Muut paitsi Perussuomalaiset!

Eimilläänmuulla

Olette suuressa vastuussa Turun puukkoteurastuksesta. Olette vastuussa siitä kun pakolaisia edelleen virtaa Suomeen useiden tuhansien vuosivauhdilla. Olette vastuussa kun pakolaisten joukossa tulee Jihadistiterroristeja. Kukaan ei valvo ketä tulee. Koko länsirajan Torniosta käsivarteen on vapaassa käytössä niin terroristeille kuin muillekin rikollisille. Lähinnä puolueiden johtoeliitti pitäisi pakottaa katsomaan peiliin ja muuallekin. Teillä menee itsellä hyvin mutta Suomen kansa joutuu elämään pelossa ja kurjuudessa Nuorgamista Helsinkiin. Halla-ahon johtama Perussuomalaiset ainoana on syytön pakolaisongelmaan. Haittamaahanmuutolle loppu niin pystyttäisiin palkkaamaan taas nyt tyhjinä oleviin länsirajan tulleihin miehitystä 24/7. Myös poliisien ja rajavartioston määrää olisi vara lisätä. Hirvittävää kun oma kansa joutuu kärsimään rikollisten matujen takia. Perussuomalainenkin ymmärtää oikean hädän jota maailmassa riittää mutta ei meillä ole vara elättää koko maailmaa. Tuo Ruotsi on lähellä esimerkkinä kuinka pakolais massatapahtumia dominoivat kantaväestöä joka joutuu elämään pelossa. Poliisitkin pelkää Ruotsissa lukuisia ulkomaalaistaustaisia rikollisjengejä. Suomi voi vielä selvitä mutta vain perussuomalaisella politiikalla.

40

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persut_mamuttaa

      Persujen viime vuonna haalimat yli 36 000 uutta potentiaalista terroristia todistaa avauksen valheeksi.

      • Meidänpuolue

        Soinin johtama Perussuomalaiset oli todella hävitön. Halla-ahon johtama Perussuomalaiset on Suomen kaikkien aikojen paras puolue.


      • Nykytilanne

        Halla-aho haluaa lopettaa kansalaisjärjestöjen tukeman ihmissalakuljetuksen
        "Selvä enemmistö tulijoista ei ole kansainvälisen suojelun tarpeessa, vaan heidän muuttoliikettään motivoivat taloudelliset syyt", Halla-aho sanoo.
        06.07.2017 11:30, 841250 lukukertaa
        Perussuomalaisten tuore puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho vaatii kansalaisjärjestöjen tukeman ihmissalakuljetuksen lopettamista Välimerellä. Halla-aho jätti eilen EU:n neuvostolle vastattavaksi kirjallisen kysymyksen ihmissalakuljetuksesta.

        Jussi Halla-aho.
        Italiaan on saapunut vuoden 2017 aikana jo lähes 100 000 henkeä laittomasti Libyasta. Suurin osa tulijoista on lähtenyt liikkeelle Libyan satamista huonokuntoisilla veneillä, joista he odottavat tulevansa pelastetuiksi ja kuljetetuiksi Italian mantereelle..Erityistä huomiota on herättänyt kansalaisjärjestöjen tapa suorittaa meripelastusoperaatioita usein jo Libyan aluevesillä.

        Halla-aho teki samaa asiaa koskevan kirjallisen kysymyksen jo tammikuussa. Siihen HALLA5pakolaisasioista vastaava komissaari Dimitris Avramopoulos vastasi 28. maaliskuuta, että asialle ei aiota tehdä mitään, koska todisteita kansalaisjärjestöjen yhteistyöstä ihmissalakuljetusverkostojen kanssa ei ole.
        Sittemmin Italian viranomaisten ovat aloittaneet tutkinnan asiasta.

        Halla-ahon mukaan kansalaisjärjestöjen epäillään muun muassa maksaneen laittomien maahanmuuttajien salakuljetusmaksuja.

        Länsi-afrikkalaiset tulevat paremman elintason perässä
        Tällä hetkellä suurimmat laittomasti Italiaan Välimeren poikki saapuvista kansalaisuusryhmistä ovat guinealaiset, nigerialaiset, bangladeshilaiset ja norsunluurannikkolaiset.

        “Selvä enemmistö tulijoista ei ole kansainvälisen suojelun tarpeessa, vaan heidän muuttoliikettään motivoivat taloudelliset syyt”, Halla-aho sanoo.

        Kansalaisjärjestöjen tukeman ihmissalakuljetuksen torjuminen olisi syytä asettaa Välimeren laittoman maahanmuuton ehkäisyn kärkihankkeeksi, Halla-aho linjaa.

        “Tällöin EU-jäsenmaat antaisivat tukea Italian oikeusviranomaisille kansalaisjärjestöjen ja ihmissalakuljetusliigojen yhteyksiä koskevassa selvitystyössä.”

        “Italian ja muiden EU-maiden olisi lisäksi kieltäydyttävä päästämästä satamiinsa kansalaisjärjestöjen aluksia, jotka pyrkivät kuljettamaan laittomia maahanmuuttajia unionin alueelle”, Halla-aho sanoo.

        Kyse ei ole siitä, että ihmisten pelastaminen mereltä pitäisi kieltää, kuten monet ovat tahallaan halunneet väärinymmärtää, vaan siitä, että Italiaan kuljettamisen sijasta Libyan rannikolta pelastetut pitäisi viedä lähimpään turvalliseen satamaan, eli Libyaan tai Tunisiaan.

        Italia ja Libyan rannikko (lähde: Gefira).
        Myös kansainvälisen siirtolaisjärjestön IOM:n tiedottaja Flavio di Giacomo myöntää Ylen haastattelussa, että nyt Italiaan tullaan pääosin Länsi-Afrikan maista. Näistä maista tulevilla ei yleensä ole mitään perusteita anoa turvapaikkaa, vaan syyt ovat täysin taloudelliset.

        Di Giacomon mukaan monet tulijoista eivät ole alun perin edes suunnitelleet tulevansa Eurooppaan, vaan he ovat lähteneet Libyaan työn perässä. Libyassa he kuitenkin joutuvat Di Giacomon mukaan kidutetuiksi ja orjatöihin, sekä ihmissalakuljettajien käsiin.

        “He pakenevat Libyan sekasortoa Eurooppaan ja monet heistä jopa pakotetaan aseella uhaten Italiaan lähteviin aluksiin”, Di Giacomo väittää.
        Myöhemmin jutussa Di Giacomo toteaa hieman ristiriitaisesti, että tulijoiden palauttaminen Libyaan ei myöskään olisi ratkaisu, koska he pakenisivat niiltä “vankileireiltä”, joilta heidät on aseella uhaten pakotettu nousemaan Italiaan lähteviin aluksiin.
        “He palauttavat nämä ihmiset takaisin niille vankileireille, missä heitä on Libyassa kidutettu ja pidetty pakkotyössä. Ja pian he pakenevat Eurooppaan uudelleen”, Di Giacomo väittää.

        Joka tapauksessa on selvää, että suvaitsevaiset haluavat harkita ainoastaan sellaisia ratkaisuja, joissa Afrikan väestöräjähdyksen tuottama ylijäämäväestö kuljetetaan Eurooppaan. Muunlaiset ratkaisut eivät heille kelpaa. Ja EU näyttää tässäkin asiassa ajattelevan varsin suvaitsevaisesti.

        Lähteet: Suomen Uutiset, Yle


    • persuilu_on_mielisairaus

      Halla-aho ja kumppanit ovat hyväksyneet jokaisen 2015 jälkeen tulleen maahanmuuttajan. Ja nyt persut eivät pysty enää estämään yhtä ainutta mamua tulemasta. Eli paljon pahaa tehneet ja nyt jo toimintakyvyttömät persut ovat se kaikkein huonoin vaihtoehto kenellekkään järkevälle ihmiselle.
      Sori pellet!!!!!

      • Kylläyrittää

        Halla-aho: Välimeren pakolaislaivat pitää käännyttää - Suomen Uutiset
        https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-valimeren-pakolaislaiva...
        Översätt den här sidan
        22 juni 2015 - Halla-aho sanoo, että nykyisenkaltaiset Välimeren pakolaisten pelastusohjelmat pitäisi lopettaa, koska ne houkuttelevat pakolaisia entistä ...


      • Sama_laki_kaikille
        Kylläyrittää kirjoitti:

        Halla-aho: Välimeren pakolaislaivat pitää käännyttää - Suomen Uutiset
        https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-valimeren-pakolaislaiva...
        Översätt den här sidan
        22 juni 2015 - Halla-aho sanoo, että nykyisenkaltaiset Välimeren pakolaisten pelastusohjelmat pitäisi lopettaa, koska ne houkuttelevat pakolaisia entistä ...

        Jos joku pelastaa Halla-ahon jäistä, seuratkoon elinkautinen vankeustuomio.


      • oikeastinyt

        No ei ne nyt yksin voi päättää kaikesta mitä haluaa -.-


    • Pelhon_poika

      Menepä kuohittu pässi kysymään rajapitäjien asukkailta Inarista, Utsjoelta, Enontekiöstä, Muoniosta, Kolarista, Pellosta, Ylitorniosta ja Torniosta, moniko haluaa länsirajan kiinni. Ei yksikään täysjärkinen!

      • RahaaRajoille

        Ei ne ennenkään kiinni olleet mutta niissä oli jatkuva päivystys. Tullimiehet seurasi kulkijoita ja tarvittaessa pysäyttivät, tekivät myös pistokokeita. Itselle ei tullimiehistä ollut koskaan mitään haittaa. Kerran pysäyttivät Haaparannassa kun oli koiran autossa. Rehellistä ihmistä ei tulli haittaa.


      • Pelhon_poika
        RahaaRajoille kirjoitti:

        Ei ne ennenkään kiinni olleet mutta niissä oli jatkuva päivystys. Tullimiehet seurasi kulkijoita ja tarvittaessa pysäyttivät, tekivät myös pistokokeita. Itselle ei tullimiehistä ollut koskaan mitään haittaa. Kerran pysäyttivät Haaparannassa kun oli koiran autossa. Rehellistä ihmistä ei tulli haittaa.

        Päivystystä on ja saadaan tarvittaessa vaikka kuinka paljon. Kokonaan eri asia, mitä päivystäjien käsketään tehdä


    • Bror-Erik1974odin

      Aloittaja ansaitsee virtuaalisen keskisormeni.

    • Jasilsisipuli

      Näköjään totuus koskettaa joitakin täälläkin. Totuushan on että vain ja yksin perussuomalaiset on maahanmuuttokriittinen eduskuntapuolue.

    • Vasurihyysärit

      Totuuden kuuleminen on Vasurihyysäreille myrkkyä ei ihme että Vasuripolitikon ovat pistäneet päänsä pensaaseen .

    • uuvatit.vaikenevat

      Sipilä on ilmeisesti käskenyt Eloa ja Terhoa olemaan hiljaa ja hallituksen huutolaispojat tietysti tottelevat?

    • MuistakaaJussia

      Punavihreät ovat iloissaan kun hallitus tekee punavihreää eu euro ja maahanmuuttopolitiikkaa

    • KatsokeeTyöki

      Miljoona ihmistä jo katsonut videon jossa Mauri Kaustisilla puhuu totuutta.

      • Huuhaahörö

        Totta on vain osa. Soini puuttuu ja sen myötä viesti on pelkästään naurettava. Huuhaahöröukkoja toi Mauri on.


    • persuilun_tulos

      Sattuuks joku persuista tietämään, että nythän toteutetaan persujen luomaa maahanmuuttopolitiikkaa (Halla-ahonkin hyväksymää). Eli persujen on ihan turha muuta väittää ja väistellä vastuutaan Turun terrorismista.

    • pointsitsalelle

      Persut ei ole kättään nostaneet mamutulvaa vastaan. Mölinää on kyllä kuultu. Uhrit ei ole ehtineet kylmetä kun täällä persut on laskeneet montako pistettä persut saa lisää ja montako äänestäjää tulee lisää.
      Sama farisealaisuus on kyllä ollut joka kerta kun veljensä isis on tappanut jonkun eikä kannatus siitä ole noussut.
      Tiedoksi veripersut,suomalaisella on omat aivot. Siinä ei tarvita kieroituneen rotutohtorin apua.

    • Soini-vastuussa

      Älkäähän uuvatit taas valehdelko. Halla-ahoa ei nimen omaan huolittu sen vuoksi hallitukseen, kun hän vaati hallitusohjelman noudattamista maahanmuuton osalta. Se ei sopinut Sipilän, Orpon, Soinin ja Sauli Niinistön arvomaailmaan. -Todisteet löytyvät netistä koska tahansa.

      Diktaattori Soini erotti puolueestaan esim. Hirvisaaren ja Tynkkysen, koska nämä eivät hyväksyneet Soinin lepsua maahanmuuttolinjaa. -Siis Soinin mamutuskiimaista linjaa.

      Turussa maksettiin hintaa Soinin pankinjohtajapaikasta. Sen monimutkaisemmasta asiasta ei ole kyse.

    • Tosiasiatkateissa

      Persut ovat olleet ja ovat vastakin massamaahanmuuttoa vastaan,turha suvakkien väittää muuta

      • Uuvattisuvakit

        Niin aidot persut ovat olleet vastaan vaan ei Soinin uuvatit suvakkeineen.


    • persuustuhoaa

      Mölinää on kyllä kuultu mutta teot puuttuu! Ja kun tästä persuja kovistellaan niin kehtaavat puolustautua että muitten pitää tehdä ,me vain mölytään.
      Kahden viimeisen hallituksen sisäministerit (naisia!) on tehneet hyvää työtä, lakeja on koko ajan kovennettu ja palautuksia on tehty. Lain mukaan persut, lain mukaan.
      Emme lähde teikäläisten lynkkausporukkaan.

    • Vaalitsaatulla

      Mauri Kaustisilta oli oikeassa ettei Suomen olisi tarvinnut ottaa yhtään niistä toissa vuonna tulleista 30000 mamuista. Soinikaan ei yrittänytkään vaatia hallitusta laittamaan rajoja edes väliaikaisesti kiinni. Niin halusi varmistaa ministeri paikkansa. Suvakki hallituksella on helppoa kun Perussuomalaisia lukuunottamatta koko oppositio tukee näitä.

    • no-eipä-tietenkään

      Osaako tuo Soini edes hävetä?

    • RakasMaamme

      Lisää esiin Maurinlaisia perussuomalaisia ihmisiä niin Perussuomalaiset on ehdottomasti ykkönen ja Suomi hoidetaan kuntoon.

    • Kunnonjytkäys

      Eduskuntavaalit saa tulla milloin tahansa. Perussuomalaiset on ykkönen. Tulette epäilevät näkemään tämän.

    • kjiehkjiehkjieh

      Uuvatit vetävät mölinällään hartia voimin Halla-ahon vaalivankkureita.

    • Puhunmuillekin

      Kyllä minä äänestän sitä puoluetta joka on suomalaisten puolella.

    • tilannekatsaus

      Perussuomalaisiin virtaa jatkuvasti uusia jäseniä. Uuvateilla vaikeuksia saada edes kepun ja kokoomuksen kovalla tuella 5000 kannattajakorttia täyteen. Persuilla pian 13 000 aktiivijäsentä!

    • Uhrienomaiset

      Vastuussa on vaan marokkolainen tekijä/tekijät. Paskan jauhaminen voisi jo loppua, annetaan uhrien omaisille ,ystäville, tutuille ym. sururauha. Kiitos niille jotka eivät edes keskustele koko asiasta.

      • Menihänperille

        Tottakai vastuussa ne jotka ovat päästäneet maahamme haittapakolaisia. Perussuomalaiset ei ole vastuussa Turunkaan rikoksista. Perussuomalaiset on ainoana eduskuntapuolueena Suomen ja suomalaisten puolella m


    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Nyt Halla-aholla on näytön paikka ja tilaisuus osoittaa että vastustaa tosissaan kehitysmaamuslimeiden haittamaahanmuutto, eikä pelkästään rahan takia vaan myös yhteiskuntarauhan vuoksi..... minä veikkaan myös 20-30% kannatusta mutta sillä ei tosin päästä valtaan eikä voida tehdä päätöksiä yksin, mutta se on hyvä alku jota ei voida sivuuttaa olankohautuksella.....

    • Suomivoipelastua

      Jo 25% kannatus riittänee koska muut puolueet sirpaloituvat tasaisesti pienehköiksi puolueiksi. Molemmat vasemmistopuolueet eli vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit ovat jo jyrkässä laskussa (viime Yle gallup - 4,1%) ja vihreät tulee ehdottomasti putoamaan alle 10%:tin puolueeksi eduskuntavaaleissa.

    • olisikin-ihme

      Osaavatko nuo Soinin uuvatit edes hävetä? No eipä tietenkään!

    • Ehdottomastion

      Aloittaja oikeassa

    • PersutOnjihadisteja

      On nuo trollit hauskoja. Toivottavasti kukaan ei ole niin naivi että uskoisi niitä.

    • EmmeOleYksin

      Jos erotaan eu:sta ja laitetaan rajat kiinni niin täällä sitä sitten ollaan entisessä sivistys- ja elitaso valtiossa persaukisina ja hyljeksittyinä työttöminä . Silloin suomalaisista tulee taas mamuja jonnekkin niin kuin 60- ja 70-luvuilla. Jo nyt meillä on liikaa aivovuotoa ulkomaille. Persujen tarkoitus tuhota sivistys ja elintaso suomesta sekä taantua kolkytluvulle. Ei meitä ole perkele kuin viisi miljoonaa . Jo lähialueilla on isompia kaupunkeja kuin koko suomi. Meidän on pakko mennä muiden mukana tai jäämme kuihtumaan yksiksemme. Maailmassa on jo yli 7.5 MILJARDIA ihmistä joita ei vittuakaan kiinnosta mitä meille tapahtuu jos me ei olla mukana .

      • Olemmesuomalaisia

        Suomi on jo nyt hävinnyt euron takia noin 50-100 miljardia euroa kaupankäynnissä. Lisäksi Eu:n takia on Suomeen tullut kymmeniä tuhansia pakolaisia jotka jo nyt on maksaneet meille miljardeja ja muut paitsi Perussuomalaiset ottaisivat lisääkin niitä. Norjan Islanti ym pärjäävät hyvin ilman Brysselin määräyksiä. On meilläkin luonnonvaroja, metsiä, jopa Euroopan suurimmat kulta ym varannot maan alla. Ja Suomi on korkean teknologian maa. Kun teemme edelleen hyviä tuotteita, ei ostaja kysy kuuluuko maa euron vai ei. Unkari Puola ja ehkä muitakin maita on lähivuosina ehkä lähdössä edustavat. Eikä tässä mennä Venäjän vallan alle.


      • ParempiSuomi

        Eikä Perussuomalaiset ole laittamassa rajoja kiinni. Rajatarkastukset voisi kyllä palauttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe