Sininen Tuhnu! Miten käy?

Mikä on Sinisen Tuhnun tulevaisuus, kun Timo BigPig lähtee palkkiovirkaan Lontooseen? Entäpä, kun muutkin uuvatit huomaavat, ettei olekaan niin mukavaa. Poliittinen alamäki kun on sitä luokkaa, että savu nousee housun persauksista. Etsivätkö muutkin jo palkkiovirkoja? Kansanedustajan sopeutumiseläke ainakin on ulottuvilla.
Ilmianna
Jaa

35 Vastausta


Haihtuu niinkuin p...u Saharaan!
Ilmianna
Jaa
Sinisen tuhnun mamutuskiima on rajatonta, siksi se saa kantaväestön tuomion seuraavissa vaaleissa ja katoaa kuvasta.
Ilmianna
Jaa
Huonosti käy. Tuhnujen ministerit ovat niinkuin Potemkinin kulissit, käytännössä pelkkiä pahvinukkeja, kun poliittinen kannatus puuttuu.
Ilmianna
Jaa
Terroristien ei ainakaan tarvitse säikkyä Suomen hallituksen toimintakykyä ja tehoa, ontuuhan se eteenpäin sinisten tuhnujen varassa. Tuskin missään massaa on tällä hetkellä niin heikkoa, poliittisten kummajaisten varaan rakennettua hallitusta kuin Suomessa?
Ilmianna
Jaa
Menee vielä aikaa, ennen kuin Sinisestä tuhnusta tulee yhden miehen show? Sitten diktaattori Soini ajaa asemiin?
Ilmianna
Jaa
Mihinkä ihmeeseen lähti pari ketjua kun vähän syyteltiin Somalia valehtelusta mutta jokainen tietää ettei nämä roikkohuulet muuta te kuin valhtelee tämäkin sossuapina Husu Hussein valehteli kantasuomalainen oli kysynyt oletteko Muslimeita ja puukotti välittömästi uhri sairaalassa ja tekiä pidätetty ihan perätön juttu vahvistaa poliisi .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ilmianna
Jaa
Jos seuraavassa gallupissa tuhnujen kannatus on prosentin luokkaa, niin pitäisi jo tehdä johtopäätöksiä. Viisi ministeriä ja eduskunnan puhemies ilman kannatusta alkaa olla epärehellisyyden huippua.
Ilmianna
Jaa
Suomi 100 vuotta ja maassa irvokas uuvattihallitus. Jopa Pohjois-Koreassa nauretaan "suomalaiselle demokratialle". -Eikä syyttä.
Ilmianna
Jaa
Ilman Soinin lähtöäkin Sinisellä Tuhnulla ei ole tulevaisuutta. Viisi ministeriä ja eduskunnan puhemies prosentin kannatuksella on yhtälö, jonka ei pitäisi olla mahdollista Suomessa. Nyt olisi kyllä peiliin katsomisen paikka ja palattava nopeasti normaaliin parlamentarismiin. Hallitus seisoo savijaloilla.
Ilmianna
Jaa
Uuvattien poliittinen petos on noteerattu mediassa kautta maan.

Parlamentaarinen vallankaappaus

Tapio Vallin

Politiikassa palataan tällä viikolla normaaliin päiväjärjestykseen. Köyliöstä naapurin rapumerrasta voimaa hakenut valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) esittelee toisen budjettinsa päälinjat, ja presidentti Sauli Niinistö tapasi eilen kollegansa Donald Trumpin. Presidenttien tiedotustilaisuutta jouduttiin aikaistamaan, kun Trump joutui lähtemään Houstoniin laskemaan tulvaa niin kuin Urho Kekkonen Poriin vuonna 1975.

Kolumnini otsikolla viittaan siihen, että nykyinen hallitus istuu ilman kansanvallan oikeutusta. Hallituksessa on viisi ministeriä, joilla ei ole muuta mandaattia kuin omat puheensa. Gallupit mittaavat näille perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon (ps.) uuvateiksi nimeämille loikkareille parin prosentin kannatuksen.

Sampo Terho (uv.) ja kumppanit on otettu hallituksen vonkamiehiksi, jotka on sidottu ministerintuoleihin vain sen vuoksi, että hallitus pysyy pystyssä. Kun eduskuntavaalit pidetään parin vuoden kuluttua, valtaosa tästä porukasta siirtyy entisen Suomen Kansan Yhtenäisyyden Puolueen, SMP:stä revenneiden skyppiläisten tapaan politiikan historiaan mansikanviljelijöiksi.

Selvää on, että ”ulkoministeri” Laura Huhtasaari (ps.) olisi ollut vastenmielisine, piilorasistisine ajatuksineen mahdottomuus hallituksessa. Sen vuoksi presidentti Sauli Niinistön arvio, että hallitusneuvottelut olisi ollut syytä käydä uudelleen, oli järkevä ajatus.

Eduskunnan hajottaminen ja uudet vaalit ovat pääministeri Juha Sipilän (kesk.) vallassa. Tarina erokirjeen lennättämisestä omalla koneella Kultarantaan ja lopulta sen polttaminen saunan pesässä kuuluu kansallistarustoomme. Uskokoon ken haluaa.

Hallituksella on takanaan eduskunnan enemmistö, mikä parlamentarismin sääntöjen mukaan riittää. Sininen tulevaisuus ei ole edes vielä puolueeksi rekisteröitynyt. Emme siis tiedä, mikä on heidän poliittinen ohjelmansa ja linjansa.

Väitän, että vastaava hallitusoperaatio muiden hallituspuolueiden, keskustan tai kokoomuksen, osalta olisi ollut mahdottomuus.

Kirjoittaja on Satakunnan Kansan entinen päätoimittaja.
Ilmianna
Jaa
Kaksi tuhatta kannattajakorttia uupuu. Ryhmän julkistetut tavoitteet ympäripyöreätä sanahelinää. Soini lähtee heti, kun palkkiovirka löytyy. Kuinkahan käy?
Ilmianna
Jaa
Aika monet sittiäisten kannattajakortin allekirjoittaneet katuvat jo tekoaan ja vaativat korttien repimistä. Harva haluaa päälleen ikuista soinilaista häpeää.
Ilmianna
Jaa
Kaikki roistontöihin syyliset palkitaan...Mattilakin... Ja persut möikin persettä!
Ilmianna
Jaa
Uuvateista on tosiaankin vain Isä Timon konjakkiarominen tuhnu jäljellä.....
Ilmianna
Jaa
Sipilän uuvattitoilloilla tuettu pellelauma kassan kautta..
Ilmianna
Jaa
Uuvattipelleillä ei ole edes puoluetta. Silti roikkuvat hallituksessa. Järjetön tilanne.
Ilmianna
Jaa
Tuhnuille käy huonosti. Häviävät politiikasta. Farssi päättyy.
Ilmianna
Jaa
Timpasta tuli kaikkien Juudasten keisari. Hänen jytkymäinen poliittinen petturitarinansa muistetaan maailman loppuun asti.
Ilmianna
Jaa
Miten Sinisen tuhnun tuntee pimeässä?
-Tietysti kaameasta hajusta.
Ilmianna
Jaa
Tuhnujen kannatus ei millään meinaa nousta lattianrajasta. Timo BigPig lähtee varmaan heti, kun pääsee. Kannattaa lähteä, ennenkuin hallitus kaatuu. Sen jälkeen ei palkkiovirkaa löydy.
Ilmianna
Jaa
Soini leikkii vielä jonkun aikaa ulkomisteriä. Sitten loikkaa Lontooseen pankinjohtajaksi. Muut uuvatit uppoavat unhoituksen suohon. Ja Timppa nauraa.....
Ilmianna
Jaa
Sininen Tuhnu on yhden asian liike. Tuo asia on: "Pelastakaa Soinin hillotolppa!" -Mitään muuta sisältöä uuvateilla ei ole.
Ilmianna
Jaa
Kun lukee päivän lehtijuttuja, ei voi tulla muuhun päätökseen kuin, että sinisten tuhnujen
aika on ohi.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005359186.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=999a53f8651c2654ee0cb3d2910c5a23
Ilmianna
Jaa
Sinisten tuhnujen ruma tarina on loppusuoralla.
Ilmianna
Jaa
Niin on. Onneksi.
Ilmianna
Jaa
Sipilän ja uuvattituhnujen keskenään sopimat ilveilynäytelmät eivät tuo kummallekaan osapuolelelle lisä-ääniä.
Ilmianna
Jaa
Ei tullut Soinin tuhnujen puoluehankkeestakaan mitään....
Ilmianna
Jaa
Harvalla puolueella onollut niin hyvä lähtötilanne kuin Sinisellä Tuhnulla. Viisi ministeriä, eduskunnan puhemies. Enää ei puutu kuin kannattajat.
Ilmianna
Jaa
Uuvatit vaikuttavat olevan elämäntapavittuilijoiden ryhmä?
Ilmianna
Jaa
Joko kepulaiset ja kokoomuslaiset ovat kyllästyneet allekirjoittamaan uuvattien kannattajakortteja? -Muualtahan nimiä ei tule.
Ilmianna
Jaa
Tuhnu haihtuu. Kansanedustajan muhkea sopeutumiseläke odottaa. Eivät varmasti ole niin tyhmiä, että menisivät töihin.
Ilmianna
Jaa
Kortistoon vaan niinkuin muutkin työttömät.
Ilmianna
Jaa
Köyhiä armotta kurittaville uuvateille kortisto ja pakkohaastattelut ovat sopiva paikka. Sitä saa mitä tilaa.
Ilmianna
Jaa
Uuvatit uhosivat pitävänsä puolueensa perustavan kokouksen syyskuun alussa. Kortteja puuttuu yhä yli tuhat. Kovasti homma laahaa?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sininen Tuhnu! Miten käy?

Mikä on Sinisen Tuhnun tulevaisuus, kun Timo BigPig lähtee palkkiovirkaan Lontooseen? Entäpä, kun muutkin uuvatit huomaavat, ettei olekaan niin mukavaa. Poliittinen alamäki kun on sitä luokkaa, että savu nousee housun persauksista. Etsivätkö muutkin jo palkkiovirkoja? Kansanedustajan sopeutumiseläke ainakin on ulottuvilla.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta