Toivottavasti Ylöjärveen päättäjät ei sekooo.

kurun_kuski

Toivottavasti Ylöjärven päättäjä ei koskaan sekoo niin pahasti,että Ylöjärvelle
rakennetaan RATIKKA.Käykö se kääntämässä Viljakkalassa vai täällä Kurusssa,
Taikka onko Ylöjärvellä päättäjiä,kun kohta koko Kaupunki on myyty Tampereelle,
NS: Ratikka on hulluin hanke mitä Tampere on vuosiin tehnyt,tunnelin lisäksi.
Älkää päättäjät lähtekö Tampereen rahoittajaksi,sillä on pohjaton kassa.

9

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valtuutettu

      Ratikka on erittäin hyvä asia Ylöjärvelle. Sitä voidaan mielestäni jatkaa Hämeenkyröön asti vuoteen 2023 mennessä. Aion ajaa ratikka asian läpi muutamasta vastustajasta huolimatta. Kuru viljakkala haara on myös hyvä vaihtoehto, mutta vasta 2025 tämä ajankohtainen.

      • PostimiesRane

        Kuru-VIljakkala -haara? Eikö se ole jo harvaan asuttua maaseutua? Kantsiiko?


    • pieni-kiusa

      Miten olisi Parkano-Jasjärvi väli.Nyt kun tuo kilpailukin vapautuu,niin tehdään samalla
      kunnon Ratikka rata VR-n kiusaksi.Työllistää mukavasti.

    • tulevaisuusvisio

      Kiskobussit tulevat VR vapaan kilpailun alkaessa. Tulee jopa puolipitkiä busseja. Kiskobusseilla voi hoitaa kokoomaliikenteen varsinaisen ratikan läheissyyteen. Kevyillä kiskobusseilla voi olla myös parkkiraidepätkiä. Ei vaadi muutamaa kymmentä metriä enempää raidetta.

    • Hermannila

      Valtuutettu lienee viher-kommari, joka estotta polttaa muiden rahoja älyttömiin hankkeisiiin kuten ratikkaan, jonka jakeen pitää joka kunnan rahoitta itse. Se ilmeni projektijohtajan lausunnosta. Mistä joku Yvi ottaisi 100 milliä aluksi ko.kaheliin kohteeseen?

      • HOKHAK

        Vihreiden,varsinkin Minna Sorsan päätökset,ehdotukset on ihan järjettömiä.Miksi Räikän talon kunnostukseen pitää osallistua verovaroin,1,2 miljoonaa euroa.Hoitakoon Pro-räikkä asian.Tärkeämpiä,tai todella tärkeitä kohteita käyttää verorahoja olisi koululaisten tarvikkeisiin,koululaisten ympäristöön kouluissa.yleensä koulutukseen.Terveydenhuoltoon,lisää lääkäreitä ja hoitajia terveyskeskukseen ja vanhustenhoitoon lisää määrärahoja.Päiväkoteihin,ettei mitään lakkautettaisi ja päivystäviä päiväkoteja enemmän.Työllistämiseen määrärahoja.Julkiseen liikenteeseen määrärahoja mm.poikkiliikenne.Taide tai taulut ei varmasti ole ensisijainen kohde syytää rahoja.Leija- kirjastossa on hyvät tilat taidenäyttelyihin.Ensin kaikille kansalaisille Ylöjärvellä hyvinvointi jatasa-arvo,ennenkuin aletaan syytää rahaa joutavaan Räikän-taloon.Mutta Minna Sorsa ei varmasti joudu ajattelemaan tavallisen työtätekevän,työttömän,pienituloisen eläkeläisen elämää.Hän kuuluu siihen vihreeseen eliittiin,jolla ei ole kovin isoja ongelmia rahan suhteen.Ei tarvitse laskea joka senttiä.Vihreät voi suojella taloja ja susia omakustanteisesti.Viis ihmisistä


      • vihapuhun

        Oikeistosiipi ei hyvävelisiunaa projekteja omien intressien mukaan, kun juuri kaikilla yrittäjillä ja omistajilla onkin omalehmä joka asiassa siis etu joka me tavalliset veronmaksajat kustannetaan kun oikeisto rakentaa yhteiskuntaa vähän kommunistisesti ; otetaan nyt vaikka sähköautoihin tuleva alennus kun rikas alkaa suojelemaan luontoa teslalla tai niiden latauspistokepaikat meidän perusperttienkö se tulee maksaa, riittää rangaistukseksi kun itse lämmitämme asuntomme sähköllä niin olemme tuhlareita ja energiaverotettavia , miksi sähkäauto olisi puhdas.
        Meillä kun mikään edellinenkulkine ei polta niin paljon bensaa kuin toijotan hybriri rav kun sähköllä päässee vain toijalaan, takaisin tullaan bensaapoltellen ja paljon.

        Tai tämä kiky höpinä kenelle se sataa rahaa jos nyt kestokulutushyödykkeiden ja investointi ostosten kysyntää onkin ja moni työllistyykin, ei sipilällä ole mitään tekemistä asiaan ainoastaan omistavalle luokalle annetaan lisää joillan väsyneellä Thatcherismillä; että kun rikkaille annettaaan vielä lisää ja lisää se valuisi alas, no ei todellakaan valu.

        Selvemmin persuille että kymmenen miljoonan lottovoitto yhdelle rikastuttaa vain häntä enkä muijaansakin jos se ottaa hyvin suihin mutta sama lottovoitto vaikka 50 hengelle menee suoraan kiertoon, kysyntä lisääntyy, kasvua tulee enemmän kuitenkin siis vitun sipilä.


    • Bökholm

      Ensimmäiset ratikkaa koskevat kaavailut oli sellaiset että olisi ollut kiertävä rata Tampere- Ylöjärvi- Pinsiön kautta Nokialle ja sieltä Tampereelle. Perustelu oli hyvin looginen ja egolokinen. Käymäläjätteet olisi viety samoja kiskoja pitkin Pinsiön pelloille! Tampere sitten päästi yli 50 vuotta sonnat käsittelemättä Pyhäjärveen kun suunnitelma ei toteutunut. Niin teki kyllä kaikki muutkin.

    • HyvinMeneeMuttaMenkööt

      Kilpailu on hyvä juttu, etenkin julkisessa liikenteessä ja etenkin syrjäkulmien asukkaille. Kohta ei ole enään sitä ainoatakaan bussivuoroa. Tampereellakin monta bussivuoroa lopetetaan ydinalueeltakin kun matkustajamäärät ei enää riitä. Ratikka ei tuo mitään käytännön etua nykytilanteeseen, ainoastaan ongelmia monille. Jos olen oikein ymmärtänyt, Ylöltä Tampereen keskustaan julkisilla pyrkivät joutuvat vaihtamaan bussista ratikkaan Lialahdessa ja jos siitä etenpäin aikoo, taas on vaihto edessä. Niille työmatkalaisille se on aika kova paikka, jotka ennen pääsivät perille ilman vaihtoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe