samahan se, kuha saaha hyvä kebua ja hyvää tosiaan oli

   • Maapallon parasta kebabia ja palvelua👌👍👍👍


  • Mistä niille tulee se liha oottako kysyneet?

  • Ihan perse toiminta entinen Quatron omistaja. Kun torakkamaisena hyppä paikasta toisen.

  • ..äläkää olko niin heti "tyrmäävn" kateellisia, jos näät erivärisen ihmisen tekevän työtä mitä he osavat parhaiten! Mene itse,ja tee se sitten paremmin jos siltä tunuu!! Ei se meidän Suomalaisten taviksien tehtävä ole syynätä mitä ne veroja maksaa!? ..Toivottavasti ensin on kuitekin motiivi 1.Perhe/isoäiti+sairaat avunuloiitumattomissa olevat heidän sukulaiset! t.teuvo laurila/raahe/face

   • "Tekee työtä minkä he osaavat parhaiten."
    Tässä tulee näkyville se ero länsimaisessa ja kehitysmaisessa kulttuurissa.

    Suomessa suomalaiset kouluttautuu usean vuoden ajan että saa minkäänlaisia lupia ja papereita pyörittää ravitsemusliikkeitä, mutta maahanmuuttaja saa ilman mitään papereita pitää yllä ruokapaikkaa, koska on ns. puheiden mukaan 16 vuoden kokemus ruuanlaitosta, ilman papereita ja todistuksia.
    Unohtuu monelta vaan että ehkä se hygieniataso ja ruoan laatu oli hieman heikompaa kuin mitä suomessa pitäisi olla.
    Samalla pyyhitään se kouluttautumisen merkitys kokonaan pois, koska ulkomailta tulevat paperittomat saavat heittämällä luvat ja starttirahat.

    Ihmetelläänkö yhdessä mistä se kateus, katkeruus ja suoranainen rasismi sitten on lähtöisin?


  • Ollinsaååaren grillin ruoka on hyvää, mutta asiakaspalvelu erittäin heikkoa. Toivotunlaista annosta ei voitu kuulemma tehdä.

  • Erittäin ahkera ja ystävällinen yrittäjä, ei ole valittamista! Pizzerian vaihdos grilliyritykseen vaatii tietyn ajan, että asiakaspalvelu ym saadaan täysillä vauhtiin ja ei kai ne esitteen kirjoitusvirheet vaikuta herkullisiin ruoka-annoksiin;) Muualta tulleet painavat ympäripyöreitä päiviä työssään, jos joku kadehtii, niin lähde ihmeessä valvomaan yöt grilliyrittäjänä.

  • Tosi hyvää ruokaa Hyvää palvelua Raahen paras

  • Epähygieeninen meininki, kaverit kaivelee nenää ja sitten paljain käsin ottaa ruokatuotteita rasioihin, ei käytetä pihtejä.
   Terveystarkastajan kannattais käydä paikalla, mutta epäilen että eivät käy, koska eihän nyt mamuja saa tarkastaa, vaan tingitään kaikista säännöistä jotta ulkomaaneläjät saavat yrittää suomessa. Mitä väliä on luvista, koulutustodistuksista tai verotuksistakaan, eihän näiden mamujen niitä tarvi täytellä.

  • Mitä vittua te täälä saatanan raahe juntit märisette :DD aivan helvetin hyvää ruokaa ja isoja annoksia verrattuna hintaan, oon moneen kertaan käyny testaan ja laadukasta ruokaa on! Kebabbi sekä burgeri ateriat 5/5

  • Ja sepposeps oot melko tarkasti kyyläilly ku oikee nenää kaivelee :D jos näin on nii tiedosta se että ihan yhtä lailla muuallaki tehdään varmasti samoin, etkä välttis oo siitä ees tietone XDD bitch

   • Ja sieltä joku maailmanhalaaja tuli silmät ummessa kertomaan miten ihanaa ruokaa on kun vähän räkä ja kakkeli maistuu, raahe juntit ei vaan ymmärrä sitä pikanttia lisää ruuassa.
    Todellakin tarkkaan "kyyläsin?", koska haluan aina nähdä kuka ja miten ruokani tehdään. Se ei ole sama asia kuin nirsoilu tai märinä.
    Mutta kukin tyylillään, minä haluan että ruokani tehdään ilman lisäeritteitä, sinulle taas maistuu hieman maustetumpi ruoka. Jatka sitä maailmanhalaamista vaan, eiköhän se ruokamyrkytys sitten laita vähän ajattelemaan realiteetteja.


  • No joo, näin ulkopaikkakuntalaiselle ei kauheasti nuo räkä-jutut innosta. Missä on raahelaisten miesten elämä, jos kerta ihan mamujen ruoka kelpaa?? Suomi nousuun kait?

  • No terrve terrve. Kiva nähä mitä kuulu, mulle hyvä, otako sinä falal vai rullakebabi, meillä aina 100prosenti kebabtuoreliha, minä tykkä myös suomi nainen, nille minä tee sydänpizza ennen ku syö.

  • Hyvää ruokaan tuolta sai, jos media kastike on tulista, niin minkälaista on sitten tulinen kastike?

  • täytyy kyllä totuuden nimissä todeta kerran käyneenä että oli yksi huonoimmista annoksista mitä olen grillillä syönyt. Kallis,pienet annokset, huono asiakaspalvelu, väärä tuote. Kiitos ja näkemiin.

  • Haukkukaa vaikka rasistiksi mutta oli ihan paska. Myyjä hädintuskin ymmärsi Suomea ja kun koitin sanoa erityistoiveeni normaaliin annokseen, niin "ei voi teha, ei voi teha", koska ei ollut hajuakaan
   mitä tarkoitin sillä että jättää annoksesta mausteen pois.

   Hinta oli kohillaan kun vertaa muihin grilleihin, mutta se annos oli ihan lapsen tekemä.
   Vetisiä raneja, liha? maistui villasukalle ja mausteet etikalle, vissiin halvinta mahdollista tuotetta...

   En tiedä tekikö tarkoituksella vielä niin että meinasi jättää vaihtorahat antamatta vai oliko oikeasti liian kiire, kun niitä piti erikseen pyytää. Seteli kourassa käveli edestakaisin siellä ja palveli muita asiakkaita välissä.

   Ei näin.

  • Kävin syömässä täällä ja hintaa annokselle tuli 7.5 euroa. Annos oli mielestäni pieni hintaan nähden ja sisälsi aivan hirvittävän makuista majoneesia(jota saa kaupasta pirkan hyllyltä) ja hampurilainen ei edes täyttänyt. Pettymys oli tietenkin varsin ilmeinen. Ei enää tänne, ajoin suosiolla toiseen paikkaan syömään jotta nälkä lähtisi.

  • Eivät käyttäneet Ottimia tai suoja käsineitä, paljain käsin hampparit käännettiin ym... Ei tarvitse toista kertaa mennä.

  • hyvä lisä Ollinsaareen! 5/5
   en ole kertaakaan pettynyt.

  • Alle keskitason grilli, eipä tarvi toista kertaa mennä. Töykeä palvelu.

  • Törkeetä palvelua sain siltä naismyyjältäkin joka siellä on töissä

  • Hohhp dxd Kylläpäs torakkamaisena hyppää

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11915
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7480