Vieläkö on turvapaikanhakijoita?

Pelottaa

Onko Keuruulla vielä näitä turvapaikanhakijoita? Tuli vaan tuosta eilisestä terrori-iskusta mieleen. Turussa Poliisit pysäyttivät turvapaikanhakija-terroristin 3minuutissa, silti tuli kaksi ruumista. Keuruulla, kun oli viimeksi ns. "tilanne päällä" poliisilla kesti 45minuutia saapua. Siinä ajassa kerkiää tehdä paljon pahaa...

28

752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herc

      Ei ole.

      • SuvakkisDream

        Menikö sentään päivä Turun tapahtumista, kun täällä jo suvakki rallattaa propagandaansa monologin muodossa käyttäen realistien nimimerkkejä. Olisin odottanut, että täällä olisi rasistista vihaa, mutta ei, tai juuri sitähän tämä on. Suvakki pitää aivopesutehdastaan käynnissä heti, kun terroristinen totuus paljastuu. Valitettavasti Turun tapahtumat eivät ikinä poistu historiasta ja tulemme aina muistamaan päivän jollain terrorismi käynnistyi Suomessa. Osanottoni kaikille suomalaisille.


    • Sietämätön

      Mutta Keuruulla on paljon ihan kantasuomalaisia huumeiden käyttäjiä ja -välittäjiä, jotka ovat monin verroin vaarallisempia, kuin nämä alueellamme asuneet maahanmuuttajat.
      Lisäksi keskustassa liikkuu etenkin iltaisin ja viikonloppuisin aggressiivisia ja väkivaltaisia alkoholista päihtyneitä kantasuomalaisia, joiden vuoksi monet eivät enää uskalla liikkua ulkona.
      Poliisin tuleminen näiden vuoksi kestää aivan yhtä kauan.
      Kyllä maahanmuuttajista oli meille keuruulaisille huomattavasti vähemmän haittaa, kuin näistä pelottavista kantasuomalaisista, joista useimmat maksavat kirkollisveroa ja ovat näin ollen herramme kristuksen jalanjäljissä kulkevia uskovaisia.
      Ei taida heidänkään hartautensa olla sen kummempaa.
      Lisäksi meidänkin kuntamme alueella tapahtuu valtavat määrät julmaa perheväkivaltaa ja naisten alistamista, jojon syyllistyvät tavalliset kantasuomalaiset miehet ja naiset ja heidän syrjäytyneet lapsensa.
      Eivät maahamuuttajatkaan ryhmänä ole sen kummempia, mutta se pieni promille, joka syyllistyy väkivaltaan, nostetaan kerta toisensa jälkeen esille tarkoituksena mustamaalata koko kansa ja uskonto.
      Suuri enemmistö heistäkin pelkää näitä terroristeja, jotka kuuluvat Isikseen.
      Isis on niin heidän, kuin meidänkin yhteinen vihollisemme.

      • Sietämätön

        Älä käytä toisen nimimerkkiä omanasi. Pyydä vaikka mielenterveystoimistosta apua jos et itse kykene keksimään omaa mutta toisen nimimerkistä poikkeavaa nimimerkkiä tai käytä omaa nimeäsi - jos kehtaat.


      • MeniköHerneNekkuun
        Sietämätön kirjoitti:

        Älä käytä toisen nimimerkkiä omanasi. Pyydä vaikka mielenterveystoimistosta apua jos et itse kykene keksimään omaa mutta toisen nimimerkistä poikkeavaa nimimerkkiä tai käytä omaa nimeäsi - jos kehtaat.

        Asiahan ei minulle kuulu, mutta.........
        Tähän ketjuun tuo oli kyllä ensimmäinen nimimerkki "Sietämätön", joten itse lainasit ja käytät toisen nimimerkkiä, jos et "keskustele" itsesi kanssa!
        Hyvä konti tuollaiselta on rekisteröidä ihan oma nimimerkki, jolloin sitä ei muut käytä!
        Jos jossain toisessa ketjussa olet käyttänyt tuota REKISTERÖIMÄTÖNTÄ nimimerkkiä, niin se ei estä sitä jonkun muun käyttämästä täällä... joko vahingossa tai sitten "tahallaan". Kohteliaisiin tapoihin kuuluu, että samassa ketjussa sitä ei käytetä, eikä muita "vakiintuneita", joita tosin tällä palstalla ei juurikaan näytä olevan paria lukuunottamatta...........


      • EiMunIsi

        "Isis on niin heidän, kuin meidänkin yhteinen vihollisemme. "
        Ei ole! Isäni on ihan kunnollinen ihminen ja sitä paitsi pääsi juuri eläkkeelle!


    • Akirgdyuiöäåååjq

      Kuinka paljon elätettäviä elintason perään tulleita islamistisia maahantunkijoita on otettu Keuruulle? Missä he parveilevat? Turvallisuusuhka.

    • Jeremia5

      Suurempi uhka ovat agressiiviset kantasuomalaiset, jotka ovat sekaisin alkoholista ja huumeista.
      Ne parveilevat iltaisin, öisin ja viikonloppuisin taajamassa ja päivällä, kun krapulassa heräävät, lukevat netissä MV-lehteä, perussuomalaisten päivityksiä, sekä katselevat homopornoa.

      • SuvakkisDream

        Hehheh, olipa hyvin sanottu :D


      • Sietämätön

        Onko Jeremia5:lla omakohtaista kokemusta kun noin yksityiskohtaisesti osaat avautua? Suomalaiset ovat aina tappaneet toisiaan mutta se ei tarkoita, että kaipaisimme lisää murhaajia ulkomailta. Ottaen huomioon kuinka monta suomalaista nämä suvakkien lempilapset ovat raiskanneet, pahoinpidelleet, ryöstäneet ja murhanneet, niin ei voi kuin ihmetellä tämän kanssa rauhallisuutta. Tiedossani ei ole yhtään, siis yhtään, suomalaisen tekemää henkirikosta, jonka kohteena on täysihoitoa nauttiva turvapaikkashoppailija. Jeremia5 ei näytä olevan kartalla sillä ainoa agressiivisuus, joka kaduilla ja toreilla nähdään ja koetaan, tulee näiden suvakkien ja heidän "lapsiensa" taholta kuten on jo liian usein nähty. Turun tapaus on vain jatkumoa muille murhille eikä valitettavasti tule olemaan viimeinen kuten Saksassa, Ranskassa ja mm. Espanjassa on nähty. Nauttiikkaa monikulttuurisuuden rikkaudesta älkääkä antako pelolle valtaa sillä teillähän on unelma.


    • Sietämätön

      Varsinainen turvapaikanhakijoille tarkoitettu vastaanottokeskus on lopetettu mutta Keuruu on ottanut jonkinasteisen oleskeluluvan saaneita täysihoitoon, joten turvatakseen oman hillotolppanssa heistä ei varmaan ole turvallisuuden kannalta suurtakaan haittaa - muuten kyllä.

    • kallisonleikinloppu

      Salaisia asioita riittää ja hyyssäreitä matuillekkin.

    • Zoombo

      Onneks on mamuja, salille tai baariin meet niin ei kaikki ole tuppisuita tai muuten jurota

    • eivihaavaantoimia

      lisää vain ja rajat auki! sotilaitten virka-apuosasto taluttaa bussiin jos sotavammat
      haittaa liikkumista
      Turun terrori-iskusta epäillyllä seksirikollisella on maahantulokielto Ruotsiin
      Marokkolainen terroristiepäilty saapunut Ruotsiin vuonna 2013, ja hänelle myönnetty oleskelulupa oli myöhemmin evätty.
      Is.fi uutisoi, että yksi Turun puukotuksista epäilty on entinen katupoika Marokosta, joka asui useita vuosia Ruotsissa
      On epäselvää milloin hän saapui Suomeen.

    • sisäpiiritieto

      Kuulin että Rasul Azizania potkujen todellinen syy oli huumeitten myynti vok. asukkaille

    • näinhänsemenee
      • Kannattaalukee

        Hyvä juttu!
        Kannattaa lukee!


      • entvokkilainen

        Tuo juttu on niin tuttu, Keuruun vokissakin hyvin nopeasti selvisi että asukit valehtelee kaikesta. Jossain vaiheessa johto lähestyi työntekijöitä viestillä jossa sanottiin ettei pidä automaattisesti olettaa että asiakas valehtelee.Johtajahan oli siis tämä surullisenkuuluisa Rasul Azitzan.


    • huolestuttaakovaihyssyte

      viikollahan lehdet kirjoitti että jopa 11v. myy ja käyttää huumeita
      miten keuruulla?

      ilta sanomienkin huumekauppiaiden pääsyylliset on ahmed ja ....

      Toinen päätekijä, irakilainen 26-vuotias Azad Arif Suleiman Mzore,
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005379984.html

    • ottakaakiinni
      • nääsnääs--

        Rasuli taitaa lymyillä Tampereella, kunhan ei suunnittelisi jonkinlaista kostoiskua


    • lweighjkftyy

      Onkohan hyyssärit oppineet mitään tyhmyydestään palvella valloittaja turisteja? Musta huivi naisia näkyy edelleen olevan keskustassa ostoksilla lapsineen.
      Tuntuu auttajasta varmaan ekstra hyvältä kun palvelee rappeutuneiden maiden 'arvovieraita'. Oman kylän apua tarvitsevat eivät ole mitään. Siivoustyö vanhuksen,sairaan kodissa ei anna samaa tyydytystä ja siinä voi hiki tulla. Jeesus oli juutalainen ja toteutti ja hyvin määrättyä tehtävänsä ja opetti kuinka pitää totella ja palvella valitun kansan hyväksi heidän orjinaan osana maailman valloitus suunnitelmaa.

    • suomionhyvämaa

      Ei meidän tavallisten kansalaisten saati sitten päättäjien tarvitse välittää oman maan hätää kärsivistä,jos eivät pärjää niin kuolkoot kärsimyksiinsä,pääsee valtio helpommalla ja säästyy rahat luvatta maahan tunkeutuneiden täysihoitoon.Turha yrittää kysellä miksi ensin ei auteta omia hädänalaisia,tuohon asiaan ei kukaan ole yrittänytkään antaa selitystä.Tärkeämpää näyttää maailmalle kuinka vieraille tehdään olot mukavaksi,voi vain arvailla kuinka moni täällä Keuruullakin olisi onnellinen jos saisi edes puolet siitä avusta mitä nuorille hyväkuntoisille sotilaskarkureille on annettu.Tunkeutujat kehtaavat jopa kiukutella kun tarjotut asiat eivät ole tarpeeksi luksusta heidän mielestään.
      Seuraavaksi aletaan ilmeisesti paapoa seksuaalivähemmistöjä kun ei uskalletta sanoa mitään ettei maailmalla luulla että täällä ei hyväksytä asiaa,ukot puukottelee itseään että saisivat luvan olla Suomessa.Onhan se vähän kuvottava ajatus kun äijänköriläät pistää toisiaan kakkoseen.
      Että otetaan kaikki poikkeavatkin tänne vaan ja tarjotaan työpaikat ja asunnot vaikka ei omillekaan ole niitä tarjota.

    • kshfheigyty

      Papit ja muut kirkkojen puuhastelijatn eivät näköjään tiedä ja ymmärrä mitä muslimien takijja tarkoittaa? Muka kristityksi kääntyminen ja vihervasemmisto hyyssää homoja,piilottelee laittomia yms. Pappien hävyttömän ylimielisen röyhkeitä ja hölmöjä ovat heidän puheensa. Teologiseen tiedekuntaan pääsee helpolla opiskelemaan. Ei tehdä psykologisia testejä.
      Eu tuhoaa eurooppalaiset valkoiset. Ilmapiiri ei ole terve. Mahan päästettiin suunnitellusti kymmeniä tuhansia vähä älystä mitään osaamattomia lomailjoita ja osa on sotilaita,troijan hevosia. Kansalle valehdellaan kaikesta. Propangaa tuutin täydeltä. Aivopesua. Tyhmät eivät vain tajua mitä on tulossa..

      • uusilääketys

        Pitkään oletkin ollut hiljaa,nytkö on lääkitys pettänyt???


      • ei-muuten-onistu

        hallitus haluaa, että muutaman vuosikymmenen kuluttua kaikilla suomalaisilla on talttahampaat ja makkarahuulet...


    • syyjaseuraus

      Poliiseille konepistoolit ensihoitajille ja palomiehille luotiliivit sekä suojakypärät. Jokaista tapahtumaa ympäröi betoniporsaat, kävelykadut ja torit ymym ympäröi ajoesteet.....Päätelkää ihan itse!

    • seuraavaasijoitusta

      raiskaus tilastot nousseet sadoilla % samoin rikokset
      keuruu oli 2015 eka 6kk aikana suomen väkivalta tilastoissa sijalla 131
      2016 loppuvuoden tilastoissa sijoitus oli suomen ennätys nousu ELI sijalla 4
      jokainen epäilijä löytää kyllä fakta tiedot
      tarvitseeko ihmetellä mistä tuo loikka johtuu?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe