KUOLIKO KRISTUS TURHAAN ??

siiis

NO !!! Teidän täytyy sitten saada pitää liha jossa synti asuu koska sehän on teidän Suuri ihanne ja suosio mitä ja mistä te pidätte hyvä huolta ettei kukaan varastaa ja poistaa tedän elämästänne . Jos Liha poistuisi teidän elämästä niin silloin myös synti poistuisi kokonaan myös. Mutta olettehan niin monta kerta vakuttaneet ettei liha kuolee pois, niinkauan kun elätte. Vaikka Pyhä Raamattu on eri mieltä teidäm kanssa ja lihanne olisi ( on) paikka sille (hauta) heti kun suostuisitte ja antaisitte pestäväksi tuon kurjan teidän elämästä. No ehkä Herra vielä pääsisi puhumaan teille antaisi niin suuren Armon että pääsisitte vapaaksi kurjasta lihasta ennenkuin kuolette että synti hävisisi teidän elämästä. Ettei ihan olis täys katastroofi kun herätte Herran edessä ja Hän kysyy miksi ette antaneet Pojan Veri pestä teidät ? Miksi hylkäsitte Ristin työ teidän elämässä ?

Tiituksen kirje 3 : 4 Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi,
5 pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta,
6 jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta,
7 että me vanhurskautettuina hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.
8 Tämä sana on varma, ja minä tahdon, että sinä näitä teroitat, niin että ne, jotka Jumalaan uskovat, ahkeroisivat hyvien tekojen harjoittamista. Nämä ovat hyviä ja hyödyllisiä ihmisille

Room 6 : 3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.

Ef. 2:6
ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,

Oletteko Kristuksessa ? Vai missä olette ??

28

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hääpuvun.sanoma

      Voisi sanoa, että kyllä. Kyllä silloin, kun pidetään kiinni kirkkojen perinnäisopeista ja rakennetaan huone niille perustuksille. Sitten kiistellään perustuksen puolesta, että se kirkkokäsikirja, perinnäisoppi, tms. olisi pyhempi, kuin itse tämä Kristuskallio.

      Tästähän on kirjoitettu Sanasta, mutta muotouskonnolliset eivät lue, eikä opi, mitä Mestari sanoo. Siksi sanaan on kirjoitettu myös muistiin sekin, että "Te eksytte, kun ette tunne kirjoituksia."!

      Mitä se hyödyttää ihmistä, jos hänen nimensä on tuntematon taivaissa.

      Siis, onko seurakuntarekisteri tärkeämpi, vai se, että on puettu hääpukuun ja Elämänkirjan kirjanpito taivaissa on nimeltä tunnettuna. Jokainen henkilökohtaisesti pitää huolen siitä puvustaan.

      • no.niin.on.totuus

        Ok !


    • Joo turhaann tapatti itsensä, jos tarinayleensäkään pitää paikkansa.
      Olihan sillä tietty vaikea lapsuus AU-lapsena mutta olisi siitä rehellisyydessä kasvatettuna voinut tulla ihan itsensä elättäjä eikä työtä vieroksuva maankiertäjä.

    • siiis

      On tullut ihan hyviä ajatuksia ja yrityksiä. Mutta Jumala kysy sinulta , annatko Jumala kuolettaa lihasi Kristuksessa? Niin että Adamin Liha on mennyt ja Uusi on sijaan tullut ??

      • saviseutulainen

        Niiden kohdalla, jotka rakentavat omavanhurskautensa varaan - vaikka luulevat rakentavansa kaiken Kristuksen varaan - , on Herra Jeesus kuollut turhaan.

        1.Joh. 1
        8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.


      • Kirkkauden.toivo
        saviseutulainen kirjoitti:

        Niiden kohdalla, jotka rakentavat omavanhurskautensa varaan - vaikka luulevat rakentavansa kaiken Kristuksen varaan - , on Herra Jeesus kuollut turhaan.

        1.Joh. 1
        8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

        Onko Kristus puhdistanut sinut kaikesta vääryydestä, niin kuin lainaamasi kohta sanoo?

        Vai teetkö yhä sitä minkä vääräksi tiedät?


    • yksin_jeesus

      Tuntekaa Jeesus

      Evankeliumi Johanneksen mukaan 10
      17. Sentähden Isä minua rakastaa, koska minä annan henkeni, että minä sen jälleen ottaisin.
      18. Ei kukaan sitä minulta ota, vaan minä annan sen itsestäni. Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se jälleen; sen käskyn minä olen saanut Isältäni."
      19. Niin syntyi taas erimielisyys juutalaisten kesken näiden sanain tähden.
      20. Ja useat heistä sanoivat: "Hänessä on riivaaja, ja hän on järjiltään; mitä te häntä kuuntelette?"
      21. Toiset sanoivat: "Nämä eivät ole riivatun sanoja; eihän riivaaja voi avata sokeain silmiä?"

    • siiis

      SS kirjoitti ihan oikein !! >>> Niiden kohdalla, jotka rakentavat omavanhurskautensa varaan - vaikka luulevat rakentavansa kaiken Kristuksen varaan - , on Herra Jeesus kuollut turhaan. <<< No missäkö olen sanonut etten Usko että ainoa pääsyy Vanhurskauden tila on ainoastaan Usko siihen että Jumala sen tekee?

      Toiseksi siinä 1.Joh. 1 ei sanotaan että jos me sanomme että meidän tulis jatkaa synnintekeminen olis ainoa oikea tie teemme Jumala valheiden puhujaksi ?

    • siiis

      Liha joka ei voi olla koskaan otollinen ja johon ei kannattaa rakastua , vaikka se herkullinen synti siihen pesänsä tekee.

      • olikoyllätys

        mistäs ulkomaalainen kirjoittelee huonolla suomella?

        ja kunhan katsot peiliin niin siellä se kirjoitusten kohde majailee ihan täysissä lihan voimissaan.


      • siiis
        olikoyllätys kirjoitti:

        mistäs ulkomaalainen kirjoittelee huonolla suomella?

        ja kunhan katsot peiliin niin siellä se kirjoitusten kohde majailee ihan täysissä lihan voimissaan.

        Ei ihan ! Ei se ole se hengellinen liha ! Ihan suomesta muuten kirjoitan ja ihan suomalainen !!


    • RistiJaArmo

      Teoilla ei pelastuta:

      Gal. 2:21 En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut.

      Ef. 2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja-ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

      Room. 3:28 Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

      • siiis

        . HauskaN SURULLINEN olet syntinen joka olette menossa helvettiin ? Mitä sä luulet että se hyödyttää että pyyhkit pois mun teksti ja joudut tilittää se HERRAN EDESSÄ ENNENKUIN SUT MÄÄRÄTÄÄN IANKAIKKISEN HELVETTII ? TE PARANNUS ENNENKUIN SE ON LIIAN MYÖHÄISTÄ !!


    • siiis

      Jaak. 2 : 24 Te näette, että ihminen tulee vanhurskaaksi teoista. Ei kannttaa taistella Pyhä Raamatun vastaan !! Siinä käy aina huonosti !!

    • siiis

      Ilman tekoja ei ole minkäänlaista pelastusta. Ja synnintekoja ei Jeesus käskenyt meitä tehdä että pelastutaan !!

    • siiis

      Ei kannattaa itkeä ja vetää herneet nenään kun Pyhä Henki on kumminkin kirjoittanut meille että 20 Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton?
      21 Eikö Aabraham, meidän isämme, tullut vanhurskaaksi teoista, kun vei poikansa Iisakin uhrialttarille?
      22 Sinä näet, että usko vaikutti hänen tekojensa mukana, ja teoista usko tuli täydelliseksi;

    • RistiJaArmoVain

      Usko näkyy teoissa (uskon hedelmä), mutta teot eivät pelasta. Jos mikään ei muutu ihmisen elämässä uskoon tullessa, onko hän edes uskossa?

      • siiis

        Sama mieltä !! Hienoa kun sä olet huomannut että teot on merkki siitä että ihmisellä on Usko eikä ole menossa helvettiin !! Mutta Abrahamille teot antoi Vanhurskauden !!


      • siiis
        siiis kirjoitti:

        Sama mieltä !! Hienoa kun sä olet huomannut että teot on merkki siitä että ihmisellä on Usko eikä ole menossa helvettiin !! Mutta Abrahamille teot antoi Vanhurskauden !!

        Siiiiis !! Usko antoi teot Abrahimille ja teot antoi Vanhurskauden elikä pelastuksen ! Vai mitä mieltä olet ???


      • RistiJaArmoVain

        Ei Raamattu voi olla ristiriitainen tässä yhdessä kohdassa. Tuo kohta on vähän huonosti käännetty 33/38-versiossa. Voidaan kääntää "osoittaa/näyttää vanhurskaaksi".

        Jae 21:
        Biblia: Eikö Abraham, meidän isämme, töiden kautta vanhurskautetuksi osoitettu, kuin hän poikansa Isaakin alttarille uhrasi?
        92: Eikö meidän isämme Abraham osoittautunut vanhurskaaksi tekojensa perusteella, kun hän vei poikansa Iisakin uhrialttarille?

        Jae 24:
        Biblia: Niin te siis näette, että ihminen töistä vanhurskautetuksi osoitetaan ja ei ainoastansa uskosta.
        92: Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella.

        Eli teot ovat todiste vanhurskauttavasta uskosta.


    • Pimpelipomm

      Helluntailaisetko väittelevät, mitä usko on? Vanhurskaus-sana ei ole tasan sama kuin pelastettu, vaan sillä on useampaa merkitystä. Joku on olevinaan teoilla vanhurskas - millä teoilla? Onko Raamattua vastaan väittely vanhurskautta, tai hyvä teko? Minkä takia tekopyhät askartelevat pyhien asioiden äärellä?

    • siiis

      Hebr. 11
      Saarallakin oli teko >> 11 Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen. !!!
      39 Ja vaikka nämä kaikki uskon kautta olivat todistuksen saaneet, eivät he kuitenkaan saavuttaneet sitä, mikä oli luvattu;
      40 sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen.

      • RistiJaArmoVain

        Tuossa viitataan VT:n ajan vaillinaiseen ilmoitukseen pelastuksesta. Vasta Jeesuksen kuoltua ristillä VT:n esikuvat ja lupaukset messiaasta toteutuivat ja pelastusilmoitus tuli täydelliseksi.


    • siiis

      Siiis näin !! >>>> Ef.4:20 Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan, Ef.4:21 jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: Ef.4:22 että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, Ef.4:23 ja uudistua mielenne hengeltä Ef.4:24 ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.

    • Voijumalauta

      Kristus kehiteltiin opiaatti- ja sienipäissään. Paimenet olivat sekaisin kamasta, josta syystä he näkivät hallusinaatioita. Koko raamattu on kirjoitettu psykoosin alaisena ja tollot uskovat Jeesuksiin :)

      • mietippäsitä

        Ja minkäs voimalla sinä nuo keksit? Mikä laittoi sinut kirjoittamaan palstalle?


      • siiis

        Eikö se ole ihmeellistä juuri se mikä kysyit? Aina kun lähestyy sitä kaiken tärkein Kristinuskosta niin lähtee liikkeelle hirvitä voimia ja vastustus !!


    • siiis

      Siiiiis ? Rakastaako uskovaiset nykyään niin paljon lihansa ettei voi ajatella panna pois sen ikuisesti ? Siinähän asuu lihassa sun synti ja pelkäät varmaan että miten käy jos sen talo vietäisi pois ? Eihän sitten myöskään saatanalla olis paikka mihin tulla kyläilemään ???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe