Kuntalaisetko maksaa ah-stadionin maisemoinnin?!

ei.mitään.rajaa

Ah-stadion, tuo harvain utopia kuulemma maisemoidaan. Tulee asfalttia, nurmikkoa ja koristemäntyjä... Uutisesta ei vaan oikein selvinnyt kuka sen komeuden taas maksaa? Pahoin pelkään että vastaus on itsestään selvä; Me kontiolahtelaiset veronmaksajat!

37

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s.ompa

      Onko muka muita vaihtoehtoja?

      • Ex-valmentaja

        Voisiko kustannuksiin osallistua vaikka siellä stadionilla ilmaiseksi toimintaansa pyörittävä KontU, joka teki satojen tuhansien tuoton MM-kisoista. (tosin sekin vielä poliisin tutkimuksen alla)


      • m.uumuu
        Ex-valmentaja kirjoitti:

        Voisiko kustannuksiin osallistua vaikka siellä stadionilla ilmaiseksi toimintaansa pyörittävä KontU, joka teki satojen tuhansien tuoton MM-kisoista. (tosin sekin vielä poliisin tutkimuksen alla)

        Ei voi. KontU ja pyssyhiihtäjät vain käyvät lypsyllä kunnantalon navetassa ja hyvin on herunutkin kunnan mansikki...


    • älllyyy

      Tietenkin, sehän on samanlainen kunnan liikuntapaikka kuin Lehmon potkupallokeskuskin.

      • mä.häpeen.sua

        Siis mistä lähtien? Lehmossa voin käydä lasten kanssa milloin haluan, stadionilla pitää maksaa jos aiot ladulla metrinkin hiihtää. Vai onko stadionilla jo potkupallokenttäkin? Ihan turhaa ja säälittävää ah-mafian puolustelua, kyllä kaikki tietää kuitenkin missä mennään!


    • Et_sellaista

      Lehmossahan nurmikentällä on rajoitettu käyttöoikeus. Taitaa LehPan edustusjoukkue/muut miesten joukkueet tuota pääsääntöisesti käyttää. Tekonurmella vastaavasti juniorijoukkueet treenaavat varattujen vuorojen mukaan. Ei ne kentät ole koko ajan kuntalaisten käytössä.

      Stadionin ladut ovat maksulliset sen ajan, kun luonnonlumia ei vielä ole ja näin ollen et voi missään lähialueella lumella hiihtää. Se on lisäpalvelu, jonka käyttäjät maksavat. Viime talvena ladut muuttuivat ilmaiseen käyttöön jo joulukuun alkupuolella.

      • Et-tämmöistä

        Kuka maksoi tuon "lisäpalvelun" tappiot? Eivät ainakaan hiihtäjät. Niin kuka?

        Viime vuoden latuyhtiön tappio oli 62.000 euroa. Paljon pitäisi nostaa tuon "lisäpalvelun" käyttömaksuja jotta "jäähdytetty latu" pyörisi edes omillaan.
        Latufirman kokonaistappio on kasvanut koko olemassaolonsa ajan.

        K-lahdella on talvisin niin paljon latuja ettei todellakaan tarvita KontU:n tuottamia kalliita, ylihintaisia stadionin latuja.


      • AHuskoton

        Älä typerys vertaa Lehmon nurmia AH-keskukseen. Lehmon tekonurmelle voit mennä milloin vain potkimaan kun siellä ei ole ohjattua toimintaa. Nurmelle pääsevät myös juniorit turnauksiinsa. Nurmen käyttöä säätelee sen n. 20 tuntia/viikko käyttörajoitus.
        LehPassa pelailee viikottainyli 200 junioria ja yli 100 aikuista,, eli, uikuta sitten kun AH-stadioni liikuttaa samaa määrää kuntalaisia, murto-osalla stadionin kuluista...


    • jere.jouhteninen

      Siis ihan järjetöntä typeryyttä säilöä lunta kesän yli että syksyllä pääsisi menneen talven lumille hiihtämään kuukautta ennen luonnon lunta! Ei oo halpaa kuntalaisten maksaa! Toiset kerää puolukkaa sulasta metsästä kun jotkut hiihtää vouhkasee lumiraitaa pitkin pikku kiekkoa. Tuo järjettömyys pitäisi jokaisen kuntalaisen omin silmin nähdä niin tajuaisivat millaisesta hulluudesta tässä on kysymys.

      • Et-tämmöistä

        Ja tuon järjettömyyden kruunaa se miljoonan maksanut jäähdytys.

        Missään muualla nämä tekolumella tehdyt ladut eivät tarvitse mitään jäähdytysputkistoja.
        Lumi ei sula alhaalta ylöspäin.

        Vaan kun on löysää rahaa ja ymmärtämättömät rahan jakajat joille riittää palkkioksi runsas ulkomaanmatkailu.


    • moolokin.kita

      Eihän tuon stadionin maisemoinnin hinta-arvio ole kuin vaivaiset 100 000€. Kun on noin rikas kunta ja kuntalaiset niin mitä moista kolehtirahaa itkee. Pistetään vanhusten ja koululaisten velliin lisää vettä niin sillä se tasoittuu...

      • ylipainnooliikooo

        Kontiolahdessa onkin liian kalliit koulupalvelut ja liian hyvät ruuat ja kaikki ilmaista. Sieltä voisi kyllä ihan hyvin säästää, omillaan tässä pitää muidenkin syödä.


      • vnpösilö
        ylipainnooliikooo kirjoitti:

        Kontiolahdessa onkin liian kalliit koulupalvelut ja liian hyvät ruuat ja kaikki ilmaista. Sieltä voisi kyllä ihan hyvin säästää, omillaan tässä pitää muidenkin syödä.

        Ei ainakaan laitoksissa kituvilla vanhuksilla oo ylipainooliikoo, käy joskus katsomassa!


    • hiekallapotkinut

      Mille sarjatasolle se Lehpan edustusjoukkue nyt putosi, kun on nurmee ja tekonurmee haigh pain lainilla?

    • Eiminuapotkittu

      Hiekalla potkinut,, Lue otsikko,, olet kyllä väärällä asastolla.

    • nilikkaanpotkittu

      Suomi on potkupallossa maailman huonoimpia, Pohjois-Karjala Suomen huonoimpia ja Lehpa Pohjois-Karjalan huonoimpia, voiko enää heikommin mennä. Lisäksi potkupallo on lajina vaarallisimmasta päästä, tulee veronmaksajille nuo huonokuntoisten aikamiesten ohipotkut (toisiin pelaajiin kohdistuvat) tosi kalliiksi.

      • KINGFUTIS

        Lasinilkalle...LehPa oli SPL:n Itä-Suomen piirin Vuoden Seura v. 2016. Se siitä, Pysy vaan poissa kentiltä, futis on miesten peli...


    • hilipatipippa

      No parin ampumahiihtäjätoivon takiakos sitä stadionia sitten ylläpidetään? Aika kalliita mitaleita tulee tytöille, jos tulee...

    • Ex-valmentaja

      Suomessa pidetään yllä monta monituista AH-stadionia Kontiolahden lisäksi marginaalilajille lajille missä on harrastajia valtakunnallisesti yhteensä saman verran kuin on Pohjois-Karjalassa "potkupalloilijoita" eli noin 700.
      Älytöntä rahan haaskausta !!
      Ainoa tapa pitää pientä lajia yllä kansainvälisesti Suomen kokoisessa maassa ja sen resursseilla olisi keskittyminen yhteen paikkaan, missä on kilpaurheiluun, harjoitteluun ja kisojen pitämiseen puitteet kunnossa.
      Nyt erityisesti keskustapoliitikot vänkää lajiliitoissa ja maakunnissa aluepolitiikkaa ja haaskaa vähät resurssit pitkin pikkupaikkakuntia. Kisaisännyys kilvoissaan syövät kunnilta veroeuroja kaikkialla, sen sijaan että tehtäisiin yhteistyötä riidellään lajiliiton sisällä ja ulkopuolella.
      Nykyisellä menolla on vain häviäjiä!

    • kostamustaa
      • e.p.äusko

        Olisikohan jotakin parempaakin kehitettävää kuin ampumahiihto, joka kokonaisuudessaan joutaisi viedä rajan taa...?


    • kohtahiihdetään

      Mene vain itse rajan taa, ruikuttaja!
      Ei paljon kaipailla täällä tuollaisia!

      • lattuu

        Eikä kyllä pyssyhiihtäjiäkään moni kaipaisi, mutta taitavasti on vaan jokainen kuntalainen pistetty maksamaan pienen porukan fantasiaa ja harrastusta, on ne pyssyhiihtäjät vaan niin hyviä ruikuttajia että kunnantalolla on tuolitkin märkänä... Menkää omilla rahoillanne sinne hanti-mantiaan pyssynne kanssa hiihtämään, olette normikuntalaisille vain pelkkä kiviriippa. Mutta luulen että hyväkin lypsylehmä vielä ehtyy...


    • ma.pyytän

      Voisko koko tationin maisemoita helevetin ison lumipurukasan alle, kiitos?!

      • toivon.lapamato

        Nii mutta ku kaisakkii siellä käy ja leikkikenttähi rakennettaan ja muutennii maisemoijaan ja kaunistettaan ja kisojahi suattaa vielä tulla ja ne lumikasattii siellä on niin eihän sitä nyt voi silleen kun eihän sitä tiijä vaikka siitä vielä joskus meille kuntalaisille se kulta ja hunaja alakas puluputa että elettäs kun eldoraadossa maan antimista eikä tarviis ikinä veroja maksella eikun vain makkailla ja särpeillä vettä makkeesta lähteestä joohan?


      • Opelisti

        Mieluummin minun verorahoilla saa maisemia. Nyt ne minun verorahat jaetaan erilaisina tukina kunnan juopoille luusereille.


      • minävuankysyn

        Opelisti, nyt menee rahaa molemmille, tappaisit ihmisten toimeentulon jättäisit Herroille huvipuiston? Olet ikävä ihminen, vailla sydäntä...


      • opelisti

        Sydämeni särkyi jo aikoja sitten. Olen seurannut näiden luusereiden touhuja kymmeniä vuosia. Ei minkäänlaisia työhaluja. Yhteisillä verorahoilla maksetaan heidän päivittäinen juopottelu. Jos heillä ei riitä raha päivittäiseen kaljan ostoon, ostetaan juomat trokareilta velaksi. Menkää katsomaan tukien maksupäivänä pankkiautomaateille. Siellä huomaatte, minnekä tuet kotiutetaan. Kunta järjestää heille asunnot, ja maksaa lähes kaikki menot. Kyllä siitä maisemoinnista pääsee nauttimaan kymmeniä vuosia kaikki kansalaiset. Luusereiden avustamisesta ei jää jäljelle muuta, kun tuhotut kunnan omistamat asunnot.


      • virkkuluuseri

        Opelisti on näkyy olevan asian ymmärtänyt henkilö. Mikäli nämä luuserit joutuisivat ilmaisen rahan vastineeksi tekemään jotain hyödyllistä, katuroskien keruuta, tienvarsi pusikkojen raivausta, lumitöitä, jne, niin voisivat säilyä pitempää hieman terveempinä kun ei aivan jatkuvassa kännissäkään voisi olla. "minävuankysyn" näkyy sallivan heille jatkuvan umpiputken, jotta sellainen hyväsydäminen hän.


      • opeli.on.paska.auto
        virkkuluuseri kirjoitti:

        Opelisti on näkyy olevan asian ymmärtänyt henkilö. Mikäli nämä luuserit joutuisivat ilmaisen rahan vastineeksi tekemään jotain hyödyllistä, katuroskien keruuta, tienvarsi pusikkojen raivausta, lumitöitä, jne, niin voisivat säilyä pitempää hieman terveempinä kun ei aivan jatkuvassa kännissäkään voisi olla. "minävuankysyn" näkyy sallivan heille jatkuvan umpiputken, jotta sellainen hyväsydäminen hän.

        No voi hitsi, enpä olisi arvannutkaan että koko stadionin fiasko onkin yhteiskunnan syrjäytyneiden syy... Melkoisia vertailuja ja rinnastuksia . Onkos nyt ymmärrettävä että puliukkojen sossurahat vievät pohjan pois koko rikkaan kunnan kukoistukselta ja ampumahiihdon nousulta jokamiehen lajiksi? Väittäisin että sillä rahalla jonka kontiolahtelaiset ovat maksaneet tuosta stadionista ja siihen liittyvistä hömpötyksistä, elätettäisiin koko itä-suomen puliukot. Olisipa paljon tyytyväistä porukkaa näiden muutaman nyt itseensä tyytyväisen pyssysuksijan sijaan, jotka ilmeisen mielellään passittaisivat syrjäytyneet ihmiset samaan paikkaan minne valtaosa kuntalaisista toivottaa ampumahiihtäjät liehtareineen.


      • Tykittäjä
        opeli.on.paska.auto kirjoitti:

        No voi hitsi, enpä olisi arvannutkaan että koko stadionin fiasko onkin yhteiskunnan syrjäytyneiden syy... Melkoisia vertailuja ja rinnastuksia . Onkos nyt ymmärrettävä että puliukkojen sossurahat vievät pohjan pois koko rikkaan kunnan kukoistukselta ja ampumahiihdon nousulta jokamiehen lajiksi? Väittäisin että sillä rahalla jonka kontiolahtelaiset ovat maksaneet tuosta stadionista ja siihen liittyvistä hömpötyksistä, elätettäisiin koko itä-suomen puliukot. Olisipa paljon tyytyväistä porukkaa näiden muutaman nyt itseensä tyytyväisen pyssysuksijan sijaan, jotka ilmeisen mielellään passittaisivat syrjäytyneet ihmiset samaan paikkaan minne valtaosa kuntalaisista toivottaa ampumahiihtäjät liehtareineen.

        Entäs jos sossurahojen vastikkeeksi joutuisikin lumitykkivahdiksi, kun kerran sitä lämmikettä nauttii, niin voisihan sitä samalla lumitykkiihi siirrellä . Molemmille tulis win-win tilanne!


      • onhan.se.opeli.paska
        Tykittäjä kirjoitti:

        Entäs jos sossurahojen vastikkeeksi joutuisikin lumitykkivahdiksi, kun kerran sitä lämmikettä nauttii, niin voisihan sitä samalla lumitykkiihi siirrellä . Molemmille tulis win-win tilanne!

        No enpähän minä onneton vieläkään ymmärrä että mitenkä se nyt sitten niitä sossurahoja vastaan jonkun pitäisi hyödyttää a-hiihtoa...? Olisihan sitä tärkeämpääkin sosiaaliavun/työttömyyskorvauksen vastikkeellista työtä tarjolla. Jos joku tajuaisi miten heitteillä mm. vanhukset ovat niin sillä saralla kyllä auttamista riittäisi, ilman pyssyhiihtostadionin talkoitakin... Hulluhan tämä maailma on!


      • Minävuankysyn

        Se vaan on niin että aina on ollut ja tulee olemaan näitä syrjäytyneitä "luusereita", joita meidän parempiosaisten pitää auttaa., ihan inhimillisyyden nimissä. Annan verorahojani mieluummin heille kuin AH-sirkuksen ylläpitoon, joka on kuntamme syöpä....
        Tykittäjä on ihan oikeassa vanhusten auttamisesta..


      • syöpähoito
        Minävuankysyn kirjoitti:

        Se vaan on niin että aina on ollut ja tulee olemaan näitä syrjäytyneitä "luusereita", joita meidän parempiosaisten pitää auttaa., ihan inhimillisyyden nimissä. Annan verorahojani mieluummin heille kuin AH-sirkuksen ylläpitoon, joka on kuntamme syöpä....
        Tykittäjä on ihan oikeassa vanhusten auttamisesta..

        AH-stadion on kontiolahden parantumaton syöpä jonka vakavuutta eivät edes päättäjät tajua.


      • sörde
        syöpähoito kirjoitti:

        AH-stadion on kontiolahden parantumaton syöpä jonka vakavuutta eivät edes päättäjät tajua.

        Melko moni päättäjä pelkää päivää kun tuo nyt pullisteleva ja sykkivä komeus laukeaa silmille... Hups, tulipas vähän sexiä nyt mukaan...


      • fjördis.täti
        sörde kirjoitti:

        Melko moni päättäjä pelkää päivää kun tuo nyt pullisteleva ja sykkivä komeus laukeaa silmille... Hups, tulipas vähän sexiä nyt mukaan...

        Ihanaa! Mun silmille sais kyllä laueta...


    • nouroplem

      Miksi pelkäisi, kunnan liikuntapaikka siinä missä muutkin kunnan omistukset, nouroplem.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe