Multitalentti Pezhman Ahmadi

PezhmanFani

Mitäs tälle mukavalle nuorukaiselle kuuluu? Joutui perumaan Korso Rockin, mutta menee vissiin muuten ihan hyvin ravintolan kanssa. Onko kaunottaria ollut kuvioissa Pumpasen jälkeen? Jotenkin symppis kaveri, toivotan onnea ja menestystä!

45

5817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdshhdshds

      Multitalentti ja symppis tosiaan, ainakin on hyvä kertomaan satuja.

      Korso Rokki taisi peruuntua siksi, kun ei ravintoloitsija hommannut tarvittavia lupia ajoissa - tai niitä ei hänelle myönnetty.... Tosin Korso ryhmän seinällä väitti, että peruuntui kun kolme ihmistä oli valittanut edellisen vuoden tapahtumasta. FB:n Korso ryhmä on välillä täynnä tämän kaverin omaa kehua ja kuppilansa. Kuppilaan hankittiin "hieno" puuhiiligrilli ja piti tulla hieno ravintola. No hetken aikaa saikin kehuja, tosin varmaan kaljalla maksettuja oli viiden tähden arvostelut. Ruokapuoli loppui aika äkkiä, häipyi kapakan nettisivut ja pizza onlinet. Lounasbuffaakin sielä yritettiin, mutta sitten ei saanut enää ollenkaan ruokaa.... Eipä ihme sillä ei olleet häävejä. Kapakka on niin hirveä ja rööki haisee kun tupakkakopissa ei edes ovea ole, ettei kukaan sielä viitsi istua syömässä ellei ole yhtä päissään kuin kantikset. Petsku tosin mainosti ravintolaa ja annoksiaan lapsille sopivana.... Ruokaa sieltä taisi saada tästä mahtavasta grillistä ehkä kaksi kuukautta ennen kuin sekin homma sitten lopahti.

      Räkälä Sorennosta on yrittänyt maalata hienoakin paikkaa, mutta perusräkälähän se on missä paikalliset juopot istuu ja pelaa bilistä. On yrittänyt vaikka mitä white partyja järjestää, mutta ei ne räkälän asiakkaisiin pure. Koittaa aina viikonloppuisin saada kapakkaan porukkaa tarjoamalla sinne ilmaisia kyytejä.

      Korson FB ryhmässä selitti marraskuussa, kuinka teettää Korsokaljaa. Pääsi asialla ihan Vantaan sanomiinkin. Eipä ole kaljoja näkynyt, vaikka lanseeraus piti olla pikkujouluissa. Eikä kyllä näitä huppareitakaan yms korso-tuotteita mitä mainosti alkavansa myymään. Palaa aina välillä kertomaan, että "on ollut ja lisää tulossa, menee paikalliseen k-markettiin myös myyntiin". Kapakan henkilökunta oli kyllä jollekkin sanonut kun oli kaljaa kysellyt ettei sitä ole koskaan ollutkaan. K-Marketissakaan eivät olleet tietoisia, että heille olisi tätä kaljaa myyntiin tulossa :) Viimeksi joskus kuukausi sitten kävi ryhmässä satuilemassa, että isompi erä on viikon päästä tulossa. Lohjalaisen pienpanimon tuotteita kuulemma. Eipä ole näkynyt.

      Hirveän luotettavaa kuvaa kaverista ei kyllä ole saanut. Kovana bisnesmiehenä esiintyy. Se st1 sotku on sekin menossa käräjille pian ja onhan tällä jo tuomioita alla petoksesta.


      https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/582139-hitiksi-noussut-korso-muovikassi-ei-riittanyt-nyt-tulee-korso-olut

      • suuresti....naurattaa

        Sinä se oikein tunnu tietävän ketä vetäisit palstalla esille. Takerrut sitten näihin vanhoihin aloituksiin paremman puutteessa.


      • ddddd

        Ai eikö saa kommentoida kuin tarpeeksi uusia juttuja, jos googlen avulla tänne päätyy :)


    • gfgrgrsff

      Eikös tuo multitalentti tehnyt jossain vaiheessa konkurssin? Muistaakseni se kusetti vähän turhan monia tyyppejä, eikä bisnekset pyörineet kovinkaan hyvin. Erikoisen nimen takia mieleen on jäänut vain negatiivisia asioita, muuten tuskin muistaisin tuosta henkilöstä mitään.

      • Hoxhox

        Enpä ole suurempaa huijaria tavannut. Ammattirikollinen, hyvä että kiinteä tuomio tulee ja kyllä se hymy sitten hyytyy.


    • Oyegl

      Respektiä tälle kaverille että jaksaa yrittää! Korsossa nyt ei vaan mikään menesty, tyyppi tarttis isommat kuviot. Amerikassa se olis jo miljonääri.

      • notarobotb

        Eikös tällä ollut joku levy-yhtiökin jossain vaiheessa? Miten sillä menee?


      • Anonyymi

        Huijarit ja rikolliset joko ammutaan tai joutuu kivitaloon pitkäksi aikaa.
        Amerikassa siis.


      • Anonyymi
        notarobotb kirjoitti:

        Eikös tällä ollut joku levy-yhtiökin jossain vaiheessa? Miten sillä menee?

        Joo ja autopesula ja vakuutus petos.


    • Aplari

      Tämähän voisi perustaa tandemin toisen hieman julkisuuden valokeilasta pois jääneen multitalentin kanssa. Kukako on kyseessä? No tietenkin Teppo Orange! Pojat voisivat vaikka tanssia lavalla Village peoplen tahtiin ja hyväillä toisiaan. Shown nimi voisi olla "Petzku goes into Orange."

      • Anonyymi

        Newer höörd--Orange? Vai orankutankki?


    • talenttipahyvinkin

      Ahmadin jälkeen on jäänyt kasa puolitiehen jääneitä tai muuten vaan kuopattuja yritelmiä. NFC, New Generation Music, E4 Corporation , Suomen Hulluimmat Bilettäjät tv-sarja, viinabuffaravintola. Happary.com sivustosta oli vasta kertomassa Loop radiossa, nyt on happarynkin sivut jo poissa käytöstä. Eipä se korsolainen juottolakaan pystyssä olisi, mutta taitaa olla isänsä omistama. Mediaan soittaa kaikista uusista viritelmistään koska haluaa olla julkkis. Yritelmät vaietaan kuoliaaksi kuitenkin pian.

    • pahmadidabusinessman

      pezhman ahmadin korson superravintola mikä muuttaa koko ravintolascenen:D :D korsokalja ei koskaan löytänyt tuotantoon vaikka pezhman ahmadi oikeen jo marraskuussa vinkkasi lehdistölle pienpanimon kautta tuottavansa. yhtään pulloa ei ole saatu aikaan. hiiligrillibisnes pysyi hengissä pari kuukautta ja ruokabisnes vaiettiin. nyt on pari kuukautta kerrottu, kuinka menu uudistetaan kesäisillä herkuilla. kesäkuu alkoi jo, eikä sorennosta saa edelleenkään ruokaa.... korson kingiksi itseään nimittävä pezhman ahmadi on vain isojen puheiden mies joka ei oikeasti saa aikaan yhtään mitään. tai no onhan sillä nyt taas joku autopesula.

    • JepJepjee

      Sitä Qwasch pesulaa ei ole fyysisesti olemassa, tämä karvaranne on toimialakiellossa, joku tyhmä blondi on hallituksessa ja tämä petsku ostaa firman piikkiin tavaraa ja jättää laskut maksamatta, tyttö parka ei ymmärrä että hän saa tuomion petoksista., joita tämä huijari tehtailee. Jos joku epäilee minua, niin käykää paikanpäällä jossakin qwaschin muka toimipisteessä tai yrittäkää netin kautta varata aika pesuun...ei onnistu

      • Kyylä

        Näin Petzhmanin tänään tyttiksensä kanssa Sellon Prismassa. Petsku siinä suureellisesti arpoi urheiluravinnehyllyssä kännykkäänsä, että minkäs proteiiniämpärin siitä oikein valkkais. Muikkeli tuijotti vakavana ja täysin jähmettyneenä, melkeinpä katatonisena, eteensä. Ilmeisesti ei nyt ihan parhain päin ole asiat.

        Kiinnitin heihin huomiota, kun olivat niin kovin eri _värisiä_ keskenään. Pariskunta kuitenkin. Petsku oli grilannut itsensä ties missä entistäkin tummemmaksi ja tyttiksensä puolestaan oli täys eloveena, melkeinpä sellainen vaaleanpunainen ihonväriltään.


      • JepJepjee

        Se tyttis on tämä huijauksen Uhri, tiedän nimenkin, ihan Suomalainen 24v on mutta en viitsi sitä tähän kirjoittaa, säälin häntä niin...


      • rejreky
        JepJepjee kirjoitti:

        Se tyttis on tämä huijauksen Uhri, tiedän nimenkin, ihan Suomalainen 24v on mutta en viitsi sitä tähän kirjoittaa, säälin häntä niin...

        No, jos "tyttiksen" tunnet, niin varoita nyt helkkarissa!
        Nuoren naisen koko loppu elämä voi mennä kulahtaneet huijarin "ostosten" maksamiseen!


    • EnTunne

      Mikä mies tämä on?

      • Anonyymi

        en tiedä, onko Esko E:n Bulli?


    • jhjjnjhjhntr6yiu

      Pezhman saanut tuomiota talousrikoksesta kesällä ja uudet käräjät edessä. On se epeli. Tietenkin kieltää kaiken. Kaikissa näissä tämän pisnesyrityksistä mitkä on menneet puihin aina selittelee ja uhriutuu, kuinka on syyttömänä joutunut tähän tilanteeseen.

      Taksilupien vapauduttua kehitteli myös taksipalvelua. Aika äkkiä asiasta kuitenkin vaikeni. Keväällä taas kerrottiin kuinka Korson kapakkan keittiö on avautumassa uudelleen ja raikas kesämenu on suunnitteilla. Ei tullut. Keittiö taisi viime vuonna olla avoinna pari kuukautta kunnes vähin äänin suljettiin. Autopesulaan Malagaan taisi viimeksi olla avaamassa.

      Melkoinen viilaaja, joka esiintyy suuren maailman malliin. Ihan pelkkä kusettaja taitaa olla, tuomiotakin jo pitkä lista.

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/770a30fb-6773-4f48-9707-d41ec0b3774d_vd.shtml?fbclid=IwAR3KZloovW3MwmQbihRvpV9iQF0QbnuJ__gOGgOvOR1B4aGrHZVOGJXy0Hs

    • uyh-kjhl

      Petskun faijahan sitä räkälää muijansa kanssa pyöritti. Petsku kävi leasing-autoilla parkkiksella terassin edessä leveilemässä. Siinä on Petskun Kokemus ravintola-alalta.
      Faijansa juotti aamupäivisin vanhukset niin huonoon kuntoon (nyt en tarkoita ns. "laitapuolenkulkijoita), etteivät kyenneet kotiinsa kävelemään.
      Pääasia oli ottaa rahat veks eläkeläisiltä ilman mitään ravintoloitsijan vastuuta!
      Vaan milloinpa nämä vastuuta kantais....mistään.

    • Betelnuts

      Käykää katsomassa hänen instagramista miten makoisasti elämä hymyilee tuomionsa kärsineellä miehellä :) kaukomatkoja, vähän väkevämmällä puurolla piikit..lusikoidut lihakset sekä ennen kaikkea alle 20-vuotias eloveena vaimo. Jännästi siniset silmät neidolla. Neiti sinisilmäinen :) Onnea!

      • Anonyymi

        Tyttöparka... aika pelokas katse yhdessä kuvassa. Mahtaa siinä appivanhemmat hyppiä ilosta kun saivat OIKEIN missin exän perheeseen! Ja vielä varakas yrittäjä on tuo miekkonen!


    • hyvämeininkion

      Hyvinhän hänellä menee, juontaa telkussa murhamysteerisarjaa ja muuta.

    • Anonyymi

      Nyt sitten häistä uutisoidaan. itse Petskuko on ottanut lehteen yhteyttä. Miten ne oikeudenkäynnit meni? Onko tuomioita jo tullut? Äiti instassa on niin ylpeä pojastaan. Ovatko nämä vanhemmat asuneet kauankin Suomessa?
      Viimeaikaisista uutisista tutuilla Marbellan seuduilla vissiin majailevat nämäkin. Yllättävääkö?

    • Anonyymi

      En ole ollenkaan hämmästynyt näistä negatiivisista kommentoinneista kun muistan kuinka vastenmielinen kaveri hän muutaman kerran nähtynä oli. Odotin vain koska tulee tuomiot epärehellisyydestä , koska niin lipevä oli tyyppi ja maailmanomistaja mielestään.
      Taitaa olla ADH tyyppikin kun loistaa kuin Naantalin aurinko feikki-Rolexeineen.

      • Anonyymi

        ADHD ei tarkoita Harley- Davidsonia eli aika harmiton poju loppujen lopuksi-kukaan ei ole tiettävästi kuollut,vielä.


    • Anonyymi

      Mikä tämä juontamansa sarja on vai onko jo ohikin? En ole vaan huomannut, vaikka murhajuttuja katsonkin, lähinnä Friiltä.

      • Anonyymi

        Vituuuuut se mitään ole juontanut. Arman Alizaad on se juontaja, ihan eri jätkä. Heheheheheh!


    • Anonyymi

      Tällä hetkellä odottaa hovioikeuden päätöstä. Kyllä on ohme jos ei lähde lusimaan.

    • Anonyymi

      Pezku meni naimisiin vissiin loppukesästä. Pumpuska jäi nuolemaan näppejään.

      • Anonyymi

        Veikö Eskon alttarille?


    • Anonyymi

      Pezhman sai pojan ja kauniin vaimon <3 Siunausta ja onnea komealle perheelle toivottaa Kattisen mummu!

      • Anonyymi

        Onko Matilda ruotsalainen? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/74fc9ffa-e0e6-444e-b696-3548b4d56c0d


    • Anonyymi

      Mikähän on tuon kauniin blondin tausta? Milenkiintoista vaan.
      Voivat yhdessä vielä päästä valokiiloihin ja julkimoiksi. ehkä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kunpa Pezhmanin ja Viivin suhde olisi kestänyt. Oli todella näyttävä pariskunta ❤️

    • Anonyymi

      Ei ole paljoa Pezkusta kuulunut viime aikoina

    • Anonyymi

      Naimisissa kauniin suomalaisen naisen kanssa,vuoden ikäisen poikalapsen isä,asuu Marbellassa,hyvin menee👍

    • Anonyymi

      Onko Viiville jo ostanut sen Porschen, jonka kameran edessä lupasi? Aikaa on jo kulunut niin kauan, että Porsche pitäisi kai vaihtaa Teslaan. Joka tapauksessa, tuo huijari on Pumpaselle auton auki.

    • Anonyymi

      Jotenkin symppis, totesi joku. Tottahan, kun pyörii julkisuudessa, kuten kaikki symppikset tyhjäpäät.

    • Anonyymi

      Pezhku on ykkös U.R.O.S ja omaa Suomen parhaimman six packin. Uik uik, pikkarit pyykkiin!

      T. Toimiston typyt

    • Anonyymi

      Erittäin noloa Pezku hormoonit sekoittaa pöän

    • Anonyymi

      On kyllä symppis ja mukava kaveri. Mitenköhän huiskii nykyään?

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe